Jump to content

Τελωνείο και εκτελωνισμοί

alfa 156
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα εμενα μ ηρθε μικρο πακετακι αξιας 1.5 ευρω μεσω postNl με αγορα 7/12/2016 χωρις τελεωνειο..

Αλλο πακετο με αγορα 30/10/2016 μεσω postnl δεν ηρθε ποτε...Σημερα εκανα αιτηση για refund..

Περιμενω και κινητο αξιας 140 ευρω με αγορα 10/12/2016 μεσω Postnl...

• Απαντήσεις 10,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

απο τις 22/12 εχουν τα δεματα μεσα στο τελωνειο και δεν τα βγαζουν με τπτ.θελουν το φπα αλλα και εμεις θελουμε να παραλαβουμε και οχι να περιμενουμε τοσο καιρο.η απαντηση των ελτα ειναι πως τα κρατανε 3 μερες αλλα δεν ισχυει

Να παρεις τα λεφτα σου πισω εχεις ελπιδες........:)

του HEO όμως ξεκόλλησε βλέπω.....

Από το Coolicool μου είπαν να περιμένω έως τις 60 εργάσιμες....

Που ξέρεις ίσως μας βγει σε καλό και σταματήσουν οι έλεγχοι στα τελωνεία το νέο έτος.....

Που ξέρεις ίσως μας βγει σε καλό και σταματήσουν οι έλεγχοι στα τελωνεία το νέο έτος.....

Απο 21/11 (2016-11-21 08:57 The item is on transport to the country of destination) εχω πακετακι χαμενο,μεχρι και 8/1 περιμενω,ουτε μερα παραπανω.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

και εμενα μου είχαν πει να περιμένω... gearbest....

και πράγματι φαίνεται να είναι στην τελική ευθεία για το σπίτι μου :)

Sent from my L200 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Για όσους περιμένουν δέμα από την PostNL.

PostNL error: Thousands of Sinterklaas gifts possibly delayed

"A computer error at PostNL on Monday resulted in thousands of packages being delayed in delivery."

"On average PostNL delivers some 500 thousand packages per day."

Edited by Aurumnus

παιδες τι παιζει

εχω 5 δέματα (μαζι περιπου ηταν)

εδω και 17 μέρες λένε και τα 5 (καποια 15 καποια 16 )

ITEM ARR M.D. DYTIKIS THESSALONIKIS

παιδες τι παιζει

εχω 5 δέματα (μαζι περιπου ηταν)

εδω και 17 μέρες λένε και τα 5 (καποια 15 καποια 16 )

ITEM ARR M.D. DYTIKIS THESSALONIKIS

Να το βλεπεις στο site των Ελτα.Μαλλον παει για τελωνειο.Εκτος αν εγινε τιποτα αλλο Παρε απο τριτη τωρα στα ελτα τηλεφωνο να ρωτισεις τι γινετε.

Mη γραφετε post που δεν εχουν σχεση με το τελωνειο.

Εφοσον ΔΕΝ περνατε τελωνειο, μη γεμιζετε ασκοπα τις σελιδες του παρων τοπικ.

Να το βλεπεις στο site των Ελτα.Μαλλον παει για τελωνειο.Εκτος αν εγινε τιποτα αλλο Παρε απο τριτη τωρα στα ελτα τηλεφωνο να ρωτισεις τι γινετε.

και για τελονειο να παει παλι δεν επρεπ να γραφει κατι?

καλα ας παει για τελωνείο πανω απο 12 ευρω δεν εχει τπτ μεσα και ολα μαζι να τα περασουν παλι το πολυ θα χασω ενα 50 ευρω

Χρόνια πολλά και Καλή χρονιά να έχουμε

Υπάρχει κάποιος φίλος που έχει κάνει ένσταση για τον φόρο που του επέβαλαν ή γιατί το δέμα το αγόρασε πχ 30€ και αυτή σαν αξία το βάζουν 60€;

Αν έχει κάποιος εμπειρία ας γράψει τα βήματα που ακολουθούμε...

Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χρόνια πολλά και Καλή χρονιά να έχουμε

Υπάρχει κάποιος φίλος που έχει κάνει ένσταση για τον φόρο που του επέβαλαν ή γιατί το δέμα το αγόρασε πχ 30€ και αυτή σαν αξία το βάζουν 60€;

Αν έχει κάποιος εμπειρία ας γράψει τα βήματα που ακολουθούμε...

Ευχαριστώ

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ναι μπορείς απλά θα πληρώσεις αλλα 10 ευρώ

δλδ αν σε χρρεωσαν πχ 10+2 + φπα (δλδ) 10+2+14 (δλδ σου είπαν οτι θα πληρώσεις 26 ) θα κάνεις ένσταση θα δωσεις αποδείξεις οτι κάνει τελικά 30 και όχι 60 και θα πληρώσεις

10+2+10(για την ένσταση) + 7 που είναι φπα δλδ στο συνολο 29

ουσιαστικά θα πληρώσεις παραπάνω...... ετσι τα δέματα μικρής άξιας απλά δεν αξιζει να τα πραλαμβανεις καν γιατί αν πέρασε απο τελωνείο τέλος θα πληρώσεις ποιο πολλα απο το ιδιο το δεμα οτι και να κανεις

Δέμα από banggood(Vanuatu Post), κολλημένο από 18/11, φάνηκε τώρα στο αεροδρόμιο.

Έχοντας μιλήσει με το μαγαζί, έχει γίνει ήδη refund το ποσό και είχαν αναφέρει οτι μπορώ να μην το παραλάβω, αν και όποτε έρθει, και θα επιστραφεί πίσω σε αυτούς.

ΑΝ περάσει τελωνείο και ΔΕΝ παραλάβω τελικά, γνωρίζει κανείς αν θα υπάρχει καμία εκκρεμμότητα λόγω του κόστους εκτελωνισμού που θα βγεί; ή δεν ασχολούμαστε καθόλου και γυρνάει πίσω;

Δέμα από banggood(Vanuatu Post), κολλημένο από 18/11, φάνηκε τώρα στο αεροδρόμιο.

Έχοντας μιλήσει με το μαγαζί, έχει γίνει ήδη refund το ποσό και είχαν αναφέρει οτι μπορώ να μην το παραλάβω, αν και όποτε έρθει, και θα επιστραφεί πίσω σε αυτούς.

ΑΝ περάσει τελωνείο και ΔΕΝ παραλάβω τελικά, γνωρίζει κανείς αν θα υπάρχει καμία εκκρεμμότητα λόγω του κόστους εκτελωνισμού που θα βγεί; ή δεν ασχολούμαστε καθόλου και γυρνάει πίσω;

Αφού πήρες refund τί σε νοιάζει? Αν η αξία του είναι μικρή και το χαράτσι υπερβαίνει της αξία αγοράς μη το παραλάβεις ποτέ...Αν το χαράτσι είναι ελάχιστο σε σχέση με την αξία αγοράς πάρτο :cool::cool:

PS: Και μόνο που το banggood βρίσκει τέτοιες εταιρίες του πεταματού που στέλνουνε παντού respect :p

iPhone 4 -Xiaomi Redmi Note 3 Pro- Zuk Z2- Χiaomi Redmi Pro- Mi5s

Αφού πήρες refund τί σε νοιάζει? Αν η αξία του είναι μικρή και το χαράτσι υπερβαίνει της αξία αγοράς μη το παραλάβεις ποτέ...Αν το χαράτσι είναι ελάχιστο σε σχέση με την αξία αγοράς πάρτο :cool::cool:

PS: Και μόνο που το banggood βρίσκει τέτοιες εταιρίες του πεταματού που στέλνουνε παντού respect :p

επειδή η αξία ήταν 350$, οπότε θα έσκαγε καλό τελωνείο, έλεγα μη μένει καμιά εκκρεμότητα και τρέχω μελλοντικά για χρωστούμενα πουθενά.

τελικά έβγαλε τώρα κλείσιμο από αεροδρόμιο, οπότε τυχερός ήμουν.

μόλις παρέλαβα ένα ψηφιακό ραδιόφωνο tecsun αξιας 40 ευρώ χωρίς τελωνείο με china Post συστημένο.....

μένω Αθήνα....

στο μέσο διάστημα έχω παραλάβει μικρό πράγματα κατω απο δέκα ευρω ολα χωρίς τελωνείο....

αυτα.....

Τα κινητά κινηγάνε πολύ ως φαίνεται.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Ας ελπίσουμε ότι οι κινέζοι θα ανοιξουν πλήρεις αποθήκες στην Ευρώπη ώστε να παραγκέλνουμε χωρίς το άγχος του τελωνείου.

Εάν σταματήσει το δέμα στο τελωνείο και υπολογιστούν έξοδα εκτελωνισμού, ανεξάρτητα από το ύψος τους, το σωστό είναι να μην το παραλάβεις αφού το μαγαζί σου έχει επιστρέψει ήδη τα χρήματά σου. Μη παραλαμβάνοντας το δέμα, δεν έχεις καμία εμπλοκή στην υπόθεση, αφού το αυτό θα επιστρέψει στον αποστολέα μετά από 15 μέρες, με βάση τον Κανονισμό της Παγκόσμιας Ένωσης Ταχυδρομείων.

ένα tv box που ειχε κολλήσει με τα nl post εδώ και 40+ μέρες.... εμφανίστηκε στο ταχυδρομείο της περιοχής μου χωρίς τελωνείο και σήμερα το παραλαμβανω....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Ναι, εγω (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7022603#post7022603).

Το αν θα περασει τελωνειο ή οχι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΟ και μη προβλεψιμο.

δεν εχει σημασια απο που το πηρες,

ΟΛΑ εξαρτωνται απο τα κεφια του τελωνειακου.

Και από την ΕΕ δηλαδή;:confused:

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ στα 9 δέματα έχω σκορ

4 τελωνείο

2 χωρίς τελωνείο

Τα άλλα 3 λογικά σήμερα αύριο θα μάθουμε μιας και εμφανίστηκαν στο αεροδρόμιο....

...σε λεφτά,κέρδισες ή έχασες;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Γεια χαρά σε όλες και όλους!

Θα ήθελα να παραγγείλω τη ρομποτική σκούπα της Xiaomi από Κίνα. Κόστος 345 δολλάρια η σκούπα και 70 δολλάρια τα μεταφορικα στο Gearbest με courier. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το στείλουν αυτοί.

Τι κόστος συνολικά θα έχω στο τελωνείο; Μπορεί να μου πει κάποιος με σιγουριά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή χρονιά!

Με σιγουριά οχι.... Στο περιπου να σε βγει διπλασια τιμή στην χειρότερη (χωρις να είναι σιγουρο)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Γεια χαρά σε όλες και όλους!

Θα ήθελα να παραγγείλω τη ρομποτική σκούπα της Xiaomi από Κίνα. Κόστος 345 δολλάρια η σκούπα και 70 δολλάρια τα μεταφορικα στο Gearbest με courier. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το στείλουν αυτοί.

Τι κόστος συνολικά θα έχω στο τελωνείο; Μπορεί να μου πει κάποιος με σιγουριά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή χρονιά!

Με σιγουριά όχι γιατί έχει να κάνει με το πόσο θα την υπολογίσει ο τελώνης + ότι ξεπερνάει κατα πολύ τα 150

Με τόσα λεφτά παίρνεις irobot roomba απ'την Ελλάδα