Theodore41 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 (edited) διάβαζα ένα άρθρο ότι τα ΕΛΤΑ έχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα οπότε μάλλον εκεί οφείλεται το καλο που μας έχει βρει Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ...και από τη μιά γκρινιάζουν ότι δεν πάνε καλά,αλλά από την άλλη,κατήργησαν τα απογευματινά γραφεία,που έβγαζαν παραδάκι,γιατί από ό,τι άκουσα,αντιδρούσαν οι υπάλληλοι που δούλευαν σ' αυτά,γιατί τους χάλαγε η βολή. Για να μη σου πω ότι και το Τελωνείο το ζορίζουν τώρα,γιατί ανέβηκε πολύ η κίνηση λόγω αγορών από την Κίνα,με το σκεπτικό να φοβηθούν οι μελλοντικοί αγοραστές και να πάψουν να αγοράζουν,ώστε να μειωθεί η δουλειά τους,και η κόπωση τους. Ετσι κι αλλοιώς,και τίποτα να μην κάνουν,δεν πρόκειται να απολυθούν... Edited December 16, 2016 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Το redmi 3s που μου κολλησε, του επεβαλαν 24€ φορο με αξια 100€, την πραγματικη αξια δλδ (~100$) οποτε ή το ανοιξαν ή τα "gift" δεν παιζουν ρολο. Ομως δεν εχει τα αλλα 8+4€, αυτα θα τα δω στο ταχυδρομειο ή δεν χουν επιβληθει; Η αναγραφή "gift" με αξία ΧΧΧ (στο ίδιο αυτοκόλλητο) είναι δυνατόν να το λάβει σοβαρά υπόψη ο τελωνειακός; Πως έμαθες για τον ΦΠΑ 24€; Αφού έβαλαν ΦΠΑ θα βάλουν και τα 12€. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
surfer_87 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Το redmi 3s που μου κολλησε, του επεβαλαν 24€ φορο με αξια 100€, την πραγματικη αξια δλδ (~100$) οποτε ή το ανοιξαν ή τα "gift" δεν παιζουν ρολο. Ομως δεν εχει τα αλλα 8+4€, αυτα θα τα δω στο ταχυδρομειο ή δεν χουν επιβληθει; Πως ειδες οτι σου βαλανε 24 ευρω καπελο αφου δεν παρελαβες?? επισης ηταν σιγουρα gift?? απο ποιο site το πηρες? Να σημειωσω οτι ο gearbest δεν βαζει χαμηλη αξια στα δεματα , σε συνομιλια που ειχα μαζι του.Επισης απ οτι βλεπω απο αυτον ειναι και τα ποιο πολλα δεματα που περασαν τελωνειο. Παράθεση Δεκάδες tips & tricks σχετικά με Η/Υ, προγραμματισμό, hacking, software, hardware, linux και πολλά ακόμα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Ηρθε χαρτι απο το τελωνειο, ανοιχτο, με ολες τις υπογραφες των τελωνιων και το tracking number και λεει αξια CIF 100€, φορος τελωνειου (δε θυμαμαι ακριβως τι ελεγε) 24€ ολογραφως. Δεν το παρελαβα εγω γιαυτο δεν ξερω λεπτομερειες. Αλλα οχι το γνωστο χαρτακι του ταχυδρομειου. Απο geekbuying Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Στο γραφείο της περιοχής σου θα λυθούν οι απορίες, όταν σου στείλουν ειδοποιητήριο για παραλαβή. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Ηρθε χαρτι απο το τελωνειο, ανοιχτο, με ολες τις υπογραφες των τελωνιων και το tracking number και λεει αξια CIF 100€, φορος τελωνειου (δε θυμαμαι ακριβως τι ελεγε) 24€ ολογραφως. Δεν το παρελαβα εγω γιαυτο δεν ξερω λεπτομερειες. Αλλα οχι το γνωστο χαρτακι του ταχυδρομειου. Απο geekbuying Σου το φυλάνε για έκπληξη στα ΕΛΤΑ της περιοχής σου.:lol: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Με την εκπληξη στα χερια θα μεινουν Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Με την εκπληξη στα χερια θα μεινουν Και τι θα κάνεις δεν θα το παραλάβεις? Από την στιγμή που φαίνεται ότι πέρασε και έγινε και ειδοποίηση στο track δεν παίρνεις μια πίσω αν αρνηθείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Παρελαβα δεμα σημερα με δασμους. Στο δεμα ειχε γραψει ο αποστολεας αξια 20 usd Ειχε επανω ενα κιτρινο αυτοκολλητο που εγραφε <<ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το δεμα συνοδευεται απο Τελωνιακη Διασαφηση>> Το δεμα ειχε μεσα ενα xiaomi redmi 3s, αγορα απο το geekbuying https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161216/cecd11ca60f6769542623b1ce0dd27f9.jpg Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Το redmi 3s που μου κολλησε, του επεβαλαν 24€ φορο με αξια 100€, την πραγματικη αξια δλδ (~100$) οποτε ή το ανοιξαν ή τα "gift" δεν παιζουν ρολο. Ομως δεν εχει τα αλλα 8+4€, αυτα θα τα δω στο ταχυδρομειο ή δεν χουν επιβληθει; Τα 8+4 (12) ειναι εσοδα του ταχυδρομειου, οποτε ... θα τα δεις εκει! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 περιμένω και εγώ από geekbuing ένα χιαομι mi5 , αν περάσει τελωνείο σκέφτομαι να αρνηθώ την παραλαβή και να το γυρίσω πίσω. Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 περιμένω και εγώ από geekbuing ένα χιαομι mi5 , αν περάσει τελωνείο σκέφτομαι να αρνηθώ την παραλαβή και να το γυρίσω πίσω. Δεν ειναι τοσο ευκολο. Θα πρεπει πρωτα να συνεννοηθεις με το καταστημα που το αγορασες και αν δεχθει εχει καλος. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Παρελαβα δεμα σημερα με δασμους. Στο δεμα ειχε γραψει ο αποστολεας αξια 20 usd Ειχε επανω ενα κιτρινο αυτοκολλητο που εγραφε <<ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το δεμα συνοδευεται απο Τελωνιακη Διασαφηση>> Το δεμα ειχε μεσα ενα xiaomi redmi 3s, αγορα απο το geekbuying Επομένως, κοστολογήθηκε με αξία CIF 100, χρεώθηκε α) ΦΠΑ 24% (24€) και β) τα γνωστά τέλη ΕΛΤΑ (8+4=) 12€ Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Δεν ειναι τοσο ευκολο. Θα πρεπει πρωτα να συνεννοηθεις με το καταστημα που το αγορασες και αν δεχθει εχει καλος. Το ποιο πιθανό να μην πάρεις μια πίσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Την γλιτωσες και παραλαμβάνεις..αν έγραφε αγαθα η ΥΕΔ τον είχες πιει Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εντάξει είπαμε.. Εκφράσεις πεζοδρομίου όμως; Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Δηλαδή αν παραλάβει και στείλεις πίσω επειδή σου κάπνισε, παίρνεις πλήρη αποζημίωση, αν αρνηθείς να παραλαβεις δεν παίρνεις μία. Με ποια λογική; Είμαι σε επικοινωνία με το geekbuying εδώ και τρεις μέρες και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, λένε ότι θα πάρει πάνω από μισό χρόνο να τους επιστραφεί, ενώ αν παραλάβω και του στείλω πίσω για οποιοδήποτε λόγο θα κάνει 3 βδομάδες και τους ρωτάω αν η διεύθυνση που έχει πάνω είναι σωστή και μου λένε σωστή είναι και μου δίνουν τη δικιά μου διεύθυνση. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vis Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Δηλαδή αν παραλάβει και στείλεις πίσω επειδή σου κάπνισε, παίρνεις πλήρη αποζημίωση, αν αρνηθείς να παραλαβεις δεν παίρνεις μία. Με ποια λογική; Είμαι σε επικοινωνία με το geekbuying εδώ και τρεις μέρες και κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, λένε ότι θα πάρει πάνω από μισό χρόνο να τους επιστραφεί, ενώ αν παραλάβω και του στείλω πίσω για οποιοδήποτε λόγο θα κάνει 3 βδομάδες και τους ρωτάω αν η διεύθυνση που έχει πάνω είναι σωστή και μου λένε σωστή είναι και μου δίνουν τη δικιά μου διεύθυνση. Ξεκινάω και εγω μια συζήτηση μαζί τους .... Παράθεση αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Παιδιά είναι πολυ απλό το πράγμα ακόμα και λάθος διεύθυνση να έχουν γράψει επίτηδες στο δέμα το κινεζομαγαζο,αν δεν το παραλάβετε το δέμα θα χαθεί όποτε ανοίγετε ενα case στο PayPal και παίρνετε τα ωραία λεφτάκια σας πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Φίλε μου αν δεν το παραλάβουν δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάρουν λεφτά πίσω. Μόλις κάνουν αίτημα για refund το PayPal θα ζητήσει tracking number και θα μπορεί να δει ότι το δέμα έφτασε, έχεις ενημερωθεί και απλά επελεξες να μην πας. Έχε κατά νου ότι τα ΕΛΤΑ σου αφήνουν μέχρι και 3 φορές χαρτάκι για συστημένο και καταγράφεται στο σύστημα κάθε ένα σαν delivery attempt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Παιδιά είναι πολυ απλό το πράγμα ακόμα και λάθος διεύθυνση να έχουν γράψει επίτηδες στο δέμα το κινεζομαγαζο,αν δεν το παραλάβετε το δέμα θα χαθεί όποτε ανοίγετε ενα case στο PayPal και παίρνετε τα ωραία λεφτάκια σας πίσω. Μάλλον δεν ξέρεις τη διαδικασία. Όταν φτάσει το δέμα στην Ελλάδα, και ειδικά στο Γραφείο της περιοχής του παραλήπτη, επιστρέφει στον πωλητή, με τον σχετικό κανονισμό της Παγκόσμιας Ένωσης Ταχυδρομείων. Στα ΕΛΤΑ συμπληρώνουν ειδικό έντυπο για την επιστροφή και όλα αυτά τα στοιχεία είναι σε γνώση του πωλητή και, επομένως, και του paypal. Πως θα πάρει τα λεφτά του ο παραλήπτης αφού ο ίδιος ευθύνεται που δεν το παρέλαβε; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Έχε κατά νου ότι τα ΕΛΤΑ σου αφήνουν μέχρι και 3 φορές χαρτάκι για συστημένο και καταγράφεται στο σύστημα κάθε ένα σαν delivery attempt. Σε ποιά χώρα γίνεται αυτό ; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Ερώτηση: Τα δέματα από Κίνα π.χ. έχουν επάνω στοιχεία του αποστολέα ? Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Παιδια και'γω που ρωτησα στο live chat στο gearbest αν γινεται να μην δεχθω την παραλαβη και να μου επιστραφουν τα λεφτα μου ειπα ρητα ότι δεν γινεται,ολο sorry αι sorry it is not possible μου ελεγαν! Υπομονή μεχρι και αν ποτε στοκαρουν οι Ευρωπαικες αποθηκες των Κινεζων η σκρουτζ που πανω κατω ιδιες τιμες με τις eu αποθηκες παιζουν. To 20σαρακι-30ρακι και ισως και 40ρακι καπελο δυστηχος φαινεται ότι απ'εδω και περα το φαγαμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Ερώτηση: Τα δέματα από Κίνα π.χ. έχουν επάνω στοιχεία του αποστολέα ? Σε όσα δέματα έχω παραλάβει, ναι. Άλλωστε, είναι υποχρεωτικό, νομίζω. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristakos2006 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 είναι η ιδέα μου ή σχεδόν τα περισσότερα δέματα που μπαίνουν τελωνείο είναι από geekbuying (μαζί και το δικό μου) φιλοι που αγόρασαν (από άλλα site) τις ίδιες ημέρες με εμένα και ηρθαν 1-2 πακέτα την ίδια ημέρα με το δικό μου 9/12 παρέλαβαν κανονικά :confused:(δηλαδη άνευ τελωνείο) ενω εγώ είμα στις προβες για το κουστούμι ακόμα :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts