Akis_smp Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 (edited) Καλημέρα... Υπάρχει ενότητα Buy & Sell στο MyPhone (αλλά πρέπει αν συμπληρώσεις 100 ποστ και κάποιους μήνες παραμονής στο φόρουμ) και μπορείς να τσεκάρεις και αγγελίες στο insomnia.gr... σε ευχαριστω για την απαντηση..δυστυχως ειμαι ατομο κυριως που διαβαζει παρα γραφει γι αυτο δεν εχω προσβαση στις αγγελιες. Edited August 31, 2014 by niotheros Αφαίρεση έμμεσης αγγελίας (ζήτηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Θέλω να ρωτήσω εάν το windowsstore έχει τις παρακάτω εφαρμογές: Viber Tunein radio Tapatalk (free) Gmail LinkedIn MoneyWise iSangean (για WiFi ραδιόφωνα της ομώνυμης εταιρίας) Στα reviews τα μειονεκτήματα που δίνουν είναι η μπαταρία, ο περιορισμός σε εφαρμογές από τους developers λόγω OS κ κάτι ζητήματα υπερθέρμανσης Nano SIM και 4g κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Viber ---- Ναι (official app) Tunein radio ---- Ναι (official app) Tapatalk (free) ---- Ναι (official app) Gmail ---- Όχι αλλά μπορείς να βάλεις το mail σου στον mail client του κινητού ή σε κάποια άλλη εφαρμογή για mail... LinkedIn ---- Ναι (official app) MoneyWise ---- Νομίζω όχι αλλά υπάρχουν ένα σωρό "πορτοφόλια" + της Microsoft που έχω ακούσει ότι είναι καλό... iSangean (για WiFi ραδιόφωνα της ομώνυμης εταιρίας) ---- Όχι, αλλά δεν ξέρω τι είναι και αν έψαξα σωστά :lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Πολύ promotion πέφτει για το 930 στην Γλυφάδα... :P πάω στην Vodafone δεν το έχουν, wind με κοιτάζανε παράξενα, στο public τα ίδια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 (edited) Πολύ promotion πέφτει για το 930 στην Γλυφάδα... :P πάω στην Vodafone δεν το έχουν, wind με κοιτάζανε παράξενα, στο public τα ίδια.... Εσύ συγνώμη πήγες να πάρεις κινητό ********** Σκρουτζ δεν υπάρχει? Edited September 4, 2014 by impreza_sti Ασκούμε κριτική στις ιδέες και όχι στους ανθρώπους Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Θα πήγε να το δει πρώτα από κοντά σε ένα κατάστημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Εσύ συγνώμη πήγες να πάρεις κινητό ********** Σκρουτζ δεν υπάρχει? Ποιος είπε ότι πήγα να το πάρω; αλλά για να το πάρω δεν πρέπει να το δω πρώτα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Διακρίνω τεράστιο εύρος τιμών. Από €600 μέχρι και €440 μέσω γερμανικού amazon. Και ακόμη δεν υπάρχει σε όλα τα σημεία πώλησης. Πχ μπαίνοντας σε site στην Κύπρο δεν πρέπει να έχει έρθει καν στο νησί Τώρα η αλήθεια ειναι πως μόνο με unboxing βιντεάκια δουλειά δεν γίνεται Αν κ κάτι τέτοιο είναι ο κανόνας για τις κινεζιες που επίσης βολιδοσκοπω (xiaomi, Huawei) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Προτείνει κάποιος μαγαζί για orange; Unbranded και καινούριες παρτίδες; Δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι "ακριβό" από την... τσιγκούνα πάπια και επιφυλάσσομαι με όσα ακούω και διαβάζω, κυρίως με τα branded και τα ελαττωματικά. Οι διαφορές τιμών όμως είναι πλέον τεράστιες. Τουλάχιστον 25%. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Branded συσκευή στα Windows Phone σημαίνει ότι απλά θα δείχνει το σήμα της εταιρίας (πχ Vodafone) κατά την έναρξη, όταν δηλαδή κλείσεις τελείως το κινητό... Αυτό... Το οποίο φεύγει αν το φλασάρεις εσύ με μια undraded ROM ή το πας σε κάποιο Νοκια Care να σου περάσουν αυτοί μια unbranded δωρεάν... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Προτείνει κάποιος μαγαζί για orange; Unbranded και καινούριες παρτίδες; Δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι "ακριβό" από την... τσιγκούνα πάπια και επιφυλάσσομαι με όσα ακούω και διαβάζω, κυρίως με τα branded και τα ελαττωματικά. Οι διαφορές τιμών όμως είναι πλέον τεράστιες. Τουλάχιστον 25%. Υπάρχουν Κ κριτικές από κάτω, μπορείς να κρίνεις Σε πορτοκάλι πάντως είναι πιο ακριβό έχουν έρθει πολλές παρτίδες με τα κλασικά χρώματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Προτείνει κάποιος μαγαζί για orange; Unbranded και καινούριες παρτίδες; Δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι "ακριβό" από την... τσιγκούνα πάπια και επιφυλάσσομαι με όσα ακούω και διαβάζω, κυρίως με τα branded και τα ελαττωματικά. Οι διαφορές τιμών όμως είναι πλέον τεράστιες. Τουλάχιστον 25%. Πήρα το πορτοκαλί προχθές από to kinito.gr. Σφραγισμένο, unbranded, με δώρο τον ασύρματο φορτιστή, το οποίο δεν αναφέρεται κιόλας, στην καλύτερη τιμή του σκρουτζ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 (edited) Μια ερώτηση και δε θέλω να θεωρηθεί VS. Συγκριτικά με το Z2 να φανταστώ πολύ καλύτερα αποτελέσματα η κάμερα του 930 ? Βραδινές ? Ενδιαφέρομαι να το πάρω σε λίγο καιρό να πέσει η τιμή του και να κάνει παρέα στο άλλο κινητό. Το M7 (υπέροχο) θα γίνει δεύτερο και αυτό πρώτο. Edited September 6, 2014 by Imperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Στις κριτικές βγαίνει ρο καλύτερο αλλά κ με τις πιο complex επιλογές για φωτογραφίες Υστερεί ελαφρώς στο βίντεο σε σχέση με άλλα της κατηγορίας του σε φωτισμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Όσοι το έχετε,πόσο σας κρατάει η μπαταρία του; Το θέμα με την υπερθέρμανση λύθηκε μετά το update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KonKart Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Όσοι το έχετε,πόσο σας κρατάει η μπαταρία του; Το θέμα με την υπερθέρμανση λύθηκε μετά το update; Εγώ προσωπικά από τις 8 που ξυπνάω μέχρι τις 12 το βράδυ, θα το έχω φορτίσει στάνταρ 2 φορές με πολύ χρήση όμως.. όσοι λένε ότι κρατάει η μπαταρία 2 μέρες "άνετα", με όλα ανοιχτά, είναι εντυπωσιασμοί καθαρά.. Το λέω έχοντας μέχρι στιγμής στην κατοχή μου 3 930, (πράσινο-λευκό και πορτοκαλί το οποίο χρησιμοποιώ τώρα), ώστε να μην τεθεί θέμα χρώματος-παρτίδας και από πρώτο χέρι όλα με σωστές αρχικές φορτίσεις. Όσο για την ζέστη, υπάρχει αλλά δεν δημιουργεί θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdcharis Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Παιδιά, όσο το κινητό είναι στην αναμονή καταναλώνει ελάχιστη μπαταρία. Όταν όμως το σκαλίζεις, τρώει μπαταρία και ειδικά ο explorer, ο οποίος στα 8.1 είναι μεγάλη "ρουφήχτρα". Κατά τα άλλα, συμφωνώ πως η θερμότητα υπάρχει μεν, είναι όμως σε λογικά πλαίσια και δεν δημιουργεί πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Καλημέρα σε όλους. Η κάμερα του 930 είναι το ίδιο αργή όπως του 1020 ή έχει διορθωθεί η κατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Καθυστερημένα αλλα εξαιρετικό και αναλυτικό review απο το AnandTech να σας λυθούν όλες οι απορίες. http://www.anandtech.com/show/8441/nokia-lumia-930-review Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Πώς καταφέρνει και κρατάει λιγότερο από το νέξους 5 η μπαταρία του κατά το σερφάρισμα; Έχει 140mAh μεγαλύτερη μπαταρία που δεν είναι και τίποτα αλλά υποτίθεται ότι δεν καταναλώνουν τόση μπαταρία τα windows,και ίδιο chipset.Να φταίει η οθόνη? (δε νομίζω) Μου φαίνεται έχει κάνει μεγάλη πατάτα με τον internet explorer η microsoft στη cyan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Πώς καταφέρνει και κρατάει λιγότερο από το νέξους 5 η μπαταρία του κατά το σερφάρισμα; Έχει 140mAh μεγαλύτερη μπαταρία που δεν είναι και τίποτα αλλά υποτίθεται ότι δεν καταναλώνουν τόση μπαταρία τα windows,και ίδιο chipset.Να φταίει η οθόνη? (δε νομίζω) Μου φαίνεται έχει κάνει μεγάλη πατάτα με τον internet explorer η microsoft στη cyan. Τα 2 "κακά της μοίρας" ειναι ο explorer και η amoled που σε ανοιχτόχρωμα και λευκό καίει τα κερατα της(η συγκεκριμένη υλοποίηση της Nokia που αφορά το panel ειναι κακιςτη)για αυτο και η αυτονομια στο σερφάρισμα ειναι απογοητευτική. Με IPS LCD θα είχε καλύτερους χρόνους στο σερφάρισμα μιας και η κατανάλωση σε ανοιχτόχρωμα και σκουρόχρωμα ειναι παρόμοια. Το m8(windows)εχει πολυ ανώτερη αυτονομια με μόλις 180mah παραπάνω αυτονομια. Edited September 9, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Τα 2 "κακά της μοίρας" ειναι ο explorer και η amoled που σε ανοιχτόχρωμα και λευκό καίει τα κερατα της(η συγκεκριμένη υλοποίηση της Nokia που αφορά το panel ειναι κακιςτη)για αυτο και η αυτονομια στο σερφάρισμα ειναι απογοητευτική. Με IPS LCD θα είχε καλύτερους χρόνους στο σερφάρισμα μιας και η κατανάλωση σε ανοιχτόχρωμα και σκουρόχρωμα ειναι παρόμοια. Το m8(windows)εχει πολυ ανώτερη αυτονομια με μόλις 180mah παραπάνω αυτονομια. Καλά ρε παιδιά δεν έχει εναλλακτικό browser? Opera mini, Firefox, chrome το store? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Opera Mini έρχεται σε λίγες μέρες... Ο καλύτερος για μένα είναι ο UC Browser... Αλλά μην κολλάς στον browser... Αν η ιστοσελίδα έχει λευκό φόντο (το 95% δηλαδή) δεν είναι θέμα browser... Βασικά όταν κάνετε browsing με Amoled οθόνες καλό είναι σε μία σελίδα που θέλετε να διαβάσετε ένα κείμενο να χρησιμοποιείτε επιλογές που απομονώνουν το κείμενο σε μαυρο φόντο... Πχ στον Explorer πατήστε το σήμα με το βιβλιαράκι που έχει δίπλα από το link... Μεταφέρει το κείμενο σε μαύρο φόντο και διαβάστε με την ησυχία σας... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sado Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Καθυστερημένα αλλα εξαιρετικό και αναλυτικό review απο το AnandTech να σας λυθούν όλες οι απορίες. http://www.anandtech.com/show/8441/nokia-lumia-930-review μου έκανες την καρδιά περιβόλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chridimi1 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Πραγματικά έχω μπερδευτεί πολύ να πάρω το 930 ή να πάω στο σιγουρακι 1020;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts