anna2 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Εγώ πάλι θα έλεγα ότι μας χαλάει... δεν είναι και ότι καλύτερο να τρέχει ένα τέτοιο πρόγραμμα μονίμως στο background και να καταναλώνει πόρους και ram όταν μέχρι σήμερα τουλάχιστον έχουν αποδειχθεί άχρηστες τέτοιου είδους εφαρμογές Συμφωνώ απόλυτα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 (edited) Εγώ πάλι θα έλεγα ότι μας χαλάει... δεν είναι και ότι καλύτερο να τρέχει ένα τέτοιο πρόγραμμα μονίμως στο background και να καταναλώνει πόρους και ram όταν μέχρι σήμερα τουλάχιστον έχουν αποδειχθεί άχρηστες τέτοιου είδους εφαρμογές Σωστά αλλά , Ολοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν εφαρμογές που δημιουργούν προβλήματα στα κινητά , και μάλιστα όταν κάποιος ψάχνει να βρει την αιτία που το κινητά του άρχισε και κάνει παλαβά , η πρώτη σύσταση είναι να ελέγξει μήπως έβαλε καμία εφαρμογή ....κλπ κλπ . Οπότε αν βάζεις στο κινητό ότι βρεις καλό και το antivirus . Βέβαια μακρυά από εμένα . Edited October 29, 2014 by geobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariscd Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 θελω να δω αν φτει κανενα απκ κανοντασ φορματ αλλα δεν σβηνει τα προγραμματα με το wipe data τι να κανω για να τα διαγραψω ολα? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 θελω να δω αν φτει κανενα απκ κανοντασ φορματ αλλα δεν σβηνει τα προγραμματα με το wipe data τι να κανω για να τα διαγραψω ολα? Δες εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6941-Full-ROM-Wipes-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-RedMi-Note/ Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες:) ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Aν κάνετε flash μόνο το note_Full_wipes χωρίς να κάνετε αμμέσως μετά flash μία ROM θα κολλήσετε σε boot-loop. To note_Full_wipes.zip κάνει Format το /system & /data και θα πρέπει αμμέσως μετά να κάνετε Flash μία ROM. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LandJ Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Εχω βαλει αρκετα widgets και παρατηρω πως καμμια φορα "ζοριζεται" στην αλλαγη των καρτελων. Το εχετε παθει; απ τα widgets ειναι; Επισης, παρατηρω οτι συνεχεια μου τρεχουν πολλες εφαρμογες παραλληλα (κοντα στις 30-35). Μπορω να καθορισω εγω ποιες δε θελω να ανοιγουν μονες τους; Αν ναι, πως; που παω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ryk Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Στο δρόμο είναι και το δικό μου... Έχω διάβασμα πολλών σελίδων βλέπω. Πάντως η ιδέα να μπαίνουν στην πρώτη σελίδα τα tip & tricks είναι πολύ καλή. Επίσης θα μπορούσαν να μπαίνουν και προτεινόμενες must εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Εχω βαλει αρκετα widgets και παρατηρω πως καμμια φορα "ζοριζεται" στην αλλαγη των καρτελων. Το εχετε παθει; απ τα widgets ειναι; Επισης, παρατηρω οτι συνεχεια μου τρεχουν πολλες εφαρμογες παραλληλα (κοντα στις 30-35). Μπορω να καθορισω εγω ποιες δε θελω να ανοιγουν μονες τους; Αν ναι, πως; που παω; ES Task Manager. Εγκατέστησε το και πάνε Start Up Manager και διέγραψε όσες δεν θες να ξεκινούν μόνες τους σε κάθε εκκίνηση του κινητού. Προσοχή!! Όχι τις εφαρμογές συστηματος, αλλά μόνο όσες σου προτείνει για disable. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Καλησπερα καποιος φίλος μου ειπε οτι υπαρχει θεμα με το γράψιμο κειμένου όταν γυρίζουμε στο πλαι το τηλεφωνο?? ειναι αλήθεια??? Εναν κατοχο που ρώτησα μου ειπε οτι το κανε μονο στην εφαρμογή μηνυματων στα αλλα facebokk viber γραφει κανονικα στο πλαι....Με κατεβασμα αλλη εφαρμογής μηνυμάτων λύνεται το θέμα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Καλησπερα καποιος φίλος μου ειπε οτι υπαρχει θεμα με το γράψιμο κειμένου όταν γυρίζουμε στο πλαι το τηλεφωνο?? ειναι αλήθεια??? Εναν κατοχο που ρώτησα μου ειπε οτι το κανε μονο στην εφαρμογή μηνυματων στα αλλα facebokk viber γραφει κανονικα στο πλαι....Με κατεβασμα αλλη εφαρμογής μηνυμάτων λύνεται το θέμα??? Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Γράφεις κανονικά στο πλάϊ. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Γειά σας , Εφτασε επιτέλους στα χέρια μου (Δευτέρα μεσημέρι παραγγελία, σήμερα το μεσημέρι στα χέρια μου) , το πολυπόθητο Xiaomi Redmi Note 3G . Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν Ελληνικές ROM , διαφορετικές γιά το 3G και 4G. Ξέρει κανείς κάτι συγκεκριμένο ? Ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 (edited) Γειά σας , Εφτασε επιτέλους στα χέρια μου (Δευτέρα μεσημέρι παραγγελία, σήμερα το μεσημέρι στα χέρια μου) , το πολυπόθητο Xiaomi Redmi Note 3G . Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν Ελληνικές ROM, διαφορετικές γιά το 3G και 4G. Ξέρει κανείς κάτι συγκεκριμένο ? Ευχαριστώ .Φιλε μου φυσικο δεν ειναι ? Αλλο το 3G και αλλο το 4G. Για τις αντιστοιχες ROM δες εδω xiaomi-miui.gr/Xiaomi-Redmi-Note/ :D Αν και αποτι βλεπω το εχεις ηδη επισκεφθει ;) Edited October 30, 2014 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mech35 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 μια συμβουλή για tempered glass παρακαλώ :) http://www.vickmall.com/nillkin-amazing-nanometer-h-anti-explosion-tempered-glass-screen-protector-for-xiaomi-hongmi-note-redmi-note-smartphone.html το κλασικό από vickmall http://www.ebay.com/itm/Nillkin-9H-Hardness-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-for-Xiaomi-Redmi-Note-/321534204552?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&var=&hash=item4adcee9a88 λύση από ebay (προς τα κει τείνω αρκεί να ναι αυθεντικό) http://www.merimobiles.com/tempered-glass-screen-protector-for-xiaomi-note-2_p/meri10317.htm εναλλακτική από merimobiles με κουπόνι 5$ ποιο είναι καλύτερο λοιπόν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 31, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Πάρτο από το ebay μιας και είναι το ίδιο επώνυμο και το βρίσκεις σε καλύτερη τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Φιλε μου φυσικο δεν ειναι ? Αλλο το 3G και αλλο το 4G. Για τις αντιστοιχες ROM δες εδω xiaomi-miui.gr/Xiaomi-Redmi-Note/ :D Αν και αποτι βλεπω το εχεις ηδη επισκεφθει ;) Παρ' όλο που φαίνεται ότι εγκαταστάθηκε η τελευταία Ελληνική Rom , δεν έγινε root το τηλέφωνο . Γιατί ? Πως θα το ρουτάρω τώρα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Στο πρόγραμμα Aσφάλεια,δε σου έχει επιλογή να το ενεργοποιήσεις; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Παρ' όλο που φαίνεται ότι εγκαταστάθηκε η τελευταία Ελληνική Rom , δεν έγινε root το τηλέφωνο . Γιατί ? Πως θα το ρουτάρω τώρα ? ναι σε καποιους το παρουσιασε αυτο το προβλημα, εχουν βγαλει τα παιδια απο την ελληινικη κοινοτητα fix για το θεμα, κατεβαζεις αυτο το ζιπακι https://xiaomi-miui.gr/wp-content/uploads/downloads/roms/Root_fix_Note.zip το φλασαρεις και το root δουλευει και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 (edited) Τι ακριβώς εννοείς Χρήστο (long time no see) , είμαι άσχετος με κινέζικα Edit . OK έγινε . Υπάρχει κάπου κάποια λίστα τι μπορούμε να πετάξουμε με ασφάλεια . Edited October 31, 2014 by geobas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Παρ' όλο που φαίνεται ότι εγκαταστάθηκε η τελευταία Ελληνική Rom , δεν έγινε root το τηλέφωνο . Γιατί ? Πως θα το ρουτάρω τώρα ? [ATTACH]51841[/ATTACH] Ασφάλεια - δικαιώματα το έχεις ενεργοποιήσει;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Τι ακριβώς εννοείς Χρήστο (long time no see) , είμαι άσχετος με κινέζικα Edit . OK έγινε . Υπάρχει κάπου κάποια λίστα τι μπορούμε να πετάξουμε με ασφάλεια . Eγώ είμαι με aosp και συγκεκριμένα με την aosp z3 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Στο Xiaomi Redmi Note 3G . Υπάρχει τρόπος αντί το Power να πατάμε το Home (μεσαίο κουμπί) και να ενεργοποιείται η οθόνη , και πως . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Καλησπέρα.Θελω να το παρω και εγω το κινητο αλλα από ότι ειδα εχει 2 εκδοσεις 3g με δυο καρτες και 4g με μια καρτα. http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Red-Rice-Note-Xiaomi-Hongmi-Note-WCDMA-Mobile-Phone-MTK6592-Octa-Core-1-7GHz/1885305631.html Ποια να παρω από της δυο.Βασικα θελω την 4g με μια καρτα -είναι και ποιο φθηνη(τωρα αυτό πως γινεται?) εχει καμια διαφορα με την 3g εκτος από τον επεξεργαστη που είναι Qualcomm και όχι MTK? Να το παρω από το συγκεκριμένος λινκ πως σας φαινεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Καλησπέρα.Θελω να το παρω και εγω το κινητο αλλα από ότι ειδα εχει 2 εκδοσεις 3g με δυο καρτες και 4g με μια καρτα. http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Red-Rice-Note-Xiaomi-Hongmi-Note-WCDMA-Mobile-Phone-MTK6592-Octa-Core-1-7GHz/1885305631.html Ποια να παρω από της δυο.Βασικα θελω την 4g με μια καρτα -είναι και ποιο φθηνη(τωρα αυτό πως γινεται?) εχει καμια διαφορα με την 3g εκτος από τον επεξεργαστη που είναι Qualcomm και όχι MTK? Να το παρω από το συγκεκριμένος λινκ πως σας φαινεται ? Εγώ δεν θα το αγόραζα από αλι καλύτερα πάρε το από τα γνωστά καταστήματα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Στο Xiaomi Redmi Note 3G . Υπάρχει τρόπος αντί το Power να πατάμε το Home (μεσαίο κουμπί) και να ενεργοποιείται η οθόνη , και πως . Σε αυτό το θέμα συζητάμε μόνο για το 3g μοντέλο.Aυτό που θες δε γίνεται γιατί τα κουμπιά αυτά είναι capacitive και λειτουργούν μόνο όταν η οθόνη είναι ανοιχτή.Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα όπως το automaton locker και να ανοίγει η οθόνη περνώντας ή ακουμπώντας το χέρι για 1" στον αισθήτηρα εγγύτητας που βρίσκεται δεξιά του ακουστικού Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Το μοντελο αυτο πως μπορεις να δουλευεις 2 sim ταυτοχρονα...και κατι ακομα...με το ενα χερι δουλευεται? Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Σε αυτό το θέμα συζητάμε μόνο για το 3g μοντέλο.Aυτό που θες δε γίνεται γιατί τα κουμπιά αυτά είναι capacitive και λειτουργούν μόνο όταν η οθόνη είναι ανοιχτή.Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα όπως το automaton locker και να ανοίγει η οθόνη περνώντας ή ακουμπώντας το χέρι για 1" στον αισθήτηρα εγγύτητας που βρίσκεται δεξιά του ακουστικού Μα 3g έχω . Δεν μίλησα γιά κάτι διαφορετικό . Thanks anyway ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts