stefanakos8 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Τι κουλό πάλι και αυτό. Από χθες παρατήρησα πως το ζωντανό πλακίδιο της μπαταρίας δεν συμφωνεί με αυτό της ένδειξης στην γραμμή ειδοποιήσεων! Στην αρχή κατηγόρησα το awesome lock, πως με κάποιον τρόπο παρέμβαινε και έδειχνε λάθος ένδειξη. Μετά παρατήρησα πως όταν το πλακίδιο γίνει πολύ μικρό δείχνει λάθος και όταν είναι στο μεσαίο ή μεγάλο μέγεθος δείχνει σωστά! Πως είναι δυνατόν; πάω πάλι για soft reset; Μην πας για hard reset μονο :p,ειναι bug της εφαρμογης. Και σε εμενα στο L925, οταν η μπαταρια βρισκεται μεταξυ 40-50%, άλλα λεει το (μικρο) tile της οικονομιας μπαταριας και άλλα το action center. Σε ολο το υπολοιπο ευρος, μου δειχνουν το ιδιο ποσοστο μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εμένα όταν φτάνει στο 55% στη μπάρα, στο tile μου δείχνει 48%. Μετά από λίγη ώρα ξεκολλάει σε Lumia 520. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 (edited) Ρε παιδιά, μια βοήθεια /γνώμη : Πριν από κάνα μήνα, στα καλά καθούμενα η συσκευή μου (το έχω γράψει εδώ σε παλαιότερο ποστ) άρχισε να σβήνει η οθόνη μόλις πραγματοποιούσε μια κλήση, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις τίποτα ενώ μιλάς . . . Έκανα soft reset, hard reset αλλα τίποτα, οπότε και το πήγα σε Nokia Care, οι οποίοι και το έστειλαν λέει στα κεντρικά στην Arvato, κάπως έτσι, όπου διαπιστώσαν ότι από κακή χρήση (πτώση λέει) χάλασε ένας σενσορας από την πλακέτα της συσκευής και το κόστος αντικατάστασης είναι 300€ . . . Μα εμένα δε μου έχει πέσει ποτε το κινητό . . . Στα καλά καθούμενα άρχισε το πρόβλημα . . . Τι μπορώ να κάνω??? Πως μπορώ να βρω το δίκιο μου??? Καμία γνώμη/πρόταση??? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων . . . Edited April 1, 2015 by Doukas_F Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καταγγελία μόνο αν κάνεις Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Καταγγελία στη Γ. Γραμματεια Καταναλωτή και στον Συνήγορο του Καταναλωτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Αν σου είχε πέσει το 930, θα είχε σημάδια απο πτώση. Αν δεν έχει, μίλας τους, πες τους οτι λένε μπούρδες και ότι ΑΝ δεν επιλύσουν το πρόβλημα θα κάνεις καταγγελία και θα μιλήσεις με Micorsoft Hellas. Το proximity sensor λογικά έχει θέμα... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 (edited) Αν σου είχε πέσει το 930, θα είχε σημάδια απο πτώση. Αν δεν έχει, μίλας τους, πες τους οτι λένε μπούρδες και ότι ΑΝ δεν επιλύσουν το πρόβλημα θα κάνεις καταγγελία και θα μιλήσεις με Micorsoft Hellas. Το proximity sensor λογικά έχει θέμα... Επειδή είμαι εκτός και δεν έχω πάει ακόμα να το πάρω και δε γνωρίζω, γιατί είναι η πρώτη φορά απ'το '93 που αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα με συσκευή Νokia, η "γνωμάτευση" δε συνοδεύεται από ένα επίσημο χαρτί, υπογεγραμμένο που να λέει τι ακριβώς έχουν συμπεράνει ότι έχει συμβεί??? Edited April 2, 2015 by Doukas_F Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Επειδή είμαι εκτός και δεν έχω πάει ακόμα να το πάρω και δε γνωρίζω, γιατί είναι η πρώτη φορά απ'το '93 που αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα με συσκευή Νokia, η "γνωμάτευση" δε συνοδεύεται από ένα επίσημο χαρτί, υπογεγραμμένο που να λέει τι ακριβώς έχουν συμπεράνει ότι έχει συμβεί??? Σου δίνουν ένα χαρτί με το όνομα και το email του τεχνικού που το κοίταξε, καθώς και τη βλάβη αλλά και τις ενέργειες που έκανε στο κινητό. Μπορώ να στο στείλω σκαναρισμένο να το δείς αν θέλεις, για να έχεις μια ιδέα. Το έχω πρόσφατο γι' αυτό..! Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Σου δίνουν ένα χαρτί με το όνομα και το email του τεχνικού που το κοίταξε, καθώς και τη βλάβη αλλά και τις ενέργειες που έκανε στο κινητό. Μπορώ να στο στείλω σκαναρισμένο να το δείς αν θέλεις, για να έχεις μια ιδέα. Το έχω πρόσφατο γι' αυτό..! Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Θα πάω να το πάρω σήμερα και θα το διαπιστώσω υποθέτω, ιδίοι σώμασι . . . Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KARATEKA Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 καλησπερα.εχω ενα θεμα με την οθονη.αραια και που κανει ενα ανοιγοκλεισιμο για κλασματα ομως.αναβοσβησμα δλδ ενω ολα λειτουργουν κανονικα.το κανει κ σε καποιον αλλον η να το στειλω να το δουν? Είναι γνωστό θέμα όπου υπάρχει οριακό σήμα HSDPA και παίζει μεταξύ αυτού και GPRS. Παράθεση Είπαμε του κώ..ου μας να μαγειρέψει, σκ...α μας έφτιαξε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 (edited) Ρε παιδιά, μια βοήθεια /γνώμη : Πριν από κάνα μήνα, στα καλά καθούμενα η συσκευή μου (το έχω γράψει εδώ σε παλαιότερο ποστ) άρχισε να σβήνει η οθόνη μόλις πραγματοποιούσε μια κλήση, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις τίποτα ενώ μιλάς . . . Έκανα soft reset, hard reset αλλα τίποτα, οπότε και το πήγα σε Nokia Care, οι οποίοι και το έστειλαν λέει στα κεντρικά στην Arvato, κάπως έτσι, όπου διαπιστώσαν ότι από κακή χρήση (πτώση λέει) χάλασε ένας σενσορας από την πλακέτα της συσκευής και το κόστος αντικατάστασης είναι 300€ . . . Μα εμένα δε μου έχει πέσει ποτε το κινητό . . . Στα καλά καθούμενα άρχισε το πρόβλημα . . . Τι μπορώ να κάνω??? Πως μπορώ να βρω το δίκιο μου??? Καμία γνώμη/πρόταση??? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων . . . Με το 920 ειχα αντιστοιχο θεμα να αναβοσβηνει συνεχεια η οθονη σε κληση και το πηγα και μου κανανε αλλαγη στον proximity sensor δωρεαν και εστρωσε αλλα μου πηρε ενα 20-25 ημερες διοτι πηγε εξωτερικο η συσκευη. Το πηγα στο Nokia Care Ελληνικου. Στα 300 ευρω βρισκεις καινουργια σφραγισμενη συσκευη,μην τρελαθουμε τωρα. Μιλα και με την MS Hellas. Edited April 5, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Εδώ και 2-3 μέρες έχω ένα πρόβλημα με το battery sense. Στην αρχή μου κολλούσαν κάποιες εφαρμογές (google, μηνύματα, τηλέφωνο) στο 100%, και τώρα όποτε ανοίγω την εφαρμογή για να δώ ποια εφαρμογή τρώει τι, με ξαναπετάει έξω. Έχω κάνει 2-3 reset, στην αρχή τα δείχνει όλα κανονικά, αλλά μετά απο λίγο ξανά το ίδιο. Καμμιά ιδέα? Λέω να το αφήσω δύο τρείς μέρες και να δώ τι θα κάνει αλλιώς σκέφτομαι επαναφορά, και να ξαναβάλω τη σκανδιναβική rom που είχα και πριν. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdim14 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Το ιδο είχε παυει και το δικό μου 930 ... Αλλά εμένα το έπαθε μάλλον όντος από πτώση αλλά με θήκη ... Και δεν είχε εξωτερικά σημαδια κλπ... Και το πήγα στο κατάστημα Nokia care στο περιστέρι και μου το κάλυψε κανονικά η εγγύηση με αντικατάσταση όλης της οθόνης και του αισθητήρα φωτός ... Παράθεση GO HARD OR GO HOME Send with SAMSUNG GALAXY S20+:kill: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Στο 1020 και από το φωτογραφίες έχω την επιλογή να ανοίξω μια φωτο στην πλήρη της ανάλυση με άνοιγμα στο Lumia camera. Στο 930 δεν μου δίνει αυτήν την επιλογή και ο μόνος τρόπος που βλέπω είναι να ανοίξω πρώτα την Lumia camera και από την δική της έκθεση να βρω την φωτο που θέλω. Υπάρχει άλλος τρόπος στο 930 που δεν βρισκω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Στο 1020 και από το φωτογραφίες έχω την επιλογή να ανοίξω μια φωτο στην πλήρη της ανάλυση με άνοιγμα στο Lumia camera. Στο 930 δεν μου δίνει αυτήν την επιλογή και ο μόνος τρόπος που βλέπω είναι να ανοίξω πρώτα την Lumia camera και από την δική της έκθεση να βρω την φωτο που θέλω. Υπάρχει άλλος τρόπος στο 930 που δεν βρισκω; Μπορείς να την δείς κατευθείαν απο το storyteller. Απο εκεί και πέρα υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που μπορείς να τις βλέπεις, όπως το rawer και το zoom. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 Το storyteller φαίνεται ικανότατο για αυτό που θέλω. Δείχνει και τα living images, υπέροχα, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kloze Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 καλησπερα θελω να διαγραψω τον λογαριασμο microsoft outlook που εχω βαλει για το store αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως τον διαγραφω παω στους λογαριασμους αλλα μονο συγχρονισμο με αφηνει σαν επιλογη Παράθεση :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 καλησπερα θελω να διαγραψω τον λογαριασμο microsoft outlook που εχω βαλει για το store αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως τον διαγραφω παω στους λογαριασμους αλλα μονο συγχρονισμο με αφηνει σαν επιλογη Μόνο με hard reset/ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μπορείς να τον καταργήσεις τον συγκεκριμένο λογαριασμό. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 (edited) Ρε παιδιά, μια βοήθεια /γνώμη : Πριν από κάνα μήνα, στα καλά καθούμενα η συσκευή μου (το έχω γράψει εδώ σε παλαιότερο ποστ) άρχισε να σβήνει η οθόνη μόλις πραγματοποιούσε μια κλήση, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις τίποτα ενώ μιλάς . . . Έκανα soft reset, hard reset αλλα τίποτα, οπότε και το πήγα σε Nokia Care, οι οποίοι και το έστειλαν λέει στα κεντρικά στην Arvato, κάπως έτσι, όπου διαπιστώσαν ότι από κακή χρήση (πτώση λέει) χάλασε ένας σενσορας από την πλακέτα της συσκευής και το κόστος αντικατάστασης είναι 300€ . . . Μα εμένα δε μου έχει πέσει ποτε το κινητό . . . Στα καλά καθούμενα άρχισε το πρόβλημα . . . Τι μπορώ να κάνω??? Πως μπορώ να βρω το δίκιο μου??? Καμία γνώμη/πρόταση??? