Rhodion Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Η κοπέλα μου έχει το 630 εδω και 3 ημέρες, είναι αρκετά ευχαριστημένη απο το τηλέφωνο, παρατηρεί όμως μια πτώση της μπαταρίας της τάξεως του 25 % σε 3 ώρες ενώ το κινητό είναι κλειδωμένο και δεν το χρησιμοποιεί. Να σημειώσω ότι έχει κάνει τις απαραίτητες επιλογές για την φωτεινότητα, τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο και έχει ενεργοποιήσει το battery saver, μήπως γνωρίζει κανεις τι μπορεί να συμβαίνει???? Πες της να κλείσει το GPS, το Bluetooth και τα δεδομένα κίνησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Πες της να κλείσει το GPS, το Bluetooth και τα δεδομένα κίνησης. Εγώ εκτός από το Bluetooth τα υπόλοιπα τα έχω ανοιχτά όλα χωρίς να έχω πρόβλημα στην μπαταρία. GPS-Δεδομένα κίνησης-data-wifi. Περιόρισα όμως τα προγράμματα που εκτελούνται στο παρασκήνιο αυστηρά στα απολύτως απαραίτητα.. Αν τη συσκευή την αφήσω στην ησυχία της βγάζει άνετα δύο μέρες. Αν την πιάσω και ως συνήθως την λιώσω τότε απλά βγάζει μια μέρα. Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 πως απενεργοποιησες αυτα που τρεχουν απο πισω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 πως απενεργοποιησες αυτα που τρεχουν απο πισω; Από την οικονομία μπαταρίας. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 απ οτι τσεκαρα μολις, δε μπορεις να τα κλεισεις ολα. υπαρχει κατι αντιστοιχο με το greenify του android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnomonas Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 υπαρχει τρόπος οταν γραφουμε ή μηνυμα ή γραμματα σε μια επαφη να κρατησουμε μονιμα τα κεφαλαια και να μην ειμαστε αναγκασμενοι να παταμε το πληκτρο με το βελακι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 υπαρχει τρόπος οταν γραφουμε ή μηνυμα ή γραμματα σε μια επαφη να κρατησουμε μονιμα τα κεφαλαια και να μην ειμαστε αναγκασμενοι να παταμε το πληκτρο με το βελακι; Πάτησε το Shift γρήγορα δύο φορές. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Διαλυτικά πως μπαιίνουν ρε παιδιά, αν μπαίνουν. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Διαλυτικά πως μπαιίνουν ρε παιδιά, αν μπαίνουν. Όπως μπαίνει και ο τόνος. Παρατεταμένο κράτημα στο γράμμα που θέλεις και θα σου εμφανίσει ποιες επιλογές έχεις για να χρησιμοποιήσεις. Σέρνεις το δάκτυλο σε όποια επιλογή ζητάς.. Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Μπορώ να κάνω κάτι σαν print screen, screen shoot κτλ; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Μπορώ να κάνω κάτι σαν print screen, screen shoot κτλ; Διαβάστε πριν ρωτήσετε: Nokia Lumia FAQ - Πώς μπορώ να πάρω screenshot από τη συσκευή μου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Πατάς το κουμπί on off και ταυτόχρονα της εντασεως στιγμιαία. Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλησπερα Με καρτοκινητο wind Ζητησαμε τις ρυθμισεις για τα μμς Μας ειπε να κανουμε κατι στις ρυθμισεις σιμ Και μετα μεσω μιας εφαρμογης να τα σετρουμε Η εφαρμογη λεει πως δεν ειναι συμβατη με το τηλεφωνο Κανουμε κατι λαθος; Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Τι να τα κάνεις τα mms όταν μπορείς να βάλεις ένα κάρο άλλο προγραμματάκια και αν κάνεις την δουλειά σου πολύ καλύτερα.. Βάλε το WhatsApp και ησύχασες. Επίσης μπορείς να βάλεις το mesenger ή το viber ή το skype. Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Δεν ξερωτο whatsapp πρεπει να το εχει και αυτος που μου στελνει φωτο ας πουμε; Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Ναι ότι έχει ο ένας πρέπει να έχει και ο άλλος... Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 ευχαριστω αλλα δεν ειναι χρηστικο αυτο θα προτιμουσα να περνουσαν οι ρυθμισεις θα τους ξανακαλεσω Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Αυτόνομο μπαταρίας με χρηση Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Καλησπερα στην παρεα Παρατηρησε η γυναικα μου πως πεφτει απο μονη της η ενταση κουδουνισματος και χανει κλησεις Εχει συνεχεια το hands free Παιζει ρολο; Το εχει αντιμετωπισει κανεις; Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 (edited) Καλησπερα στην παρεα Παρατηρησε η γυναικα μου πως πεφτει απο μονη της η ενταση κουδουνισματος και χανει κλησεις Εχει συνεχεια το hands free Παιζει ρολο; Το εχει αντιμετωπισει κανεις; Με το hands free (ακουστικά), ο ήχος (το κουδούνισμα) ακούγεται από τα ακουστικά και όχι από το ηχείο του τηλεφώνου. Edited December 12, 2014 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Ένας φίλος μου αγόρασε το τηλέφωνο από το Γερμανό και του στράβωσαν οι επαφές που φορτίζει. Το πήγε στο Γερμανό (από όπου το αγόρασε) και του είπαν ότι θα χρειαστεί να αλλάξει η πλακέτα (μητρική εννοούν;). Και τέλος πάντων του είπαν από 70 και πάνω. Επίσης, του ανέφεραν ότι και καλά έχει σέρβις ο Γερμανός (κουλό μου φάνηκε, εκτός αν έχω χάσει επεισόδια) και αν χρειαστεί το στέλνουν στη Nokia. Βασικά, η Nokia έχει δικό της repair service ή τα στέλνουν σε τίποτα Arvato κλπ. Υπάρχει κάποια καλύτερη λύση από το να το στείλει στο Γερμανό; Το κόστος είναι σχεδόν απαγορευτικό για να το επισκευάσει (προτιμότερο είναι να αγοράσει άλλο). Κάποια πρόταση υπάρχει; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Ένας φίλος μου αγόρασε το τηλέφωνο από το Γερμανό και του στράβωσαν οι επαφές που φορτίζει. Το πήγε στο Γερμανό (από όπου το αγόρασε) και του είπαν ότι θα χρειαστεί να αλλάξει η πλακέτα (μητρική εννοούν;). Και τέλος πάντων του είπαν από 70 και πάνω. Επίσης, του ανέφεραν ότι και καλά έχει σέρβις ο Γερμανός (κουλό μου φάνηκε, εκτός αν έχω χάσει επεισόδια) και αν χρειαστεί το στέλνουν στη Nokia. Βασικά, η Nokia έχει δικό της repair service ή τα στέλνουν σε τίποτα Arvato κλπ. Υπάρχει κάποια καλύτερη λύση από το να το στείλει στο Γερμανό; Το κόστος είναι σχεδόν απαγορευτικό για να το επισκευάσει (προτιμότερο είναι να αγοράσει άλλο). Κάποια πρόταση υπάρχει; Εχει service η Νοκια, τα Nokia care. Αν δεν εχεις καπου κοντα, παρε ενα τηλεφωνο στο πιο κοντινο να μαθεις τιμη.Καλα 70€ ειναι παρα πολλα αν σκεφτεις οτι 100€ κανει καινουργιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Τελικά επικοινώνησα με το Nokia care στην Πτολεμαΐδα και μου είπαν γύρω στα 25 ευρώ όποτε σκέφτομαι να το στείλω. Σε ποιο Nokia care προτείνετε να το στείλω; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Στης Πτολεμαιδας στειλε το.Ειναι καλη τιμη,ισως σε αλλο να σε ζητησουν παραπανω. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
africa_twin Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Από σήμερα κυκλοφορεί update Lumia Denim. Την έχει πάρει κανείς; Παράθεση Μια βόλτα στο Ναύπλιο! La vita e bella!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts