Jump to content

john654321

Members
  • Δημοσιεύσεις

    163
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by john654321

  1. Kαλησπερα !! Μιας και αναμενω το κινητο απο μερα σε μερα. θα ηθελα να σας ρωτησω μερικα πραγματα σχετικα με τις roms αναμεσα στου gkalen και στην slim6 Με ποια απο τις 2 βγαζει καλυτερες φωτο? Και σε ποια κραταει καλυτερα η μπαταρια?
  2. Καλησπερα, Μιας και ξαφνικα ξυπνησε απο την χειμερία ναρκη που ειχε πεσει περασα την 12.1 και δουλευει ρολοι εκτος απο μερικες ψιλοβλακειες.. και το gps αλλα πρεπει να εχει χαλασει ο δεκτης απο τα ανοιξε κλεισε ,μπορει καποιος να μου πει που πανω στο κινητο ειναι ο δεκτης-κεραια να δω μηπως εχω ξεχασει να τον κουμπωσω !
  3. Καλησπερα την εχει δοκιμασει κανενας? http://www.needrom.com/download/umi-zero-cyanogenmod-12-1/
  4. δοκιμασε να περασεις χειροκινητα τα ΑPN του παροχου σου! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5931754#post5931754 ρυθμίσεις/Δίκτυα κινητής/Ονόματα σημείου πρόσβασης
  5. παρε ενα τηλεφωνο και βαλε ανοιχτη ακροαση!
  6. παντως σε αυτο το λινκ εχει ολα τα ανταλλακτικα για το τηλεφωνο μας! http://www.aliexpress.com/store/830674/search/1.html?SearchText=umi%20zero&origin=n αχριαστο να μας ειναι
  7. Μια χαρα τελικα την εβαλα και γω, οπως ειπες δεν εχει screenshot ουτε επανακινησεις ,σε μενα παντως το 3g στα data δουλευει κανονικα. Εγω το μονο προβλημα που εχω ειναι με το Gps δεν πιανει ποτε δορυφορο,στις αρχες που το ειχα δοκιμασει επιανε κανονικα και συνδεοτανε αλλα τωρα με 3-4 ρομ που εχω δοκιμασει τιποτα μηπως να παω πισω σε καμια 3.03-3.05 μηπως κ φτιαξει ?
  8. Τελικα πως την βλεπεις την 3.10 ?αξιζει ?
  9. τωρα που κατεβασες το cpu βλεπεις να κραταει καλυτερα η μπαταρια?
  10. Επειδη εχω βγαλει ξεκολλησει το cover και το μπαινο-εβγαζα οταν ζεστενεται το κινητο δεν ειναι απο την μπαταρια η μπαταρια ητανε κρυα η ζεστη προερχοτανε απο την πλακετα και συγκεκριμενα απο την μερια που ειναι η φυσα της οθονης.. Παρατηρηστε το και σεις η ζεστη δεν ειναι στην μεση του κινητου αλλα στο πανω μερος που ειναι η πλακετα.
  11. ΜΑΚΡΙΑ και ειδικα απο το zero
  12. με κολα στιγμης που εχω δοκιμασει δεν κολαει καλα.. το δοκιμασα 2-3 φορες
  13. η ειδικη επαφη που εχει ειναι το + και το - δεν ειναι κατι ιδιετερο
  14. δεν ειναι θεμα μονο απο αυτο,γιατι εχω το ιδιο προβλημα στο 70% πιο παλια ειχε ξεκινησει απο χαμηλα και σιγα σιγα ανεβαινε... τα mV της μπαταριας απο 4300 πεφτουνε σε 3500 και λεει οτι εχω ακομα 75% μολις ζορισω λιγο το κινητο ανοιξω wifi,bt,gps βαλω φουλ φωτεινοτητα το κινητο μεσα σε 1 λεπτο εχει κλεισει και με 100% μπαταρια μονο οταν ειναι στην μπριζα δεν κλεινει.. αυτο που σκεφτομαι να κανω ειναι να βγαλω την μπαταρια του και να ενόσω μια μπαταρια απο αλλο κινητο.. εστω και με μικροτερα mAh αλλα πρεπει να βρω μια λεπτη να χωραει.. σκεφτομαι απο κανενα iphone τι λετε? ακυρο απο iphone ειναι πολυ μακροστενες..
  15. ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση , οταν τους ειχα πει να μου στειλουν το battery repair kit μου ειπανε οτι οι οροι και προυποθεσεις της εγγυησης ειναι να στειλω το κινητο πισω για να μου το φτιαξουνε αλλα δεν ηθελα να μπω στην ταλαιπωρια να το συσκευαζω και να το στελνω πισω , κι γω αυτο ξερω οτι τα περισσοτερα εχουν προβλημα με την μπαταρια και θα επρεπε να την στελνουν και οχι να κουραζουνε τον κοσμο..
  16. μα ποσο μαλακες ειναι στο tinydeal σοβαρα... τους στελνω μυνημα οτι το κινητο εχει προβλημα η μπαταρια και οτι κλεινει στο <70% αποτομα μου λενε να τους στειλω βιντεο τους στελνω και τους τα ξαναγραφω https://www.youtube.com/watch?v=x1rnu441nCI When the phone battery is lower than 70% the phone either closes or it does restart and then it closes. When the phone battery is more than 70% or 80% the phone works properly and when charging the time of battery is pretty low it lasts around 40-60 minutes . και μου απαντανε.. Thanks for your reply. To check the item we need some tools. Could kindly go to a local repair shop to check which part of the item is broken? And please don't repair directly in case of the high cost. Please ask the repairing fee first. Just ask them to check for you. Please tell us the check result and the repairing fee cost. We are looking forward to your early reply. If any other question, please reply the email directly, so that we can solve your problem in time. Thanks very much and best regards. :) ενω ξερουν οτι τα γαμ...α τα zero εχουν προβλημα στην μπαταρια
  17. η μπαταρια και το gps παραμενει στα ιδια ?
  18. το εχω απο 10/2 το μονο προβλημα που εχω παρατηρησει ειναι οτι ζεστενεται οταν το φορτιζεις και παιζεις ταυτοχρονα το κινητο εγινε παραγγελια 24/1 σταλθηκε 27/1 ηρθε 10/2 με την εκδοση 3,05 και του εχω περασει την 06 ολα λειτουργουν κανονικα,το σημα τηλεφωνια πολυ καλο,gps συμπαθητικο ,μπαταρια ψιλοχαλια, το wifi το βλεπω λιγο ασθενες,μερικα restart μου τα χει κανει αλλα πολυ σπανια, οθονη δεν εχει ξεκολησει,μπαταρια δεν εχει φουσκωσει ακομα αν και το φορτιζω με τον δικο του φορτιστη 2,4A . Να πω οτι εχει φαει μπολικες τουμπες και το μονο που εχει ειναι κατι σημαδακια στο αλουμινιο , και 2 γρατζουνιες στο πισω μερος ,το οποια πιστευω πως δεν ειναι gorilla glass 3 επειδη γρατζουνιστηκε πολυ ευκολα. ο promixy sensor ψιλοκολλαει ,η πυξιδα δεν πρεπει να λειτουργει σωστα.. αλλα 100% η εξυπνη οθονη δεν λειτουργει!! ειναι ακομα νωρις για να μου βγαλει τα προβληματα που αναφεραται ή ειμαι τυχερος και πηρα απο την καινουρια παρτιδα?
  19. Ναι αλλά δεν δικαιολογητε τόσο διάφορα πιστεύω...
  20. Να είχε το γυαλί αυτό και την οθόνη το coolpad f1 και δεν θα άλλαζα κινητό με τίποτα για 1-2 χρόνια, Πάντως η μπάταρια του zero με εχει απογοήτευση 3ωρες οθόνη Μαξ βγάζει που με σχέση 8-10 είναι μηδαμηνες Coolpad =2500mah Ζερο =2780mah...
  21. Δηλαδή μόνο εγώ Δεν έχω θέμα με το κινητό; η μπαταρία του τελειώνει μεν γρήγορα αλλά δεν νομίζω να φτεει η μπαταρία αλλά το λογισμικό, ο φορτιστής φορτιζει 2400ma την ώρα άρα τα 2780πρεπει να τα φορτίζει το λιγότερο σε 69.5λεπτα.
  22. Ουτε εγω εχω κάποιο πρόβλημα με το κινητό μόνο αυτό με την έξυπνη οθόνη που ακόμα δεν έχω καταλάβει τι είναι , στην φόρτιση τώρα δεν το έχω φόρτιση με τον δικό του φορτιστή. Το φορτιζω στον υπολογιστή στο usb 3.0 και δεν έχω κανένα θέμα με την θερμοκρασία. Κατι screen shot Μου έβγαζε στην αρχη αλλά πιθανόν πρέπει να πατιωτανε το power+volume... Η οθονη δεν μου έχει ξεκολλήσει αν και είναι νωρίς ακόμα, πάντως το κινητό ήρθε προχθές με την έκδοση 3.05 και το καλώδιο usb δεν είναι αυτό που μπαινει και με τις 2πλευρες...
  23. εγω χ8ες παρελαβα ,ολα ενταξει τα 2 led δεν ειχανε το ιδιο χρωμα το ενα ητανε κιτριμο και το αλλο πορτοκαλι! η συσκευασια ολα κομπλε ,κανενα προβλημα, ο φορτιστης ειναι στα 2.4Α αλλα το καλωδιο δεν ειναι αυτο που μπενει οπως κι να το βαλεις!! Καταταλα ολα κομπλε!
  24. Καλησπερα ! H μονη custom rom ειναι αυτη εδω περα http://www.needrom.com/download/arcatarcs-umi-zero-emumi/ και η miui v5 τις εχει δοκιμασει κανενας? μιας και ερχομαι απο το coolpad f1 μου φενεται λιγο περιεργο το οτι βρισκω μονο αυτες τις custom ρομ..
×
×
  • Create New...