Aneroll Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 ρε παιδιά ας μου απαντήσει κάποιοςι δε μπορώ να αγοράσω εφαρμογή μέσω λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας. vodafone εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxm3 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 ρε παιδιά ας μου απαντήσει κάποιοςι δε μπορώ να αγοράσω εφαρμογή μέσω λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας. vodafone εχω Μπορείς.. Τι χωρα εχεις στο κινητο? Αν το εχεις γυρισμενο σε united states δεν γινεται. Μονο αν το εχεις σε χωρα Ελλαδα γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 σε Ελλάδα το έχω. εσύ έχεις vodafone και αγοράζεις κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καλημέρα σε όλους. Το τηλέφωνο έμεινε από μπαταρία οταν πήγα να το φορτίσω άνοιξε μόνο του. Το έκλεισα αλλά άνοιξε πάλι. Δεν μπορώ να έχω κλειστό ενώ το έχω για φορτιστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismf Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καλημέρα σε όλους. Το τηλέφωνο έμεινε από μπαταρία οταν πήγα να το φορτίσω άνοιξε μόνο του. Το έκλεισα αλλά άνοιξε πάλι. Δεν μπορώ να έχω κλειστό ενώ το έχω για φορτιστή? έχω την εντύπωση οτι όλα τα wp όταν τα βάζεις στην πρίζα μένουν συνέχεια ανοιχτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 έχω την εντύπωση οτι όλα τα wp όταν τα βάζεις στην πρίζα μένουν συνέχεια ανοιχτά! Ακριβως.η οθονη κλειστη αλλα το τηλεφωνο ανοικτο. Αν θελει ο φιλος παραπανω να μην τον καλουν η λυση ειναι να το φορτιζει σε λειτουργια πτησης Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Επίσης να θυμίσουμε ότι αν αφήνεις να ξεφορτίσει τελείως η μπαταρία την καταστρέφεις. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mansun Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Επίσης να θυμίσουμε ότι αν αφήνεις να ξεφορτίσει τελείως η μπαταρία την καταστρέφεις. οντως???γιατι ειχα την εντυπωση πως λενε τουλαχιστον τις πρωτες φορες να αποφορτιζεται μια συσκευη γιατι στρωνει καλυτερα η μπαταρια...η ισχυει μονο για τις πρωτες φορτισεις? ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η δεν ισχυει και καθολου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 οντως???γιατι ειχα την εντυπωση πως λενε τουλαχιστον τις πρωτες φορες να αποφορτιζεται μια συσκευη γιατι στρωνει καλυτερα η μπαταρια...η ισχυει μονο για τις πρωτες φορτισεις? ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- η δεν ισχυει και καθολου? Καθόλου Μπαταρίες λιθιου ειναι ευτυχισμένες μεταξυ 20%-80% Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mansun Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 οποτε σημερα που θα παραλαβω απο αντικατασταση καινουριο 930 να μην το αφησω ωρες να φορτισει, οταν φορτισει 100% τελος και το βγαζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Ευχαριστώ για της απαντήσεις. Για την μπαταρία δεν το ήξερα οτι δεν κάνει να αποφορτιστεί τελείως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Ιδιοκτητης νοτε 4,πλεον και 930.Ειναι πολυ καλη κατασκευη και τα windows πολυ smooth λογιστικο.Εχω εμπειρια απο 820 και 925 που ειχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 ποιο ειναι το product code sto navifirm για ουγγρικη rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) ποιο ειναι το product code sto navifirm για ουγγρικη rom? 059W1N7: RM-1045 VAR EURO 7F CV BLACK 059W524: RM-1045 VAR EURO 7F CV BR_GRE 059W526: RM-1045 VAR EURO 7F CV BR_ORA 059W1N8: RM-1045 VAR EURO 7F CV WHITE Edited February 18, 2015 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 θελω να ρωτησω αυτους που εχουν το κινητο χωρις θηκη αν ειδαν επιπτωσεις στην καμετα πισω στο τζαμακι.δηλαδη οπως το αφηνεις το κινητο κατω χωρις θηκη αν το τζαμακι γρατζουνιεται με τον καιρο.ρωταω αυτους που δεν εχουν θηκη ,αν υπαρχει καποιος που το εχει καιρο ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 (edited) θελω να ρωτησω αυτους που εχουν το κινητο χωρις θηκη αν ειδαν επιπτωσεις στην καμετα πισω στο τζαμακι.δηλαδη οπως το αφηνεις το κινητο κατω χωρις θηκη αν το τζαμακι γρατζουνιεται με τον καιρο.ρωταω αυτους που δεν εχουν θηκη ,αν υπαρχει καποιος που το εχει καιρο ετσι Φιλε μου δεν ειναι κρύσταλλο αυτο, αλλα πλαστικό. Θα το καταλαβεις αν βγάλεις το καπακι της πλατης. Το κρύσταλλο του φακου βρίσκεται κατω απο αυτο το πλαστικό και ετσι είναι μονίμως προστατευμενο. Προσωπικη μου γνώμη ειναι να μην το βαλεις σε θηκη για να χαίρεσαι την απτη του ποιοτητα. Το πισω καπακι κανει 15 ευρω περιπου (αν χρειαστεί να το αλλάξεις ποτέ), απλως θα χρειαστεί 15 λεπτά ψιλό δουλειά για να του περασεις το flash κ το wireless charging module. Ευκολο είναι. http://www.ebw.gr/el/Product/1287617/Nokia-Lumia-930-Battery-Cover-Original-White Edited February 19, 2015 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Φιλε μου δεν ειναι κρύσταλλο αυτο, αλλα πλαστικό. Θα το καταλαβεις αν βγάλεις το καπακι της πλατης. Το κρύσταλλο του φακου βρίσκεται κατω απο αυτο το πλαστικό και ετσι είναι μονίμως προστατευμενο. Προσωπικη μου γνώμη ειναι να μην το βαλεις σε θηκη για να χαίρεσαι την απτη του ποιοτητα. Το πισω καπακι κανει 15 ευρω περιπου (αν χρειαστεί να το αλλάξεις ποτέ), απλως θα χρειαστεί 15 λεπτά ψιλό δουλειά για να του περασεις το flash κ το wireless charging module. Ευκολο είναι. http://www.ebw.gr/el/Product/1287617/Nokia-Lumia-930-Battery-Cover-Original-White αρα αλλαζουμε και το χρωμα πισω αν θελουμε?που βρισκουμε γνησια καπακια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Φιλε μου δεν ειναι κρύσταλλο αυτο, αλλα πλαστικό. Θα το καταλαβεις αν βγάλεις το καπακι της πλατης. Το κρύσταλλο του φακου βρίσκεται κατω απο αυτο το πλαστικό και ετσι είναι μονίμως προστατευμενο. Προσωπικη μου γνώμη ειναι να μην το βαλεις σε θηκη για να χαίρεσαι την απτη του ποιοτητα. Το πισω καπακι κανει 15 ευρω περιπου (αν χρειαστεί να το αλλάξεις ποτέ), απλως θα χρειαστεί 15 λεπτά ψιλό δουλειά για να του περασεις το flash κ το wireless charging module. Ευκολο είναι. http://www.ebw.gr/el/Product/1287617/Nokia-Lumia-930-Battery-Cover-Original-White Και έψαχνα έναν τέτοιο οδηγό. Να σαι καλά. Εγώ το έχω χωρίς καπάκι στο σπίτι μόνο. Έξω για καφέ ή για δουλειές, το έχω πάντα σε θήκη (headcase απο ebay, και στην οθόνη δεν έχω βάλει καν μεμβράνη αφού νομίζω θα χαλάσει την αίσθηση) για να μη πάρει υγρασία ή τίποτα τέτοιο. Απίθανο μεν αλλά το έχουν δεί τα ματάκια μου. Πάντως έχεις δίκιο. Άλλο να το κρατάς στο χέρι με θήκη, και άλλο χωρίς. Μεγάλη διαφορά. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Πως μπορω να αλλάξω στον browser το bing search σε Google search ? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Πως μπορω να αλλάξω στον browser το bing search σε Google search ? Ρυθμίσεις, εφαρμογές (swipe δεξιά), Internet Explorer, σύνθετες ρυθμίσεις, προεπιλεγμένη υπηρεσία παροχής αναζήτησης και επιλέγεις το Google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Πως μπορω να αλλάξω στον browser το bing search σε Google search ? Όπως σου είπε ο Alex εκτός αν έχεις αγγλική rom οπου τότε δεν μπορείς. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosxx Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Γίνεται να αλλάξει σε Google το κουμπί search? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Γίνεται να αλλάξει σε Google το κουμπί search? Γίνεται το Καραϊσκάκη να βαφτεί πράσινο????χαχαχα Οχι βέβαια. Η ms σπρώχνει το προϊόν της. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Γίνεται να αλλάξει σε Google το κουμπί search? Όχι, ο gtsia μιλάει για τον IE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Όχι, ο gtsia μιλάει για τον IE. Το κατάλαβα και γι αυτό του απάντησα σχετικά. Όμως ο Πάνος αναφέρει το ΚΟΥΜΠΙ αναζήτησης. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts