grgz Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Έκανα κι εγώ μα...ία και έπεσα σε bootloop. Πάμε τώρα για φτιάξιμο.... Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 (edited) Υπέροχα! Είδες πως τελικά δεν ήταν τίποτα? Η 015 στην οποία είσαι θέλει να γίνει ROOT. Οπότε δες τι κάνεις: 1) Κατεβάζεις το Vroot από εδώ. Το κάνεις εγκατάσταση στο PC σου. 2) Στο κινητό πας στις ρυθμίσεις, About Phone -> πατάς 7 συνεχόμενες φορές το Build Number για να ανοίξεις το Developer options. 3) Πας πίσω στα settings και πάνω από το About Phone υπάρχει πλέον το Developer Options. Τικάρεις το USB debugging. 4) Ανοίγεις στο PC το Vroot 5) Συνδέεις το κινητό με το PC 6) Παρατηρείς πως το Vroot αρχίζει μια αναζήτηση. Μέσα σε ένα λεπτό θα πρέπει να εμφανίσει πως έχεις συνδέσει το 8297. Όταν το δείξει αυτό πατάς το πράσινο κουμπί. 7) Το κινητό θα κάνει restart και όταν ανοίξει ξανά θα έχει γίνει ROOT. 8) Περνάς Mobile UncleTools και την recovery της επιλογής σου. 9) Flashάρεις νέα ROM. 10) Πας για μπύρες! :P Τελικα τα καταφερα να το ξανακανω root με της πολυ χρησιμες πληροφοριες του παραπανω ποστ :D Ευχαριστω και αν γινεται να προστεθει στο πρωτο ποστ ως ''Οδηγος για ROOT'' http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5502970#post5502970 Edited August 1, 2014 by dimi_1982 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Έχει κανείς τη δερμάτινη θήκη της Nillkin με το άνοιγμα πάνω να μου πει αν φαίνεται ποιος καλεί ακόμα και με AOSP/Pure AOSP rom; Και κάτι που ξέχασα να σου πω οτι το άνοιγμα επανω έχει και πλαστικό σαν τζαμακι(γιατί στις φωτο δεν φαίνεται καλά),και το πίσω μέρος της θήκης είναι σκληρό πλαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Άλλο θέμα τώρα.....μια χαρά είναι η μανίσια ROM αλλά δεν είναι Rooted και δεν έχει GAPPS...... Προσπαθώ να βάλω την AOSP v2.0, μπαίνω στο Recovery με Volume Up + Power, και αφού κάνω – Wipe Data / Factory Reset -> delete all user data – Wipe Cache Partition -> Wipe cache δεν μπορώ να βρω το επόμενο βήμα Step 3: Return to recovery main interface Install zip from sdcard -> choose zip from sdcard -> Select your ROM ??:wacko: ΥΓ: Η έκδοση που έχει με την εργοστασιακή ROM είναι: 4.2.015.P0.140321.8297W......την οποία έκανα update από αυτόν τον οδηγό στην έκδοση 4.2.029.P0.140522.8297W.....και η οποία βρήκε εκ νέου μέσω ΟΤΑ ένα update, την έκδοση 4.2.036.P0.140704.8297W, το οποίο και εγκατέστησα..... Επιτέλους!!! Μετά από 5 ώρες διάβασμα και σκάλισμα, επέστρεψε το κινητό στην AOSP v2.0 που είχα βάλει εξ'αρχής....και όλα ΟΚ!!! Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά...... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Και κάτι που ξέχασα να σου πω οτι το άνοιγμα επανω έχει και πλαστικό σαν τζαμακι(γιατί στις φωτο δεν φαίνεται καλά),και το πίσω μέρος της θήκης είναι σκληρό πλαστικό. Ωπ, πολύ χρήσιμο, ευχαριστώ! Τόσο καιρό έχω μείνει με την εντύπωση ότι οι θήκες με παράθυρα είναι τελείως τρύπιες και αφήνουν την οθόνη απροστάτευτη στα ανοίγματα... Thank you! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Στην official που δεν δέχεται sms από 4-5 digit numbers αν πάτε στις εφαρμογές και δείτε app info για το messaging έχει καμμιά επιλογή σχετική με "Premium SMS" ή κάτι παρόμοιο; Που να δίνει επιλογές σε στυλ: never, ask, always. Έχει καμιά επιλογή γενικά εκεί στο messaging; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Παιδιά μια ερώτηση. Εχω τη miui 4.16.6 και όταν πάω να καλέσω μια αποθηκευμενη επαφή δεν με ρωτάει να διαλεξω απο ποια κάρτα sim θελω να καλεσω. Οταν ομως σχηματιζω τον αριθμό απευθείας και τον καλώ, τοτε μου βγάζει την ενδειξη απο ποια κάρτα θέλω να καλέσω. Αυτό ειναι κάποιο θεμα ρύθμισης, ή πρέπει να κάνουμε κατι αλλο; Επίσης τις κινεζιες απο την official rom πως τις διώχνουμε; Ευχαριστώ. Εδω κανείς παιδιά; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Δεν έχω ιδέα πως δουλεύει σε miui ή coolui αλλά σε AOSP έχει επιλογή στις ρυθμίσεις να επιλέξεις default sim για κλήσεις και μηνύματα ή αν θες να να σε ρωτάει κάθε φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 (edited) Εδω κανείς παιδιά; Καλημέρα,όσο για τις Κινεζικές εφαρμογές την ίδια απορία είχε κ ένας φίλος μερικές σελίδες πιο πριν. QUOTE=hammer;5516647]Kατεβασε τα gaps απο εδω για 4.2.2 πετα το zip μεσα στην sd και κανε εγκατασταση απο recovery οπως την rom χωρις clear κλτ . Μετα απο το play store κατεβασε ενα προγραμμα οπως system app remover και σβησε οτι κινεζικο δεν θες . Παρε backup απο titanium ή οποιο άλλο προγραμμα θες και οποτε ξανααλλάξεις rom θα εχεις τα παντα στημενα Όσο για τις καρτες δε δοκιμάζεις άλλο dialer; Dw dialer. Edited August 2, 2014 by filosofos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Καλημέρα,όσο για τις Κινεζικές εφαρμογές την ίδια απορία είχε κ ένας φίλος μερικές σελίδες πιο πριν. QUOTE=hammer;5516647]Kατεβασε τα gaps απο εδω για 4.2.2 πετα το zip μεσα στην sd και κανε εγκατασταση απο recovery οπως την rom χωρις clear κλτ . Μετα απο το play store κατεβασε ενα προγραμμα οπως system app remover και σβησε οτι κινεζικο δεν θες . Παρε backup απο titanium ή οποιο άλλο προγραμμα θες και οποτε ξανααλλάξεις rom θα εχεις τα παντα στημενα Όσο για τις καρτες δε δοκιμάζεις άλλο dialer; Με το Titanium Backup σβήνουμε όλες τις ανεπιθύμητες εφαρμογές και όχι μόνο, πριν όμως παίρνουμε πάντα ένα αντίγραφο ασφαλείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Παιδια help... Πρέπει να 'επαθα μεγάλη ζημία.. Πήγα να δοκιμάσω κατι ακουστικά και το 3.5'αρι το jack μπηκε με δυσκολία στην υποδοχή.. Τραβώντας το μου έμεινε μέσα στην υποδοχή η μύτη από το jack... Τι κάνουμε τώρα??? Να το στείλω έξω αποκλείεται ...δεν περιμένω 2 μήνες Θα προσπαθήσω να βρώ κανα videaki για να δώ αν υπαρχει λύση Εντωμεταξυ έχετε να μου προτείνετε κάτι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Με το foul screen κατά τις κλήσεις έχει κανείς το πρόβλημα της χάλια ανάλυσης της εικόνας του συνομιλητη;; έχω περάσει και το sync me Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 παιδια καλημερα...εχω γινει φετες....το κινητο μετα την χθεσινη βραδυνη φορτιση το ανοιξα το πρωι και τρεμοπαιζει ο φωτισμος της οθονης και μου δειχνει οτι η μπαταρια ειναι μιση...του εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα.....θα κατσω να ξαναπερασω την ρομ pure aosp που ειχα μηπως και λυθει το προβλημα αν και φοβαμαι οτι δεν ειναι η ρομ......εχει ξανατυχει σε κανεναν αυτο...παρακαλω οποιος ξερει να μου πει ας απαντησει μηπως βρεθει η λυση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Μια φιλικη συμβουλη προς ολους μας,εαν βλεπετε οτι εισται καλλυμενοι με την rom που ερχεται το κντ απο το καταστημα αγορας,απλα μην το αγγιζεται,δεν υπαρχει λογος....απο οτι καταλαβαινω μια χαρα δουλευει και ετσι......εκτος και εαν εχεται το μοκροβιο,αλλα οι πιο πολλοι φιλοι εδω μεσα σε γενικα πλαισια δεν θα εχουν το παραμικρο θεματακι με την rom που ερχεται το κντ απο το καταστημα αγορας,κριμα ειναι να το brickαρετε,η οτιδηποτε αλλο,και να τρεχετε μετα ασκοπα,και μαλιστα χωρις να εχεται καποιο ουσιαστικο κερδος απο την αλλαγη rom.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 (edited) Παίδες SOS έκανα *******! Έκανα freeze τον NOVA νομίζοντας ότι είχα περάσει τον google now launcher... Με τα πολλά έκανα restart και κολλάει στο λογότυπο της coolpad. Δεν έχω πάρει backup τη ROM... Μπαίνω σε bootloader, συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή και δεν κάνει εγκατάσταση για να του περάσω στη μνήμη κάποια ROM. Τι κάνουμε;;; Έχει brickάρει μάγκες. Για έναν launcher έγινε ζημιά... Το πήρα μετά που έσπασε το ZTE Nubia μου, δε θα αντέξω να χάσω και 2ο τηλέφωνο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα... Χρειάζομαι βοήθεια επιγόντως Edited August 2, 2014 by iPap Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Cwm δεν του είχες περάσει να μπεις στο recovery να βάλεις νέα Rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Cwm δεν του είχες περάσει να μπεις στο recovery να βάλεις νέα Rom; Ετσι, κι αν οχι μετα μονο με φλασαρισμα απο spflashtool. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Ετσι, κι αν οχι μετα μονο με φλασαρισμα απο spflashtool. Μα δεν έχω στη μνήμη του κινητού κάποια ROM. Αν περάσω στην SD μια θα μπορέσω να τη φλασάρω; TWRP recovery έχω Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon1984 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Μα δεν έχω στη μνήμη του κινητού κάποια ROM. Αν περάσω στην SD μια θα μπορέσω να τη φλασάρω; TWRP recovery έχω Αν δεν μπορείς να μπεις στην TWRP πως θα μπορεσεις να φλασαρεις απο εκει;Αν δεν μπαινεις σε recovery φλασαρεις αποκλειστικά μέσω sp flash tools. Παράθεση Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Αν δεν μπορείς να μπεις στην TWRP πως θα μπορεσεις να φλασαρεις απο εκει;Αν δεν μπαινεις σε recovery φλασαρεις αποκλειστικά μέσω sp flash tools. Σε recovery μπαινω. Το θέμα είναι θα φλασάρει την pure aosp που έβαλα σε μια SD? Την βλέπει το recovery Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon1984 Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Σε recovery μπαινω. Το θέμα είναι θα φλασάρει την pure aosp που έβαλα σε μια SD? Την βλέπει το recovery Εννοείται οτι θα την φλασαρεις μέσω recovery.Κάνε τα wipes και μετά Install from zip. Παράθεση Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Μην φλασάρεις όλη τη ρομ. Βρες έναν launcher σε μορφή που να φλασάρεται από ρεκάβερι και θα ανοίξει. Είμαι έξω τώρα, αν περιμένεις να πάω σπίτι θα σου φτιάξω ένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Φαντάστηκα ότι από SD δε θα φλάσαρε και φοβήθηκα επίσης ότι δε θα μπορώ να αντιγράψω τη ROM από την SD στο τηλέφωνο για να φλασάρω από εκεί (δε χρησιμοποιώ SD γενικώς και δεν ήξερα τι παίζει με φλασαρίσματα από την κάρτα). Ευχαριστώ πολύ, μπούταρε κιόλας. Ελπίζω να μπορέσω να ανταποδώσω κάποια στιγμή. Μην φλασάρεις όλη τη ρομ. Βρες έναν launcher σε μορφή που να φλασάρεται από ρεκάβερι και θα ανοίξει. Είμαι έξω τώρα, αν περιμένεις να πάω σπίτι θα σου φτιάξω ένα. <------------------ 5 λεπτά πιο πριν να απαντούσες!!! πάνε όλες οι παραμετροποιήσεις που είχα κάνει. Άντε 6 ώρες πάλι για εφαρμογές και στήσιμο! Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Κρίμα, δε σε πρόλαβα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 Τώρα όταν το σετάρεις μπες μετά στο recovery και τράβα ένα backup για ώρα ανάγκης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts