dimi_1982 Δημ. January 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2015 Έβαλα κι εγώ την lgcamera pro(γκούχου γκουχου)! Απ τις καλύτερες που έχω δοκιμασει,αν και βράδυ φαίνεται να είναι πολύ καλη και πλήρης παραμετροποιησημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
combra24 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) εχετε ολοι φαει σκαλωμα με τα 1080........... το τηλεφωνο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 1080................ ειναι 720................ σο σιμπλ!!!!!!!!!!!!! οταν του λες τραβα σε 1920χ1080, και το τηλεφωνο ειναι 1280χ 720, τοτε τι περιμενεις??????? να το πω ποιο απλα? 8ες να δεις full HD απο μηχανημα που ειναι HD ready? ε οχι, δεν μπορεις. θα φαει upscalling το υλικο σου για να ανεβασει απο 720 σε 1080.......... πολυ απλα.... και με οτι συνεπαγεται αυτο...... με την δικη σας λογικη, προσθεστε στο xml αρχειο και διαστασεις για 4K. αα!! βαλτε και 3D. και μετα περιμενετε να δειτε υλικο σε 4Κ και 3D.............. βρε τι εχουμε παθει.... -.- Edited January 18, 2015 by combra24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) εχετε ολοι φαει σκαλωμα με τα 1080........... το τηλεφωνο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 1080................ ειναι 720................ σο σιμπλ!!!!!!!!!!!!! οταν του λες τραβα σε 1920χ1080, και το τηλεφωνο ειναι 1280χ 720, τοτε τι περιμενεις??????? να το πω ποιο απλα? 8ες να δεις full HD απο μηχανημα που ειναι HD ready? ε οχι, δεν μπορεις. θα φαει upscalling το υλικο σου για να ανεβασει απο 720 σε 1080.......... πολυ απλα.... και με οτι συνεπαγεται αυτο... Ο σενσορας μπορεί 100% να τραβήξει βίντεο 1080p 30 fps.Αλλά αξίζει να το δεις ΜΟΝΟ σε fullhd τηλεόραση καθώς η οθόνη του κινητού είναι 720p. Βάλε και το γεγονος ότι λίγοι μπορούν από τα 300ppi και πάνω (πυκνότητα pixels) να καταλάβουν διαφορά οπότε συμπέρασμα: τραβαμε σε 1080p video που θα βλέπουμε στην τηλεόραση και το θεωρουμε διαχρονικο ωστε να το δουμε και στο το μέλλον. Προσωπικά θεωρώ μεγάλη μπούρδα τις 4k τηλεοράσεις και τα 2k κινητά. Ειδήσεις του σταρ upscaled στα 4k.... εμπειρία. Αντί να αρχίσουν να βγαίνουν οι πρώτες αυτοστερεοσκοπικές TV χωρίς γυαλιά βγάζουν άχρηστα σκουπίδια. Μην μου την πει κανείς σε αυτό το οπτικο θέμα pls:p καθώς έχω μαύρη ζώνη και 5 νταν στο αντικείμενο:lol: Edited January 18, 2015 by Algorithm Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devilgene Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Ευτυχως που δεν ειναι full hd το κινητο γιατι θα ψαχναμε μπαταρια με το κυαλι Παράθεση Keep smiling :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Με το.. Κερί, θες να πες.. :D Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandirs Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Samsung Galaxy s5 rom 8 ώρες stan bay 8% 1 ώρα 1% δεν παίζετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john654321 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 μονο εγω εχω θεμα με την s5 και μου λεει στο google play οτι δεν υπαρχει συνδεση ? Παράθεση Never again UMI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Samsung Galaxy s5 rom 8 ώρες stan bay 8% 1 ώρα 1% δεν παίζετε Επιβεβαιώνω.. ειδικά μετά το πάγωμα κάποιων σερβις, που παραθέτω σε προηγούμενη σελίδα, η αυτονομία έχει αυξηθεί σε εντυπωσιακό βαθμό. Πάνω από 5μιση ώρες SOT (προσέγγιση) Σε συνδιασμό με την εξαιρετική κάμερα, κάνει το ολο πακέτο...:O {από έναν φαν την α310 :lol:) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john654321 