stergiost3 Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 (edited) κατι αλλο που παρατηρησα στην παραγγελια ηταν να σταλει με UPS και τελικα αυτοι το αλλαξαν μετα και το εστειλαν με DHL. Ισως με την UPS να μην ειχα προβληματα δυστυχώς την πάτησες σε κάτι που θα έπρεπε να το ξέρεις από πριν...ό,τι έρχεται εκτός ΕΕ ,υπάρχει ο κίνδυνος να στον πιάσουν κανονικά! ή το παρατάς και χάνεις τα χρήματα που πλήρωσες, ή το παραλαμβάνεις και next time be careful..:( το προβλημα ειναι οτι ζητανε τρελλα λεφτα για τον εκτελωνισμο.δεν ειναι δυνατον να θελουν 140 ευρω για κατι που εχει αξια 105 δολλαρια.πως γινετε αυτο? Edited July 26, 2010 by Nikos_s3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
No_thanks Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 να ρωτησω και γω κατι.Θελω να αγορασω κατι μπλουζακια απο το ambercrombie.com που οπως διαβασα παραπανω στελνει με UPS kai DHL.Αν η αγορα μου δεν ξεπερνα τα 40 δολαρια(χωρις τα μεταφορικα )το κοιτανει στο τελωνειο η οχι.γτ σκεφτομαι αν πχ θελω δυο μπλουζακια να τα φερω ενα ενα πιο φτηνα θα μου βγει απο το να δωσω 130-150 ευρω στο τελωνειο,τα μεταφορικα βλεπετε ειναι 40 δολαρια.επισης αν υποτεθει οτι με πιανουν τελωνειο αν παω ο ιδιος στο αεροδρομιο μοσα θα γλυτωσω απο τα 130 ευρω?στο περιπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 το προβλημα ειναι οτι ζητανε τρελλα λεφτα για τον εκτελωνισμο.δεν ειναι δυνατον να θελουν 140 ευρω για κατι που εχει αξια 105 δολλαρια.πως γινετε αυτο? Απο τη στιγμη που θελει εκτελωνισμο, οσο μικρο και να ειναι το ποσο που εδωσες για την αγορα, θα δωσεις τουλαχιστον 90€. Και αυτο γιατι μονο ο εκτελωνιστης ο ιδιος σαν αμοιβη παιρνει 79,73€. να ρωτησω και γω κατι.Θελω να αγορασω κατι μπλουζακια απο το ambercrombie.com που οπως διαβασα παραπανω στελνει με UPS kai DHL.Αν η αγορα μου δεν ξεπερνα τα 40 δολαρια(χωρις τα μεταφορικα )το κοιτανει στο τελωνειο η οχι.γτ σκεφτομαι αν πχ θελω δυο μπλουζακια να τα φερω ενα ενα πιο φτηνα θα μου βγει απο το να δωσω 130-150 ευρω στο τελωνειο,τα μεταφορικα βλεπετε ειναι 40 δολαρια.επισης αν υποτεθει οτι με πιανουν τελωνειο αν παω ο ιδιος στο αεροδρομιο μοσα θα γλυτωσω απο τα 130 ευρω?στο περιπου... Συγκεκριμενα απο το abercrombie εχω αγορασει εγω ρουχα. Πρωτον, αν ειναι να δωσεις 80 δολλαρια για 1-2 μπλουζακια, και να χεις και το αγχος αν θα στα σταματησουν στο τελωνειο (οποτε υπολογισε αλλα 60 ευρω οπως ειπα παραπανω) γιατι να μην τα αγορασεις απο Ελλαδα; Δευτερον, για αυτο το λογο εγω εκανα μεγαλυτερη αγορα, και φυσικα τα σταματησε το τελωνειο. Ετσι πληρωσα τελικα 171,73 € για εκτελωνισμο! Τριτον, επειδη τα στελνει αποκλειστικα με courier, ειναι απειρως πιο πιθανο να σταματησει το πακετο. Αν πας στο αεροδρομιο, θα ταλαιπωρηθεις κανα τριωρο, αλλα θα γλυτωσεις τα 79,73 του εκτελωνιστη. Το ποσο που θα πληρωσεις εχει να κανει μετα με τους δασμους. (φυσικα ολα αυτα αν μενεις Αθηνα, οπου και θα σταματησει το δεμα) Τελος, αν δεν το παραλαβεις χανεις ολα τα λεφτα σου. Αυτοι κανουν συνεννοηση με την abercrombie για να τους τα επιστρεψουν, και η εταιρια δεν σου δινει πισω κανενα μερος των χρηματων σου (ουτε καν το ποσο πληρωμης χωρις τα μεταφορικα). Στο λεω γιατι εχω επισημη απαντηση τους. :) Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
No_thanks Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 ελλαδα δεν ξερω που πουλανε αυθεντικα.υπαρχουν παρα πολλες απομιμισεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiost3 Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 γεια σας εχω κανει μια παραγγελια ενως ρουτερ απο HONG KONG και μου το εστειλαν με DHL courier. Η αξια του ειναι 105 dollars και 25 dollars τα μεταφορικα . με πηρε τηλ η DHL courier και μου ειπε οτι για να εκτελωνιστη πρεπει να πληρωσω 140 ευρω, ειναι δυνατον να θελει τοσα λεφτα για εκτελωνισμο? για ενημερωση μιλησα με το τελωνειο στην θεσσαλονικη και μου ειπαν οτι για εκτελωνισμο πληρωνεις το φπα τις αξια του δεματος και τιποτα αλλο. Η DHL courier ζηταει 33 ευρω για τα χαρτια που ετοιμαζει. ειναι παγιο αυτο οσο αξια και να εχει το δεμα (αυτο και αν ειναι κλεψιμο).....θα ενημερεσω με λεπτομερειες μολις παρω το δεμα .Μακρια απο DHL courier Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 (edited) Τα έχω ξαναπεί και θα τα ξαναλέω: μακριά από courier όταν φέρνουμε εκτός ΕΕ. Οι courier ζητάνε τρέλα λεφτα. Παιζει τα 100 από τα 140 που ζητάνε να είναι δικό τους νταβατζιλικι. Κι αν θες κανε αλλιώς. Είσαι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Δυστυχώς την πατησες. Και ναι, ο εκτελωνιστης παίρνει στάνταρ ταρίφα ΑΛΛΆ ότι έρχεται με ΕΛΤΑ έχει στάνταρ κόστος υπηρεσίας εκτελωνισμου 4 ευρώ και δε χρειάζεται να σκάς 80αρια. Το μόνο ασφαλές από Αμερική αν δε θες να σε γδαρουν courier και εκτελωνιστες είναι η USPS. Από Κίνα αντίστοιχα η China Post, η Hong Kong Post και η EMS που αν και courier εξυπηρετείται από τις Ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ που επίσης έχουν 4 ευρώ κόστος για την υπηρεσία εκτελωνισμου. Οπότε εάν οι τρόποι αποστολής δεν περιλαμβάνουν το κλασσικό ταχυδρομείο της εκάστοτε χώρας αλλά μόνο κάποιες courier μη το κάνετε το λάθος. Edited July 27, 2010 by BabylonX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiost3 Δημ. July 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2010 Τα έχω ξαναπεί και θα τα ξαναλέω: μακριά από courier όταν φέρνουμε εκτός ΕΕ. Οι courier ζητάνε τρέλα λεφτα. Παιζει τα 100 από τα 140 που ζητάνε να είναι δικό τους νταβατζιλικι. Κι αν θες κανε αλλιώς. Είσαι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Δυστυχώς την πατησες. Και ναι, ο εκτελωνιστης παίρνει στάνταρ ταρίφα ΑΛΛΆ ότι έρχεται με ΕΛΤΑ έχει στάνταρ κόστος υπηρεσίας εκτελωνισμου 4 ευρώ και δε χρειάζεται να σκάς 80αρια. Το μόνο ασφαλές από Αμερική αν δε θες να σε γδαρουν courier και εκτελωνιστες είναι η USPS. Από Κίνα αντίστοιχα η China Post, η Hong Kong Post και η EMS που αν και courier εξυπηρετείται από τις Ταχυμεταφορες ΕΛΤΑ που επίσης έχουν 4 ευρώ κόστος για την υπηρεσία εκτελωνισμου. Οπότε εάν οι τρόποι αποστολής δεν περιλαμβάνουν το κλασσικό ταχυδρομείο της εκάστοτε χώρας αλλά μόνο κάποιες courier μη το κάνετε το λάθος. εχεις απολυτο δικιο. πληρωσα 28 ευρω φπα, 33 DHL ,20 εκτελωνιστη και 5 εργατικα που ετοιμασαν τα χαρτια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 Οτιδήποτε κάνει όγκο πάντα βάζει σε υποψίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. August 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2010 (edited) Πλέον έχουν σφίξει οι κ*λοι στην Αμερική γιατί όποιος στέλνει και δε δηλώνει τι πραγματικά στέλνει κινδυνεύει να υποστεί βαριές κυρώσεις όπως μεγάλο χρηματικό πρόστιμο και φυλακή. Οπότε όλοι γράφουν τι στέλνουν και δε μπορώ να καταλάβω το λόγο αλλά πληρώνεις και αμερικάνικο τελωνείο σε αυτό που έχει δηλωθεί. Κάποια στιγμή πήρα μια μεταχειρισμένη οθόνη LCD για λάπτοπ γύρω στα 65 ευρώ και ο τύπος το δήλωσε και μου ήρθε διαφορετικό ειδοποιητήριο στο σπίτι, όχι αυτό των ΕΛΤΑ αλλά ένα πιο μεγάλο με το λογότυπο USPS το οποίο προέβλεπε ότι θα πλήρωνα τελωνείο γύρω στα 3 ευρώ. Πήγα στο ταχυδρομείο, τα πλήρωσα και πήρα το αντικείμενό μου. Δε μπορώ να το εξηγήσω. Πάντως να ξέρεις ότι οι πιθανότητες να πληρώσεις τελωνείο για κάτι που φέρνεις από Αμερική αυξάνονται αστρονομικά σε σχέση με Ασία, Αυστραλία κλπ. Όμως και πάλι η καλύτερή σου επιλογή είναι η USPS. Edited March 9, 2014 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) Με συγχωρείτε και πάλι, μάλλον είμαι άσχετη, αλλά πέστε μου: Αν είχα πάει, ας πούμε, εγώ στις ΗΠΑ και είχε τύχει να ξεχάσω εκεί στο σπίτι του φίλου μου το μπουφάν μου, και μετά του ζητήσω να μου το ταχυδρομήσει, τι θα συμβεί; Θα πάει στο ταχυδρομείο USPS στη γειτονιά του και θα του πουν "τι στέλνεις και πόσο κάνει"; Δεν μιλάω για ηλεκτρονικά ήδη αλλά για κανένα μπλουζάκι από καμιά φίρμα που δεν υπάρχει στη Ελλάδα. Κι αν είναι για 3 ή για 10 ευρώ, δεν υπάρχει πρόβλημα, να μην μας έρθει κανένα 80 ή 100 ή 300 και τρελαθούμε... Και για κάποιον που ρώτησε για τα abercrombie στην Ελλάδα, ειχα δει παλιότερα κάτι τεμάχια, πανακριβα φυσικά, σε ένα μαγαζί στην κηφισιά παραδίπλα από τα σταρμπαξ στο εμπορικό κέντρο στον πλατανο. Δεν ξέρω αν έχει ακόμα και δεν εγγυόμαι γνησιότητα -μου είχε τύχει κάποτε να πάρω μαϊμούδες στο φαχτορι δίπλα στο ικέα. Edited August 3, 2010 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. August 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2010 (edited) Ναι, θα τον ρωτήσουν "τι στέλνεις και πόσο κάνει". Η τουλάχιστον απλά "τι στέλνεις" και να το δηλώσει σαν δώρο. Αν όντως το ανοίξουν και δουν ότι όντως είναι ενα μεταχειρισμένο μπουφάν δε θα του πουν κάτι που δε δηλώνει αξία. Αλλά δε μπορείς να στέλνεις πράγματα στο εξωτερικό χωρίς να δηλώνεις περι τίνος πρόκειται. Και ο φόρος είναι λογικά ποσά. Δεν είναι 80 ή 100 ή 300 ευρώ. Αν πάρεις γύρω στα 100 ευρώ ρούχα εγώ θα έλεγα να υπολογίζεις περίπου 10-20 ευρώ αν εκτελωνιστούν. Φυσικά όλα αυτά για τη USPS. Αν τα στείλουν με καμιά UPS παίζει να πληρώσεις τα παραπάνω συν κανένα 100άρικο νταβατζιλίκι σε αυτούς γιατί έτσι απλά μπορούν να σε φεσώσουν και το κάνουν. Edited August 3, 2010 by BabylonX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2010 Το έχω ψήσει να πάρω το καινούργιο kindle της amazon. Κάνει 139$, έχει 20$ μεταφορικά και δυστυχώς το στέλνει μόνο από Αμερική. Πόσο περίπου θα κοστίσει ο εκτελωνισμός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Το έχω ψήσει να πάρω το καινούργιο kindle της amazon. Κάνει 139$, έχει 20$ μεταφορικά και δυστυχώς το στέλνει μόνο από Αμερική. Πόσο περίπου θα κοστίσει ο εκτελωνισμός; Bumpity bump Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 κερδισα ενα λαπτοπ και απο ανοησια δικη μου δεκτηκα να σταλει μεσω global value service απο uk που ηταν πιο φθηνο,το προβλημα ειναι οτι περασαν 15 μερες και ακομα να παραλαβω τιποτα ,τα ελτα λενε οτι θα πρεπει να ειχε ερθει φυσιλογικα εστω και αν ειναι 2nd royal mail package Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. August 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2010 Το έχω ψήσει να πάρω το καινούργιο kindle της amazon. Κάνει 139$, έχει 20$ μεταφορικά και δυστυχώς το στέλνει μόνο από Αμερική. Πόσο περίπου θα κοστίσει ο εκτελωνισμός; Τα ιδια που γραφει ο ακριβως απο πανω σου ισχυουν. Εξαρταται πως το στελνει η amazon. Νομιζω με USPS. Αν ειναι με courier, δες εδω Γενικα, αν στο σταματησουν και ειναι με κουριερ μπορει να το πληρωσεις και διπλο. Αν ειναι με USPS, σαφως λιγοτερα. Δεδομενου οτι ειναι απο εταιρια ομως (αρα οχι δωρο) με αξια μεγαλυτερη των 100+ €, ειναι αρκετα πιθανο να στο σταματησουν. Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arlaadams72 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 (edited) Παιδιά έχω βρει ένα ρολόι από Αμερική το οποίο κοστίζει $349 και θα σταλεί με UPS ή FedEx,γνωρίζει κανείς να μου πει αν θα πληρώσω τελωνείο και πόσο,Ευχαριστώ. Edited September 16, 2010 by arlaadams72 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Παιδιά έχω βρει ένα ρολόι από Αμερική το οποίο κοστίζει $349 και θα σταλεί με UPS ή FedEx,γνωρίζει κανείς να μου πει αν θα πληρώσω τελωνείο και πόσο,Ευχαριστώ. Τελωνειο θα πληρωσεις 99% μιας και ειναι ιδιωτικες κουριερ,(αν μπορεις επελεξε ems ή usps) υπολογιζε ενα 150αρι εξτρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arlaadams72 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 (edited) O Πωλήτης λέει ότι γνωρίζει πως λειτουργούν τα ευρωπαικά τελωνεία ότι έχει ξαναστείλει Δυσκολεύομαι να τον πιστέψω και από αυτά που έχω διαβάσει διστάζω να κάνω την παραγγελία,αν είναι να μου στοιχήσει ο κούκος αηδόνι άστο καλύτερα. Πάντως από Κίνα που έχω παραγγείλει μέσω EMS δεν πληρώνεις τελωνείο. Edited March 9, 2014 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Απλα αν στο στειλει με fedex ή ups ειναι ιδιωτικες κουριερ και θελουν να βγαλουν χρηματα και γι αυτο σταματανε περισσοτερα δεματα...αν εισαι τοσο τυχερος... απλα αν στο εστελνε με usps η ems θα εχεις λιγοτερες πιθανοτητες να σταματησει στο τελωνειο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Θελω την βοηθεια σας γρηγορα!!!Πηρα ενα μηχανημα (διαγνωστικο αυτοκινητου) απο την Κινα,το οποιο το εστειλαν με DHL.Σημερα το μεσημερι εφτασε Αθηνα,μου πηραν τηλεφωνο απο την DHL και ζητανε 110€+ για τον εκτελωνισμο μονο :mad:.Πως γινεται αυτη η διαδικασια εκτελωνισμου?Αν το στειλουν Θεσσαλονικη μπορω να το περασω μονος μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Επέστρεψε το και πες να στο στείλουν με EMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Επέστρεψε το και πες να στο στείλουν με EMS. Αν το στειλουν με ems το παιρνουν τα ελτα οταν φτασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 EMS είναι το κούριερ των ΕΛΤΑ, που "συνήθως" ο φόρος εκτελωνισμού ειναι 3 ευρώ. Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabylonX Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι. Ή πληρώνεις τον εκτελωνισμό ή το χάνεις και μαζί χάνεις και όσα λεφτά πλήρωσες. Το λογικό είναι ότι δε θα στο δεχτούν πίσω γιατί στην τελική αυτοί τα έχουν πάρει τα λεφτά τους και μάλλον θα έχουν και terms and conditions που τους καλύπτουν για τυχόν έξοδα τελωνείου και από τη στιγμή που αγοράζεις αποδέχεσαι ότι αναλαμβάνεις κάθε ευθύνη για τυχόν τέτοια έξοδα. Αν θέλεις επικοινώνησε μαζί τους αλλά το μόνο στο οποίο μπορείς να βασιστείς είναι η καλή τους θέληση. Δε θα βρεις το δικαίωμά σου με κανένα άλλο τρόπο. Τώρα ξέρεις. Εκτός ΕΕ + αποστολή με courier που έχει παράρτημα στην Ελλάδα = Υπέρογκες χρεώσεις για εκτελωνισμό. Διάβασε και τις τελευταίες σελίδες του τόπικ και θα καταλάβεις. Συνεχώς τα ίδια λέμε και στους υπόλοιπους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Θελω την βοηθεια σας γρηγορα!!!Πηρα ενα μηχανημα (διαγνωστικο αυτοκινητου) απο την Κινα,το οποιο το εστειλαν με DHL.Σημερα το μεσημερι εφτασε Αθηνα,μου πηραν τηλεφωνο απο την DHL και ζητανε 110€+ για τον εκτελωνισμο μονο :mad:.Πως γινεται αυτη η διαδικασια εκτελωνισμου?Αν το στειλουν Θεσσαλονικη μπορω να το περασω μονος μου? Αυτο που λεει ο BabylonX. Συν οτι δεν στο στελνουν Θεσσαλονικη. Σε οποιο τελωνειο σταματησει, εκει θα μεινει ή θα εκτελωνιστει. Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts