rahul Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Ε, αφού υπάρχει.. πάρτε να 'χετε :lol::lol::lol::lol: Lolicraft Official Feature : *Modded to Lollipop *Android 4.4.2 Kitkat /QUOTE] Lollicraft update v1.2 has released. Join the official fb group for latest updates- http://www.facebook.com/groups/lollicraft Download here- http://lollicraft.blogspot.in/2016/01/lollicrafttm-v12-beta-screenshots.html Screenshots http://fs5.directupload.net/images/160130/9684fn8z.png http://fs5.directupload.net/images/160130/5atom7cu.png http://fs5.directupload.net/images/160130/83wr8gtn.png http://fs5.directupload.net/images/160130/z5thaz7v.png http://fs5.directupload.net/images/160130/d83ax35k.png http://fs5.directupload.net/images/160130/q7jh2wne.png http://fs5.directupload.net/images/160130/uvv4pqma.png Edited January 31, 2016 by rahul Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 η ρομ galaxy s6 έχει ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 η ρομ galaxy s6 έχει ελληνικά? Ναι.. Multilingual Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Rom ναι patch όχι για SMS...αύριο με το καλο Οκ bro θα αναμένουμε.... πάντως είναι πολύ καλή ή ρομ.... δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Οκ bro θα αναμένουμε.... πάντως είναι πολύ καλή ή ρομ.... δουλεύει άψογα. ευχαριστω φιλε μου.... το εχω ανεβασει οποτε θες ξερεις τι πρεπει να κανεις!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 ευχαριστω φιλε μου.... το εχω ανεβασει οποτε θες ξερεις τι πρεπει να κανεις!!!! ευχαριστώ kouskous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georx Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Συμφορουμιτες τη βοήθειά σας παρακαλώ ,αν και για <<άσχετο>> θέμα σε σχέση με τις ROM που συζητάται....... λοιπόν σε εργοστασιακή ROM ενώ επιλέγω σύνδεση δεδομένων με Q telcom ανοίγω τη περιαγωγή δεν μπορώ να αλλάξω το ΑΡΝ ώστε να βάλω αυτό που προτείνει ο φίλος jpower στη πρώτη σελίδα για τα δεδομένα της Q. Η διαδρομή που ακολουθώ είναι ή εξής: ρυθμίσεις- περισσότερα- ασύρματο και δίκτυα- δίκτυα κινητής τηλεφωνίας- ονόματα σημείου πρόσβασης- ΑΡΝ-Q telcom-επεξεργασία ονόματος όπου ή σελίδα εμφανίζεται με αχνά γράμματα και δεν με αφήνει να κάνω αλλαγές. Που κάνω λάθος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Συμφορουμιτες τη βοήθειά σας παρακαλώ ,αν και για <<άσχετο>> θέμα σε σχέση με τις ROM που συζητάται....... λοιπόν σε εργοστασιακή ROM ενώ επιλέγω σύνδεση δεδομένων με Q telcom ανοίγω τη περιαγωγή δεν μπορώ να αλλάξω το ΑΡΝ ώστε να βάλω αυτό που προτείνει ο φίλος jpower στη πρώτη σελίδα για τα δεδομένα της Q. Η διαδρομή που ακολουθώ είναι ή εξής: ρυθμίσεις- περισσότερα- ασύρματο και δίκτυα- δίκτυα κινητής τηλεφωνίας- ονόματα σημείου πρόσβασης- ΑΡΝ-Q telcom-επεξεργασία ονόματος όπου ή σελίδα εμφανίζεται με αχνά γράμματα και δεν με αφήνει να κάνω αλλαγές. Που κάνω λάθος ; Δοκίμασε, αντί να τροποποιήσεις, να φτιάξεις ένα νέο σημείο πρόσβασης και να το επιλέξεις μετά. Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 εχω προβλημα εβαλα την s6 και κατεβασα την εφαρμογη του facebook καιβοταν μπαινω στην εφαρμογη μου κατεβαζει μονο του αλλες εφαρμογες δλδ εχεινκατεβασει το clans of kings και το hola launcher... τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) Από που την κατεβασες την εφαρμογή του φεης? Μήπως από κάνα aptoide? Blackmarket? Η s6 είναι καθαρή από περίεργα πράγματα... Έχει διαπιστώσει κάνεις άλλος το ίδιο? Edited January 31, 2016 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 παιδια εχουμε κανενα φιξακι να φλασαρουμε για το nvram του wifi???ειμαι με την νεα απιστευτη g3 !!!!!!!! Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Από που την κατεβασες την εφαρμογή του φεης? Μήπως από κάνα aptoide? Blackmarket? Η s6 είναι καθαρή από περίεργα πράγματα... Έχει διαπιστώσει κάνεις άλλος το ίδιο? Οχι εγώ είμαι οκ! Απίστευτη η s6. Πως βάζουμε στη σειρά που θέλουμε τα εικονίδια όταν κατεβάζουμε την κουρτίνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Από που την κατεβασες την εφαρμογή του φεης? Μήπως από κάνα aptoide? Blackmarket? Η s6 είναι καθαρή από περίεργα πράγματα... Έχει διαπιστώσει κάνεις άλλος το ίδιο? Εμένα δεν είχε στο store εφαρμογές που έκανα restore από titanium και μου έλεγε could not find data η κάτι τέτοιο. Πήγα στο μαγαζί και δεν υπήρχαν όντως. Έβαλα τα GAPPS που προτείνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 παιδια εχουμε κανενα φιξακι να φλασαρουμε για το nvram του wifi???ειμαι με την νεα απιστευτη g3 !!!!!!!! Τι έπαθε το WiFi?? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμένα δεν είχε στο store εφαρμογές που έκανα restore από titanium και μου έλεγε could not find data η κάτι τέτοιο. Πήγα στο μαγαζί και δεν υπήρχαν όντως. Έβαλα τα GAPPS που προτείνεις Έχει να κάνει με το γεγονός ότι πλεον το playstore βλέπει το τηλέφωνό μας ως Samsung s6 :p Τίθεται θέμα συμβατότητας (και καλά)... Με μια αλλαγή στο build.prop διορθώνεται. Νομιζω, αυτό έχει αναφερθεί και παλιότερα, στην θρυλική, Samsung s5 rom Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 στα διαθεσιμα δικτυα βγαζει το γνωστο nvram-error και ειναι λιγο σπαστικο...παντως κατα τα αλλα η ρομ ειναι ισως η καλυτερη που εχω φλασαρει...υπαρχει κανα φιξ να φυγει το nvram??καποια στιγμη ειχα πετυχει καπου καποιο fix.zip που το ειχα φλασαρει απο ρεκοβερη αλλα δε θυμαμαι απο που το ειχα βρει Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 στα διαθεσιμα δικτυα βγαζει το γνωστο nvram-error και ειναι λιγο σπαστικο...παντως κατα τα αλλα η ρομ ειναι ισως η καλυτερη που εχω φλασαρει...υπαρχει κανα φιξ να φυγει το nvram??καποια στιγμη ειχα πετυχει καπου καποιο fix.zip που το ειχα φλασαρει απο ρεκοβερη αλλα δε θυμαμαι απο που το ειχα βρει https://mega.nz/#!qRE32DAZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 https://mega.nz/#!qRE32DAZ σ ευχαριστω φιλε αλλα μου ζηταει decryption key....τι βαζω??? Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) στα διαθεσιμα δικτυα βγαζει το γνωστο nvram-error και ειναι λιγο σπαστικο...παντως κατα τα αλλα η ρομ ειναι ισως η καλυτερη που εχω φλασαρει...υπαρχει κανα φιξ να φυγει το nvram??καποια στιγμη ειχα πετυχει καπου καποιο fix.zip που το ειχα φλασαρει απο ρεκοβερη αλλα δε θυμαμαι απο που το ειχα βρει αν δεν έχεις πρόβλημα σύνδεσης, με ένα reboot φευγει σε πολλές ρομ. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο EDIT το λινκ υπάρχει στην 1η σελίδα στον οδηγό για αλλαγη Mac address Edited January 31, 2016 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 σ ευχαριστω φιλε αλλα μου ζηταει decryption key....τι βαζω??? !03QoQHbWS1C3uHhD7Xm3_tWn77dCqwIoOakqEyLEFds Αν και έβαλα επιλογή χωρίς κλειδί, δοκίμασε αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 (edited) εχω κανει πολλα reboot οση ωρα τη μονταρω αλλα δε φευγει...θελει φιξακι....εσας δλδ δε σας το βγαζει??? ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι δουλεψε το κλειδι...οκ....το δοκιμαζω αμεσως...ευχαριστω... οκ δουλεψε το φιξ.... Edited January 31, 2016 by kidonakisg Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 εχω κανει πολλα reboot οση ωρα τη μονταρω αλλα δε φευγει...θελει φιξακι....εσας δλδ δε σας το βγαζει??? ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι δουλεψε το κλειδι...οκ....το δοκιμαζω αμεσως...ευχαριστω... Δεν έβαλα τη s6, αλλά για άλλες ρομ όπως είπα φευγει με reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 εχω κανει πολλα reboot οση ωρα τη μονταρω αλλα δε φευγει...θελει φιξακι....εσας δλδ δε σας το βγαζει??? ----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι δουλεψε το κλειδι...οκ....το δοκιμαζω αμεσως...ευχαριστω... φταίει που είναι η 2η φορά που ανεβάζω κάτι, χεχεχε..που θα πάει, θα μάθω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Από που την κατεβασες την εφαρμογή του φεης? Μήπως από κάνα aptoide? Blackmarket? Η s6 είναι καθαρή από περίεργα πράγματα... Έχει διαπιστώσει κάνεις άλλος το ίδιο? κανονικα απο το playstore. εχω βαλει τα opeengapps και μεχρις στιγμης δεν εχω προβλημα. και κατι αλλο δεν μου παιζει το gravity box.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Δεν έβαλα τη s6, αλλά για άλλες ρομ όπως είπα φευγει με reboot Σωστό... Σε μένα δεν εμφανίζεται... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 κανονικα απο το playstore. εχω βαλει τα opeengapps και μεχρις στιγμης δεν εχω προβλημα. και κατι αλλο δεν μου παιζει το gravity box.... Ρίξε μια ματιά στο λινκ της παρουσίασης.. Όχι οπενγκαπς.. Κατέβασε αυτα που δίνω. :angry::angry::angry: Το gravity box παίζει κανονικά, πλην των tiles.. Διαβάστε την παρουσίαση μου......! Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts