Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με τα τελευταία update στην εφαρμογή της κάμερας της Microsoft το 930 τραβά καλές φωτογραφίες (όπως επί εποχής Lumia Camera 5) ή συνεχίζει να κάνει την κάμερα "potato-camera" ?

:wacko:

How Soon™ is now?

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με τα τελευταία update στην εφαρμογή της κάμερας της Microsoft το 930 τραβά καλές φωτογραφίες (όπως επί εποχής Lumia Camera 5) ή συνεχίζει να κάνει την κάμερα "potato-camera" ?

:wacko:

Ποτέ δεν είχα θέμα με την κάμερα του 930 στα δεκάρια. Ακόμα και αν βάλω τις φώτος σε 4k μόνιτορ δεν μπορώ να καταλάβω οπτικά ποιες είναι τραβηγμένες σε 8 και ποιες σε 10.

επιστροφη του κινητου μου μετα απο δευτερη φορα στο σερβις. καλα νεα. η αιτια ηταν τα μικροφωνα και στις δυο φορες και το τρεμοπαιχμα της οθονης. ολα διορθοκαν. σταματησε το τρεμοπαιγμα της οθονης. και επιτελους εχωηχο στα βιντεο. το κινητο μου ηρθε και στις δυο περιπτωσης με τα 8.1 . κατεβασα τον ''συμβολο αναβαθμισης'' και εκανα καθαρη εγκατασταση των ''10''. μπορω να πω οτι το κινητο πεταει και μπαταρια βγαζω ανετα σχεδον δυο μερες. ανοιχτο wifi-data συνεχως και νορμαλ χρησει. για firmware ξερεισ καποιος αν δοθει ποτε; πιστευω οτι το κινητο τοτε δεν θα ''πιανετε''.
Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

επιστροφη του κινητου μου μετα απο δευτερη φορα στο σερβις. καλα νεα. η αιτια ηταν τα μικροφωνα και στις δυο φορες και το τρεμοπαιχμα της οθονης. ολα διορθοκαν. σταματησε το τρεμοπαιγμα της οθονης. και επιτελους εχωηχο στα βιντεο. το κινητο μου ηρθε και στις δυο περιπτωσης με τα 8.1 . κατεβασα τον ''συμβολο αναβαθμισης'' και εκανα καθαρη εγκατασταση των ''10''. μπορω να πω οτι το κινητο πεταει και μπαταρια βγαζω ανετα σχεδον δυο μερες. ανοιχτο wifi-data συνεχως και νορμαλ χρησει. για firmware ξερεισ καποιος αν δοθει ποτε; πιστευω οτι το κινητο τοτε δεν θα ''πιανετε''.

Να ρωτήσω κάτι; Πόσο καιρό το είχαν στο σέρβις; Γιατί κι εγώ σήμερα θα δώσω το δικό μου σε nokia care

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Τα πάντα είναι ενημερωμένα! Δοκίμασα και στους χάρτες των 10 και στους HERE maps.

Update: Μόνο με ίντερνετ φαίνεται να λειτουργεί σωστά το GPS αλλά τι να το κάνω αν δεν λειτουργεί σωστά χωρίς?

το δικό μου 930 αφού κατέβασα τον χάρτη της Ελλάδας λειτούργησε αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα, χωρίς σύνδεση δεδομένων και με ακρίβεια, αυτό που μου έκανε κορδελάκια είναι το 730 το οποίο από το πρωί ακόμα ψάχνει στίγμα, με ρεζίλεψε το "my preciousssssss" Edited by kast1727
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Να σου πω κάτι, φιλικά φυσικά, καλύτερα να μην έμοιαζε καθόλου με αυτό των πισι, που όπως λες συμβαίνει με τα 10, και να λειτουργούσε το ίδιο καλά και ουσιαστικά όπως συμβαίνει με το iphone του οποίου το ios δεν μοιάζει καθόλου με αυτό του mac, θα το προτιμούσα...χίλιες φορές

Το θεμα λειτουργικο ειναι προσωπικο θεμα, οπως και το εαν ειναι ταυτοσημο κατι που η ΜΣ το επιδιωκει και το εχει καταφερει μαλλον. Η λειτουργικοτητα του τηλεφωνου ειναι πολυ καλη τωρα με την 318, χωρις προβληματα.

Να ρωτήσω κάτι; Πόσο καιρό το είχαν στο σέρβις; Γιατί κι εγώ σήμερα θα δώσω το δικό μου σε nokia care

Περίπου 20 μέρες σε κατάστημα Γερμανος.

Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T

Ποτέ δεν είχα θέμα με την κάμερα του 930 στα δεκάρια. Ακόμα και αν βάλω τις φώτος σε 4k μόνιτορ δεν μπορώ να καταλάβω οπτικά ποιες είναι τραβηγμένες σε 8 και ποιες σε 10.

to βράδυ με φλας έχει θέμα καμιά σχέση με την κάμερα των 8.1

έχω αρκετό κόκκο και αν τύχει και ανάψει το φλας ήμερα σε σχετικά σκοτεινό δωμάτιο πάλι έχω κόκκο και αλλοιώνει σχετικά τις λεπτομέρειες

αυτά όλα βέβαια στο δικό μου τηλέφωνο

Edited by P270

to βράδυ με φλας έχει θέμα καμιά σχέση με την κάμερα των 8.1

έχω αρκετό κόκκο και αν τύχει και ανάψει το φλας ήμερα σε σχετικά σκοτεινό δωμάτιο πάλι έχω κόκκο και αλλοιώνει σχετικά τις λεπτομέρειες

αυτά όλα βέβαια στο δικό μου τηλέφωνο

Αυτό όπως ακριβώς το είπες το κάνει κι εμένα. Έχω στείλει δείγμα φωτογραφιών κάποια ποστς πριν

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Περίπου 20 μέρες σε κατάστημα Γερμανος.

Ευχαριστώ φίλε μου! Λογικά εγώ που το πήγα σε Nokia Care πάνω κάτω το ίδιο θα κάνει

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Αυτό όπως ακριβώς το είπες το κάνει κι εμένα. Έχω στείλει δείγμα φωτογραφιών κάποια ποστς πριν

----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ φίλε μου! Λογικά εγώ που το πήγα σε Nokia Care πάνω κάτω το ίδιο θα κάνει

νομίζω ότι ειναι θέμα firmware που από ότι φαίνεται μαλλον δεν θα δοθεί,πίσω βέβαια δεν γυρνάω απλά αν είχα χρήματα απλά θα άλλαζα τηλέφωνο πλέον

νομίζω ότι ειναι θέμα firmware που από ότι φαίνεται μαλλον δεν θα δοθεί,πίσω βέβαια δεν γυρνάω απλά αν είχα χρήματα απλά θα άλλαζα τηλέφωνο πλέον

Αν ήταν θέμα firmware λογικά θα το έκανε σε όλες τις συσκευές. Στο δικό μου δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο θέμα.

Αν ήταν θέμα firmware λογικά θα το έκανε σε όλες τις συσκευές. Στο δικό μου δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο θέμα.

τι να σου πω εκεί νομίζω ειναι το προβλημα γιατί οπότε πάω στα 8,1 για κάποιο λόγο η φωτογραφική παίζει άψογα ,άβυσσος η ψυχή τις ms

Αν είναι κάτι θέμα firmware, μόνο όταν έρθει το firmware θα το γνωρίζουμε λογικά!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Αν είναι κάτι θέμα firmware, μόνο όταν έρθει το firmware θα το γνωρίζουμε λογικά!

θα ερθει ομως; μηπως δοθει με την redstone 1 τον αλλον μηνα; και εν τελει θα δοθει τον αλλον μηνα η RS1; πολλα τα ερωτηματα. μπορει να με απογοητευει σε καποια θεματα η ms ,ομως το λογισμικος της δεν το αλλαζω. ηρθα σε windows phone απο android και δεν το αλλαζω πλεον με ολα τα θετικακαι αρνητικα μαζι. ελπιζω να απειλησει καποια στιγμη το ανδροιδη.

θα ερθει ομως; μηπως δοθει με την redstone 1 τον αλλον μηνα; και εν τελει θα δοθει τον αλλον μηνα η RS1; πολλα τα ερωτηματα. μπορει να με απογοητευει σε καποια θεματα η ms ,ομως το λογισμικος της δεν το αλλαζω. ηρθα σε windows phone απο android και δεν το αλλαζω πλεον με ολα τα θετικακαι αρνητικα μαζι. ελπιζω να απειλησει καποια στιγμη το ανδροιδη.

Λένε για 29 Ιουλίου ότι θα δωθεί, μαζί με το κύμα των υπολογιστών (η αναβάθμιση). Δοκίμασε κανείς, από όσους έχουν το θέμα με την ποιότητα, την κάμερα με άλλη εφαρμογή? Μήπως και δεν είναι θέμα firmware.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

Δεν ξέρω αν είναι σωστό το topic αλλά μπορεί να μου προτείνει κανείς ένα καλό powerbank που να φορτίζει το 930 τουλάχιστον 2 φορές?

----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το δικό μου 930 αφού κατέβασα τον χάρτη της Ελλάδας λειτούργησε αμέσως χωρίς κανένα πρόβλημα, χωρίς σύνδεση δεδομένων και με ακρίβεια, αυτό που μου έκανε κορδελάκια είναι το 730 το οποίο από το πρωί ακόμα ψάχνει στίγμα, με ρεζίλεψε το "my preciousssssss"

Το 730 έχω ακούσει ότι έχει προβλήματα στο GPS.. Στο 930 πάντως έχω απογοητευτεί..καμιά σχέση με το παλιό μου 620 που με έβρισκε ολόσωστα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα..

Δεν ξέρω αν είναι σωστό το topic αλλά μπορεί να μου προτείνει κανείς ένα καλό powerbank που να φορτίζει το 930 τουλάχιστον 2 φορές?

Το 730 έχω ακούσει ότι έχει προβλήματα στο GPS.. Στο 930 πάντως έχω απογοητευτεί..καμιά σχέση με το παλιό μου 620 που με έβρισκε ολόσωστα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα..

Για ότι έχει να κάνει με τα αξεσουάρ υπάρχει το θέμα [Επίσημο] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα) στο οποίο μπορείς να απευθυνθείς!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το 730 έχω ακούσει ότι έχει προβλήματα στο GPS.. Στο 930 πάντως έχω απογοητευτεί..καμιά σχέση με το παλιό μου 620 που με έβρισκε ολόσωστα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα..

Να κάνεις ένα hard reset αν τυχόν έχεις αναβαθμίσει σε 10 είναι απαραίτητο, λύνει ολα αυτά τα προβλήματα, θα δεις ένα άλλο 930, και το ίδιο ισχύει και για το 730, όσο δεν έκανα επαναφορά και σ'αυτό είχα προβλήματα , έκτοτε όλα οκ κι εδώ.

Τώρα θα μου πεις γιατί να χρειάζονται hard reset για να λειτουργήσουν σωστά μετά την αναβάθμιση, ε αυτό είναι μια άλλη ιστορία, πάντως συμβαίνει απ' ότι έχω διαπιστώσει μόνο σε wp και android, το iphone ούτε που χαμπαριάζει απ' αυτά, ίσως να βγω λίγο οφτοπικ, αλλά ποτέ δεν έκανα επαναφορά μετά από αναβάθμιση του ios

samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Να κάνεις ένα hard reset αν τυχόν έχεις αναβαθμίσει σε 10 είναι απαραίτητο, λύνει ολα αυτά τα προβλήματα, θα δεις ένα άλλο 930, και το ίδιο ισχύει και για το 730, όσο δεν έκανα επαναφορά και σ'αυτό είχα προβλήματα , έκτοτε όλα οκ κι εδώ.

Τώρα θα μου πεις γιατί να χρειάζονται hard reset για να λειτουργήσουν σωστά μετά την αναβάθμιση, ε αυτό είναι μια άλλη ιστορία, πάντως συμβαίνει απ' ότι έχω διαπιστώσει μόνο σε wp και android, το iphone ούτε που χαμπαριάζει απ' αυτά, ίσως να βγω λίγο οφτοπικ, αλλά ποτέ δεν έκανα επαναφορά μετά από αναβάθμιση του ios

Έχω κάνει και soft και hard reset..όλα μια χαρά εκτός από το GPS!

Έχω κάνει και soft και hard reset..όλα μια χαρά εκτός από το GPS!

Στο 930 μου το gps μου κλειδωνει πολυ πιο αργα απο το πολυ φθηνοτερο 535 που εχω. Το συμπερασμα που εχω καταληξει ειναι οτι τυχαινει πως καθησε την συναρμολογηση ο κινεζος.

Στο 930 μου το gps μου κλειδωνει πολυ πιο αργα απο το πολυ φθηνοτερο 535 που εχω. Το συμπερασμα που εχω καταληξει ειναι οτι τυχαινει πως καθησε την συναρμολογηση ο κινεζος.

Πλέον είμαι σίγουρος για αυτό που είπες φίλε μου..Κυριολεκτικά με μετρημένες φορές 1 στις 15 να μου δείχνει σωστά την τοποθεσία...

Λένε για 29 Ιουλίου ότι θα δωθεί, μαζί με το κύμα των υπολογιστών (η αναβάθμιση). Δοκίμασε κανείς, από όσους έχουν το θέμα με την ποιότητα, την κάμερα με άλλη εφαρμογή? Μήπως και δεν είναι θέμα firmware.

ότι και αν δοκίμασα μια από τα ίδια

Πως μπορώ να προβάλω την οθόνη του 930 στην smart tv ,και πως σε απλή τηλεόραση (full hd) ???

Στα δεκάρια κάνεις expand στις συντομεύσεις των ειδοποιήσεων και η πάνω αριστερά συντόμευση είναι η προβολή σε οθόνες smart tv. Στα 8αρια κάπου στα settings είναι η προβολή της οθόνης. Για απλές τηλεοράσεις πρέπει να τους βάλεις κάποιο στικάκι για miracast σε θύρα hdmi αλλά δεν νομίζω ότι συμφέρει να μπεις σε τέτοια διαδικασία όταν η τηλεόραση δεν είναι smart.

Η κάμερα μου φαίνεται κάπως υποβαθμισμένη σε κάθε εφαρμογή πλην της LC5 που κράτησα από το upgrade από 8.1 σε 10

Στην έκδοση .338 (που δε θυμάμαι αν βγήκε σαν production update ή σαν release preview) το 930 ΚΑΙΕΙ και μέσα σε μία ώρα μου έφαγε περίπου 50% μπαταρία.

Τί Hard reset, τί soft, δεν λέει να ηρεμήσει..

Καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει;

Στην "οικονομία μπαταρίας" δεν φαίνεται κάποια διεργασία να μου απαυτώνει την μπαταρία είτε φανερά, είτε στο παρασκήνιο. :cry:

How Soon™ is now?