MIXOStsi Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Καταναλώνει λίγο παραπάνω... Συνήθως δεν είναι αισθητό. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=Fa1bpdhXqXQ Χαχα... Λίγο υπερβολική η διαφήμιση!!! :lol: Θα μπορούσε να είχε βγάλει ένα 930 απ' τη τσέπη του! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Δεν υπήρχε τότε 930 καρντιά μου... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Δεν υπήρχε τότε 930 καρντιά μου... Τι υπήρχε; :confused: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Το 925 που βλέπεις στο βίντεο. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 βασικα θα μπορουσε να ειχε τραβηξει το γαντι με τα δοντια χαχα, αλλα το πιασαμε το νοημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 update windows camera....προσθετει slow motion video, 120fps/720p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Αν πάρει και 60fps στα 720p και 1080p, θα είμαστε ωραίοι... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Για έκδοση 8.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Sorry αλλά ψιλομπερδεύτηκα. Το update είναι μόνο για την μαμά εφαρμογή (windows camera) την οποία και έχω ξηλώσει? Γιατί για Lumia camera δεν έχει update.. Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Για Windows Camera στα 10αρια... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Ok ευχαριστώ..! Θα ασχοληθώ όταν και αν πάρω τα επίσημα windows 10.. Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 update windows camera....προσθετει slow motion video, 120fps/720p Το δοκίμασα ήδη. Πολύ καλό, αν και σε χαμηλή ανάλυση..! :D Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. November 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2015 Πάντως επειδή δεν έχουν κυκλοφορήσει επίσημα τα 10ρια ακόμη, καλό είναι να κάνουμε στο παρακάτω θέμα ανάλογου περιεχομένου ποστ: Windows 10 technical preview (Insider Program) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Η γυναίκα μου έχει το 930 και έχει πάρα πολύ καιρό να της έρθει κάποια ενημέρωση. Το δικό μου 830 πρέπει να έχει πάρει 2-3 και σε κάποια σημεία έχει γίνει αγνώριστο. Όπως στις ρυθμίσεις για παράδειγμα. Είναι σωστό αυτό; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θα πρέπει να το ψάξουμε αλλιώς; Υπάρχει περίπτωση το 930 να μην πάρει τα 10; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2015 Η γυναίκα μου έχει το 930 και έχει πάρα πολύ καιρό να της έρθει κάποια ενημέρωση. Το δικό μου 830 πρέπει να έχει πάρει 2-3 και σε κάποια σημεία έχει γίνει αγνώριστο. Όπως στις ρυθμίσεις για παράδειγμα. Είναι σωστό αυτό; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θα πρέπει να το ψάξουμε αλλιώς; Υπάρχει περίπτωση το 930 να μην πάρει τα 10; Όχι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα απλά δεν έχει γίνει πρόσφατα κάποια ενημέρωση! Η συσκευή θα πάρει κανονικά την νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Η γυναίκα μου έχει το 930 και έχει πάρα πολύ καιρό να της έρθει κάποια ενημέρωση. Το δικό μου 830 πρέπει να έχει πάρει 2-3 και σε κάποια σημεία έχει γίνει αγνώριστο. Όπως στις ρυθμίσεις για παράδειγμα. Είναι σωστό αυτό; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θα πρέπει να το ψάξουμε αλλιώς; Υπάρχει περίπτωση το 930 να μην πάρει τα 10; Το 930 εχει update και το 830 update 2! Άλλο update δεν υπάρχει και για τα 2! Αυτά είναι τα τελευταία τους προς το παρόν! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Απο αυτονομια παιδια με νορμαλ χρηση τι λεει?:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Απο αυτονομια παιδια με νορμαλ χρηση τι λεει?:) Εμένα με μέτρια χρίση με βγάζει 2 μέρες. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) Το θελει ενας φιλος αλλα ηθελε να μαθει αυτονομια τωρα μενει να του βρω ενα μιας και δεν ασχολειται πολυ με αυτα ευχαριστω. Edited November 9, 2015 by alex_gate_7 Αφαίρεση αγγελίας Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Σημερινά στατιστικά με πολύ Temple Run, αρκετό Minion Rush, λίγο Fb και λίγη ταινία στο VLC. Δε νομίζω ότι είναι άσχημα (το δίκτυο στο backround είναι σε 3G - το τονίζω γιατί δεν είχα ανοικτά τα δεδομένα τη στιγμή του screenshot) Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitruom Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 παιδιά έχει κανείς ασχοληθεί να αλλάξει μόνος του ¨μόνο το μπροστινό τζάμι¨; θέλω να πάρω κάποιες πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolfever Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Καλησπέρα σε όλους. συγχαρητήρια για το πολύ οργανωμένο site. Ήθελα μια βοήθεια εάν κάποιος φίλος γνωρίζει. Έχω το 930 Lumia Denim με firmware 1.2.16.7 και εδώ και κάνα δύο μήνες το call block filter δεν λειτουργεί σε κάποιους αριθμούς. Δέχομαι πολλά διαφημιστικά τηλεφωνήματα (αν και έχω ενημερώσει τον παροχέα μου να αποκλειστεί ο αριθμός μου απο αυτές τις λίστες) απο διαφημιστικές εταιρείες . Παρ όλο που αποκλείω τον αριθμό , το τηλέφωνο ανάβει και δεν περνάει την κλήση στις μπλοκαρισμένες. Πατάω πάνω στο νούμερο αλλά μου βγάζει την ένδειξη ότι αυτός ο αριθμός είναι ήδη αποκλεισμένος. Στην λίστα των ανεπιθύμητων αριθμών δεν έχω εξαντλήσει τις 1000. Τι μπορεί να συμβαίνει? είναι θέμα software και τηλεφώνου ή θέμα του παροχέα ? Έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος αυτό το θέμα? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Υπαρχει τροπος να βαλουμε mp3 ολοκληρο για ηχο κλησης; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Όχι! Πόση ώρα έχεις σκοπό να χτυπάει πριν το σηκώσεις? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts