Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Μόλις πέρασα στο κινητό μου την Micromax A310_Degrappiffied και δεν μπορώ να

συνδεθώ στο ίντερνετ μέσω δικτύου του τηλεφώνου παρά μόνο με wifi.

Μήπως κάποιος φίλος έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα?

settings>more>mobile networks>access point names>menu,new apn>name : cosmote wireless internet, APN:internet

----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

6 ιντσών μόνο; 7αρι έπρεπε να το βγάλουν :p

Ψόφος στα κινητά με capacitive buttons. Ποτέ ξανά!

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

Ξανά έβαλα την laek v4 repack με κερνελ 3,( την είχα βαλει την πρωτη μερα που πηρα το κινητο αλλα κατι δεν ειχε παει καλα,εβαλα την nexus μετα οπου και κει δεν πηγε κατι καλα,μαλλον προβληματα στο φλασαρισμα,και μετα εβαλα την laek v4 και μετα περασα το κερνελ 3 με φλασαρισμα την οποια ειχα κανα 3 βδομαδες και πηγαινε μια χαρα,μεχρι που προχτες ηθελα να βαλω καμια αλλη,εβαλα α310 δεν μου αρεσε καθολου και ξανα πηγα στην laek v4 repack με κερνελ 3 αυτη τη φορα).

Παρατηρησα ομως οτι ενω ξεχωριζει κανονικα την sd και την ιντερναλ βαζοντας κανα 2 παιχνιδια παρατηρησα οτι ενω το app mgr ΙΙΙ γραφει οτι ειναι στην sd,τα games ειναι στην ιντερναλ, επισης παρατηρησα οτι δεν μου βγαζει επιλογη ας πουμε στο dropbox save to sd οπως ειχα πριν , φωτογραφιες βιντεο σωζονται στην sd παντως κανονικα,αν και ενα προγραμμα μου ειπε οτι δεν μπορει αλλα το κανει, μερικα apps εγκατασταθηκαν στην sd κανονικα και μερικα τα πηγα εγω.

Coolpad F1

Τωρα που το ειπε λιγο πιο πανω το παιδι ας ρωτησω και'γω κατι,τα βιντεο και της φωτος που τραβαω με καμερα γιατι δεν μπορω να τα σωσω στην καρτα sd(laek v4 repack με κερνελ 3) ?

παίδες,την έχει κανείς αυτήν την θήκη ?

εάν ναι,μια περιγραφή/σχόλια θα το εκτιμούσα!

:X

παίδες,την έχει κανείς αυτήν την θήκη ?

εάν ναι,μια περιγραφή/σχόλια θα το εκτιμούσα!

σουπερ ειναι αλλα δεν ειναι θηκη ειναι καπακι και σπαει και ευκολα.εγω παντως θα τo ξαναχτυπησω καποια στιγμη

Edited by azuli

Τωρα που το ειπε λιγο πιο πανω το παιδι ας ρωτησω και'γω κατι,τα βιντεο και της φωτος που τραβαω με καμερα γιατι δεν μπορω να τα σωσω στην καρτα sd(laek v4 repack με κερνελ 3) ?

Παντως στον μενου αποθηκευτικος χωρος εχω επιλεξει καρτα sd και μεσα απο το καθε προγραμμα μπορω να διαλεξω που θα πανε. Εχω την εντυπωση οτι οταν ειχα την laek v4 και ειχα φλασαρει το το κερνελ τις 3 που ειχε φτιαξει ο algorithm δεν ειχα τετοια θεματα.

Coolpad F1

Μιας και παρήγγειλα χθες το Coolpad από το Vickmall είπα να αρχίσω εντατικό διάβασμα στο thread. Επίσης λέω να κατεβάσω καμιά 10αριά roms να υπάρχουν γιατί προβλέπεται κάψιμο. Αυτό το baidu.com όμως με παιδεύει. Πού στον κόρακα πατάμε για να κατεβάσουμε τη rom? Θέλει εγγραφή (στα κινέζικα :blink::blink::blink: ) για να προχωρήσεις; Για παράδειγμα παιδεύομαι με την παρακάτω διεύθυνση: http://pan.baidu.com/s/1i3gj5L7 Καμία ιδέα;

Μιας και παρήγγειλα χθες το Coolpad από το Vickmall είπα να αρχίσω εντατικό διάβασμα στο thread. Επίσης λέω να κατεβάσω καμιά 10αριά roms να υπάρχουν γιατί προβλέπεται κάψιμο. Αυτό το baidu.com όμως με παιδεύει. Πού στον κόρακα πατάμε για να κατεβάσουμε τη rom? Θέλει εγγραφή (στα κινέζικα :blink::blink::blink: ) για να προχωρήσεις; Για παράδειγμα παιδεύομαι με την παρακάτω διεύθυνση: http://pan.baidu.com/s/1i3gj5L7 Καμία ιδέα;

κλικάρεις στο κουμπί με το βελακι προς τα κατω που γράφει 538,2Μ,

Περιμένεις

στο μενού που θα σου βγαλεικλικάρεις στο γκρι κουμπί δεξιά από το μπλε και το αποθηκευεις

Θέλει οποσδήποτε download manager (πχ τονIDM) αλλίως θα τελειώσει το πρωι

μεχρι να σου ρθει το κινητο θα εχουν βγει αλλες 30...

Never again UMI

χαχαχαχα........Σωστόςςςςςςς......έχουμε χάσει την μπάλα......να δούμε τι θα γίνει μ αυτές τις ρομ....δεν μπορούμε να κατασταλάξουμε σε μία.....βρίσκεις μία...την στήνεις....σ αρέσει....την κρατάς....αρχίζεις βλέπεις,νέα ρομ,νέα ρομ,νέα ρομ....και μπαίνεις στο τρυπάκι.

Mια σωστη χωρις κανενα bug ομως θα εχει βγει?

Κατεβασα αυτη την rom απο το κινεζικο forum αλλα εχει μια καταληξη .zip.qitu

____F1 ___VIBE 2.0__1449 ____ ____ ___root ______.zip.qitu

απλως σβηνω το qitu και φλασαρω?

Mια σωστη χωρις κανενα bug ομως θα εχει βγει?

Εχουν βγει αρκετές χωρίς bug!

Εγώ έχω την emui unicom πανω απο μήνα και δεν μου έχει κανει κιχ.

Τώρα αν ψαχνεις κάτι άλλο,δεν ξέρω να σου πω.

Lol, καλά τα λέτε με τις ROM, τζάμπα bandwidth καταναλώνω, απλά είπα να μπω στο κλίμα! Κάτι άλλο να ρωτήσω. Από gapps διάβασα πιο πάνω για τα PA_GAPPS ότι παίζουν μια χαρά, να προτιμήσω αυτά ή υπάρχουν τιποτες άλλα που συνεργαζονται καλύτερα με το κινητό μας;

Lol, καλά τα λέτε με τις ROM, τζάμπα bandwidth καταναλώνω, απλά είπα να μπω στο κλίμα! Κάτι άλλο να ρωτήσω. Από gapps διάβασα πιο πάνω για τα PA_GAPPS ότι παίζουν μια χαρά, να προτιμήσω αυτά ή υπάρχουν τιποτες άλλα που συνεργαζονται καλύτερα με το κινητό μας;

Απαντησες μονος σου ή μου φαινεται ? :blink:

Keep smiling :rolleyes:

Κατεβασα αυτη την rom απο το κινεζικο forum αλλα εχει μια καταληξη .zip.qitu

____F1 ___VIBE 2.0__1449 ____ ____ ___root ______.zip.qitu

απλως σβηνω το qitu και φλασαρω?

Εγκατεστησα τηn vibe, φλασαρα και τα gapps αλλα δεν μου δουλευει το playstore, τα υπολοιπα λειτουργουν. Καμια ιδεα πριν την βγαλω?

και βγαζει και sync error, και το playstore δεν βλεπει την συσκευη

Edited by POUARO

Καλημέρα!

Γνωρίζει κάποιος πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε πληκτρολόγιο με Τ9 με διάταξη 3χ4 δηλαδή το αλφαριθμητικό και όχι το qwerty;

Καλημέρα!

Γνωρίζει κάποιος πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε πληκτρολόγιο με Τ9 με διάταξη 3χ4 δηλαδή το αλφαριθμητικό και όχι το qwerty;

Εγκατεστησα τηn vibe, φλασαρα και τα gapps αλλα δεν μου δουλευει το playstore, τα υπολοιπα λειτουργουν. Καμια ιδεα πριν την βγαλω?

και βγαζει και sync error, και το playstore δεν βλεπει την συσκευη

Φλάσαρε άλλα gapps.

Κάτι δεν μου αρέσει στην συμπεριφορά της μπαταρίας.

[ATTACH]53311[/ATTACH]

παρόλο που έχει κρατήσει 1,5 μέρα δεν μου αρέσει η ξαφνική πτώση από το 40-50% στο 0% σε λιγότερο από 5 λεπτά. Με ξεγελάει οτι έχει υπόλοιπο και χθες που γύριζα σπίτι ξαφνικά ακούω τον ήχο της φόρτισης για την μπαταριά και έκλεισε.

Μάλλον ήρθε η ώρα για καινούργια ρομ. Προσπαθώ να κατεβάσω την Mlais 4.4.3 αλλά είναι της υπομονής.

Καμία άλλη ρομ και link που να κατεβαίνει πιο γρήγορα έχουμε; Ίσως την emui 3.0;

Καλημερα!υπαρχει εφαρμογη που να "ξυπναει" το τηλεφωνο απο μαυρη οθονη ειτε με knock ειτε με αλλο τροπο,αλλα οχι με πατημα του πληκτρου εντασης η του power button?
Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!

Νομιζω υπηρχε αυτη η δυνατοτητα στο anysoft keyboard (το κατεβαζεις απο playstore), αλλα μονο για αγγλικα. Τσεκαρε το, ισως σε βολεψει.