Jump to content

john654321

Members
  • Δημοσιεύσεις

    163
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About john654321

  • Ημ. Γέννησης 26/09/1995

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

john654321's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Kαλησπερα !! Μιας και αναμενω το κινητο απο μερα σε μερα. θα ηθελα να σας ρωτησω μερικα πραγματα σχετικα με τις roms αναμεσα στου gkalen και στην slim6 Με ποια απο τις 2 βγαζει καλυτερες φωτο? Και σε ποια κραταει καλυτερα η μπαταρια?
  2. Καλησπερα, Μιας και ξαφνικα ξυπνησε απο την χειμερία ναρκη που ειχε πεσει περασα την 12.1 και δουλευει ρολοι εκτος απο μερικες ψιλοβλακειες.. και το gps αλλα πρεπει να εχει χαλασει ο δεκτης απο τα ανοιξε κλεισε ,μπορει καποιος να μου πει που πανω στο κινητο ειναι ο δεκτης-κεραια να δω μηπως εχω ξεχασει να τον κουμπωσω !
  3. Καλησπερα την εχει δοκιμασει κανενας? http://www.needrom.com/download/umi-zero-cyanogenmod-12-1/
  4. δοκιμασε να περασεις χειροκινητα τα ΑPN του παροχου σου! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5931754#post5931754 ρυθμίσεις/Δίκτυα κινητής/Ονόματα σημείου πρόσβασης
  5. παρε ενα τηλεφωνο και βαλε ανοιχτη ακροαση!
  6. παντως σε αυτο το λινκ εχει ολα τα ανταλλακτικα για το τηλεφωνο μας! http://www.aliexpress.com/store/830674/search/1.html?SearchText=umi%20zero&origin=n αχριαστο να μας ειναι
  7. Μια χαρα τελικα την εβαλα και γω, οπως ειπες δεν εχει screenshot ουτε επανακινησεις ,σε μενα παντως το 3g στα data δουλευει κανονικα. Εγω το μονο προβλημα που εχω ειναι με το Gps δεν πιανει ποτε δορυφορο,στις αρχες που το ειχα δοκιμασει επιανε κανονικα και συνδεοτανε αλλα τωρα με 3-4 ρομ που εχω δοκιμασει τιποτα μηπως να παω πισω σε καμια 3.03-3.05 μηπως κ φτιαξει ?
  8. Τελικα πως την βλεπεις την 3.10 ?αξιζει ?
  9. τωρα που κατεβασες το cpu βλεπεις να κραταει καλυτερα η μπαταρια?
  10. Επειδη εχω βγαλει ξεκολλησει το cover και το μπαινο-εβγαζα οταν ζεστενεται το κινητο δεν ειναι απο την μπαταρια η μπαταρια ητανε κρυα η ζεστη προερχοτανε απο την πλακετα και συγκεκριμενα απο την μερια που ειναι η φυσα της οθονης.. Παρατηρηστε το και σεις η ζεστη δεν ειναι στην μεση του κινητου αλλα στο πανω μερος που ειναι η πλακετα.
  11. ΜΑΚΡΙΑ και ειδικα απο το zero
  12. με κολα στιγμης που εχω δοκιμασει δεν κολαει καλα.. το δοκιμασα 2-3 φορες
  13. η ειδικη επαφη που εχει ειναι το + και το - δεν ειναι κατι ιδιετερο
  14. δεν ειναι θεμα μονο απο αυτο,γιατι εχω το ιδιο προβλημα στο 70% πιο παλια ειχε ξεκινησει απο χαμηλα και σιγα σιγα ανεβαινε... τα mV της μπαταριας απο 4300 πεφτουνε σε 3500 και λεει οτι εχω ακομα 75% μολις ζορισω λιγο το κινητο ανοιξω wifi,bt,gps βαλω φουλ φωτεινοτητα το κινητο μεσα σε 1 λεπτο εχει κλεισει και με 100% μπαταρια μονο οταν ειναι στην μπριζα δεν κλεινει.. αυτο που σκεφτομαι να κανω ειναι να βγαλω την μπαταρια του και να ενόσω μια μπαταρια απο αλλο κινητο.. εστω και με μικροτερα mAh αλλα πρεπει να βρω μια λεπτη να χωραει.. σκεφτομαι απο κανενα iphone τι λετε? ακυρο απο iphone ειναι πολυ μακροστενες..
  15. ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση , οταν τους ειχα πει να μου στειλουν το battery repair kit μου ειπανε οτι οι οροι και προυποθεσεις της εγγυησης ειναι να στειλω το κινητο πισω για να μου το φτιαξουνε αλλα δεν ηθελα να μπω στην ταλαιπωρια να το συσκευαζω και να το στελνω πισω , κι γω αυτο ξερω οτι τα περισσοτερα εχουν προβλημα με την μπαταρια και θα επρεπε να την στελνουν και οχι να κουραζουνε τον κοσμο..
×
×
  • Create New...