Jump to content

Algorithm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    366
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Algorithm

  1. Χαιρετώ τους πάντες. Φοράω αυτή την στιγμή την MiUi 8_Global_6.11.10_2 advanced από Jpower. Όλα δουλεύουν τέλεια. Επίσης πάγωσα σύμφωνα με τα γούστα μου ένα σωρό μπούρδες της Xiaomi. Το 'χουν σκίσει, θέλουν και αυτοί να γίνουν Google... Ήδη ο Jpower έχει κάνει πολλή δουλειά με τα σκουπίδια στη ρομ απλά εγώ τα πήρα με το δρεπάνι με φόρα ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ή βάζεις firewall στο κινητό και μπλοκάρεις τα πάντα. Προσωπικά χρησιμοποιώ το AFWall+. Και εν θέλετε να παρακολουθησετε ποιές εφαρμογές συνδέονται (και που) βαλτε το os monitor. Θα εκπλαγείτε ... τα κινητά μας έχουν γίνει το τσιφλίκι του καθενός.
  2. Χωρίς να μου μπαίνουν ιδέες :grin: Ρε παιδια υπάρχει περίπτωση να επιζήσει οτιδήποτε μετά από πτώση στη θάλασσα? Το χει καταφερει κανεις? Μια φορά μου χει συμβεί και δεν την εσωσα την παντόφλα μοτορολα (πριν πολλά χρόνια)... Από νερό βρύσης άλλο θέμα εκεί συνήθως σώζεται... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα που βλεπω τα errors απο το philz οπως προαναφέρθηκε από mixanikosgr μόνο με spflash ή ygdp. Φαίνεται οριακή η κατάσταση να τα φτυσει.
  3. Edit: Αν τα spflash tools σου φαίνονται δύσκολα προσπάθησε να κάνεις factory reset me to philz. Και με τον ενα και με τον άλλο τρόπο βέβαια θα χασεις δεδομένα της εσωτερικής αν δε έχεις κανει backup. Αλλιώς ακολούθησε τον οδηγό για τα SP flash tools - έσωσα το f1 φίλου που αποφάσισε να πειραματιστεί με οτι option είχε διαθέσιμο το recovery και το κανε .... σαλάτα. Δεν έμπαινε ούτε σε fastboot. Πρόταση : Οταν θα φλασαρεις ρομ με SP flash μπορεις το αρχείο recovery.img της rom να το αλλάξεις με οτι recovery θες:cwm, twrp κτλ. Έτσι κατευθείαν μετα το φλασαρισμα της όποιας (χαζορομ) μπήκε βάζεις οποια αλλη επιθυμείς χωρίς εξτρα βήματα, απλά μπουτάρεις σε recovery και προχωράς: clean cache, dalvik-cache, factory-reset κτλ.
  4. Θα αντιπροτείνω kernel audiutor. Είναι open source με τα ίδια και ακόμη περισσότερα features και άψογο κατά τη γνώμη μου. Επιπλέον λίγα ποστ πιο πριν νομίζω οτι κάποιος συνφορουμιτης ποσταρε σχετικές ρυθμίσεις για το προαναφερθεν οι οποίες επιτελούν στη ουσια τη λειτουργία του γνωστού seeder. (Βεβαια δεν θυμάμαι αν το kernel audiutor εκτός από μνήμη κάνει handle και το entropy generation). Υ.Γ: jpower, χιλιάδες ευχαριστίες :-)
  5. Έχω ολοκαίνουργια μπαταρία, άρα δε φταίει αυτό. Τώρα φίλε mindtrapper τα Cubot και Lenovo που προανεφερες έχουν μπαταριες 5000mah και βάλε... Οπότε παίζουν μπάλα σε αλλο επίπεδο. Βέβαια στο δικό μας με 2500 mah μπαταρία βγάζω άνετα 5+ ώρες οθόνη( με cm12.1 v2.3) οπότε στανταράκι φταίει η inew. Θα δοκιμασω την τελευταία του jpower λιαν συντόμως.
  6. Η μπαταρία δεν μπορώ να καταλάβω σε μενα γιατί φεύγει αβερτα με την iNew. Και είναι κουλο γιατί 2 φορές την εχω φλασαρει. Και τις 2 τα ίδια. (Θα ξαναδοκιμασω με twrp 3 ίσως έφταιγε το cwm στα wipe? ) Είναι κρίμα διότι είναι άψογη, ολοκάθαρη σφαίρα και παίζουν όλα τέλεια.
  7. Έχουμε EngineerMode.apk συμβατό με lollipop/marshmallow για το /system ? Το apk από kitkat δεν παίζει το δοκίμασα. Στο xda δεν βρήκα κάτι, μόνο ενα λειψό odexed apk για huawei το οποίο φυσικά και δεν παίζει χωρίς deodex. Κοινώς τι κάνουμε με το engineering mode? Το ξεχνάμε?
  8. Τέλεια!!! Τώρα δουλεύουν και τα 7 χρώματα άψογα. Ευχαριστώ.
  9. Δεν αλλάζει. Προσωπικά χρησιμοποιώ πάντα Nova launcher οπότε no problem. Για τα led έβαλα το kitkat led patch και έχω πράσινο μπλε κόκκινο - θεωρητικα θα πρεπε να παίζουν και τα 7 χρώματα λογω ιδιου kernel (και αλλων τεχνικών λεπτομερειων) αλλά και αυτά τα 3 καλά είναι. Το θέμα είναι αν θα ξαναβρώ ποτε κινέζικο κινητό με τέτοιο τεράστιο community. Πιστεύω να αντέξει η coolpadara οσο πάει...
  10. Η rom που έβαλα:http://www.mtk-dev.com/2016/06/cm121-v23-mt6592.html?m=1. Στο xda η ίδια rom έχει παρατεθεί στο: http://forum.xda-developers.com/a310/development/rom-cynogenmod-12-1-micromax-canvas-t3282317 Έχει τους περισσότερους χρήστες και απαντήσεις από οποιαδήποτε άλλη CM12.1 Τονίζω: Θέλει καλά wipe και φλασαρισμα με το τελευταίο twrp ή σχετικά πολύ φρέσκια έκδοση. Και δεν κάνουμε restore data στο titanium.
  11. Το YouTube fix από το xda είναι απαραίτητο σε όλες τις lollipop. Επιπλέον οι τελευταίες εκδόσεις YouTube τα χουν κάνει τελείως μαντάρα με το video quality και όχι μόνο σε lollipop. Αν σας πετάει "default sim changed" μετά από κάθε reboot αλλάξτε σε sim2 και μετά πάλι σε sim1. Στο επόμενο reboot και για πάντα τέρμα το χαζό μήνυμα! Αν μπορεί κάποιος με data και στις δύο sim να μας πληροφορήσει τι παίζει. Από ότι διάβασα μετά από αλλαγή data σε sim2 θέλει απλά ένα reboot.
  12. Δοκίμασε το "disable hw overlays" στα developer options - δεν ξέρω κατά πόσο διορθώνει το σκ...f...book (πραγματικά άθλια εφαρμογή) - το έχει όμως προτείνει ο azuli μερικές σελίδες πιο πριν.
  13. Ναι όλα τα σχετικά patch. Ελληνικά φουλ. Υπόψη θέλει αρκετά πρόσφατο twrp. Η μπαταρία είναι άψογη, κάτω από 4+ ώρες sot δεν έχω πέσει. Ελπίζω να μείνει έτσι τέλεια είχα πεθυμησει αλλαγή.
  14. Ναι. Μου έκανε διάφορα περίεργα με κρασαρίσματα στο Settings στα καλά καθουμενα. Ύστερα από φιλότιμες προσπάθειες τη σουταρα. Έβαλα αυτή: http://www.mtk-dev.com/2016/06/cm121-v23-mt6592.html?m=1. Τη φοραω εδώ και τρείς μέρες και όλα πηγαίνουν ρολόι. Data έχω μόνο στην πρώτη sim δεν ξέρω τι παίζει στα data της δεύτερης. Από γρηγοραδα είναι απίστευτη. Υπόψη τις εφαρμογες τις έκανα restore μία μία με το titanium χωρις data και όχι batch. Το μόνο μικρούλι bug είναι οτι μετα απο κάθε επανεκκίνηση πετάει ένα μήνυμα "Default sim has changed" το οποίο το στελνω κανονικα. Xposed παίζει μια χαρά με προσεχτική εγκατάσταση. Κατά τα άλλα συνεχίζω επ' αόριστον. Τώρα για εφαρμογές τύπου Facebook κτλ δεν ξέρω. Πάντως τα browser videos παίζουν άψογα σε Chrome.
  15. Υπόψιν: Για το Coolpad F1 8297w είναι ΑΠΟΛΥΤΑ απαραίτητο το "-i 0x1ebf" . Σε ότι οδηγό fastboot υπάρχει στο internet δεν το αναφέρουν γιατί πρόκειται για γενικές οδηγίες. Στο κινητό μας όμως είναι απαραίτητο καθώς είναι προσδιοριστικο της συσκευής μας. Ψάξτε το θέμα με τον όρο fastboot - υπάρχουν οδηγίες. Επιπλέον η java δεν χρειάζεται στο pc. Συγχαρητήρια στους εξαιρετικούς συμφορουμίτες που συνεχίζουν να καθοδηγούν τον κόσμο με νέες roms και βοήθεια και ένα μεγάλο sorry που έχω χαθεί από το thread - μετά βίας προλαβαίνω να ριχνω καμιά ματιά ...
  16. Algorithm

    Cubot X9

    Με xposed πανω απο ρουταρισμενο κινητο θα γινει το ελα να δεις με επισημο update.;)
  17. Παιδιά καλημέρα σε όλους! Έχω αμέτρητο καιρό να εμφανιστώ ή να συνεισφέρω στην κοινότητα μας. Δυστυχώς λόγω απαλευτου εργασιακού φόρτου δεν τα έχω καταφέρει. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους Χρόνια Πολλά με υγεία, ευτυχία και άπειρες ρομς για την coolpadάρα μας. Θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστώ στο φίλο jpower για την ακούραστη θέλησή του! Αλλά επίσης συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα μέλη τα οποία ακούραστα απαντούν σε ερωτήσεις και βοηθάνε κόσμο. Να είστε καλά όλοι!
  18. 1. Τα system apps βρίσκονται στο /system/app και /system/app-priv με permissions συγκεκριμένα. Δες με ενα root explorer.. Επιπλέον έχουν το λεγόμενο dalvik cache καθως και τα cached files στα ανάλογα partitions. Αν θες να το κάνεις χειροκίνητα: Τα πετάς στο σωστό folder πχ /system/app, φτιάχνεις τα permissions με root explorer. Μετα μπουταρεις σε cwm και κανεις clear Cache , dalvik cache. Και μολις μπουταρεις κανονικά θα αρχίσει να ξαναφτιάχνει τα caches και μετα θα εισαι ετοιμος. 2. Προληπτικά μετά απο αλλαγές του build.prop διαγραφω cache και dalvic cache καθώς μερικά αππς το κρατάνε κασαρισμενο. ΠΡΙΝ κάνεις τέτοια αλλαγή μπορεί να χρειάζεται να διαγραψεις και τα data του play store : δες τι λενε στο xda. Το play store θα σε βλέπει σαν άλλη συσκευή μρτα ξαι μπορει να παλαβώσει. 3. Κλείσε τελείως τα data ή οταν εγκαθιστάς ρομ μην έχεις sim μεσα. Κάτι αλλο δεν μού έρχεται. 4. Τα πληκτρα μόνο έτσι παίζουν δυστυχώς. Για το boot: Μπρικαρισμα με τη γνωστη εννοια οχι αλλά θα μοιάζει με τουβλο και θα πάθεις ταρακουλο.. Χωρίς boot.img τρωγει κομπλα. Άστο εσυ καθώς ΔΕΝ νοείται νεα ρομ χωρίς δικό της boot.img. Ούτως η άλλως η νέα ρομ το φορμάρει κανονικά αφού ομως έχει έτοιμο για φόρεμα καπακι νεο boot.
  19. Πολύ καλά νέα... "Selamat malam kawan... Maaf admin baru hadir kembali... terima kasih kepada teman-teman yang sudah setia menanti kami dan atas kesabaran nya selama ini.. Admin ingin menginformasikan bahwa Stay OS akan segera rilis pada tanggal" Ειδικά αυτό το "hadir teman-teman kembali" ηταν πολύ συγκινητικό:p:lol::lol::lol: Αν και δεν παίζει lollipop από Κίνα μεριά μάλλον θα μας κάνουν το hadir οι Ινδοί(και Ινδονησιοι μαζί). Ελπίζω εκτός από Εγγλέζικα και Malayalam να έχει και ελληνικά. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1. Τα system apps ΠΟΤΕ ΜΑ ποτέ δεν τα μεταφέρεις από ρομ σε ρομ. Γιατί μπορεί system app να ειναι δυο τρία αθώα apk αλλά στην πληθώρα τους ειναι rom specific πράματα όπως services systemui κτλ. Τα παίρνει σβάρνα το titanium και τα κάνει μπάχαλο... Βάλε και οτι μερικές ρομ είναι odex (a310) και γίνεται το έλα να δεις 2. Για τέτοια μπαχαλεματα τα πειράζεις στο build.prop 3. ?????? Στην emui 3? 4. Advanced settings>keypad settings> Led on. Ανάβουν μονο όταν τα πατάς. ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 100% Αυτό σου συνέβη είναι οτι χωρίς system και data format ξεμενανε τα firmware για το telephony radio από την προηγούμενη στην επόμενη ρομ. Οπότε γινόταν χάος. ΥΠΕΡΤΑΤΗ Προσοχή οταν φορμάρεις boot. Κατ εμέ δεν είναι απαραίτητο.Μπορει να τρομάξεις πολύ άσχημα και χωρίς λόγο.
  20. Αναφέρω επιπροσθέτως ότι σε πολλούς και επώνυμους φορτιστές ύστερα από καιρό η ανορθωτικη διάταξη αρχίζει τα κουλά. Είναι δείγμα ότι πάει για σκουπίδια ο φορτιστής. Απλός τρόπος για να το καταλάβετε: Εγκαθιστάτε το battery spy απο play store. Αν η καμπύλη τάσης φόρτισης δεν ειναι λεία αλλά μοιάζει με κακοτράχαλη ανηφόρα τότε η σταθεροποίηση είναι για τα μπάζα.
  21. Ερώτηση προς όσους έχουν φέρει κινητό ΜΕΤΑ τα capital controls (ή όσους ξέρουν σχετικά): -> Σας το φορολόγησαν? (εννοείται το φέρατε με απλά ΕΛΤΑ) Ρωτάω διότι λόγω controls τα εισερχόμενα δέματα στο αεροδρόμιο φαντάζομαι θα είναι ελάχιστα, συνεπώς θα περνανε απο τρελό κόσκινο (και όχι απλα τυχαίο έλεγχο). PS: Φίλοι pls μην αρχίσουμε και ρωτάμε πως και τι: Ναι αν κάποιος έχει λογαριασμό εξωτερικού μπορεί να φέρει πράγματα.
  22. Χμμμμ... Ποτέ δεν μού συνέβη-βεβαια χρησιμοποιώ το Light Manager αντί του Led Notifications. Ίσως να παίζει ρολο. Ως προς την κατανάλωση πάντως το Light Manager συμπεριφέρεται αψογα. Κσι κατι άλλο (ξέμπαρκο ως προς καταναλωση μεν, χρήσιμο πολύ δε.): Το emui 3.0 gui δέχεται themes με τα οποία απλά μπορεί να αλλάξει το menu font και να μη βγάζει πια μάτια λογω γραμμάτων ψιρες. Δυστυχώς στη δικια μου ρομ ξηλωσα και αποψίλωσα το σύμπαν μαζι με τα απαραίτητα Huawei theming nodules οπότε γιοκ. Θεωρητικά όμως δουλεύει. Κάντε μία αναζήτηση στον γκουγκλη για: "huawei emui 3.0 theme fonts". Στο xda αν θυμάμαι είναι το ζουμί. Απλα φτιάχνουμε ενα ζιπ με το font και ενα xml description και το πεταμε στο hwthemes folder, αν θυμάμαι καλά. Επίσης ενα θεϊκό με την emui b262: Είναι το ΜΟΝΟ γραφικό περιβάλλον με μεσηλικας-proof easy mode κατάλληλο για ηλικιωμένους, μαμάδες μπαμπάδες και γιαγιάδες. Ο πατέρας μου ξετρελάθηκε. Αν πουλάει κανείς το f1 του (απροβληματιστο) πάντα ας μου πει.
  23. Μα γιατί?:lol::lol::lol: Πάντως δουλεύει άψογα στη b262. Το setup μου: γαλάζιο για το skype, κίτρινο για τα email, ματζεντα για viber, μπλε για κλήσεις, πράσινο για sms. Εξυπηρετεί αφάνταστα.
  24. Από ότι φαίνεται δεν πρέπει να την τσέκαρε κάποιος. Η B262 είναι αψογη-τέλεια οπότε δεν με βλέπω για πολύ καιρό να αλλάζω.
  25. Το ξέρω απλά εχω μία τάση να τσεκουρωνω τις rom :lol:
×
×
  • Create New...