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων . . . Τελικά το παρέλαβα ανεπισκεύαστο, δε δέχτηκα βέβαια να πληρώσω το πόσο των 300€ και που μου ζήτησαν, αλλά ζήτησα η μάλλον απαίτησα να έχω στα χέρια μου τη "γνωμάτευση" του τεχνικού που το εξέτασε! Το στείλανε στην Αρβάτο κι από εκεί εξωτερικό . . . Μου στείλαν με email σαν πόρισμα, τη φωτό που παραθέτω στο τέλος του κειμένου . . . Προσωπικά δε βγάζω άκρη . . . Το κατάστημα είναι παλιό Nokia Care στην αρχή της Β.Όλγας στη Θεσσαλονίκη το οποίο όμως, πλέον δεν είναι Nokia . . . Πήγα τη συσκευή σε παλιό Nokia Care, που λέγεται πλέον I-Care στην Τούμπα, στη Γρ.Λαμπράκη, που ήταν από τα πιο σωστά και εξυπηρετικά Nokia Care που υπήρχαν και μου είπαν ότι μπορούν να το φτιάξουν με κόστος 190€ Θέλει αλλαγή το touch panel και η οθόνη μου είπαν, όπου βρίσκεται το proximity sensor που έχει χαλάσει . . . Edited April 7, 2015 by Doukas_F Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Δεν καταλαβαινω γιατι δεν στο φτιαχνουν αφου ειναι στην εγγυηση απο που βγαζουν το συμπερασμα οτι σου επεσε το κινητο? Εχει εμφανή σημάδια πτωσης η κάτι στην οθόνη? Εσύ τους λες οτι δεν σου επεσε και δεν σε πιστεύουν? Περίεργα πράγματα.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 (edited) Δεν καταλαβαινω γιατι δεν στο φτιαχνουν αφου ειναι στην εγγυηση απο που βγαζουν το συμπερασμα οτι σου επεσε το κινητο? Εχει εμφανή σημάδια πτωσης η κάτι στην οθόνη? Εσύ τους λες οτι δεν σου επεσε και δεν σε πιστεύουν? Περίεργα πράγματα.. Έχει ένα σημαδάκι στη δεξια γωνία . . . Τι να πω . . . Πάντως ξαφνικά στα καλά καθούμενα ξεκίνησε να το κάνει αυτό . . . Μετά από τόσα χρόνια χρηστής Nokia (απ' το '93-'94 με το 2110) πρώτη φορά χαλάει συσκευή στα χέρια μου . . . Το αστείο είναι ότι, τα Bluetooth ακουστικά Nokia Monster Purity Pro BH 940, που είχα αγοράσει πανάκριβα πέρυσι απ' το Amazon, μετά από 6 μήνες χρήσης σταμάτησαν να φορτίζουν απ' το USB και σταμάτησε να λειτουργεί το μικρόφωνο και τα δυο στα καλά καθούμενα . . . Έσπασε και το αριστερό ακουστικό από ένα λεπτό σημείο που στηριζόταν . . . Έχει εδώ και 5 μήνες που τα έχω δώσει σε Nokia Care και πάλι μου είπαν, δεν είναι στην εγγύηση, δεν υπάρχει ανταλλακτικό, πέτα τα . . . 240€ ακουστικά . . . Δε μας τα λέει καλά η Nokia, τελευταία . . . Edited April 8, 2015 by Doukas_F Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Αν είχα δώσει 240 για ακουστικά και γινόταν αυτά τα δύο πράγματα πρώτα θα έστελνα email στο Amazon.....μετά Nokia και μετά στο δικηγόρο και στο δικαστήριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Τι 240 για ακουστικά ρε παιδιά 300 έκανε το κινητό τι τιμές είναι αυτές? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 εγω 300 τα πειρα τα ακουστικα τα συγκεκριμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 340€ συγκεκριμένα τα έβρισκα παντού, αλλα μετά από πολύ ψάξιμο, στο Ισπανικό Amazon τα τσίμπησα 240€ . . . Και έγραφαν στα reviews ότι είναι πολύ ευαίσθητα . . . Ξερνάνε όμως έναν ήχο τα άτιμα . . . End of off topic . . . Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts