john654321 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Καλησπερα, εμενα σημερα κατι επαθε και χαλασε στα καλα καθουμενα Η οθονη τρεμοπαιζει οχι πολυ και κανει κατι ασπρες αχνες γραμμες οπου εχει ασπρα γραμματα μεχρι το κατω μερος της οθονης..... και δνε το κανει μονο οταν ειναι στην rom αλλα και στο bootimage και στο recovery.... καμια ιδεα το τι μπορει να φτεει ? τι να κανω? σκεφτομαι να μιλησω με vick και να τους το στειλω αλλα πρεπει να περιμενω 2μηνες.. Παράθεση Never again UMI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 σκεφτομαι να μιλησω με vick και να τους το στειλω αλλα πρεπει να περιμενω 2μηνες.. ε τι αλλο..εκτος κι αν προσπαθησεις να το φτιαξεις μονος σου χωρις να εισαι σιγουρος τι ακριβως ειναι,οποτε.. Παντως δοκιμασε να βαλεις μια official ακολουθωντας πιστα τις οδηγιες εγκαταστασης,το χω ξανακουσει αυτο που λες και εφτιαξε ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Καλησπερα, εμενα σημερα κατι επαθε και χαλασε στα καλα καθουμενα Η οθονη τρεμοπαιζει οχι πολυ και κανει κατι ασπρες αχνες γραμμες οπου εχει ασπρα γραμματα μεχρι το κατω μερος της οθονης..... και δνε το κανει μονο οταν ειναι στην rom αλλα και στο bootimage και στο recovery.... καμια ιδεα το τι μπορει να φτεει ? τι να κανω? σκεφτομαι να μιλησω με vick και να τους το στειλω αλλα πρεπει να περιμενω 2μηνες.. Φιλε μου αυτο με την οθονη μου το εχει κανει αλλα δεν ξερω αν ειναι ακριβως σαν το δικο σου. Εβγαλα την μπαταρια για κανα λεπτο, το εκκινησα σε recovery κ περασα μια με τον κλασικο τροπο μια ΡΟΜ. Δοκιμασε το. Περιμενω εντυπωσεις απο 3D performance στην 010 KITKAT κ εντυπωσεις απο 042!! Αντε μπας κ φυγω απο 039 εδω κ ποσους μηνες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 θυμαμαι πριν καιρο (βασικα δεν θυμαμαι αν ηταν εδω η στο modaco) που καποιος με καποια rom η καποιο app/module ειχε καταφερει να βγαλει και τα υπολοιπα χρωματα απο το led του κινητου μας (μπλε και μωβ νομιζω). Θυμαται κανεις τιποτα περισσοτερο?Rom,app,module? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psof Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 σχετικα με τις θηκες και την προστασια.Χρησιμοποιω και απο το προηγουμενο κινητο μου αυτα τα ''πουγκια'' των φωτογραφιων. Και αν σου πέσει ενώ βγάζεις φωτογραφίες π.χ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manouras2 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Μιας και δεν απάντησε κανείς στην ερώτηση που έκανα ας ξαναρωτήσω.Είναι τόσο χάλια η rom που έχει το κινητό από μόνο του και τρέχετε ή απλά έτσι σας αρέσει.Επειδή περιμένω δύο τηλέφωνα.Τι προβλήματα έχει η official; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 (edited) η lewa τι ειναι 4.2 η 4.4 Αυτη την έχω κατεβάσει και είναι 4.2, όπως και την 042 και βλέπουμε @manouras2 η στοκ είναι μια χαρά 99% κάνεις τη δουλειά σου, μικρολεπτομέρειες Edited October 9, 2014 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnickz1 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 θυμαμαι πριν καιρο (βασικα δεν θυμαμαι αν ηταν εδω η στο modaco) που καποιος με καποια rom η καποιο app/module ειχε καταφερει να βγαλει και τα υπολοιπα χρωματα απο το led του κινητου μας (μπλε και μωβ νομιζω). Θυμαται κανεις τιποτα περισσοτερο?Rom,app,module? Με την Laek v3 οταν την ειχα περασει, καπου εχει ενα μενου για το ledακι κ σε βαζει να δημιουργησεις σε μια παλετα το χρωμα που θες. Αμα βαλεις το καθαρο μπλε (0000FF, δεν θυμαμαι ποιο νουμερο ηταν δοκιμασε αυτο) κ το δοκιμασεις θα δεις οτι το λεντακι θα γινει μπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEIKARIA Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Μιας και δεν απάντησε κανείς στην ερώτηση που έκανα ας ξαναρωτήσω.Είναι τόσο χάλια η rom που έχει το κινητό από μόνο του και τρέχετε ή απλά έτσι σας αρέσει.Επειδή περιμένω δύο τηλέφωνα.Τι προβλήματα έχει η official; φιλε καλησπερα....ειμαι και εγω κατοχος του κινητου εδω και 20 ημερες περιπου......αγορασμενο απο TO2C.....δεν εχω πειραξει απολυτως τιποτα....τιποτα....τιποτα εκτος απο τα SMS οπου και υπαρχει προβλημα.....κατα τα αλλα το κινητο για τα δικα μου τα δεδομενα ΠΕΤΑΕΙ....αυτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manouras2 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 (edited) @manouras2 η στοκ είναι μια χαρά 99% κάνεις τη δουλειά σου, μικρολεπτομέρειες Σ ευχαριστώ για την απάντηση.Λέγοντας μικρολεπτομέρειες εννοείς ένα πρόβλημα με τα μηνύματα που διάβασα εδώ μέσα(αν και δεν διάβασα την λύση του);Όπως και να 'χει,το τηλέφωνο όπως θα έρθει είναι λειτουργικό για κάποιον που δεν έχει πολλές απαιτήσεις(τηλέφωνο,ίντερνετ,φωτογραφίες); Αυτό το 1% διορθώνεται; Edited October 9, 2014 by manouras2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Και αν σου πέσει ενώ βγάζεις φωτογραφίες π.χ; εχω και θηκη απο μεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 (edited) Σ ευχαριστώ για την απάντηση.Λέγοντας μικρολεπτομέρειες εννοείς ένα πρόβλημα με τα μηνύματα που διάβασα εδώ μέσα(αν και δεν διάβασα την λύση του);Όπως και να 'χει,το τηλέφωνο όπως θα έρθει είναι λειτουργικό για κάποιον που δεν έχει πολλές απαιτήσεις (τηλέφωνο, ίντερνετ, φωτογραφίες); Αυτό το 1% διορθώνεται; Το πρόβλημα με τα sms: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5551658#post5551658 ηχος κλησης (αν σου φαίνεται χαμηλός, δοκίμασε το πρώτα το τηλέφωνο όπως είναι χωρίς να το πειράξεις): http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5497470#post5497470 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 καμερα: βαλε αν δεν σου κανει η στοκ και τη lenovo camera , Ucamera, camera fv-5 (+cinema fv-5 για βιντεο με σταθεροποιητη εικονας) για καλύτερα Edited October 9, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 λες να το υποστηριζε το συγκεκριμενο kernel?Γιατι και σε αλλες rom οπως η EmUi η η lewa ειχε επιλογη στις ρυθμισεις αλλα δουλευε μονο το κοκκινο/πρασινο.Βεβαια δεν ειχε επιλογη να βαλεις εσυ τον κωδικο του χρωματος.Θα ηταν super να βρισκαμε κανενα τετοιο app/module που να δουλευε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manouras2 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Το πρόβλημα με τα sms: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5551658#post5551658 ηχος κλησης (αν σου φαίνεται χαμηλός, δοκίμασε το πρώτα το τηλέφωνο όπως είναι χωρίς να το πειράξεις): http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5497470#post5497470 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 καμερα: βαλε αν δεν σου κανει η στοκ και τη lenovo camera , Ucamera, camera fv-5 (+cinema fv-5 για βιντεο με σταθεροποιητη εικονας) για καλύτερα Σ ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Παιδιά κατάφερε κανείς να κάνει το fastboot να δουλέψει? @martinoff: Από ότι είδα σε προηγούμενα πόστ σου δουλεύει κανονικά. Πως τα κατάφερες? Είμαι με windows 7 64 bit. Έβαλα τους φουλ drivers της yulong από το πρώτο ποστ στο modaco (απλά ένα setup.exe) και αυτό εγκατέστησε και το adb interface καθώς και το bootloader interface. To adb μου δουλεύει μία χαρά. Παρόλα αυτά: κάνω επιστυχώς boot σε bootloader (και με vol+,vol-,power αλλά και με adb reboot bootloader δουλεύει μία χαρά) και εμφανίζεται κάτω αριστερά στο κινητό : fastboot mode. Το κινητό είναι συνδεδεμένο στο pc και το pc όντως λέει για bootloader interface succesfully installed όταν εγκατέστησε το driver. Παρόλα αυτά τρέχοντας fastboot devices από command prompt μέσα από το platform tools στο Android sdk δεν βγάζει τίποτα. Αν προσπαθήσω να κάνω flash πχ ένα kernel boot.img δεν αποκρίνεται και λέει στο windows command prompt waiting for device. Σκοπός μου είναι να κάνω downgrade τον πυρήνα της laek v4 στον πυρήνα της laek v3 (είναι ίδιος με αυτόν του micromax) για να δω αν υπάρχουν διαφορές στη μπαταρία. Κάποιος άλλος τρόπος φλασαρίσματος πυρήνα? (O martinoff είχε προτείνει πειραματισμούς με αλλαγή πυρήνα από άλλες ρομ μέσα στο thread και τώρα θέλω να πειραματιστώ.) σε win κόντεψα να κάνω format :lol: γιατί δεν κατάφερα να το κάνω ποτέ μόνο σε linux δουλεύει αλλά και εκεί θέλουν αλλαγή τα udev.rules για να δει την συσκευή σε win πάντως εάν δεν έχεις linux μπορείς να το κάνεις ευκολία με το sp flash tool (βάζεις κανονικά μια ρομ αλλά αφήνεις τικαρισμένο μόνο το boot) εννοείτε μετά το πέρασμα του κερνελ κάνεις wipe cache + dalvik cache ενημερωτικά υπάρχει το ενδεχόμενο να πέσεις σε "bootloop" εάν αργεί πάνω από 10 λεπτά (βάζω εισαγωγικά γιατί στην ουσία δεν είναι bootloop αλλά η ρομ περιμένει να βρει συγκεκριμένες command line από τον κερνελ που μπορεί να μην είναι ενεργοποιημένες ) σε αυτή την περίπτωση βγάζεις μπαταρία και φλασάρεις άλλον αυτό μου συνεβει όταν προσπάθησα να βάλω σε ρομ 4,2 κερνελ απο 4,4 Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 σε win κόντεψα να κάνω format :lol: γιατί δεν κατάφερα να το κάνω ποτέ μόνο σε linux δουλεύει αλλά και εκεί θέλουν αλλαγή τα udev.rules για να δει την συσκευή Δοκίμασα 99999999 udev rules για να δουλέψει η εντολή fastboot devices αλλά δεν βγάζει τίποτα. Είμαι με xubuntu 14.04 LTS, έβαλα adb και fastboot από τα repositories, έβαλα udev rules, αλλά ενώ πάλι όλα ωραία και καλά με το adb, το fastboot αρνείται πεισματικά να δουλέψει. Κάνοντας dmesg|tail σε fastboot mode είδα ότι το vendor id της Yulong είναι 1ebf και τροποποίησα το 51-android.rules: Από το cyanogenmod documentation λοιπόν έχω το τροποποιημένο 51-android.rules: #Acer SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="0502", MODE="0664", GROUP="plugdev" #ASUS SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="0b05", MODE="0664", GROUP="plugdev" #Dell SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="413c", MODE="0664", GROUP="plugdev" #Foxconn SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="0489", MODE="0664", GROUP="plugdev" #Fujitsu & Fujitsu Toshiba SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="04c5", MODE="0664", GROUP="plugdev" #Garmin-Asus SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="091e", MODE="0664", GROUP="plugdev" #Google SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="18d1", MODE="0664", GROUP="plugdev" #Haier SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="201e", MODE="0664", GROUP="plugdev" #Hisense SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="109b", MODE="0664", GROUP="plugdev" #HTC SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="0bb4", MODE="0664", GROUP="plugdev" #Huawei SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="12d1", MODE="0664", GROUP="plugdev" #K-Touch SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="24e3", MODE="0664", GROUP="plugdev" #KT Tech SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="2116", MODE="0664", GROUP="plugdev" #Kyocera SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="0482", MODE="0664", GROUP="plugdev" #Lenovo SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="17ef", MODE="0664", GROUP="plugdev" #LG SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="1004", MODE="0664", GROUP="plugdev" #Motorola SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="22b8", MODE="0664", GROUP="plugdev" #MTK SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="0e8d", MODE="0664", GROUP="plugdev" #NEC SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="0409", MODE="0664", GROUP="plugdev" #Nook SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="2080", MODE="0664", GROUP="plugdev" #Nvidia SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="0955", MODE="0664", GROUP="plugdev" #OTGV SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="2257", MODE="0664", GROUP="plugdev" #Pantech SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="10a9", MODE="0664", GROUP="plugdev" #Pegatron SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="1d4d", MODE="0664", GROUP="plugdev" #Philips SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="0471", MODE="0664", GROUP="plugdev" #PMC-Sierra SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="04da", MODE="0664", GROUP="plugdev" #Qualcomm SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="05c6", MODE="0664", GROUP="plugdev" #SK Telesys SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="1f53", MODE="0664", GROUP="plugdev" #Samsung SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="04e8", MODE="0664", GROUP="plugdev" #Sharp SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="04dd", MODE="0664", GROUP="plugdev" #Sony SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="054c", MODE="0664", GROUP="plugdev" #Sony Ericsson SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="0fce", MODE="0664", GROUP="plugdev" #Teleepoch SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="2340", MODE="0664", GROUP="plugdev" #Toshiba SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="0930", MODE="0664", GROUP="plugdev" #ZTE SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="19d2", MODE="0664", GROUP="plugdev" #Yulong SUBSYSTEM=="usb", ATTRS{idVendor}=="1ebf", MODE="0664", GROUP="plugdev" Επίσης δοκίμασα να αλλάξω το keyword ATTRS σε ATTR και αντίστροφα, έκανα 124134542 restart το laptop ή/και τον udev server αλλά τζίφος. Η εντολή fastboot devices δεν παράγει τίποτα. ΓΚΡΡΡΡΡΡ....:mad::mad::mad: Αν δοκιμάσω με SP Flash Tools χρειάζομαι και scatter file μόνο για το boot.img? Αν ναι ποιό είναι? Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john654321 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Φιλε μου αυτο με την οθονη μου το εχει κανει αλλα δεν ξερω αν ειναι ακριβως σαν το δικο σου. Εβγαλα την μπαταρια για κανα λεπτο, το εκκινησα σε recovery κ περασα μια με τον κλασικο τροπο μια ΡΟΜ. Δοκιμασε το. Περιμενω εντυπωσεις απο 3D performance στην 010 KITKAT κ εντυπωσεις απο 042!! Αντε μπας κ φυγω απο 039 εδω κ ποσους μηνες!! τιποτα δοκιμασα να κανω αυτο που λες το αφησα 2-3 ωρες χωρις μπαταρια τιποτα, περασα με sp flash την δικια του ρομ παλι τιποτα.. Παράθεση Never again UMI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Ναι, το spflash θελει scatter και για να μην χαθεί το ιμει να τσεκάρεις το dl da Download (καπως ετσι) απο τα options Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Εκτός από το vendor θέλει και τα άλλα τέσσερα του serial, τα έβαλες; Όπως και σε win θέλει να κρατήσεις το vol+ με power την ώρα που βάζεις το usb Είμαι με arch Το spflash Ναι θέλει ένα scatter file κανείς τα πάντα untick εκτός από το boot, κανείς click πάνω στο boot file και βάζεις την διαδρομή του νέου kernel Πατάς download πατημένα τα κουμπιά και βάζεις usb ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι, το spflash θελει scatter και για να μην χαθεί το ιμει να τσεκάρεις το dl da Download (καπως ετσι) απο τα options Το έχω κάνει επανειλημμένα και δεν έχω βάλει τέτοια επιλογή, εκτός εάν είναι default χωρίς να είχα θέμα με imei Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Τελικά δούλεψε χωρίς καν udev rules. Έγινα root και προσδιορισα manually το vendor id: sudo -i fastboot -i 0x1ebf devices fastboot -i 0x1ebf flash boot boot.img fastboot -i 0x1ebf reboot Επιτέλους ήμουν στα όρια να το σπάσω... Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Algorithm Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Τελικά δούλεψε χωρίς καν udev rules. Έγινα root και προσδιορισα manually το vendor id: sudo -i fastboot -i 0x1ebf devices fastboot -i 0x1ebf flash boot boot.img fastboot -i 0x1ebf reboot Επιτέλους ήμουν στα όρια να το σπάσω... Ενημερώνω ότι δουλεύει κανονικά. Έκανα downgrade τον kernel της laek v4 και έβαλα τον προηγούμενο της v3. Δουλεύει κουφέτο, θα δούμε αν όντως ο v3 kernel εχει καλύτερη ζωή μπαταρίας. Την έχω καιρό την v4 αλλά επειδή πολλοί παραπονέθηκαν για τη μπαταρία είπα να δούμε τι παίζει... Δοκίμασα και τον micromax kernel στη laek v4 αλλά η ρομ δεν τον θέλει, οπως είπε ο martinoff παγώνει και περιμένει... Παντως δεν ξέρω τι δι@ολο κάνανε και ο kernel του micromax είναι 10mb ενώ του laek ~5mb. Φυσικά και δεν υπάρχουν kernel sources αλλά αναρωτιέμαι από ποιο κινητό τσίμπησε ο laek πυρήνα. Παράθεση Γνώση είναι να ξέρεις ότι η ντομάτα κατατάσσεται στα φρούτα. Σοφία είναι να μην τη βάλεις στη φρουτοσαλάτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Algorithm ασχολείσαι που ασχολείσαι παλικάρι μου. Φτιάξε κάναν κώδικα να κανει καφέ και μασάζ η κουλπανταρα!! Έλα καλημερααααα! Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggmits Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Καλημέρα μπορείτε να μου πείτε αξιόπιστο και φθηνό μαγαζί για αγορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinoff Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 @algorithm Η μόνη ρομ aosp για το f1 από την εταιρεία είναι η ρομ του micromax, ο lzy στις δικές του βάζει από eleophone, φαντάζομαι και ο laek από εκεί παίρνει κερνελ και system. Μάλλον για αυτό δεν σου έπαιξε ο κερνελ @iPap Εάν συνέβαινε το θαύμα και βρίσκαμε το source του f1 και αυτό γινόταν :lol: Παράθεση One+ One --- iPAD 3 --- Xperia Neo V --- HTC Hero --- HTC Touch Cruise --- Nokia N95 --- Nokia 6680 --- Nokia 6310i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Καλησπερα, εμενα σημερα κατι επαθε και χαλασε στα καλα καθουμενα Η οθονη τρεμοπαιζει οχι πολυ και κανει κατι ασπρες αχνες γραμμες οπου εχει ασπρα γραμματα μεχρι το κατω μερος της οθονης..... και δνε το κανει μονο οταν ειναι στην rom αλλα και στο bootimage και στο recovery.... καμια ιδεα το τι μπορει να φτεει ? τι να κανω? σκεφτομαι να μιλησω με vick και να τους το στειλω αλλα πρεπει να περιμενω 2μηνες.. το είχα πάθει και εγώ αλλά με αλλαγή ρομ (με φουλ διπλά και τριπλά wipes) δούλεψε. θυμαμαι πριν καιρο (βασικα δεν θυμαμαι αν ηταν εδω η στο modaco) που καποιος με καποια rom η καποιο app/module ειχε καταφερει να βγαλει και τα υπολοιπα χρωματα απο το led του κινητου μας (μπλε και μωβ νομιζω). Θυμαται κανεις τιποτα περισσοτερο?Rom,app,module? στην micromax που έχω τώρα (Α310) έχει και μπλέ αλλά δεν έχω προλάβει ακόμα να τσεκάρω με light manager τα υπόλοιπα χρώματα. *Στην micromax ξέρεις κανείς πως και αν φεύγει (η παραμετροποιείται) η οθόνη τέρμα δεξιά και η lockscreen? ιδιαίτερα την lockscreen ούτε με gravity δεν μπορώ να την αλλάξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts