azuli Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 στην vanilla σας δουλευει το location με μονο wifi η δεδομενα διχως gps ? εμενα μερικως, δηλαδη στους χαρτες και στο facebook βρισκει που ειμαι, αλλα σε κατι εφαρμογες τυπου φαρμακεια και xrysos farmacies μου λεει ανοιξτε το gps αν μια εφαρμογη θελει gps για να δουλεψει..της ανοιγεις το gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 αν μια εφαρμογη θελει gps για να δουλεψει..της ανοιγεις το gps. εμ εδω ειναι το θεμα οτι σε αλλα κινητα δουλευουν χωρις gps :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 εμ εδω ειναι το θεμα οτι σε αλλα κινητα δουλευουν χωρις gps :) σε αλλα κινητα η σε αλλες rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παιδες οποιος χρησημοποιει θηκη(αυτες τις φθηνες του 1 ευρω) μπορει να την κοψει απο το ηχειο μεχρι το μικροφωνο,και ετσι να διαπερνα ο ηχος.Ειναι ενα προβλημα αυτο με το ηχειο οταν το ακουμπαμε στο τραπεζι δεν ακουγεται.Οποτε με αυτον τον τροπο εχουμε την λυση.το δοκιμασα εγω και ακουγεται καμπανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 σε αλλα κινητα η σε αλλες rom? για αλλα κινητα λεω, στο coolpad εβαλα κατευθειαν xtreme vanilla, δεν εχω δει αλλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 ένα link παρακάλώ για να το διωρθώσω μέσω fastboot απ ότι κατάλαβα μέσω coolpad assistant ένα link για οδηγό!! ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 για αλλα κινητα λεω, στο coolpad εβαλα κατευθειαν xtreme vanilla, δεν εχω δει αλλη μαλλον επειδη το coolpad δεν εχει πυξιδα.Κι αλλες εφαρμογες δεν λειτουργουν εξαιτιας αυτου.Το gps του παντως ειδικα με την vanilla λειτουργει αψογα,σα να εχει snapdragon αντι για mediatek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Με κουπονι GBCHF στο Gearbest βγαινει στα 130$ και αν εχετε ποντους απο προηγουμενες αγορες ακομα φθηνοτερα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 ένα link παρακάλώ για να το διωρθώσω μέσω fastboot απ ότι κατάλαβα μέσω coolpad assistant ένα link για οδηγό!! ευχαριστώ Σε αυτή τη σελίδα στο 2ο ποστ, εκεί που λέει unbrick tools έχει τους οδηγούς. Διάβασε το 1 και το 4 προσεκτικά http://www.modaco.com/topic/372543-coolpad-f1-8297w-review-info-software-custom-roms/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 μαλλον επειδη το coolpad δεν εχει πυξιδα.Κι αλλες εφαρμογες δεν λειτουργουν εξαιτιας αυτου.Το gps του παντως ειδικα με την vanilla λειτουργει αψογα,σα να εχει snapdragon αντι για mediatek ναι παιζει να ειναι και αυτο, απο το gps δεν εχω παραπονο, πιστολι :shoot: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Σε αυτή τη σελίδα στο 2ο ποστ, εκεί που λέει unbrick tools έχει τους οδηγούς. Διάβασε το 1 και το 4 προσεκτικά http://www.modaco.com/topic/372543-coolpad-f1-8297w-review-info-software-custom-roms/ ευχαριστώ πολύ πάω για κατέβασμα... το 1ο βήμα λέει ότι χάνεται το root αλλά λογικά θα μπορώ να το κάνω με κάποιον τρόπο root έχει κανένας το coolpad assistant 1.80 και την official rom 029 CPB για να την κατεβάσω πιο γρήγορα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virvilis Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παιδια ποση ωρα κανει να γεμισει το τηλεφωνο πχ απο 10% μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Έβαλα την vanilla αλλά μου φαίνεται τελικά οτι είχαν δίκιο για τις θερμοκρασίες τσιμπάει λίγο απο πίσω το καπάκι. Έχουμε καμια λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 ευχαριστώ πολύ πάω για κατέβασμα... το 1ο βήμα λέει ότι χάνεται το root αλλά λογικά θα μπορώ να το κάνω με κάποιον τρόπο root έχει κανένας το coolpad assistant 1.80 και την official rom 029 CPB για να την κατεβάσω πιο γρήγορα; Στο 1 έχει και το λινκ https://drive.google.com/folderview?id=0B4huyVgvdssGay16ZXgyaEJGWkE&usp=sharing που είναι όλα μέσα Στο 1 και στο 4 είναι ουσιαστικά ο ίδιος ένας τρόπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Στης ανηψιάς μου το f1 ενώ έχει κάρτα μνήμης 32gb όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο πάνε στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και έχει γεμίσει. Πως μπορώ να το αλλάξω και να πηγαίνουν στην sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Στης ανηψιάς μου το f1 ενώ έχει κάρτα μνήμης 32gb όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο πάνε στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και έχει γεμίσει. Πως μπορώ να το αλλάξω και να πηγαίνουν στην sd? Ρυθμίσεις->αποθηκευτικός χώρος->προεπιλεγμένη θέση ->καρτα sd και επανεκκίνηση τηλεφώνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiniko21 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Το κινητο αυτο το προτεινετε?? Βγαζει κανενα προβλημα σε βαθος χρονου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Όλοι εδώ μέσα θα σουν πουν να το πάρεις με κλειστά μάτια. Από το καλοκαίρι που το 'χω δεν έχει παρουσιασει κάτι. Γενικά είναι καλή κατασκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dokimos00 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καλησπέρα. Έχω την mlais_Aosp4.4.3 του Algorithm στο Coolpad f1. Ξέρει κανείς πως αποθηκεύονται oι εφαρμογές στην external sd? Το link2sd δεν δουλεύει πάντως. Επίσης τα notification led δεν δουλεύουν, είναι μονίμως άσπρα. thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Το κινητο αυτο το προτεινετε?? Βγαζει κανενα προβλημα σε βαθος χρονου?? Το μόνο που μπορεί να σου συμβεί είναι με το back button.Μερικές φορές θέλει να το πατήσεις κάνα 2 φορές,αλλά το έχω δει μόνο σε μένα και σε άλλους 2 αυτό. Και όταν το έχεις σε τραπέζι,δεν ακούγετε δυνατά το ηχείο..αλλά μπορείς να του κάνεις πατέντα Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Παιδια ποση ωρα κανει να γεμισει το τηλεφωνο πχ απο 10% μπαταρια? Με το δικό του φορτιστή μου κάνει γύρω στις 3 ώρες πλέον (με παρακολούθηση της φόρτισης μέσω Battery Doctor).Κάνω πάντα shutdown πρωτα και μετά το ανοίγω για την φόρτιση..καθώς μου έχει τύχει να πάρει και 5 ώρες για μια πλήρη φόρτιση σε κάποιες περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Εμένα με ενα φορτιστή samsung που έχω μόνιμα στη πρίζα κανει περιπου 3:30 ώρες.αλλά το βαζω βράδυ οποτε δεν με νοιάζει και πολύ.γενικά δεν το λες οτι φορτίζει και γρήγορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 (edited) Στο 1 έχει και το λινκ https://drive.google.com/folderview?id=0B4huyVgvdssGay16ZXgyaEJGWkE&usp=sharing που είναι όλα μέσα Στο 1 και στο 4 είναι ουσιαστικά ο ίδιος ένας τρόπος ακουλούθησα τον 1ο οδηγό πέρασε την ρομ έφτασε 100% εμφανίστηκε άλλο logo το κινέζικο f1 αλλά το θέμα είναι ότι αναβοσβήνει ξανά περνάει την ρομ από το πρόγραμμα και αναβοσβήνει το logo τι κάνω; τι συμβαίνει...; να δοκιμάσω με win7?; σε virtual box από ubuntu; με άλλον τρόπο γίνεται; Edited February 18, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Όποιος θέλει ας δοκιμασει την open camera απο πλειστορ. Μου δίνει 1mb μεγαλύτερο μέγεθος αρχείου φωτο στην ιδια ληψη σε σχεση με lgcamera 7.0 με ταχύτερο φόκους και πολυ ταχύτερη αποθηκευση στην κάρτα. Επι παραδείγματι, στα 20,6 mpixel έχω 10,66mb αρχειο με open camera αντι 9,62mb lgcamera και με χρονο αποθήκευσης στο 1/3 Με S5 rom... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avcargo Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 +1 Ελληνικό μενού δεν έχει άλλα στο keyboard έχει κανονικά Ελληνικά. Παρόλο τα χαζοbugs είναι όμορφη και πλήρως λειτουργική rom. Ότι πρέπει για τους miui fans ;) Ποια είναι τα bugs ? Με unicom εδώ και τόσους μήνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts