Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κανα μισαωρο χρηση καμερας...πεφτει γυρω στο 20%

Και μένα τόσο.. Πιστεύω σε επόμενες αναβαθμίσεις θα το φτιάξουν. Θέμα hardware δεν θεωρώ ότι είναι. Πάντως θα το μετρήσω και θα επανέλθω, κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν μπορουμε να αγορασουμε εφαρμογη μεσο λογαριασμου κινητου? vodafone εχω. μου βγαζει ενα σφαλμα

Καλησπέρα,έχω ένα πρόβλημα,η οθόνη έχει μια ανομοιογένεια στο φωτισμό..Στο κάτω μέρος είναι πιο φωτεινή με μια κιτρινωπή απόχρωση..Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά με αυτό ?

Εδώ ένα screen shot

Edited by takglos

Για κλείδωμα χρησιμοποίησε την παρακάτω εφαρμογή και τέρμα τα κουμπάκια.....

http://www.windowsphone.com/s?appid=a3b1220b-1f9a-4bf0-93bc-21ed02792279

και το χα παραπονο που μονο ξεκλειδωνε με το διπλο χτυπημα...βολικη εφαρμογη...εισαι αρχοντας...!!!:D

Καλησπέρα,έχω ένα πρόβλημα,η οθόνη έχει μια ανομοιογένεια στο φωτισμό..Στο κάτω μέρος είναι πιο φωτεινή με μια κιτρινωπή απόχρωση..Γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικά με αυτό ?

Εδώ ένα screen shot

Το Screenshot δεν φαίνεται. Πάντως δεν έχει ακουστεί κάτι παρόμοιο. Δοκίμασε ένα soft reset και αν συνεχίζει ακόμα το πρόβλημα πήγαινε σε ένα Nokia Care.

Βάλε και μια φώτο την οθόνη όταν έχεις χρόνο να το δούμε και εμείς :) :)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Εγώ πάντως δεν παρατήρησα τίποτα, είδα και τις δυο φωτογραφίες που ανέβασες.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει..Τσέκαρα τώρα μόλις το screenshot που ανέβασα στο φόρουμ από το ταμπλετ και εκεί δεν φαίνεται απολύτως τίποτα..Πριν λίγες μέρες μου άλλαξαν σε Nokia care την οθόνη και το πλαίσιο γιατί είχε ξεκολλήσει λίγο στην μια πλευρά,λέτε να δημιουργείται αυτός ο φωτισμός από το γυαλί πού μου έβαλαν?

δεν σας εχει κανει ποτε ρεσταρτ μονο του με τη denim??

Εμένα με την προηγούμενη μου είχε κάνει,με την denim καθόλου ως τώρα μετά από 3 εβδομάδες περίπου.

καλημέρα παιδιά, με το θέμα των αναβαθμήσεων των εφαρμογών τι γίνεται? γιατί δεν βγαίνουν σαν notification στο store? πρέπει εγώ να πατάω κάθε φορά την εφαρμογή για να δώ αν εχει update?
1+ Never Settle

καλημέρα παιδιά, με το θέμα των αναβαθμήσεων των εφαρμογών τι γίνεται? γιατί δεν βγαίνουν σαν notification στο store? πρέπει εγώ να πατάω κάθε φορά την εφαρμογή για να δώ αν εχει update?

Και όμως, βγαίνει notification στο πλακίδιο του store την ώρα που τσεκάρει και εγκαθιστά

όπως επίσης μετά την εγκατάσταση βγαίνει notifocation στο action center "Μια εφαρμογή έχει ενημερωθεί"

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

1. Μπορείς να πας: Ρυθμίσεις -> Ειδοποιήσεις + ενέργειες -> Store -> Εμφάνιση στο κέντρο ενεργειών -> Ενεργό

Οπότε όταν θα ελέγχει κάποια στιγμή μέσα στη μέρα αυτόματα για updates θα στα βγάλει στη notification bar.

2. Μπορείς να πας: Store -> Ρυθμίσεις -> (κάνεις scroll πρός τα κάτω) Έλεγχος για ενημερώσεις

Εάν υπάρχουν ενημερώσεις θα σου βγάλει να τις κάνεις.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει..Τσέκαρα τώρα μόλις το screenshot που ανέβασα στο φόρουμ από το ταμπλετ και εκεί δεν φαίνεται απολύτως τίποτα..Πριν λίγες μέρες μου άλλαξαν σε Nokia care την οθόνη και το πλαίσιο γιατί είχε ξεκολλήσει λίγο στην μια πλευρά,λέτε να δημιουργείται αυτός ο φωτισμός από το γυαλί πού μου έβαλαν?
Το πρόβλημα φωτισμού δεν είναι δυνατόν να εμφανιστεί σε screenshot. Θα πρέπει να βγάλεις φωτογραφία την οθόνη από κάποια άλλη συσκευή για να φανεί. ;) Edited by MadMaxS
Forum noob
How Soon™ is now?

Το πρόβλημα φωτισμού δεν είναι δυνατόν να εμφανιστεί σε screenshot. Θα πρέπει να βγάλεις φωτογραφία την οθόνη από κάποια άλλη συσκευή για να φανεί. ;)

Ναι σωστά,το κατάλαβα..Πάντως επειδή διάβασα σχετικά και σε ξένα φόρουμ το πρόβλημα υπάρχει σε πολλά άλλα τηλέφωνα.Το κακό είναι πώς στο Nokia care πού πήγα μου είπαν μην ασχολούμαι με λεπτομέρειες..Το πρόβλημα μου για αυτούς είναι λεπτομέρεια.

Ναι σωστά,το κατάλαβα..Πάντως επειδή διάβασα σχετικά και σε ξένα φόρουμ το πρόβλημα υπάρχει σε πολλά άλλα τηλέφωνα.Το κακό είναι πώς στο Nokia care πού πήγα μου είπαν μην ασχολούμαι με λεπτομέρειες..Το πρόβλημα μου για αυτούς είναι λεπτομέρεια.

Είναι της τεχνοτροπίας "αφού λαμβάνει και πραγματοποιεί κλήσεις, είσαι οκ" :lol:

Μήπως είναι ζήτημα ρυθμίσεων φωτεινότητας; (χαμηλή/μεσαία/υψηλή/auto/υπερυψηλή για κόντρα ήλιο) ??

How Soon™ is now?

Είναι της τεχνοτροπίας "αφού λαμβάνει και πραγματοποιεί κλήσεις, είσαι οκ" :lol:

Μήπως είναι ζήτημα ρυθμίσεων φωτεινότητας; (χαμηλή/μεσαία/υψηλή/auto/υπερυψηλή για κόντρα ήλιο) ??

Της τεχνοτροπίας ναι..Όχι δεν έχει να κάνει με την φωτεινότητα έχω δοκιμάσει τα πάντα.Σε ξένα φόρουμ που διάβασα όσοι έχουν το πρόβλημα αυτό τους έκαναν αντικατάσταση.Για να καταλάβετε επειδή δεν μπορώ να στείλω φωτό να το δείτε,οταν πχ βάλω ενα wallpaper μαύρο σε φουλ φωτεινότητα και σε σχετικά σκοτεινό χώρο ,το μισό wallpaper από την μέση περίπου και κάτω δεν είναι μαύρο, έχει μια πορτοκαλοκοκκινη απόχρωση..Τέλος πάντων θα κάνω κάτι που έγραψε ενα παλικαρι στο windows Central αν θυμάμαι καλά, σαν λύση για να βελτιωθεί αυτό το φαινόμενο, θα αφήσω για περίπου 2 ώρες σε τέρμα φωτεινότητα την οθόνη ανοιχτή.

Εμένα με την προηγούμενη μου είχε κάνει,με την denim καθόλου ως τώρα μετά από 3 εβδομάδες περίπου.

Και εμένα ουγγρικό απο wind μου έκανε μια φορά προχθές

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δηλαδή στο δικό σου το home είναι ακριβώς στο ίδιο ύψος με το κουμπί της κάμερας π.χ?.

Το home ειναι το ιδιο με του volume,της καμερας ειναι σαφώς διαφορετικό και πιο πάνω.

:alien:

Και εμένα ουγγρικό απο wind μου έκανε μια φορά προχθές

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το home ειναι το ιδιο με του volume,της καμερας ειναι σαφώς διαφορετικό και πιο πάνω.

Έτσι ακριβώς

Using Tapatalk

σημερα πηγα γερμανο και με doa πηρα καινουριο για το θεμα που ειχε με το scrolling .το καινουριο που πηρα και ειναι παλι απο πακετο με xbox εχει το ιδιο θεμα ακριβως.

Επειδή σκέφτομαι το συγκεκριμένο πακέτο με το Xbox, καλύτερα δηλαδή να το αποφύγω και να κοιτάξω προς skroutz που έπεσε στα 316€;