Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 930

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρω ότι θα μου λείψει πολύ το xenon flash του 1020, ίσως και τα 41MP του, αλλά καθ' ότι το 1020 για μένα δεν ήταν στο πρόγραμμα να αγοραστεί, όχι βεβαία ότι δεν το χάρηκα/χαίρομαι κάθε μέρα, σα μωρό (ας όψεται όμως η προσφορά στα 350 ευρώ και το γεγονός ότι μετά το πολυαγαπημένο Ν8, δε θα άντεχα τόσους μήνες αναμονής του 930, με το 520 που πήρα, για να συνηθίσω και να κάνω τη μετάβαση μου στα WP 8/8.1 πλέον) το ΠΡΟΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ . . . (σε λευκό βεβαία ξανά, όπως το πανέμορφο 1020)

http://www.expansys.com.gr/nokia-lumia-930-white-260242/

http://facebook.com/doukasf

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

• Απαντήσεις 4,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το μονο κινητό που το συγκρίνω με το M8

Υπέροχο Υπέροχο Υπέροχο :p

Τι να πει κανεις....ποιότητα ? ομορφιά ? ταχύτητα ? διαφορετικότητα ? κάμερα ? χάρτες ? και πρώτη τιμή στα 545 ?

Το ζηλεύω....τα χριστούγεννα θα κάνει παρέα στο M7.

Και ας βγούνε όσα premium θέλουν το φθινόπωρο.

Το να έχεις δυο Android είναι soooo boring..

Ξέρω ότι θα μου λείψει πολύ το xenon flash του 1020, ίσως και τα 41MP του, αλλά καθ' ότι το 1020 για μένα δεν ήταν στο πρόγραμμα να αγοραστεί, όχι βεβαία ότι δεν το χάρηκα/χαίρομαι κάθε μέρα, σα μωρό (ας όψεται όμως η προσφορά στα 350 ευρώ και το γεγονός ότι μετά το πολυαγαπημένο Ν8, δε θα άντεχα τόσους μήνες αναμονής του 930, με το 520 που πήρα, για να συνηθίσω και να κάνω τη μετάβαση μου στα WP 8/8.1 πλέον) το ΠΡΟΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ . . . (σε λευκό βεβαία ξανά, όπως το πανέμορφο 1020)

http://www.expansys.com.gr/nokia-lumia-930-white-260242/

Ποπο φίλε μου πως την παλεύεις, μετά τα 41 δεν έχει πισωγύρισμα για μένα...:lol:

Ρε παιδιά, συγνώμη κιόλας....

Δεν θα υποστηρίζει Glance Screen, δεν θα έχει σίγουρα notification LED, δεν θα δέχεται micro SD... ήμαρτον δηλαδή. Δεν θέλουν να πουλήσουν εκεί στην... NokiaSoft!

Aυτο!

Δεν αναφερομαι στη micro sd αλλά οσον αφορα τα notifications. Γινεται ναυαρχιδα 2014 να μην εχει ενα τροπο να σου δειξει οτι εχεις καποια αναπαντητη κτλ χωρις να πρεπει να τσεκαρεις μονος σου? Ισως ειναι λεπτομερεια για πολλους αλλά αν εχεις μαθει με notification led ή glance screen δυσκολα το "καταπινεις" αυτο.

Ποπο φίλε μου πως την παλεύεις, μετά τα 41 δεν έχει πισωγύρισμα για μένα...:lol:

+1020

Ειδικά χωρίς xenon και glance δε παίζει καθόλου όμως!

- There is no place like 127.0.0.1 -

Να σου πω φιλαρακι μου, εχοντας δει φωτο pureview 20MP, απο 1520 και Icon και εχοντας διαβασει σχετικα reviews, δε νομιζω οτι θα μου λειψουν τοσο πολυ τα 41 MP, οσο το xenon flash του 1020 . . .

Θυμαμαι εποχες του αθανατου Ν8, που ενω ολοι παθαιναν πλακα με τις φωτο του τη νυχτα (και μερα εννοειται) για τα νυχτερινα ομως video με το led, χωρις xenon flash, ετρωγα χοντρο κραξιμο . . . (ηταν οντως χαλια . . . )

Αντε τωρα ξαναγυρνα σ'αυτο, μετα το 1020 . . .

Η λυση ειναι μια :

Απλα κραταω και το 1020 . . .;););)

Nokia list : 2110, 8110, 6110, 7110, 6210, 8210, 7210, 6600, 7610, 6680, N70, N73, N82, N97, N8, Lumia 520 red, Lumia 1020 white, Lumia 930 green, Iphone 6 Space Gray 64gb

Αν δε βάλει glance & notification θα φάει άκυρο από μένα. Έχω πολύ καλομάθει με του 1020 που θα μου φανεί η μη ύπαρξη της

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Τους ειναι τοσο δυσκολο εκει στη Nokia, με την επισημη 8.1, να βαλουν και notification ν'αναβοσβηνει το παραθυρακι της Microsoft (οπως οταν το βαζεις να φορτιζει κλειστο, με εντελως πεσμενη μπαταρια)???

Τους ειναι τοσο δυσκολο εκει στη Nokia, με την επισημη 8.1, να βαλουν και notification ν'αναβοσβηνει το παραθυρακι της Microsoft (οπως οταν το βαζεις να φορτιζει κλειστο, με εντελως πεσμενη μπαταρια)???

Έλα ντέ,τόσο καιρό από την ανακοίνωση εώς την κυκλοφορία δεν μπορούν να βρουν μια λύση.

Αφού βλέπουν φαντάζομαι ότι πολλά παράπονα και κριτική για αυτό το θέμα είναι.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Τα capacitive θα καταργηθούν, ήδη σε κάποια μοντέλα καταργήθηκαν. Άρα δε πρόκειται να το κάνουν αυτό...

- There is no place like 127.0.0.1 -

Τα capacitive θα καταργηθούν, ήδη σε κάποια μοντέλα καταργήθηκαν. Άρα δε πρόκειται να το κάνουν αυτό...

Οποτε θα μεινει ετσι? Ελπιζω οχι, γιατι τι ***** ναυαρχιδα θα ειναι?

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

Μιλαμε για το 930 που εχει ηδη κυκλοφορισει αλλα και για συσκευες οπως το 1020, που υπαρχουν ΗΔΗ στην αγορα και που εχουν capacitive . . .

Το αν θα καταργηθουνε στα μελλοντικα μοντελα, ειναι μια αλλη ιστορια, που εν προκειμενω δε με απασχολει . . .

Και η επερχομενη επισημη 8.1, (επισημη, γιατι η dev prev ειναι ηδη κατεβασμενη) αφορα ΑΥΤΕΣ τις συσκευες και οχι τις μελλοντικες . . .

Γι'αυτο λοιπον περιμενουμε να το κανουν αυτο . . .

Γεια χαρά σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν το χρωματιστό καπάκι του 930 θα είναι αποσπωμενο ώστε αν θέλει κάποιος να μπορεί να αλλάζει χρώματα.
Nokia 3310, Sharp Gx15, Nokia N70, Nokia N73, Nokia N97mini, Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 930, Lg Gpad 8.3 V500 4.4.2, Microsoft Lumia 535, Microsoft Lumia 950

Γεια χαρά σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αν το χρωματιστό καπάκι του 930 θα είναι αποσπωμενο ώστε αν θέλει κάποιος να μπορεί να αλλάζει χρώματα.

Από τη στιγμή που η ασύρματη τεχνολογίας φόρτισης είναι ενσωματωμένη στη πλάτη μάλλον όχι.

Κρατάω μια μικρή επιφύλαξη μήπως κάνω και λάθος.

Ας μας απάντηση το παιδί που το έχει/είχε στα χέρια του πριν κανά 15μερο.

Καλησπέρα. Ως κάτοχος για την ώρα του 620, ανυπομονώ τον ερχομό της ναυαρχίδας 930 για την αλλαγή κινητού.

Ελπίζω να έχει καταρχήν καλή αυτονομία μπαταρίας, ώστε να μπορώ να κάνω αρκετή χρήση των δυνατοτήτων του χωρίς περιορισμούς.

Τώρα, για τα κάποια μειονεκτήματα που αναφέρατε, για μένα δεν είναι πρόβλημα, αφού το 620 που έχω είναι λιγότερων δυνατοτήτων.

Έχω καταλήξει στην αγορά του, μόλις έρθει επίσημα στην Ελλάδα από τη nokia, και από ότι μου είπαν σήμερα αναμένεται για τέλη Ιουνίου- αρχές Ιουλίου.

Έχω δώσει τα στοιχεία μου για προπαραγγελία, ώστε να το αποκτήσω το γρηγορότερο δυνατό.

Πριν nokia 930, τώρα nokia 7.2 ! :rolleyes:

Γνωστό ηλεκτρονικό (και μη) κατάστημα το έβγαλε στα εξακόσια παραένα Ευρώ,.. εν αναμονή βέβαια!

Φιλικά,

Δημήτρης

Γερμανία το βρίσκω στα 530 ευρώ που και μέσα στις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει.

http://www.hardwareversand.de/Windows+Phone/167464/Nokia+Lumia+930+%28white%29.article

Έτσι κι αλλιώς η Nokia παρέχει 2 έτη εγγύηση εντός ΕΕ.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable]

Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release)

Καλά μετά απο κάνα τρίμηνο θα πέσει η τιμή του...

Κατά τον Σεπτέμβριο το βλέπω στα 350-400€

Βασικά εγώ ποτε δεν αγοράζω συσκευή όταν αυτη κυκλοφορήσει

Περιμένω να περάσει λίγος καιρός και μετά την περνώ....

Όλα ωραία και καλα, το έχουμε κάνει και προ παραγγελία, άλα μήπως τελικά αξίζει να περιμένουμε για το Mac Laren . . . ????

Εξαρτάται από τό αν βιάζεσαι...To Μακλάρεν θα αργήσει... Βασικά είναι μόνο φήμες το Μακλάρεν... Ούτε που ξέρουμε πότε θα παρουσιαστεί (φήμες για Σεπτέμ-Οκτ), ούτε ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει και αν θα έρθει Ευρώπη (καλά, 99% θα έρθει αλλά λέμε....)
Powerd by OnePlus 7 Pro

Το νωρίτερα από Χριστούγεννα δεν αναμένεται το Maclaren.

Αςε που η MS ακολουθεί την πολιτική πρώτα στην Αμερική κυκλοφορία και μετά ενα δίμηνο-τρίμηνο υπόλοιπος κόσμος.:(

Αντί δηλαδή η ms να βελτιωθεί στο τομέα διαθεσιμότητα-κυκλοφορία αφήνοντας στην άκρη την εκτός τόπου και χρόνου τακτική της Nokia:ninja:

Υποτίθεται αρχές μηνός θα ήταν σε κυκλοφορία το 930 τουλάχιστον σε Γερμανία και παει έφυγε ο μήνας και μηδέν είς το πηλίκον.

Ιούλιο και βλέπουμε στην καλύτερη.

Edited by alextrela