Jump to content

ryk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ryk

  • Ημ. Γέννησης 17/02/1974

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

ryk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Εντάξει, είπαμε τώρα δεν μπορώ. Αλλά όταν συνδέομαι σε wifi δεν θα έπρεπε να μπορώ να του δώσω εγώ την τοποθεσία (δεν μιλάω για gps, μιλά για καιρό, Kstars και παρόμοια προγράμματα).
  2. Την ανοίγω όποτε απαιτείται. Κάτσε να το ξαναδώ... Όχι καλά τα λέω, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πιάσω δορυφόρο (εντός κτηρίου).
  3. Α ωραία! Επίτηδες δεν έχω περάσει ακόμα επαφές και εφαρμογές. Πλοηγό ποιον προτείνεις; Απλά βλέπω ότι σε όποια εφαρμογή ζητά να του υποδείξεις που είσαι (π.χ. καιρός, kstars κτλ.) δεν δέχεται καμία πόλη/χώρα...
  4. Mayday! Επειδή υποψιάζομαι ότι κάτι δεν έχει πάει καλά με την εγκατάσταση της rom (με την αγγλοκινέζικη μου έβγαζε καιρό στην default οθόνη ενώ τώρα δεν, επίσης το GPS δεν δουλεύει, όπως και ο σενσορας φωτεινότητας (στο cpuz δεν βγάζει κάποια μέτρηση)). Εν'ολίγοις, αν μπω με recovery, τι πρέπει να διαγράψω; όλα; ή κάποια δεν τα ακουμπάμε; :help:
  5. Παίδες πως κάνουμε το xposed framework να δουλεύει σε miui; Έχω την τελευταία ελληνική rom.
  6. Από εκεί το πήρα και γω και ήρθε σχετικά γρήγορα
  7. Χρησιμοποιώ τον τρόπο που περιγράφεται στην πρώτη σελίδα για την ολική εκκαθάριση και για root, αλλά κάνει abort. Ti δεν κάνω καλά; Edit: Με επιμονή και υπομονή....τα κατάφερα με το πιο πάνω recovery....ας όψονται οι custom roms...
  8. Λοιπόν, μόλις παρέλαβα το rooted 3g και θέλω να εγκαταστήσω την ελληνική miui rom καθαρή χωρίς τίποτα άλλο στο τηλέφωνο (να σβηστούν όλες οι εφαρμογές που έχει μέσα). Τι κάνω; Μπήκα δοκιμαστικά σε recovery mode και είναι στα κινέζικα, πως βγαίνω; κάνει ένα self check και μένει σε μια οθόνη, μαλλον με αποτελέσματα. Δε ξέρω να βγω. Ναβγάλω τη μπαταρία; Edit: Βγήκα από το recovery (τελευταία επιλογή στο menu)
  9. Στο δρόμο είναι και το δικό μου... Έχω διάβασμα πολλών σελίδων βλέπω. Πάντως η ιδέα να μπαίνουν στην πρώτη σελίδα τα tip & tricks είναι πολύ καλή. Επίσης θα μπορούσαν να μπαίνουν και προτεινόμενες must εφαρμογές.
  10. Παίδες, επειδή σκοπεύω να παραγγείλω το 3g μοντέλο, μπορούμε να προσθέσουμε στο πρώτο ποστ τι roms υπάρχουν, τα Link τους και το τι προσφέρουν. Έχω μπερδευτεί, ποιο έχει βιντεοκλήσεις, gps με glonass, agps, ραδιόφωνο, εγγραφή βίντεο κτλ. Ευχαριστώ!
  11. Και γω έπεσα πάνω στο antelife http://www.antelife.com/xiaomi-redmi-note-hongmi-note-enhanced-version-miui-v5-android-4-2-mtk6592-octa-core-5-5-inch-2-gb-8gb-5-0mp-13-0mp-camera-hd-gff-ogs-screen-3200mah-f2-2-otg.html η πιο χαμηλή τιμή που έχω βρει. Βέβαια δεν περιλαμβάνει τίποτα από accessories..... Άλλα site που έχω βρει: http://www.vickmall.com/xiaomi-hongmi-note-wcdma-original-5-5-inch-mtk6592-octa-core-android-phone-2gb-ram-8gb-rom-3200mah-otg-gps-miui-v5.html http://www.pandawill.com/xiaomi-hongmi-note-mtk6592-2gb-8gb-55-inch-hd-ips-screen-130mp-3100mah-p89712.html http://www.1949deal.com/xiaomi-redmi-note-hongmi-note-enhanced-version-mtk6592-1-7ghz-octa-core-miui-v5-smartphone-2g-ram-8g-rom-5-5-inch-screen-white.html http://www.xiaomishop.com/73-xiaomi-hongmi-red-mi-note-mtk6592-octa-core-14ghz-1gb-ram-8gb-rom-55-inch-ips-ogs-screen-13mp-smartphone.html Ποια άλλα site υπάρχουν;
  12. Λες; Δεν το κατέχω κιόλας το θέμα.... Πάντως η αλλαγή από το Neonode N2 που έχω από το 2008, μάλλον θα μου χτυπήσει......:wacko:
  13. Για να λέω την αλήθεια, πιο πολύ στο 3G/4G πήγε το μάτι μου.
×
×
  • Create New...