stefanakos8 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 παιδια την ελληνικη ρομ της κοσμοτε δεν την βρισκω την ξερει κανεις? Κάνε αυτό που σου είπε ο tolispao ή κοίτα την ζελατίνα που ήταν μέσα το κινητό όταν το άνοιξες, εκεί πάνω αναφέρει και την αρχική ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Κάνε αυτό που σου είπε ο tolispao ή κοίτα την ζελατίνα που ήταν μέσα το κινητό όταν το άνοιξες, εκεί πάνω αναφέρει και την αρχική ρομ. το εκανα κομπλε ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για πειτε ρε παιδια,θα παω στο γερμανο να ζητησω αντικατασταση λογω του προβληματος στο scrolling που με πεταει λιγο παρακατω μερικες φορες.ειμαι μεσα στο 7ημερο.τι να τους πω?αν και καλα το κοιταει ο υπαλληλος και λεει δεν βλεπει κατι?αντικατασταση κανουν επι τοπου?τι να προσεξω να μην με κοροιδεψουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lempres Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Τι διαφορά έχουν τα 930 ελληνικής αντιπροσωπείας απο τα ξένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Έχει τώρα τελευταία (μετά την Denim) κάτι παιχτεί με το wallpaper της lockscreen.. Έχω το bing, και δεν αλλάζει η φωτογραφία. Αλλάζει μόνο αν πάω στις ρυθμίσεις και αλλάξω χειροκίνητα το background σε photo και μετά πάλι σε Bing. Της γυναίκας το 520 αλλάζει κανονικότατα κάθε ημέρα το wallpaper του bing. Σε fora του εξωτερικού (είναι συνηθισμένο το πρόβλημα) κατά κανόνα λύνεται με soft reset. Σε εμένα δεν. Κανείς άλλος? Καμμιά ιδέα? Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Έχει τώρα τελευταία (μετά την Denim) κάτι παιχτεί με το wallpaper της lockscreen.. Έχω το bing, και δεν αλλάζει η φωτογραφία. Αλλάζει μόνο αν πάω στις ρυθμίσεις και αλλάξω χειροκίνητα το background σε photo και μετά πάλι σε Bing. Της γυναίκας το 520 αλλάζει κανονικότατα κάθε ημέρα το wallpaper του bing. Σε fora του εξωτερικού (είναι συνηθισμένο το πρόβλημα) κατά κανόνα λύνεται με soft reset. Σε εμένα δεν. Κανείς άλλος? Καμμιά ιδέα? Το ίδιο και σε μένα φιλε και δεν χω βρει λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lempres Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Εσείς έχετε ελληνικό ή ξένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 το εκανα κομπλε ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για πειτε ρε παιδια,θα παω στο γερμανο να ζητησω αντικατασταση λογω του προβληματος στο scrolling που με πεταει λιγο παρακατω μερικες φορες.ειμαι μεσα στο 7ημερο.τι να τους πω?αν και καλα το κοιταει ο υπαλληλος και λεει δεν βλεπει κατι?αντικατασταση κανουν επι τοπου?τι να προσεξω να μην με κοροιδεψουν? πηγα γερμανο και τους ειπα τοπροβλημα.δεν το ψαξανε πολυ.αυριο μου ειπαν να παω να παρω νεα συσκευη την παηγγειλαν απο διπλανη πολη.μονο που ακουσα οτι θα το παρουν παλι απο πακετο που ειναι με χβοχ.ελπιζω μην ειναι ολη η παρτιδα προβληματικη.θα σας ενημερωσω να ξερετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_41Mpxls Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) Παιδια το κινητο μου εχει σπασει τα νευρα ειναι τελεια συσκευη (αν εξερεσεις το youtube) αλλα εχω ενα προβλημα που απο τι ειδα το εχουν σχεδον ολοι με λουμια γενικα. το προβλημα μου ειναι: την πρωτη φορα που το συνδεσα με το λαπτοπ ολα καλα! σαν εξοτερικο σκληρο δυσκο. σημερα παω να το συνδεσω τιποτα δε το βλεπει. κανει τον θορυβο οτι συνδεθηκε αλλα τιποτα. εχεται καποια κατατοπιστικη λυση στο προβλημα μου? (συγνωμη για την πολυλογια) :P Ρυθμίσεις --> USB --> εγώ δεν έχω τικαρισμένο το "Να γίνεται ερώτηση πριν από τη χρήση", έλεγξε το μήπως φταίει αυτό. Επίσης κλασικά δοκίμασε σε άλλη θύρα USB, αν πάλι δε λειτουργεί κάνε ένα restart. Πρώτα δοκίμασε αυτό: Αν έχεις κλείδωμα οθόνης με κωδικό πρόσβασης, πρέπει να πατήσεις τον κωδικό στο κινητό και να ξεκλειδώσεις το κινητό πρώτα και μετά θα το δει... Τουλάχιστον αυτό μου συνέβη εμένα με το 1020... Edited February 6, 2015 by Dimitris_41Mpxls Παράθεση Sony XPERIA Neo V, Samsung Ativ S, Nokia Lumia 830 Nokia Lumia 1020 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 πηγα γερμανο και τους ειπα τοπροβλημα.δεν το ψαξανε πολυ.αυριο μου ειπαν να παω να παρω νεα συσκευη την παηγγειλαν απο διπλανη πολη.μονο που ακουσα οτι θα το παρουν παλι απο πακετο που ειναι με χβοχ.ελπιζω μην ειναι ολη η παρτιδα προβληματικη.θα σας ενημερωσω να ξερετε Θέμα ευαισθησίας οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Κάπως έτσι ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 το κινητο ζεσταινεται και εχει κακη μπαταρια...any tips? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 το κινητο ζεσταινεται και εχει κακη μπαταρια...any tips? Εγώ μπορώ να πω ότι η μπαταρία είναι λίγο καλύτερη από το 925 που είχα πριν. Τώρα στο ότι ζεσταίνετε εξαρτάτε τι κάνεις άμα το ζορίζεις το αλουμίνιο ζεσταίνετε. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 το κινητο ζεσταινεται και εχει κακη μπαταρια...any tips? Ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που κατέφυγα στο 830 μαζί με το μοβ της οθόνης. Πιστεύω πως έχουν γίνει λάθη στη συσκευή, δυστυχώς. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Δεν καταλαβαίνω,εχω το τηλέφωνο περίπου δυο μήνες, δεν μου έχει ζεσταθεί ποτέ σε σημείο που να πω πώς υπάρχει πρόβλημα..Ειχα πριν το 920 και ξέρω από ζέσταμα..Το τηλ είναι αστέρι και πραγματικά είμαι χαρούμενος με αυτή μου την επιλογή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 το κινητο ζεσταινεται και εχει κακη μπαταρια...any tips? Με βάση την δική μου χρήση μου βγαζει 1 μερα και κατι ψηλά.. σίγουρα καλήτερη μπαταρία απο το 920 που είχα! Για την θερμότητα τωρα.. εμένα δεν μου έχει τυχη να ανεβάσει θερμοκρασία με browsing όπως ανέβαζε ευκολα το 920, μου έχει ανεβάση θερμοκρασία μονο με κανα βαρύ παιχνιδάκι και εαν χρησιμοποιώ πολυ ωρα την κάμερα (π.χ 20-25 λπετα) αλλα και παλι σε πολυ νορμαλ επίπεδα όπως στα περισότερα κινητα δηλαδή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Και μενα παιδια κατι νουμερα με κανει στην οθονη στο scrolling που ξαφνικα με παει πιο κατω..το κανει σχεδον συχνα πυκνα στις εφαρμογες και στο Store..!δεν εδωσα σημασια πολυ στην αρχη και τωρα με τρωει..μηπως ειναι software το προβλημα?μπας και λυθει με κανενα update?κατα τα αλλα εκτος απο αυτο αλλο προβλημα δεν εχω..ουτε με μωβ ουτε κατι περιεργο!καμερα τελεια..μπαταρια μου κραταει σχεδον οσο το LG G3 που ειχα..και απο υπερθερμανση νορμαλ αναλογα την χρηση..!εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος..!αγορασμενο απο Γερμανο.. Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagpapadop Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Εγώ πάντως σε σχέση με το 925 που είχα πριν έχω δει αισθητά καλύτερη μπαταρία και καθόλου υπερθέρμανση. ( ενώ το 925 θερμαινόταν αρκετά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 (edited) Πάντως κι εγώ επιβεβαιώνω ότι η συσκευή ΔΕΝ έχει κανένα θέμα υπερθερμανσης με διαρκώς ανοικτά data/wifi και ακόμα και σε έντονο 3g browsing. Φυσικά αν το πλακώσω στα παιχνίδια θα θερμανθει όπως κάθε συσκευή. Όχι κάτι υπερβολικό. Επίσης το "μωβ" θέμα έχει ελαχιστοποιηθει μετά το denim update. Τέλος, η μπαταρία είναι για σεμινάριο (ειδικά στη denim). Και δεν υπερβάλλω, καθώς έχω για μέτρο σύγκρισης το Note 3. Edited February 6, 2015 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 το κινητο ζεσταινεται και εχει κακη μπαταρια...any tips? Φίλε και φίλοι που λέτε ότι το κινητό ζεσταίνεται, όλα τα smartphones ζεσταίνονται, εδώ υπάρχει το αλουμίνιο και έτσι είναι περισσότερο αισθητό. Όσο για την μπαταρία, επειδή έχω αρκετή εμπειρία στα windows phone σας διαβεβαιώνω ότι το κινητό έχει άψογη μπαταρία. Δεν μπορείς να συγκρίνεις την μπαταριάρα του g2 (από τις καλύτερες αυτονομίες στην αγορά των smartphone) με μια συσκευή που τρέχει windows phone τα οποία (windows phone) ποτέ δεν παίρναν άριστα στο θέμα μπαταρίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 (edited) Το κινητό έχει πολύ καλή μπαταρία. Βγάζει πέντε πεντέμισι ώρες non stop χρήση μέχρι το 10 %.....wifi only.....50% browsing...10% facebook....40% tapatalk (μαύρο φόντο) Απορώ τι κάθεστε και μιλάτε για μωβ οθόνες και τα τοιαύτα....στο αυτόματο είναι πολύ χαμηλή η φωτεινότητα (εκεί δηλαδή που υφίσταται το θέμα) Έχει υπεροχη οθόνη..τσάμπα καίει η λάμπα αν το έχετε στο αυτόματο.........Είναι σα να έχεις πισινα και να περιμένεις να βρέξει για να γεμίσει.....Όταν έχεις κάτι καλο .....απόλαυσε το. Edited February 7, 2015 by Imperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Εγώ πάντως σε σχέση με το 925 που είχα πριν έχω δει αισθητά καλύτερη μπαταρία και καθόλου υπερθέρμανση. ( ενώ το 925 θερμαινόταν αρκετά) Πάντως κι εγώ επιβεβαιώνω ότι η συσκευή ΔΕΝ έχει κανένα θέμα υπερθερμανσης με διαρκώς ανοικτά data/wifi και ακόμα και σε έντονο 3g browsing. Φυσικά αν το πλακώσω στα παιχνίδια θα θερμανθει όπως κάθε συσκευή. Όχι κάτι υπερβολικό. Επίσης το "μωβ" θέμα έχει ελαχιστοποιηθει μετά το denim update. Τέλος, η μπαταρία είναι για σεμινάριο (ειδικά στη denim). Και δεν υπερβάλλω, καθώς έχω για μέτρο σύγκρισης το Note 3. Φίλε και φίλοι που λέτε ότι το κινητό ζεσταίνεται, όλα τα smartphones ζεσταίνονται, εδώ υπάρχει το αλουμίνιο και έτσι είναι περισσότερο αισθητό. Όσο για την μπαταρία, επειδή έχω αρκετή εμπειρία στα windows phone σας διαβεβαιώνω ότι το κινητό έχει άψογη μπαταρία. Δεν μπορείς να συγκρίνεις την μπαταριάρα του g2 (από τις καλύτερες αυτονομίες στην αγορά των smartphone) με μια συσκευή που τρέχει windows phone τα οποία (windows phone) ποτέ δεν παίρναν άριστα στο θέμα μπαταρίας... Το κινητό έχει πολύ καλή μπαταρία. Βγάζει πεντέμισι ώρες non stop χρήση μέχρι το 10 %.....wifi only.....50% browsing...10% facebook....40% tapatalk (μαύρο φόντο) Απορώ τι κάθεστε και μιλάτε για μωβ οθόνες και τα τοιαύτα....στο αυτόματο είναι πολύ χαμηλή η φωτεινότητα (εκεί δηλαδή που υφίσταται το θέμα) Έχει υπεροχη οθόνη..τσάμπα καίει η λάμπα αν το έχετε στο αυτόματο.........Είναι σα να έχεις πισινα και να περιμένεις να βρέξει για να γεμίσει.....Όταν έχεις κάτι καλο .....απόλαυσε το. Καλημέρα, λίγα λόγια πολλές έννοιες :lol::lol: Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Με ολιγολεπτη χρηση της καμερας ...το κινητο ζεσταινεται υπερβολικα στην κατω δεξια πλευρα. το προβλημα υφισταται και ειναι γνωστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meltinpot Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Με ολιγολεπτη χρηση της καμερας ...το κινητο ζεσταινεται υπερβολικα στην κατω δεξια πλευρα. το προβλημα υφισταται και ειναι γνωστο. Ισχύει αυτό που λες, δεν το θεωρώ βέβαια πρόβλημα εφ 'όσων δεν προκαλεί κάτι στο τηλέφωνο. Επίσης σερφάρισμα τουλάχιστον ενα μισάωρο με χρήση 3G-4G ζεματάει. Αλλά όλα οκ, κανένα πρόβλημα στο τηλ... δε ζορίζεται κάπου!! Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Ισχύει αυτό που λες, δεν το θεωρώ βέβαια πρόβλημα εφ 'όσων δεν προκαλεί κάτι στο τηλέφωνο. Επίσης σερφάρισμα τουλάχιστον ενα μισάωρο με χρήση 3G-4G ζεματάει. Αλλά όλα οκ, κανένα πρόβλημα στο τηλ... δε ζορίζεται κάπου!! Φίλε μου συγχωρεσέ με αλλά πραγματικά απορώ, εγώ είμαι από τότε που το πήρα μόνιμα με 4G και δεν έχει ζεσταθεί ποτέ, ώρες ατέλειωτες στο ίντερνετ χωρίς καν να καταλάβω τίποτα ούτε υποψία. Συγκρίνοντας το με το Xperia Z που κόντευε να λιώσει και έφτανε και μέχρι 40+ ή θερμοκρασία του με την ίδια ακριβώς χρήση. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. February 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2015 Φίλε μου συγχωρεσέ με αλλά πραγματικά απορώ, εγώ είμαι από τότε που το πήρα μόνιμα με 4G και δεν έχει ζεσταθεί ποτέ, ώρες ατέλειωτες στο ίντερνετ χωρίς καν να καταλάβω τίποτα ούτε υποψία. Συγκρίνοντας το με το Xperia Z που κόντευε να λιώσει και έφτανε και μέχρι 40+ ή θερμοκρασία του με την ίδια ακριβώς χρήση. Εχεις πεσει σε καλη συσκευη τοτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts