Itchrist86 Δημοσιεύτηκε April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 2, 2014 (edited) Nokia Lumia 635 (RM-974) Uncompromised performance ______________________________________ Ημερομηνία ανακοίνωσης: 2 Απριλίου 2014 Ημερομηνία κυκλοφορίας: Περιγραφή συσκευής: The Nokia Lumia 635 is a smartphone featuring the Windows Phone 8.1 operating system, 1.2 GHz quad-core processor, 5 MP camera and ClearBlack IPS display. The device brings the best browsing experience with IE11 hardware accelerated graphics and HTML5 support. Develop apps for this device with XNA and C++ frameworks and build web experiences using Internet Explorer 11. Supported operating bands depend on the country/region where the device is available. ______________________________________ Λειτουργικό σύστημα: Microsoft Windows Phone 8.1 (Lumia Cyan) Τελευταία έκδοση λογισμικού: Lumia Cyan 01061.00066.14235.36002 - OS version 8.10.12397.895 (Country variant) Δείκτης SAR: 0.79 W/kg ______________________________________ Σελίδα υποστήριξης Τεχνικά χαρακτηριστικά Φωτογραφίες Δελτίο Τύπου Data Sheet Οδηγός χρήσεως Edited June 2, 2016 by niotheros Ενημέρωση συνδέσμων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Θα έρθει Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Άμεσα διαθέσιμο απο MS Store Ιταλίας στα 179 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά(στέλνει και Ελλάδα μέσα απο τις λίστες χωρών) http://www.microsoftstore.com/store/mseea/it_IT/pdp/Nokia-Lumia-635/productID.304048400?ClickID=a90sr5ny05tnkzztas05vrnasntt599tkllr Σε όλα τα χρώματα Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Βγαλτο ρε Nokia με 1GB μνημη ..:( Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Τι διαφορά έχει με το 630; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Τι διαφορά έχει με το 630; το 635 υποστηρίζει 4G - LTE και δεν βγαίνει σε DualSIM έκδοση. Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ξέρει κανείς αν θα έρθει και στην ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 (edited) Ξέρει κανείς αν θα έρθει και στην ελλαδα? Δεν έχει ακουστεί κάτι, θα είχε έρθει μέχρι τώρα, δεν νομίζω να έρθει. Αλλά, από τη στιγμή που είναι ίδιο με το 630 με τη μόνη διαφορά το 4G που στην Ελλάδα δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά εκτός των αστικών κέντρων και δεν είναι δίκαρτο, άρα το 630 είναι καλύτερο. Edited August 11, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Στα 168 ευρώ καλά πλάκα μας κάνουν? Είπαμε να έρθει αλλά όχι κ έτσι ,αυτό 50ευρώ κάτω έπρεπε να είναι κατά την ταπεινή μου γνωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Στα 168 ευρώ καλά πλάκα μας κάνουν? Είπαμε να έρθει αλλά όχι κ έτσι ,αυτό 50ευρώ κάτω έπρεπε να είναι κατά την ταπεινή μου γνωμη Μάλλον πλάκα κάνουν γιατί το 630 είναι σχεδόν ίδιο (ίσως και καλύτερο) με αυτό και κάνει 110 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Μάλλον πλάκα κάνουν γιατί το 630 είναι σχεδόν ίδιο (ίσως και καλύτερο) με αυτό και κάνει 110 ευρώ. Απορώ και εγώ ,το μόνο που με χαλάει στο 630 τα σαρ του αλλιώς.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ψάχνομαι για κινητό και κοιτάζω προς lumia 630 ή 635. Ως γνωστό η βασική διαφορά τους είναι το 3G και 4G. Δεδομένου ότι στην Ελλάδα πλέον υπάρχει το 4G, όχι με μεγάλη κάλυψη, επειδή το κινητό θα το πάρω για τουλάχιστον μια 3ετία τι προτείνεται να αγοράσω; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 Γεια σας παιδιά. Θέλω να πάρω δώρο στην κοπέλα μου ένα κινητό εως 150ευρω και σκεφτόμουν για το 635. Γενικά ποιες είναι οι εντυπώσεις σας? Και κυρίως από τις φωτογραφίες που βγάζει. Οι νυχτερινές λήψεις πώς είναι? Μιας και βλέπω ότι δεν έχει φλας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2014 (edited) Το έχω σαν δεύτερο για την δουλειά περίπου έναν μήνα. Για τον λόγο το πήρα είναι μια χαρά. Με όλους τους συγχρονισμούς ανοιχτούς η μπαταρία είναι μια χαρά. Η οθόνη είναι μέτρια προς κακή και η κάμερα υπάρχει γιατί.... δεν μπορούσε να μην έχει μάλλον. Σε εφαρμογές δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα εκτός από τις πολύ βαριές και τα παιχνίδια. Το χειρότερο για μένα όμως είναι η παράξενη γωνία που έχει περιμετρικά και με δυσκολεύει στο πιάσιμο και στο άνοιγμα κλείσιμο. Έχω την εντύπωση πως γλιστράει πολύ. Ίσως να καλοέμαθα στο nexus 5 που έχω σαν κύριο τηλέφωνο. Ένα ακόμη μείον είναι το ότι δεν ρυθμίζεται αυτόματα ο φωτισμός της οθόνης. Τίμιο τηλέφωνο στα λεφτά του. Edited October 20, 2014 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 καμιά πατέντα δεν υπάρχει να βλέπουμε αν έχουμε χαμένη κλήση/μήνυμα χωρίς να ανοίξουμε το κινητό ; εεε ρεεε ένα notification led τι δουλειά κάνει :)))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitruom Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Να πω κι εγώ την γνώμη μου αφού το έχω δυό μέρες τώρα. Είναι ένα όμορφο και ποιοτικό εμφανισιακά και κατασκευαστικά τηλέφωνο που σαν τηλέφωνο είναι εργαλείο. τι μου άρεσε: 1. καλή μπαταρία 2. ήχος επικοινωνίας άψογος 3. ταχύτατο πολύ καλός επεξεργαστής 4. gps το καλύτερο (nokia here drive+) 5. ηχείο + ήχος κλήσης πολύ καλά 6. φωτογραφία πολύ καλή για την ανάλυση της κάμερας (αν και δεν έχει φλας καθαρή και με ζωντανά χρώματα) τι δε μου άρεσε: 1. θα μπορούσε να έχει καλύτερη οθόνη 2. δεν υποστηρίζει βελτίωση ήχου ακουστικών με κάποια εφαρμογή (αν και ο ήχος είναι αρκετά καλός) 3. η απουσία του αισθητήρα εγγύτητας εμένα δε με προβλημάτισε 4. θα ήθελα τα πλήκτρα πλοήγησης πάνω στη συσκευή και όχι μέσα στην οθόνη στο κάτω μέρος της. 5. η τσιγκουνιά της nokia να βάλει ένα ζευγάρι ακουστικά στη συσκευασία. έλεος!! γλύτωσε 2€ από κάθε τηλέφωνο. 6. το κουμπί on-off θα με βόλευε περισσότερο στο πάνω μέρος της συσκευής Γενικά σαν αγορά πιστεύω ότι αξίζει και με το παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Εγώ το πήρα στη γυναίκα μου για αλλαγή από το Lumia 620 αλλά απ ότι βλέπω είναι κατώτερο.... Απλά θα ήθελα τουλάχιστον να είχε Led flash για τις φωτογραφίες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggefvaggef Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Για τα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο..μηπως γνωριζει κανεις πως γινεται να βλεπω ιστοσελιδες που εμπεριεχουν flush? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Για τα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο..μηπως γνωριζει κανεις πως γινεται να βλεπω ιστοσελιδες που εμπεριεχουν flush? Οι browsers που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο store δεν αναπαράγουν flash περιεχόμενο λόγω του ότι το flash έχει σταματήσει να υποστηρίζεται από φορητές συσκευές πλέον και αντικαθίσταται από την HTML5. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 99$ σε προσφορά! http://www.phonearena.com/news/Tomorrow-the-Microsoft-Store-will-have-the-unlocked-Nokia-Lumia-635-for-as-low-as-99_id63769 Υπάρχει καμιά περίπτωση να μπορεί να γίνει η αγορά από Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 99$ σε προσφορά! http://www.phonearena.com/news/Tomorrow-the-Microsoft-Store-will-have-the-unlocked-Nokia-Lumia-635-for-as-low-as-99_id63769 Υπάρχει καμιά περίπτωση να μπορεί να γίνει η αγορά από Ελλάδα; στο σκρουτζ το έχει 120 και θες να μπλέξεις με κάτι που είναι Αμερική ; μόνο τα μεταφορικά να μπουν θα βγει πιο ακριβά και από πλαίσιο :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mmosgr Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Καλημέρα υπάρχει κάποιος λόγος που δεν υποστηρίζει το douple tap για να ανοίξει η οθόνη ? Παράθεση N9 Best phone ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Καλημέρα υπάρχει κάποιος λόγος που δεν υποστηρίζει το douple tap για να ανοίξει η οθόνη ? υπάρχει κάποιος λόγος που δεν έχει led για την φόρτιση / ειδοποιήσεις ; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
molivos Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Βγηκε αναβαθμιση λειτουργικου (DENIM-Cosmote) ... :) Παράθεση ((( M o I_ i \/ o S ))) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Και μένα μου ήρθε και την κατεβάζω τώρα. Τι δικό μου δεν είναι σε καμία εταιρία branded. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts