daidalus0084 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 καλημερα εχουμε κατι νεοτερο για lollipop? επισης ηθελα να ρωτησω απο τις μεχρι τωρα διαθεσιμες roms ποιες ειναι οι 2 καλυτερες κατα την γνωμη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 http://www.needrom.com/download/aosp-inew-v3-plus/ νέα έκδοση v1.05,όσοι θέλουν ας ρίξουν μια ματια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ :p http://i1378.photobucket.com/albums/ah119/Amarantos_Amarantos/2015_07_28__15_37_59_zpslxqwoa8g.jpg 12,31mp Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ :p http://i1378.photobucket.com/albums/ah119/Amarantos_Amarantos/2015_07_28__15_37_59_zpslxqwoa8g.jpg 12,31mp Παξούς είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 (edited) Λευκάδα, Νικιανα.. .. Με lgcamera στα 20mp Απιστευτες φωτογραφίες βγάζει. Και μια λήψη υπο σκιά http://i1378.photobucket.com/albums/ah119/Amarantos_Amarantos/2015_07_29__13_50_23_zpsacoqdjj8.jpg Edited August 1, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 (edited) Με lgcamera στα 20mp Απιστευτες φωτογραφίες βγάζει. Δεν έχω καταφέρει να βγάλω μία φωτογραφία της προκοπής, η stock εφαρμογή βγάζει πολύ καλύτερες. Επίσης τέτοια μεγέθη αρχείου ούτε κατά διάνοια. Κάποια στιγμή θα σε ρωτήσω για τα settings σου γιατί κάποιο λάκο έχει η φάβα. Edited August 2, 2015 by navi55 Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junior7 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 παιδια η lg camera me inew v3 μου βγαζει χαλια βιντεο, ολο κρασαρει και η better camera βγαζει και αυτη αθλιο , καμια βοηθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patelos Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Καλημέρα παιδιά, βλέπω πολά post για την lgcamera και αναρωτιέμαι αν υπάρχει το apk μονό του για να την βάλω και εγώ στην emui v3 που έχω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Διαγράφηκαν μηνύματα. Πριν κάνετε μία ερώτηση κάντε μία μικρή αναζήτηση, διαβάστε τα τελευταία μηνύματα. Δεν χρειάζεται να υπάρχουν επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις. Παρ' όλα αυτά δεν χάλασε και ο κόσμος. Υπάρχουν χρήστες που δεν έχουν πολλές γνώσεις σε κάποια θέματα. Από την άλλη μεριά δεν χρειάζεται να εκνευρίζεστε διαβάζοντας τέτοιου είδους ερωτήσεις. Καταλαβαίνω ότι μπορεί σε κάποιους να φαίνεται κουραστικό, αλλά το να υπάρχουν ειρωνικές απαντήσεις είναι εξίσου εκτός όρων χρήσης. Υπάρχει και η αναφορά αν κάτι παραβαίνει τους κανόνες. Παρακαλώ μείνετε στο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 παιδια η lg camera me inew v3 μου βγαζει χαλια βιντεο, ολο κρασαρει και η better camera βγαζει και αυτη αθλιο , καμια βοηθεια? Και μενα με inew v3 αθλιότατες οι φωτος με οποιοδηποτε προγραμα και να προσπαθησα!!!!!!!!!!!!! Εδώ και έναν χρονο (δηλ. μετα από την στοκ ρομ!)με ολες μα ολες της ρομ που δοκιμασα αθλιες οι φωτογραφιες,τι τριπλα τι τετραπλα wipes με τιποτα δεν στρωνει η καμερα,για να φανταστείτε της κορης μου το thl t6s με την αθλια του 5mpix καμερα βγαζει καλυτερες φωτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Καλημέρα παιδιά, βλέπω πολά post για την lgcamera και αναρωτιέμαι αν υπάρχει το apk μονό του για να την βάλω και εγώ στην emui v3 που έχω!!! εδώ είσαι.. το κάνεις flash από recovery Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Παιδιά, θα μπορούσα να ποσταρω αμέτρητες και, μπορώ να πω, ίσως καλύτερες φωτο. Παντως, σε σχέση με κάτι φωτογραφικές μηχανές των 80 ευρω από το mediamarkt, είμαστε πολυ καλα.. :p Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Και μενα με inew v3 αθλιότατες οι φωτος με οποιοδηποτε προγραμα και να προσπαθησα!!!!!!!!!!!!! Εδώ και έναν χρονο (δηλ. μετα από την στοκ ρομ!)με ολες μα ολες της ρομ που δοκιμασα αθλιες οι φωτογραφιες,... Ρε συ valsam, κάτι πρέπει να κάνεις λάθος (δεν μπορώ όμως να φανταστώ τι!). Την inew την χρησιμοποίησα και εγώ για κάποιες εβδομάδες, ήμουν γενικά ευχαριστημένος και σίγουρα οι φωτογραφίες ήταν πολύ καλές! Το ίδιο και η maucat που έχω τους τελευταίους μήνες. Γενικά σε όλες τις 4.4 οι φωτογραφίες είναι καλές και σε κάποιες πάρα πολύ καλές! Από τις 4.2 μόνο εκείνη η "ιστορική" S5 by liutao και οι τελευταίες (4.2) stock. Αλλά υποδεέστερες της S5 και των 4.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 εδώ είσαι.. το κάνεις flash από recovery Άντε να δοκίμασε και αυτό το app! Πως ακριβός το κάνω εγκατάσταση? Μπαίνω σε reovery και επιλέγω flash zip from sd card (το ζιπακι της lg camera),όπως δηλ. κάνουμε όταν φλασαρουμε μια rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Ναι αλλά χωρίς wipes :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Λευκάδα, Νικιανα.. .. Με lgcamera στα 20mp Απιστευτες φωτογραφίες βγάζει. Και μια λήψη υπο σκιά http://i1378.photobucket.com/albums/ah119/Amarantos_Amarantos/2015_07_29__13_50_23_zpsacoqdjj8.jpg Δεν εχω καταφέρει ΠΟΤΕ να βγαλω 20mp φωτο....εχω δοκιμασει ΟΛΑ τα ζιπ που υπαρχουν. Μηπως ΔΕΝ ειναι συμβατό με ΟΛΕΣ τις ρομ αλλα με συγκεκριμενες ή με ΜΙΑ συγκεκριμενη? Ειμαι με την INew V3....ομως και με 2 αλλες που δοκιμασα.....τιποτα.....μεχρι 13,3 ΜP βλεπω το ανωτερο στις ρυθμισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 εδώ είσαι.. το κάνεις flash από recovery Να κανω μια ανοητη ερωτηση,,??Οταν φλασαρω την lg Camera απο TWRP Recovery θα αντικαταστησει το Μαμα Καμερα προγραμμα?Ειμαι με φρεσκοστημενη Algorom V1 και το εχω στησει μια χαρα το τηλεφωνακι..μην μου κανει τιποτα κουλα και τρεχω παλι για φορματ,,,για αυτο ρωταω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Να κανω μια ανοητη ερωτηση,,??Οταν φλασαρω την lg Camera απο TWRP Recovery θα αντικαταστησει το Μαμα Καμερα προγραμμα?Ειμαι με φρεσκοστημενη Algorom V1 και το εχω στησει μια χαρα το τηλεφωνακι..μην μου κανει τιποτα κουλα και τρεχω παλι για φορματ,,,για αυτο ρωταω.... οχι μην ανχονεσαι δεν θα σου αλλαξει τιποτα θα σου εγκαταστιση απλα την lg camera μονο μην πηραξεις την αναληση της lg camera απο sittings γιατι δεν θα μπορεις να γιρισεις στα 20 mp ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Ok ευχαριστω απλα θυμαμαι την ειχα περασει περασει πιο παλια σαν app εγκατασταση και μου τα ειχε κανει μανταρα,,δεν μου ανοιγε μεσω μαμαs καμεραs μετα τουs φακελουs μου με τιs photos μου κτλ..διαφορα conflicts δηλαδη...ειδωμεν..αφου μαθαμε να κανουμε φορματ..δεν βαριεσε,,χαχαχα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Ενδεχομένως, σήμερα θσ ανεβασω λινκ με 20 φωτο για να δείτε κσι σεις ποιότητα ανάλυσης, υπο διάφορες συνθήκες... (200 mb για να ανέβουν, σε public Internet, είναι λίγο μανίκι) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frankb Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Σε συνέχεια των ερωτήσεων σχετικά με την εφαρμογή LG Camera, Θα πρέπει να έχουμε εγκατεστημένη την εφαρμογή από το Play Store και μετά να φλασάρουμε από Recovery το αρχείο ή δεν χρειάζεται το πρώτο; Παράθεση Nokia 3510i - Motorola L7 - Nokia 5800 - Samsung Galaxy S Advance - CoolPad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Σε συνέχεια των ερωτήσεων σχετικά με την εφαρμογή LG Camera, Θα πρέπει να έχουμε εγκατεστημένη την εφαρμογή από το Play Store και μετά να φλασάρουμε από Recovery το αρχείο ή δεν χρειάζεται το πρώτο; Δεν χρειάζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 οχι μην ανχονεσαι δεν θα σου αλλαξει τιποτα θα σου εγκαταστιση απλα την lg camera μονο μην πηραξεις την αναληση της lg camera απο sittings γιατι δεν θα μπορεις να γιρισεις στα 20 mp ! Εγώ το φλασαρα και μου γράφει αναλυση 4864(3840)× 2736 (2160).σωστο?αυτά είναι 20mp? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Εγώ το φλασαρα και μου γράφει αναλυση 4864(3840)× 2736 (2160).σωστο?αυτά είναι 20mp? Αυτά που αναφέρεις είναι 13,3 mp. Για 20mp πρέπει να γράφει 6000x3600. Κάνε εκκαθάριση δεδομένων, απεγκατάσταση και ξαναφλάσαρε τη. Αν αλλάξεις την ανάλυση μια φορά, στη συνέχεια δεν επανέρχεται. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Αυτά που αναφέρεις είναι 13,3 mp. Για 20mp πρέπει να γράφει 6000x3600. Κάνε εκκαθάριση δεδομένων, απεγκατάσταση και ξαναφλάσαρε τη. Αν αλλάξεις την ανάλυση μια φορά, στη συνέχεια δεν επανέρχεται. :) Ok. Το ξαναφλασαρα και έχει τώρα 6000×3600. Το είχε βγάλει και πριν αλλά μπερδευτικα γιατί στην παρενθεση δίπλα έλεγε 640×480 και νόμιζα οτι είναι στην ποιο μικρή ανάλυση. Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts