cb600f Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Χρησιμοποιούσα πολύ το total commander. Εξαιρετικός file manager που τα κάνει όλα Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Εδώ και μια εβδομάδα, όταν κλείνω το ακουστικό Bluetooth, το κινητό μπαίνει μόνο του στη δόνηση χωρίς ήχο. Αυξάνω την ένταση και μετά πάλι τα ίδια. Είμαι με 10αρια. Bug είναι ή ρύθμισα κάτι που δεν θυμάμαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Γεια σας παιδιά! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το Lumia 930 μου. Να πω ότι το πρόβλημα άρχισε ξαφνικά, δεν το είχα παλαιότερα. Συγκεκριμένα όποτε το συνδέω στο φορτιστή, μετά από 10 λεπτά το κινητό κυριολεκτικά τσουρουφλάει και το βγάζω μη μου εκραγεί. Όταν το συνδέω για φόρτιση στο USB του υπολογιστή, ναι μεν δεν ανεβάζει σοβαρή θερμοκρασία, όμως αργεί πολύ να φορτίσει. Λέτε να φταίει ο φορτιστής μου; Δηλαδή τι γίνεται, ξαφνικά μπορεί να δίνει πολύ ρεύμα; Είμαι εντός εγγύησης. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Γεια σας παιδιά! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το Lumia 930 μου. Να πω ότι το πρόβλημα άρχισε ξαφνικά, δεν το είχα παλαιότερα. Συγκεκριμένα όποτε το συνδέω στο φορτιστή, μετά από 10 λεπτά το κινητό κυριολεκτικά τσουρουφλάει και το βγάζω μη μου εκραγεί. Όταν το συνδέω για φόρτιση στο USB του υπολογιστή, ναι μεν δεν ανεβάζει σοβαρή θερμοκρασία, όμως αργεί πολύ να φορτίσει. Λέτε να φταίει ο φορτιστής μου; Δηλαδή τι γίνεται, ξαφνικά μπορεί να δίνει πολύ ρεύμα; Είμαι εντός εγγύησης. :) Δοκίμασε έναν άλλο φορτιστή για αρχή...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Kαλησπέρα παιδιά. Πριν λίγο πήρα ένα μεταχειρισμένο. Να μείνω με τα 8.1 ή να αναβαθμίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Kαλησπέρα παιδιά. Πριν λίγο πήρα ένα μεταχειρισμένο. Να μείνω με τα 8.1 ή να αναβαθμίσω? Να αναβαθμίσεις Φυσικά Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Οκ ευχαριστώ. Με τη χρήση ζεστένεται αρκετά... νομίζω. Είναι φυσιολογικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Ναι, αρκετά φυσιολογικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Kαλησπέρα παιδιά. Πριν λίγο πήρα ένα μεταχειρισμένο. Να μείνω με τα 8.1 ή να αναβαθμίσω? δοκίμασε αν σου σου δουλεύουν τα μικρόφωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Δουλεύουν όλα κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harryv Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 10.100586.318 εγκαταστάθηκε σήμερα το πρωί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lumia_930 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) Καλημέρα σε όλους. Ήδη κάποιους μήνες μετά το επίσημο release, η συσκευή μου αδυνατεί να βρει την αναβάθμιση σε win 10 :(:( Ενώ ο "σύμβουλος αναβάθμισης" με προτρέπει να πάω στις ρυθμίσεις και να κάνω αναβάθμιση, όταν αναζητώ την αναβάθμιση δεν βρίσκει καμία η συσκευή. Γνωρίζει κάποιος τι φταίει και πως μπορώ να προχωρήσω στην αναβάθμιση; επισυνάπτω και print screens από τα "Πρόσθετα και πληροφορίες" Edited May 17, 2016 by lumia_930 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Θα πρέπει μετά το "σύμβουλο αναβάθμισης" να πας στις ενημερώσεις και εκεί θα σου πει να την κατεβάσεις. Αν το έχεις κάνει και δεν... τότε εγώ θα έκανα hard reset και θα ξαναδοκίμαζα. Υπ' όψιν ότι θα χάσεις ότι έχεις μέσα γι' αυτό πρώτα backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lumia_930 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Καλημέρα και ευχαριστώ! Αυτά ακριβώς τα δύο βήματα πραγματοποιώ (δύσκολο να τα κάνεις και λάθος :rolleyes: ) αλλά δεν! Δεν βρίσκει καμία αναβάθμιση :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Kαι εγώ πρόσφατα το πήρα (μεταχειρισμένο) και έκανα αυτά που σου είπα. Μα τη διαφορά ότι μόλις είχε γίνει hard reset από τον προηγούμενο και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Εγώ βέβαια μετά την αναβάθμιση έκανα πάλι hard reset για να "κάτσουν" όλα πιό καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Καλημέρα σε όλους. Ήδη κάποιους μήνες μετά το επίσημο release, η συσκευή μου αδυνατεί να βρει την αναβάθμιση σε win 10 :(:( Ενώ ο "σύμβουλος αναβάθμισης" με προτρέπει να πάω στις ρυθμίσεις και να κάνω αναβάθμιση, όταν αναζητώ την αναβάθμιση δεν βρίσκει καμία η συσκευή. Γνωρίζει κάποιος τι φταίει και πως μπορώ να προχωρήσω στην αναβάθμιση; επισυνάπτω και print screens από τα "Πρόσθετα και πληροφορίες" Το περίεργο που βλέπω στην συσκευή είναι ότι γράφει έκδοση λογισμικού lumia cyan, κανονικά έχω την εντύπωση στα 8αρια ότι έπρεπε να σου έχει την lumia denim που έχει βγει εδώ και πολλούς μήνες. Πιθανόν με την cyan δεν θα δει τα δεκάρια αν δεν περάσει πρώτα η denim. Μήπως είναι κλειδωμένο το firmware της συσκευής από κάποιο πάροχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lumia_930 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Η συσκευή ήρθε σαν αντικατάσταση (καινούργια) από το service, λόγω μη δυνατής επισκευής της παλιάς συσκευής. Θεωρητικά δεν είναι δεμένη με κανένα πάροχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Η συσκευή ήρθε σαν αντικατάσταση (καινούργια) από το service, λόγω μη δυνατής επισκευής της παλιάς συσκευής. Θεωρητικά δεν είναι δεμένη με κανένα πάροχο. Δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά μέσω υπολογιστή με Windows Recovery Tool (αν δεν έχεις κάτι σημαντικό μέσα) και ξαναπροσπάθησε. Μάλλον κάποιο σκάλωμα έχει φάει. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Δοκίμασε να κάνεις μια επαναφορά μέσω υπολογιστή με Windows Recovery Tool (αν δεν έχεις κάτι σημαντικό μέσα) και ξαναπροσπάθησε. Μάλλον κάποιο σκάλωμα έχει φάει. Αυτό θα πρότεινα κι εγώ αλλά όντως τώρα αν δε φτιάχνει η συσκευή σου δίνουν καινούρια;;; ομολογώ έχω μείνει έκπληκτος Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Άπειρο battery drain δεν πα να κάνω remove τις εφαρμογές Κοιμήθηκα και το άφησα με το WiFi και ήπιε σε 8 ώρες για πλάκα 40% Μονίμως με ένα φορτιστή ή Power bank στα χέρια μου Τέρμα μετά από αυτά τα Windows από μένα Κρίμα στην οθονάρα και την κάμερα που χε μέχρι την denim Sent from my 2014813 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Hard reset μετά την αναβάθμιση έκανες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Άπειρο battery drain δεν πα να κάνω remove τις εφαρμογές Κοιμήθηκα και το άφησα με το WiFi και ήπιε σε 8 ώρες για πλάκα 40% Μονίμως με ένα φορτιστή ή Power bank στα χέρια μου Τέρμα μετά από αυτά τα Windows από μένα Κρίμα στην οθονάρα και την κάμερα που χε μέχρι την denim Sent from my 2014813 using Tapatalk Πάντα μετά από αναβάθμιση από τα 8.1 πρέπει να γίνεται κάνα Hard Reset για να μην έχεις προβλήματα μετά την αναβάθμιση. Απεστάλη από mTalk Lumia 640 XL DS 3G Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Πάντα μετά από αναβάθμιση από τα 8.1 πρέπει να γίνεται κάνα Hard Reset για να μην έχεις προβλήματα μετά την αναβάθμιση. Απεστάλη από mTalk Lumia 640 XL DS 3G Έχει δίκιο το παιδί όμως. Δεν γίνεται κάθε λίγο και λιγάκι να κάνουμε hard reset, να ξαναπερνάμε εφαρμογές και κωδικούς επειδή το λειτουργικό είναι αισχρό. Πρέπει επιτέλους να τα φτιάξουν όλα αυτά. Καθαρά θέμα software είναι Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Δεν γίνεται κάθε λίγο και λιγάκι να κάνουμε hard reset, να ξαναπερνάμε εφαρμογές και κωδικούς επειδή το λειτουργικό είναι αισχρό. Πρέπει επιτέλους να τα φτιάξουν όλα αυτά. Καθαρά θέμα software είναι Από 8 να πας σε 10 επιβάλεται το hard reset... και δεν φταίνε τα Windows σε αυτό , όλα τα mobile λειτουργικά με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν. Έχω περάσει από όλα ως extreme user (root , jailbreak) κ.λ.π Στο δικό μου 930 όταν πήγα στα 10άρια έκανα 3 hard reset καπάκι :clap:και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Με κλειστά δίκτυα... με όσο κοιμάμαι με τόσο ξυπνάω από μπαταρία :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Με κάθε σοβαρή αναβάθμιση πρέπει να γίνεται μόνο του αυτό όπως στο miui ή το κλασικό Android δεν μπορούμε να μασάζ Δάφνη να μαντεύουμε τι και πώς Τώρα που χουν μπει πείτε μου τι πρέπει να κάνω βήμα βήμα παρακαλώ μπας και το σώσω Ειλικρινά δεν μπορώ με δύο φορτίσεις τη μέρα να χάνω ξυπνητήρια το βράδυ κλπ θα φάει πέταμα Ευτυχώς έχω ένα xiaomi των 120€ και ξυπνάω ούτε λαγκάρισμα ούτε battery drain εκεί Ερασιτέχνες τέρμα τα Windows από μένα Sent from my 2014813 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts