mrkhl21 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Βαλε αφοβα την 4.4 του Jonvalvo. Την εχω εδω και 2 μερες και δεν προκειται να ξαναδοκιμασω ρομ μεχρι να βγει official kitkat. εμενα που το δικο μου εχει 4,2,036 μπορω να την περασω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimiss79 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Πιστευω να φαινεται και να σε βοηθησει.Ευχαριστω. Φιλε μου εχουμε διαφορετικη...http://www.myphone.gr/forum/newreply.php?do=newreply&p=5604483#editpost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Μετά απο μισή μέρα σχεδόν που παίζω με την V2 του Laek, έχω δύο προβλήματα σημαντικά. 1ον δεν μπορώ με τίποτα ν αβάλω widget στην lockscreen και το σημαντικότερο δεν μπορώ να συγχρονίσω το google calendar με το digical που χρησιμοποιώ. Ούτε στις ρυθμίσεις λογαριασμού της google συγχρονίζει το google calendar (όπως έκανε του ισπανού και δεν είχα κανένα θέμα). Έχετε υπόψη τι μπορεί να γίνεται? Αν όχι μπορείτε να μου πείτε πως φλασάρω το recovery.version που είχα τραβήξει backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδιά αν κάποιος έχει tempered glass η screen protector και του περισσεύει θα ήθελα να το αγοράσω,γιατί το δικό μου αχρηστεύτηκε.:( Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδιά αν κάποιος έχει tempered glass η screen protector και του περισσεύει θα ήθελα να το αγοράσω,γιατί το δικό μου αχρηστεύτηκε.:( screen protector έχω εγώ, αν είσα ιθεσσαλονίκη μπορούμε να βρεθούμε να στο δώσω χωρίς λεφτά, δεν το χρειάζομαι, έχω βάλει tempered Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ποιο καταστημα εχει την χαμηλοτερη τιμη; Το googlαρω αλλα εχω μπερδευτει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ποιο καταστημα εχει την χαμηλοτερη τιμη; Το googlαρω αλλα εχω μπερδευτει.... Aντι να ρωτησεις ποιο ειναι το ποιο αξιοπιστο καταστημα, ρωτας ποιο ειναι αυτο με τη χαμηλοτερη τιμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 screen protector έχω εγώ, αν είσα ιθεσσαλονίκη μπορούμε να βρεθούμε να στο δώσω χωρίς λεφτά, δεν το χρειάζομαι, έχω βάλει tempered Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον αλλά είμαι Αθήνα. Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_nay Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ευχαριστώ για τη βοήθεια με το backup. Να βοηθήσω με τη σειρά μου το φίλο που ρώτησε για τα xiaomi pistons και να πω ότι τα δοκίμασα στο coolpad και φαίνεται να δουλεύουν άψογα. Να σαι καλα φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Aντι να ρωτησεις ποιο ειναι το ποιο αξιοπιστο καταστημα, ρωτας ποιο ειναι αυτο με τη χαμηλοτερη τιμη; Το αξιοπιστο εννοειται...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssatmaniac Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 παιδια, δοκιμασα την kitkat Jonvalvo τελευταια εκδοση στο needrom. δεν μπορω να ενεργοποιησω το multiuser. ενω φτιαχνει καινουριο χρηστη δεν μου τον εμφανιζει στην καινουρια οθονη. εχει κανεις καταφερει να το δουλεψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ηρθε και το τελευταιο tempered glass screen protector,4ο ειναι και αλλο δεν αγοραζω,εχουν ωραια αισθηση τα ατιμα αλλα με το παραμικρο σπανε (και μας εχουν φυγει και ενα καρο λεφτα),ειτε στην τοποθετηση ειτε πριν ακομη το βαλεις , και με την παραμικρη πτωση.παρηγγειλα 10 απλα screen protector με 1,88$,δεν πα'να χαλανε καθε 5 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ηρθε και το τελευταιο tempered glass screen protector,4ο ειναι και αλλο δεν αγοραζω,εχουν ωραια αισθηση τα ατιμα αλλα με το παραμικρο σπανε (και μας εχουν φυγει και ενα καρο λεφτα),ειτε στην τοποθετηση ειτε πριν ακομη το βαλεις , και με την παραμικρη πτωση.παρηγγειλα 10 απλα screen protector με 1,88$,δεν πα'να χαλανε καθε 5 μερες. μήπως παίζει κάτι με την ποιότητα που αγόρασες? εγώ το πήρα περίπου 8 ευρώ και δεν έχει πάθει τίποτα. Μου έπεσε και το κινητό με το τζάμι στο έδαφος πάλι τίποτα, το παίδεψα για να το βάλω 2-3 φορές και κόλλησε κανονικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyxta Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ανεβηκέ στο Needrom η PUREAOSP v1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ηρθε και το τελευταιο tempered glass screen protector,4ο ειναι και αλλο δεν αγοραζω,εχουν ωραια αισθηση τα ατιμα αλλα με το παραμικρο σπανε (και μας εχουν φυγει και ενα καρο λεφτα),ειτε στην τοποθετηση ειτε πριν ακομη το βαλεις , και με την παραμικρη πτωση.παρηγγειλα 10 απλα screen protector με 1,88$,δεν πα'να χαλανε καθε 5 μερες. Με screen protector είχα το Nubia που βλέπεις δίπλα και όταν έκανε σοβαρή πτώση παπαλα η οθόνη... Tempered glass ολέ και μάλιστα ακριβό. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaggelo Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Ανεβηκέ στο Needrom η PUREAOSP v1.1 Και στα σχόλια λέει ο dev ότι θα υπάρξει και v2. Μάλλον θα την περιμένω :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregor3 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 μήπως παίζει κάτι με την ποιότητα που αγορασες? εγώ το πήρα περίπου 8 ευρώ και δεν έχει πάθει τίποτα. Μου έπεσε και το κινητό με το τζάμι στο έδαφος πάλι τίποτα, το παίδεψα για να το βάλω 2-3 φορές και κόλλησε κανονικά.... Απο που το πηρες δωσε κανενα λινκ. Δαχτυλιες αφηνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Παιδιά, κόλπο για να βάλετε το tempered glass (έτσι το έκανα εγώ και μπήκε τέλεια την πρώτη φορά που έβαζα τέτοιου είδους protector, ever): sticker, κολλητική ταινία, post it, οτιδήποτε τέλος πάντων που να κολλάει αλλά να βγαίνει εύκολα και να μπορείς να το πιάσεις στις δύο άκρες του protector (από την πάνω μεριά, έτσι; ). Το κρατάμε έτσι από την κολλητική ταινία και το ευθυγραμμίζουμε. Ιδιαίτερα καλό για tempered που δεν κάνει φουσκάλες και μπορούμε να το αφήσουμε κάθετα κάτω με τη μία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 Απο που το πηρες δωσε κανενα λινκ. Δαχτυλιες αφηνει? http://www.ebay.co.uk/itm/251526190069?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT αυτό πήρα που είχε προτείνει μέλος εδώ, δαχτυλιές αφήνει ναι, διακριτικές μεν, αλλά αφήνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Ανεβηκέ στο Needrom η PUREAOSP v1.1 τελικά χθές τα ξημερώματα μέσα στη νύστα μου αυτή είχα φλασάρει και όχι την AOSP V2 που νόμιζα..... 2 bugs λοιπόν για αυτή είναι οτι δεν παίρνει widget στην αρχική οθόνη και δεν συγχρονίζει google calendar με τίποτα παρά μόνο επαφές, αππ δατα και χρομε άλλο δύο δεν κάνει ρεσταρτ σε ρεκοβερι απο το uncle tools. και δεν κάνει σκρινσοτ απο το μενου επανεκκίνησης με το shut down button Edited September 9, 2014 by Aelin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon1984 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 τελικά χθές τα ξημερώματα μέσα στη νύστα μου αυτή είχα φλασάρει και όχι την AOSP V2 που νόμιζα..... 2 bugs λοιπόν για αυτή είναι οτι δεν παίρνει widget στην αρχική οθόνη και δεν συγχρονίζει google calendar με τίποτα παρά μόνο επαφές, αππ δατα και χρομε άλλο δύο δεν κάνει ρεσταρτ σε ρεκοβερι απο το uncle tools. και δεν κάνει σκρινσοτ απο το μενου επανεκκίνησης με το shut down button Επειδή ο dev αυτής της της ρομ (baldos 81) όπως είπε πρόκειται να ανεβάσει την V2 αυτής της rom σύντομα και περιμένει προτάσεις για διορθώσεις, αν δεν βαριέσαι κάνε ένα κόπο και γράψε τα bugs που βρήκες στα σχόλια της rom στο needrom προκειμένου να τα δει και να τα φτιάξει στην επόμενη του έκδοση. Παράθεση Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregor3 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 αυτό πήρα που είχε προτείνει μέλος εδώ, δαχτυλιές αφήνει ναι, διακριτικές μεν, αλλά αφήνει Ευχαριστω, εφυγε η παραγγελια...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) μήπως παίζει κάτι με την ποιότητα που αγόρασες? εγώ το πήρα περίπου 8 ευρώ και δεν έχει πάθει τίποτα. Μου έπεσε και το κινητό με το τζάμι στο έδαφος πάλι τίποτα, το παίδεψα για να το βάλω 2-3 φορές και κόλλησε κανονικά.... Φιλε εχ παρει 4,τα 2 ηταν με την στρογγηλη τρυπα(αυτο που μου ηρθε σημερα ειναι με την στρογγηλη) και τα 2 με το τετραγωνο ανοιγμα,το πρωτο δεν ειχε κατσει καλα στην μια γωνια και το βαλε βγαλε το εσπασα,το δευτερο επεσε απο μικρο υψος και εσπασε ,το τριτο εβαλα μια σακουλα με ψωνια επανω στο καθισμα οπου ειχα μολις παραλαβει το screen prot. και το εσπασα(mofi ηταν αυτο),γενικα παρατηρησα οτι αυτα με την στρογγηλη τρυπα ειναια αυτα που δεν αφηνουν πολλες δακτυλιες,το θεμα ειναι οι ebayers και του aliexress στελνουν οτι εχουν στοκ,καμια σχεση με οτι δειχνει η φωτογραφια! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.ebay.co.uk/itm/251526190069?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT αυτό πήρα που είχε προτείνει μέλος εδώ, δαχτυλιές αφήνει ναι, διακριτικές μεν, αλλά αφήνει Απο αυτον πηρα και'γω και την μια μπου εστειλε με τρυπα οπως στην φωτο και την αλλη με το τετραγωνο ανοιγμα που αφηνε πολλες δακτυλιες,εσενα πιο ειναι και δεν αφηνει δακτυλιες,με τρυπα η τετραγωνο? A" και ξεχασα να πω οτι και το τελευταιο παραλιγο να την αχρηστεψω,γιατι το περασα και ειχε ενα χοντρο σπουπιδι απο μεσα και εκανε φουσκαλα(πως τα καυταφερα να κανω φουσκαλα σε tempered glass ενας θεος ξερει ,και μιλαμε οτι εχω περασει και περασει screen protectors και επειδη ειμαι ψειρας ουτε μια φουσκιτσα δεν αφηνω,αν μεινει τιποτα απο κατω υπομονη και το κολπο με το ζελοτειπ!~)ετσι το ξαναεβγαλα αλλα στα γυαλινα screen protector δεν πιανει το κολπο με το ζελοτειπ γιατι δεν μπορει να κολησει για να αφερεσεις το σκουπιδακι,ετσι το εβρεξα και το περασα υγρο και μπηκε σουπερ καλα! Edited September 9, 2014 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 η καινουρια ΚΚ μου βγαζει αντουτου ~18000 :(:( και γενικά σερνεται το τηλ.. Διαπιστώσατε κατι παρομοιο? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. September 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2014 (edited) Επειδή ο dev αυτής της της ρομ (baldos 81) όπως είπε πρόκειται να ανεβάσει την V2 αυτής της rom σύντομα και περιμένει προτάσεις για διορθώσεις, αν δεν βαριέσαι κάνε ένα κόπο και γράψε τα bugs που βρήκες στα σχόλια της rom στο needrom προκειμένου να τα δει και να τα φτιάξει στην επόμενη του έκδοση. ναι θα το κάνω! Ευχαριστω, εφυγε η παραγγελια...... Τίποτα :D Φιλε εχ παρει 4,τα 2 ηταν με την στρογγηλη τρυπα(αυτο που μου ηρθε σημερα ειναι με την στρογγηλη) και τα 2 με το τετραγωνο ανοιγμα,το πρωτο δεν ειχε κατσει καλα στην μια γωνια και το βαλε βγαλε το εσπασα,το δευτερο επεσε απο μικρο υψος και εσπασε ,το τριτο εβαλα μια σακουλα με ψωνια επανω στο καθισμα οπου ειχα μολις παραλαβει το screen prot. και το εσπασα(mofi ηταν αυτο),γενικα παρατηρησα οτι αυτα με την στρογγηλη τρυπα ειναια αυτα που δεν αφηνουν πολλες δακτυλιες,το θεμα ειναι οι ebayers και του aliexress στελνουν οτι εχουν στοκ,καμια σχεση με οτι δειχνει η φωτογραφια! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο αυτον πηρα και'γω και την μια μπου εστειλε με τρυπα οπως στην φωτο και την αλλη με το τετραγωνο ανοιγμα που αφηνε πολλες δακτυλιες,εσενα πιο ειναι και δεν αφηνει δακτυλιες,με τρυπα η τετραγωνο? Τετράγωνη αλλά δεν τρελένομαι και με τις δαχτυλιές, εγώ δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα.... Edited September 9, 2014 by Aelin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts