Redragon7 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Πόσο όμορφο θα ήταν αυτό το κινητό αν δεν είχε capacitive buttons; Α πα πα πα πα πα πα... Θα πέσει φωτιά να μας κάψει :lol: Κατεβάζω και εγώ την Denim. Fingers crossed να μην έχω παρενέργειες...;) Edited January 21, 2015 by niotheros διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourloz Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Πόσο όμορφο θα ήταν αυτό το κινητό αν δεν είχε capacitive buttons; Α πα πα πα πα πα πα... Θα πέσει φωτιά να μας κάψει :lol: Χαχαχα. Δηλαδή αυτό: http://www.slashgear.com/lumia-rm-1052-prototype-sighted-could-be-the-mclaren-01357818/ , δεν άρεσε σε κανέναν; Παράθεση Panasonic GD90, Ericsson T29, Sony Ericsson T630, Sony Ericsson W350i, Nokia 7200, Νokia N80, iPhone 3G, Motorola Atrix, Nokia ExpressMusic 5220, Nokia Lumia 920, Sony Xperia Z3, Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Χαχαχα. Δηλαδή αυτό: http://www.slashgear.com/lumia-rm-1052-prototype-sighted-could-be-the-mclaren-01357818/ , δεν άρεσε σε κανέναν; Πολύ ωραίο. Το μόνο που το χαλάει είναι οτι δεν έχει capacitive buttons :lol: Ρε παίδες, κατέβασα μόλις την Denim. Πώς μπαίνει στην taskbar το toggle για cellular data on-off????? Edited January 21, 2015 by stendor Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση". Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Πώς μπαίνει στην taskbar το toggle για cellular data on-off????? και δικη μου απορια αυτο....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Πατε ρυθμισεις -> ειδοποιησεις+ενεργειες και διαλεγετε ποια θελετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterisg2 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 και δικη μου απορια αυτο....:O Πατε ειδοποιήσεις και ενέργειες πατάτε πάνω σε ένα κουτάκι και βάζετε ότι θέλετε να φαίνεται στην μπαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ιδέα μου ή τώρα με Denim το τηλ έχει γίνει πιο γρήγορο; Ειδικά στο άνοιγμα των εφαρμογών. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Doukas_F Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Εύχομαι να λυθεί με hard reset. Αν όχι, τότε μάλλον είναι πρόβλημα του κινητού Άρα λοιπόν, μάλλον το hard reset μετά την Denim, δεν το γλιτώνω . . . Ουφφφφφ . . . .ποιος κάθεται να το ξαναστήνει . . . Παράθεση http://facebook.com/doukasf Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Άρα λοιπόν, μάλλον το hard reset μετά την Denim, δεν το γλιτώνω . . . Ουφφφφφ . . . .ποιος κάθεται να το ξαναστήνει . . . Δυστυχώς είσαι από τους "τυχερούς" που "σκάει" το τηλέφωνο επάνω στην αναβάθμιση. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Υπάρχει κάπου 930 από 300 έως 400 ευρώ με 12 άτοκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalmike Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Είναι δυνατόν μετά από τόσο καιρό να μην έχουν λύσει το θέμα με το γκρί χρώμα που φαίνεται ως λιλά σε χαμηλή φωτεινότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Με την αναβάθμιση παρατήρησα ότι και το live tile της μπαταρίας δείχνει και το ποσοστό το οποίο παρεμπιπτόντως ενημερώνεται αμέσως με το που το ποσοστό πέφτει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) Είναι δυνατόν μετά από τόσο καιρό να μην έχουν λύσει το θέμα με το γκρί χρώμα που φαίνεται ως λιλά σε χαμηλή φωτεινότητα; Είναι και δικιά μου απορία αυτό περίμενα αν όχι να το φτιάξουν να το διορθώσουν αλλά δυστυχώς λίγα πράγματα. Ποια εφαρμογή κάμερας χρησιμοποιείτε? τώρα που βγήκε η lumia camera 5.0 να την βγάλω την lumia camera classic? Edited January 21, 2015 by filkatsxlt Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 και δικη μου απορια αυτο....:O Μα καλά βρε παιδιά καθόλου δεν το έχετε ψάξει το κινητό;;; Από τις "ειδοποιήσεις και ενέργειες" αν το μεταφράζω σωστά γιατί εγώ το έχω στα αγγλικά. Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ιδέα μου ή τώρα με Denim το τηλ έχει γίνει πιο γρήγορο; Ειδικά στο άνοιγμα των εφαρμογών. Ναι και εγώ το παρατήρησα αυτό, αλλά έλεγα πως είναι η ιδέα μου!!! Επίσης μου φάινεται πως και η μπαταρία πάει καλύτερα, σήμερα το πρωί είδα πως η μπαταρία είχε πέσει 1% μόνο, ενώ με την cyan έπεφτε 2-3% περίπου. Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει είναι η κάμερα που έχει πάει σε άλλο επίπεδο, δεν περίμενα τέτοια βελτίωση:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Ναι και εγώ το παρατήρησα αυτό, αλλά έλεγα πως είναι η ιδέα μου!!! Επίσης μου φάινεται πως και η μπαταρία πάει καλύτερα, σήμερα το πρωί είδα πως η μπαταρία είχε πέσει 1% μόνο, ενώ με την cyan έπεφτε 2-3% περίπου. Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει είναι η κάμερα που έχει πάει σε άλλο επίπεδο, δεν περίμενα τέτοια βελτίωση:D Θα ήταν η επόμενη παρατήρηση μου με το θέμα της μπαταρίας, εγώ πάλι παρατήρησα ότι μειώνεται πιο αργά με ανοιχτή την οθόνη, κάτι που πριν γινόταν αρκετά πιο γρήγορα. Πάντως αν κατάφεραν με την αναβάθμιση να φτιάξουν και αυτό, τότε φαντάζομαι ότι στα 10 θα δούμε τεράστια διαφορά. Όσο για την κάμερα; Ναι άλλο επίπεδο....... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Η μπαταρία μου φαίνεται και εμένα πώς πέφτει πιο αργά, και η κάμερα ναι πραγματικά είναι ακόμα καλύτερη και το rich capture καταπληκτικό!! Θα κάνω μια ερώτηση που εκανα και πιο πίσω ,όταν κλείνω την Lumia camera και μετά πατάω παρατεταμένα το βελάκι αριστερά την βρίσκω σαν να μην την έχω κλείσει..Το κάνει και σε εσάς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Η μπαταρία μου φαίνεται και εμένα πώς πέφτει πιο αργά, και η κάμερα ναι πραγματικά είναι ακόμα καλύτερη και το rich capture καταπληκτικό!! Θα κάνω μια ερώτηση που εκανα και πιο πίσω ,όταν κλείνω την Lumia camera και μετά πατάω παρατεταμένα το βελάκι αριστερά την βρίσκω σαν να μην την έχω κλείσει..Το κάνει και σε εσάς? Απαντήθηκε αυτό φίλε μου, σε όλους το κάνει μείνε ήσυχος :) Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Με την αναβάθμιση παρατήρησα ότι και το live tile της μπαταρίας δείχνει και το ποσοστό το οποίο παρεμπιπτόντως ενημερώνεται αμέσως με το που το ποσοστό πέφτει. Το έκανε και πριν το φίλε μου Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Το έκανε και πριν το φίλε μου Σοβαρά; Πραγματικά δεν το είχα προσέξει καθόλου! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Σοβαρά; Πραγματικά δεν το είχα προσέξει καθόλου! Κι ομως γιατι παρατηρώ πολλές φορές εντός της μέρας τη μπαταρία !:) Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Κι ομως γιατι παρατηρώ πολλές φορές εντός της μέρας τη μπαταρία !:) Δεν το έκανε πριν είναι καινούργιο χαρακτηριστικό δείχνει το ποσοστό ακόμα και σε μικρο tile που βολεύει αρκετά. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Μια ερώτηση στους κατόχους. Θα το πάρω ούτως η άλλως αλλά μήπως τώρα με την Denim έχετε πλέον Double Tap On & Glance; Μου αρέσουν πολύ οι συγκεκριμένες εφαρμογές και θα ήθελα να τις έχω. Α και ακόμη μία! Όταν είναι απενεργοποιημένο το κινητό ενεργοποιείτε η αφύπνιση το πρωί; Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Μια ερώτηση στους κατόχους. Θα το πάρω ούτως η άλλως αλλά μήπως τώρα με την Denim έχετε πλέον Doγιuble Tap On & Glance; Μου αρέσουν πολύ οι συγκεκριμένες εφαρμογές και θα ήθελα να τις έχω. Α και ακόμη μία! Όταν είναι απενεργοποιημένο το κινητό ενεργοποιείτε η αφύπνιση το πρωί; Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Άνοιγμα με διπλό πάτημα είχε ούτως ή άλλως δεν χρειάζονταν denim για να γίνει, glance δε θα έχει ποτέ λόγω hardware της οθόνης, όσο για την ενεργοποίηση το πρωί δεν ξέρω γιατί δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redragon7 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Double tap είχε και πριν την denim. Glance : ούτε είχε, ούτε έχει ούτε θα πάρει ποτέ. Αφύπνιση με κλειστό τηλέφωνο no.. Το αφήνεις ανοικτό (σε flight mode), ούτως ή άλλως καταναλώνει ελάχιστα. Παράθεση iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts