Jump to content

mourloz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mourloz

  • Ημ. Γέννησης 01/06/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

mourloz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μόλις το παρέλαβα. Μετά το 920 και το Xperia Z3. Πολύ ευχαριστημένος. Και μία παρένθεση, η φωτογραφική του είναι κλάσεις ανώτερη του ανταγωνισμού. Ερωτεύτηκα. :)
  2. mourloz

    Sony Xperia Z3

    Ευχαριστώ πολύ. Δοκιμάζω διάφορα, παράλληλα έχω και δίπλα το 920 και κάνω συγκρίσεις. Παρατηρώ η διαφορά στην ποιότητα δεν είναι η αναμενόμενη. Με την πολλαπλή βγάζω κάποιες καλύτερες, ελαφρώς. Στις υπόλοιπες ρυθμίσεις που προτείνεις, η θολούρα υπάρχει. Επίσης παρατηρώ ότι το capture είναι καλό, το screenshot βγαίνει παραλλαγμένο. Σε καμία περίπτωση η κάμερα των 20mp δεν δείχνει τόσο ανώτερη από τα 8mp.
  3. mourloz

    Sony Xperia Z3

    Στα 8mp την έχω. Πάλι όμως οι φωτογραφίες από το 920 μου είναι πολύ καθαρότερες. Όταν βάζω κεντρική ή πρόσοψη, υπερφωτίζεται η πλευρά της φωτογραφίας που είναι κοντά στο flash. Το superior auto είναι χάλια.
  4. mourloz

    Sony Xperia Z3

    Για την φωτογραφική δεν γίνεται τίποτα ε;
  5. mourloz

    Sony Xperia Z3

    Καλησπέρα παιδιά, εν μέσω εκλογικού πυρετού, πήρα το Ζ3. Ευχαριστημένος, πλην της κάμερας. Την οποία περίμενα σαφώς καλύτερη από το 920, αλλά είναι απλά καλύτερη (15.5 και 20 έχουν υπερβολικό θόρυβο και το φλας φαίνεται να υπερφωτίζει την πλευρά της εικόνας που είναι κοντά του). Κατά τα άλλα 9/10 (10/10 στην τιμή που το πήρα :) ) Αν κάποιος έχει κάποια προτροπή για να βελτιώσω την γενική απόδοση των φωτογραφιών, ρίχτε το. Χρησιμοποιώ χειροκίνητη, με πολυσημειακή εστίαση και πολλαπλή φωτομέτριση.
  6. Απέτυχε ως προς τις προσδοκίες μας ότι θα βλέπαμε μία καλή περιπετειούλα. Οικονομικά, έβγαλε τα λεφτά της μέσα στην πρώτη εβδομάδα, σχεδόν. Άρα τα studio, λένε "πάμε για το 4". Που μάλλον θα απαγάγουν την μικρή μικρή αυτή την φορά.
  7. Καλημέρα, Θα μιλήσω για το Ζen 5 που το πήρα από Taiwan. Δεν έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος, πολύ καθυστέρηση στην εκκίνηση εφαρμογών. Η ποιότητα κλήσης είναι σχετικά καλή. Έχω την εντύπωση ότι από το 4s όμως, είναι πιο γρήγορο (στον χρόνο απόκρισης). Θα πρότεινα να επενδύσετε λίγο χρήματα παραπάνω ή να πάρετε κάποιο μεταχειρισμένο του 2014. Όπως το nexus 4, το οποίο είναι γρήγορο, έχει 2GB RAM, πολύ μικρό SAR; 0.41 W/kg (head), 0.48 W/kg (body) και μια καλή κάμερα.
  8. Καλημέρα, Θα μπορούσα να ρωτήσω, γιατί κινέζικο οπωσδήποτε;
  9. Ευχαριστώ πολύ. Αν και έχω ήδη κάνει την επιλογή, ελπίζω να είναι η σωστή. Θα δείξει. :) Ζ3>G3>930
  10. Πολύ καλή επιλογή. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το Ζ2 είναι πολύ νεότερο και αυτό φαίνεται και στην τιμή αλλά και στην ισχύ του.
  11. Plot twist. Αν βρίσκατε το Ζ3 στα ίδια λεφτά με το G3, καινούργια και τα 2, ποιό θα παίρνατε;
  12. Συμφωνώ απολύτως. Όσο για τον διαχωρισμό, ελληνικά και ευρωπαϊκά, τον βρίσκω αστείο.
  13. Κατάλαβα τι εννοείς. Το 920 έχει την εξαιρετική λειτουργία της μεγάλης αντίθεσης. Νομίζω το 930 δεν την έχει, κάνω λάθος;
  14. Η απόδοση θα μετρούσε αν έκανα σε κάθε νέα αναβάθμιση benchmark. H εμπειρία χρήσης είναι που μετράει για εμένα. Όπου βλέπουμε κινητά με android (του 2014) που έχουν 1GB ή 1.5GB RAM, να μην έχουν καλή εμπειρία χρήσης. Επίσης η τιμή ενός μεταχειρισμένου κινητού, είναι ανάλογη της προσφοράς και της ζήτησης. Προσωπική -εμπειρική- άποψη είναι ότι τα WP δεν πιάνουν καλές τιμές μεταχειρισμένα. Όπως και να έχει, υπάρχουν κάποιοι παράγοντες στην αγορά ενός κινητού. Η απόδοση είναι απλώς ένας από αυτούς. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πέρασα από κάποια πολυκαταστήματα και τα είδα και τα 2. Δεν παρατήρησα κάτι ενοχλητικό στην οθόνη του G3. Όσο για το g2, το πήρα από φίλο και δεν με ικανοποίησε καθόλου. Ακόμα και στο διπλό χτύπημα της οθόνης είχε lag.
×
×
  • Create New...