Jump to content

stergiost3

Members
  • Δημοσιεύσεις

    46
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stergiost3

  1. ναι το εχω δει ελεγα μηπως λυθηκε το προβλημα με το μικροφωνο και τις μπαταριας......
  2. τελικα με το android για το htc hd mini εχουμε κανα νεο?βγηκε κανα καλο ?
  3. αυτο ρωταω γιατι να κανω hard reset και να χασω τι νεα ρομ?αφου θελω να εχω τι νεα ρομ μεσα....
  4. με το hard reset αν κανω τωρα που εχω βαλει τι νεα rom δε θα ξαναγυρισει στις εργοστασιακες ρυθμισεις?
  5. το hard reset αφου βαλω τι νεα rom σε τι χρησιμευει?
  6. τι εννοεις hard reset?και για το στησιμο?Sorry που ρωτας τοσα ,δε το εχς ξανακανει......
  7. πως μπορώ να κάνω αναβάθιση το mini?
  8. γεια σας γίνετε στο mini να περαστεί android os?
  9. Eβαλα τον αριθμο αλλα τιποτα, μαλλον θα χρειαζετε και το APN αλλα δεν εχει κατι τετοιο .ψαχνω μπας και βρω firmware με APN FUNCTION
  10. γεια σας αγορασα απο κινα ενα ρουτερ το οποιο δεχετε τιν καρτα sim απευθειας. εχω sim απο wind απο αλλα δεν ξερω τη ρυθμισεις να βαλω εδω: 3G Dial Parameters The following dial parameters for 3g must be set,if the router is used outside of China.(Default is for china) Set 3G Dial Parameters Phone# : user: password: μηπως γνωριζει κανεις κατι?
  11. εχεις απολυτο δικιο. πληρωσα 28 ευρω φπα, 33 DHL ,20 εκτελωνιστη και 5 εργατικα που ετοιμασαν τα χαρτια.
  12. για ενημερωση μιλησα με το τελωνειο στην θεσσαλονικη και μου ειπαν οτι για εκτελωνισμο πληρωνεις το φπα τις αξια του δεματος και τιποτα αλλο. Η DHL courier ζηταει 33 ευρω για τα χαρτια που ετοιμαζει. ειναι παγιο αυτο οσο αξια και να εχει το δεμα (αυτο και αν ειναι κλεψιμο).....θα ενημερεσω με λεπτομερειες μολις παρω το δεμα .Μακρια απο DHL courier
  13. δηλαδη οσο ειναι η αξια του ρουτερ και λιγο παραπανω ειναι δυνατον αυτο?
  14. δηλαδη αν φερεισ μια μηχανη απο εξωτερικο θα πληρωσεις την αξια τησ μηχανης και παραπανω απο οσο εχει........?
  15. κατι αλλο που παρατηρησα στην παραγγελια ηταν να σταλει με UPS και τελικα αυτοι το αλλαξαν μετα και το εστειλαν με DHL. Ισως με την UPS να μην ειχα προβληματα το προβλημα ειναι οτι ζητανε τρελλα λεφτα για τον εκτελωνισμο.δεν ειναι δυνατον να θελουν 140 ευρω για κατι που εχει αξια 105 δολλαρια.πως γινετε αυτο?
  16. δεν συμφεπρει μιληασ με τον πωλητη και για να γυρισει πισω το δεμα χρειαζονται περπου 150 δολλαρια ετσι μου ειπε .αυτοι εχοθν εκπτωση μονο οταν τα στενλουν οχι να τα παρουν παλι πισω.
  17. οχι γιατι ειναι κινεζικο δεν εχει ελλαδα τετοιο
  18. γεια σας εχω κανει μια παραγγελια ενως ρουτερ απο HONG KONG και μου το εστειλαν με DHL courier. Η αξια του ειναι 105 dollars και 25 dollars τα μεταφορικα . με πηρε τηλ η DHL courier και μου ειπε οτι για να εκτελωνιστη πρεπει να πληρωσω 140 ευρω, ειναι δυνατον να θελει τοσα λεφτα για εκτελωνισμο?
  19. το δεμα ειναι αθηνα και εγω βρισκομαι σερρες. παντως μου φαινονται πολλα τα λεφτα ...
  20. 105 dollar εχει και θελουν 140 ευρω ειναι τρελλοι...
  21. γεια σας εχω κανει μια παραγγελια ενως ρουτερ απο HONG KONG και μου το εστειλαν με DHL courier. Η αξια του ειναι 105 dollars και 25 dollars τα μεταφορικα . με πηρε τηλ η DHL courier και μου ειπε οτι για να εκτελωνιστη πρεπει να πληρωσω 140 ευρω, ειναι δυνατον να θελει τοσα λεφτα για εκτελωνισμο?
  22. γεια σας ηθελα να ρωτησω το DLNA που εχει τι ακριβως κανει? εχει μηπως wifi router οπως το HTC HD 2 η κατι παρομοιο?
×
×
  • Create New...