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Επιβεβαιώνω.. ειδικά μετά το πάγωμα κάποιων σερβις, που παραθέτω σε προηγούμενη σελίδα, η αυτονομία έχει αυξηθεί σε εντυπωσιακό βαθμό. Πάνω από 5μιση ώρες SOT (προσέγγιση) Σε συνδιασμό με την εξαιρετική κάμερα, κάνει το ολο πακέτο...:O {από έναν φαν την α310 :lol:) Να σε ρωτησω ποια gapps περασες τα 20130813 στα 87,4mB ? Παράθεση Never again UMI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 αυτα.. https://goo.im/gapps/gapps-jb-20130812-signed.zip/ τα βρηκα από δω. http://axeetech.com/2014/01/08/download-gapps-for-android-4-2-2-android-4-3-and-andoid-4-4-kitkat/#.VLt4tZsmUtw και είναι τα μόνα που δουλέψανε Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Επιβεβαιώνω.. ειδικά μετά το πάγωμα κάποιων σερβις, που παραθέτω σε προηγούμενη σελίδα, η αυτονομία έχει αυξηθεί σε εντυπωσιακό βαθμό. Πάνω από 5μιση ώρες SOT (προσέγγιση) Σε συνδιασμό με την εξαιρετική κάμερα, κάνει το ολο πακέτο...:O {από έναν φαν την α310 :lol:) α) Υπαρχει ρομ που δεν βγαζει πανω απο 5 μιση ωρες οθονη? β) εβγαλα δυο ιδιεες φωτο με lg και a better,το μεγεθος της lg ειναι στο 1/3 της a better Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 α) Υπαρχει ρομ που δεν βγαζει πανω απο 5 μιση ωρες οθονη? β) εβγαλα δυο ιδιεες φωτο με lg και a better,το μεγεθος της lg ειναι στο 1/3 της a better α) δοκίμασε την note 3 και θα δεις.... Χεεχεχ. Την παρατήρηση αυτή την έγραψα με το δεδομενο οτι οι ported rom απο Samsung κατα κανόνα είναι ενεργοβορες. β) δες σε παρακαλώ αυτό που ανέβασα στο Dropbox. Για να φτασω στο σημειο να ανεβασω κάτι τετοιο (και μάλιστα απο κινητό, οχι απο πισι) , εχω κάνει αρκετές δοκιμές. Γενικά, όταν γραφω μία άποψη, φροντίζω να την τεκμηριωνω με εικόνες.. Οχι μόνο λόγια... Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 εχετε ολοι φαει σκαλωμα με τα 1080........... το τηλεφωνο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 1080................ ειναι 720................ σο σιμπλ!!!!!!!!!!!!! οταν του λες τραβα σε 1920χ1080, και το τηλεφωνο ειναι 1280χ 720, τοτε τι περιμενεις??????? να το πω ποιο απλα? 8ες να δεις full HD απο μηχανημα που ειναι HD ready? ε οχι, δεν μπορεις. θα φαει upscalling το υλικο σου για να ανεβασει απο 720 σε 1080.......... πολυ απλα.... και με οτι συνεπαγεται αυτο...... με την δικη σας λογικη, προσθεστε στο xml αρχειο και διαστασεις για 4K. αα!! βαλτε και 3D. και μετα περιμενετε να δειτε υλικο σε 4Κ και 3D.............. βρε τι εχουμε παθει.... -.- Παρακαλώ να μας εξηγήσεις πως το Samsung Galaxy alpha με ίδια ανάλυση τραβάει 4κ. Το ότι δεν μπορεί να το δείξει η οθόνη, δεν σημαίνει ότι ο σενσορας δεν μπορεί να καταγράψει. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) α) δοκίμασε την note 3 και θα δεις.... Χεεχεχ. Την παρατήρηση αυτή την έγραψα με το δεδομενο οτι οι ported rom απο Samsung κατα κανόνα είναι ενεργοβορες. β) δες σε παρακαλώ αυτό που ανέβασα στο Dropbox. Για να φτασω στο σημειο να ανεβασω κάτι τετοιο (και μάλιστα απο κινητό, οχι απο πισι) , εχω κάνει αρκετές δοκιμές. Γενικά, όταν γραφω μία άποψη, φροντίζω να την τεκμηριωνω με εικόνες.. Οχι μόνο λόγια... Ενοεις οτι αυτα που γραφω εγω ειναι απ το μυαλο μου βγαλμενα?? Αφου θες στοιχεια,οριστε... Με maucat στα 13.3 και οι δυο Edited January 18, 2015 by suzukis Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 α) δοκίμασε την note 3 και θα δεις.... Χεεχεχ. Την παρατήρηση αυτή την έγραψα με το δεδομενο οτι οι ported rom απο Samsung κατα κανόνα είναι ενεργοβορες. β) δες σε παρακαλώ αυτό που ανέβασα στο Dropbox. Για να φτασω στο σημειο να ανεβασω κάτι τετοιο (και μάλιστα απο κινητό, οχι απο πισι) , εχω κάνει αρκετές δοκιμές. Γενικά, όταν γραφω μία άποψη, φροντίζω να την τεκμηριωνω με εικόνες.. Οχι μόνο λόγια... Δοκιμαζω την lg camera... +1000 από εμένα,επειδή έχω την s5 rom έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 εχετε ολοι φαει σκαλωμα με τα 1080........... το τηλεφωνο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 1080................ ειναι 720................ σο σιμπλ!!!!!!!!!!!!! οταν του λες τραβα σε 1920χ1080, και το τηλεφωνο ειναι 1280χ 720, τοτε τι περιμενεις??????? να το πω ποιο απλα? 8ες να δεις full HD απο μηχανημα που ειναι HD ready? ε οχι, δεν μπορεις. θα φαει upscalling το υλικο σου για να ανεβασει απο 720 σε 1080.......... πολυ απλα.... και με οτι συνεπαγεται αυτο...... με την δικη σας λογικη, προσθεστε στο xml αρχειο και διαστασεις για 4K. αα!! βαλτε και 3D. και μετα περιμενετε να δειτε υλικο σε 4Κ και 3D.............. βρε τι εχουμε παθει.... -.- Φιλε μην μπερδευεσαι,μιλαμε για ληψη βιντεο στα 1080 και το τηλ. μια χαρα τραβουε και τραβαει στα 1080p απλα με την στοκ εφαρμογη και maucat ρομ δεν μου τραβαει και δεν μου δινει την επιλογη να τα κανω save στην sd ,με lenovo τραβαει χαρα στα 1920Χ1088(1080p)και με πολυ καλο framerate και τα τα κανει save στην sd,εβαλα και την lg καμερα που λενε τα παιδια εδω μεσα αλλα λαγκαρει τρομερα στην ληψη βιντεο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Αδερφέ Σουζουκι, Μάλλον δεν παρακολουθείς το νήμα... Σε αντίθετη περίπτωση, θα ήξερες ότι οι φωτο μου ειναι με s5 rom στα 22mp ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε μην μπερδευεσαι,μιλαμε για ληψη βιντεο στα 1080 και το τηλ. μια χαρα τραβουε και τραβαει στα 1080p απλα με την στοκ εφαρμογη και maucat ρομ δεν μου τραβαει και δεν μου δινει την επιλογη να τα κανω save στην sd ,με lenovo τραβαει χαρα στα 1920Χ1088(1080p)και με πολυ καλο framerate και τα τα κανει save στην sd,εβαλα και την lg καμερα που λενε τα παιδια εδω μεσα αλλα λαγκαρει τρομερα στην ληψη βιντεο! Φίλε μου, Η lg έχει 2 μικρά στρογγυλα κουμπάκια, εντός της οθόνης λήψης, με τα οποια σου δίνεται η δυνατότητα να κλειδώσεις τις τιμές φωτεινότητας και κοντράστ σε χαμηλότερα όρια. Αν το κάνεις αυτό, αφενος τα βίντεο σου θα ειναι πιο σκοτεινά, αφετέρου, πιο στρωτά, διότι περνάει λιγότερο φως =>λιγότερο ζόρι γθα την μηχανη αρα και λιγοτερο λαγκ. Το θέμα αυτό το έχει αναλύσει σε προηγούμενο μήνυμα ο φιλος ο merger ΠΑΙΔΙΑ, διαβάστε το νήμα... Σχεδόν ολα εχουν απαντηθεί.. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Αδερφέ Σουζουκι, Μάλλον δεν παρακολουθείς το νήμα... Σε αντίθετη περίπτωση, θα ήξερες ότι οι φωτο μου ειναι με s5 rom στα 22mp το παρακολουθω,ο καθενας μιλαει για την ρομ που χρησιμοποιει... Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Ψάξε ψάξε βρήκα κάτι ενοχλητικό στην aosp maucat. Κάποιες φορές σταματάει να λειτουργεί το Auto Rotation και χρειάζεται reboot για να επανέλθει. Ανοίγοντας το cpu-z όταν είναι κολλημένο βλέπω ότι δεν αναγνωρίζει τον accelerometer sensor, ενώ μετά το reboot τον βλέπει κανονικά (και το auto rotation λειτουργεί). Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 σε αλλαγη ρομ πως κανουμε restore τις εφαρμογες με τα δεδομενα τους με το titanium? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) σε αλλαγη ρομ πως κανουμε restore τις εφαρμογες με τα δεδομενα τους με το titanium? Κεφάλαιο 6 http://www.titaniumtrack.com/kb/titanium-backup-kb/titanium-backup-user-guide.html Video Edited January 18, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mezger Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Φιλε μην μπερδευεσαι,μιλαμε για ληψη βιντεο στα 1080 και το τηλ. μια χαρα τραβουε και τραβαει στα 1080p απλα με την στοκ εφαρμογη και maucat ρομ δεν μου τραβαει και δεν μου δινει την επιλογη να τα κανω save στην sd ,με lenovo τραβαει χαρα στα 1920Χ1088(1080p)και με πολυ καλο framerate και τα τα κανει save στην sd,εβαλα και την lg καμερα που λενε τα παιδια εδω μεσα αλλα λαγκαρει τρομερα στην ληψη βιντεο! Στη στοκ βρες τη ρύθμιση για ποιότητα βίντεο και βάλτο από "Υψηλή" στο "Λεπτή", η μετάφραση είναι άκυρη αλλά η ανάλυση γίνεται 1080p Για να τα κάνει save στην sd πας στις ρυθμίσεις->αποθηκευτικός χώρος και επιλέγεις την SD. σε αλλαγη ρομ πως κανουμε restore τις εφαρμογες με τα δεδομενα τους με το titanium? Τα δύο πρώτα posts εδώ είναι ένας πολύ καλός οδηγός για titanium. Γενικός κανόνας είναι ότι user apps with data κάνεις restore σχεδόν άφοβα, εκτός αν είναι cloud heavy εφαρμογή όπως όλες οι google apps, οπότε καλύτερα να μην κάνεις restore data. Από τα system data ότι είναι κίτρινο το κάνεις άφοβα restore, ότι είναι κόκκινο με την καμία, ότι είναι πράσινο παίζεται να σε βάλει σε bootloop, ή να δημιουργήσει άλλα προβλήματα. Π.χ. τα accounts που είναι πράσινα γίνονται restore, αλλά μετά αν δε βγάλω και ξαναβάλω τουλάχιστον έναν google account δεν δουλεύει το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Ψάξε ψάξε βρήκα κάτι ενοχλητικό στην aosp maucat. Κάποιες φορές σταματάει να λειτουργεί το Auto Rotation και χρειάζεται reboot για να επανέλθει. Ανοίγοντας το cpu-z όταν είναι κολλημένο βλέπω ότι δεν αναγνωρίζει τον accelerometer sensor, ενώ μετά το reboot τον βλέπει κανονικά (και το auto rotation λειτουργεί). Καμία ιδέα; Παρολο που η αυτοματη φωτεινοτητα λειτουργει σωστα στο cpu z δν εχω καταφερει ποτε να δω τιμες μεγαλυτερες του 280. Και βλεπω τωρα 6000 :P Edited January 18, 2015 by vasilis91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 ευχαριστό πολύ φιλε για να είμαι σίγουρος emuiunicom την εφαρμόγη supersu απο το play store ? όπως επισις στην Α310v3 τις εφαρμογές που μου είπες τις κατεβάζω απο play store? η Α310v3 είναι στα ελληνικά με more locale 2 ? αν μπορεσεις να με βοηθείσης σε αυτό γιατί είμαι άσχετος λιγο :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- system/etc ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βαλε emuiunicom και εισαι κομπλε αν θες κατι ευκολο, ετοιμο χωρις να την ακουμπησεις παρα μονο περνας supersu . Α310v3 αλλα θα αλλαξεις και launcher και καποια μικρα πραγματακια με gravity να τη φερεις στα μετρα σου . Μην ασχολεισαι καν με laek δεν υπαρχει λογος. Επισης πολλα παιδια βαζουν Αlgo / maucat. That's all :) ευχαριστό πολύ φιλε για να είμαι σίγουρος emuiunicom την εφαρμόγη supersu απο το play store ? όπως επισις στην Α310v3 τις εφαρμογές που μου είπες τις κατεβάζω απο play store? η Α310v3 είναι στα ελληνικά με more locale 2 ? αν μπορεσεις να με βοηθείσης σε αυτό γιατί είμαι άσχετος λιγο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 (edited) Εχω ενα θέματα κι σήμερα με την μαμά κάμερα εφαρμογή στην algorom,,παταω το δίπλα κουμπί να μπω στην συλλογή φωτοs και με πεταει εξω,,κρασαρει,,έχουμε επιλυση?? Edited January 19, 2015 by Christos_Tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts