bbbb Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Εγώ το έχω στην dragonfly που είναι aosp και λειτουργεί κανονικά.Το έχεις ενεργοποιήσει; Πάτησες apply rules; Έδωσες root πρόσβαση; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 να ρωτήσω πως αποθηκεύω την multi rom σε περίπτωση που δεν μου αρέσει η rom που θα περάσω? όταν αποθηκεύσω την multi το root το playstore και οι εφαρμογές χάνονται? ποια rom προτείνετε? ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2226373 Αυτό το χει δοκιμάσει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 να ρωτήσω πως αποθηκεύω την multi rom σε περίπτωση που δεν μου αρέσει η rom που θα περάσω? όταν αποθηκεύσω την multi το root το playstore και οι εφαρμογές χάνονται? ποια rom προτείνετε? ευχαριστώ By Kostas1 :) Με TWRP... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Ο κώστας στο βίντεο,περιγράφει σωστά την διαδικασία.Link για το twrp recovery και εγκατάσταση αυτού στο redmi note υπάρχει στο πρώτο ποστ Ομως απο την στιγμή που το κινητό έχει την multi επάνω,πρέπει να δοκιμάσουμε αν μπορεί να μπει στο recovery με το συνδυασμό των πλήκτρων http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5568364#post5568364 εφόσον υπάρχει το πρόβλημα που περιγράφεται στο εν λόγω ποστ,πρέπει πρώτα να φλασάρουμε την ελληνική miui ώστε να επανέλθει ο σωστός συνδυασμός πλήκτρων και μετά να ασχοληθούμε με την εγκατάσταση άλλων ρομ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Καλησπέρα, μια ερώτηση και από μένα: έχει την original Αγγλοκινεζικη v.30 το δικό μου, πως μπορώ να πάρω backup αυτήν την ROM, και να την αποθηκευσω στην sd card; Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Καλησπέρα, μια ερώτηση και από μένα: έχει την original Αγγλοκινεζικη v.30 το δικό μου, πως μπορώ να πάρω backup αυτήν την ROM, και να την αποθηκευσω στην sd card;Με το Recovery. Μπες σε recovery και παρτο :) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. September 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2014 Ο κώστας στο βίντεο,περιγράφει σωστά την διαδικασία.Link για το twrp recovery και εγκατάσταση αυτού στο redmi note υπάρχει στο πρώτο ποστ Ομως απο την στιγμή που το κινητό έχει την multi επάνω,πρέπει να δοκιμάσουμε αν μπορεί να μπει στο recovery με το συνδυασμό των πλήκτρων http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5568364#post5568364 εφόσον υπάρχει το πρόβλημα που περιγράφεται στο εν λόγω ποστ,πρέπει πρώτα να φλασάρουμε την ελληνική miui ώστε να επανέλθει ο σωστός συνδυασμός πλήκτρων και μετά να ασχοληθούμε με την εγκατάσταση άλλων ρομ ο συνδυασμός των πλήκτρων για το recovery mode είναι σωστός τι άλλο πρέπει να προσέξω πριν εγκαταστήσω rom? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 11, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Να ακολουθήσεις επακριβώς τις οδηγίες, τίποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 το έχουμε αγοράσει εδώ και 3 εβδομάδες και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και από το λογισμικό αλλά και από την ποιότητα κατασκευής!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana1979 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Παρά πολύ καλό το τηλ σε όλα του. Μετά από την απογοήτευση του THL T11 που μου έβγαλε την ψυχή, ήρθε το Hongmi note και ηρέμησα. Όσοι φοράτε miui κατεβάστε το θέμα Marvelous HD. Καταπληκτική. Παράθεση HTC DESIRE 825 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Με το Recovery. Μπες σε recovery και παρτο :) Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω..... Τώρα κάτι άλλο, σήμερα με κάλεσε κάποιος με απόκρυψη και το κινητό μου έβγαλε ΜΕΤΆ την κλήση, ένα μήνυμα για να μπλοκάρει αυτόματα τις κλήσεις από απόκρυψη, στο οποίο βιαστικά απάντησα ΝΑΙ. τώρα ψάχνω να το απενεργοποιησω και δεν βρίσκω το πως..... Καμία βοήθεια; Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω..... Τώρα κάτι άλλο, σήμερα με κάλεσε κάποιος με απόκρυψη και το κινητό μου έβγαλε ΜΕΤΆ την κλήση, ένα μήνυμα για να μπλοκάρει αυτόματα τις κλήσεις από απόκρυψη, στο οποίο βιαστικά απάντησα ΝΑΙ. τώρα ψάχνω να το απενεργοποιησω και δεν βρίσκω το πως..... Καμία βοήθεια; Security _ blacklist θα πας και εκεί στις ρυθμίσεις απενεργοποιήσετε το. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Security _ blacklist θα πας και εκεί στις ρυθμίσεις απενεργοποιήσετε το. Σε ευχαριστώ πολύ, αυτό ήταν... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Καλησπέρα και από μένα. Σήμερα το πρωί έπεσε και από εμένα παραγγελία στο vickmall. Εντυπωσιακή επικοινωνία με Selina. Τεσπα διαβάζωντας το νήμα με πήσατε να το πάρω και νομίζω έκανα μια καλή επιλογή αν και δυστυχώς είναι για την κοπέλα μου. Όσον αφορά τη rom στην αρχή ζήτησα τη multi αλλά διαβάζοντας πρόλαβα (έτσι μου είπε τουλάχιστον η Selina) να τους πω να μου το αφήσουν με την official. Κατέβασα λοιπόν αυτή. Καλά δεν έκανα; Gapps όπως λέει περιλαμβάνονται, σωστά; Άρα με το flashάρισμα θα έχω play store κλπ καθώς και θα είμαι rooted; Γιατί κάποιες σελίδες πιο πίσω διάβασα για ένα έξτρα αρχείο που πρέπει να flashαριστεί για να rootαριστεί το κινητό. Όπως επίσης το θέμα με την εγκατάσταση στην sd card διωρθώθηκε ή πάλι χρειάζεται flash το fix? Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Να ρωτησω 2 θεματακια ? 1ον Πως μπορω οταν κανω κληση να εχει ενεργοποιημενη την καταγραφη κλησης συνεχεια, και αν θελω εγω να την κλνω, και 2ον λογαριασμο στην Mi κανουμε δωρεαν η πρεπει να πληρωσουμε ? για να κατεβασουμε διαφορα θεματα, και πως κανουμε εγγραφη στο δωρεαν διοτι ουτε με το νουμερο ερχετε sms ουτε με μαιλ. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonwalker1 Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Το redmi note με το 4g το έχει παρει κανείς? Το βρήκα μόνο εδώ http://www.1949deal.com/xiaomi-redmi-note-hongmi-note-enhanced-version-4g-lte-snapdragon-400-1-6ghz-quad-core-miui-v5-smartphone-2gb-ram-8gb-rom-5-5-inch-hd-ips-screen-white.html αλλά σε αλλά site δεν το είδα. Έχει αγοράσει κανείς τίποτα από αυτό το μαγαζί? Είδα ότι έχει θέμα εδώ, αλλά δεν εχει και πολλά σχόλιά από χρήστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grillos Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Παρατηρώ οτι το 10 % περίπου της μπαταρίας δεν προλαβαίνω νατο δω απο το 100 % εως το 90 περίπου μετα οκ. Και αυτο το πρωί αφού έχει μείνει στην πρίζα όλο το βράδυ 23 : 00 με 06:30 έχετε καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 (edited) Να ρωτησω 2 θεματακια ? 1ον Πως μπορω οταν κανω κληση να εχει ενεργοποιημενη την καταγραφη κλησης συνεχεια, και αν θελω εγω να την κλνω, και 2ον λογαριασμο στην Mi κανουμε δωρεαν η πρεπει να πληρωσουμε ? για να κατεβασουμε διαφορα θεματα, και πως κανουμε εγγραφη στο δωρεαν διοτι ουτε με το νουμερο ερχετε sms ουτε με μαιλ. Ευχαριστω 1.Bάλε το call recorder call recorder και τσέκαρε το ask after each call? ώστε μετά την κλήση να σε ρωτάει αν θέλεις να την αποθηκεύσεις ή όχι.Aν και τώρα βλέπω ότι αυτή η επιλογή ενεργοποιείται μόνο στην πληρωμένη έκδοση.Στη free μπορείς να έχεις μόνιμα ενεργοποιημένη την καταγραφή κλήσης και αν δε θες την συγκεκριμένη καταγραφή,να την σβήνεις χειροκίνητα μετά το τέλος της κλήσης Edited September 11, 2014 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. September 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2014 Παρατηρώ οτι το 10 % περίπου της μπαταρίας δεν προλαβαίνω νατο δω απο το 100 % εως το 90 περίπου μετα οκ. Και αυτο το πρωί αφού έχει μείνει στην πρίζα όλο το βράδυ 23 : 00 με 06:30 έχετε καμιά ιδέα; Και το δικό μου έτσι κάνει.... Ίσως το κρατάει για αργότερα, γιατί από την άλλη, από 10% σε 0%, κρατάει πολύ. :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GR_MAcedon Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 1.Bάλε το call recorder call recorder και τσέκαρε το ask after each call? ώστε μετά την κλήση να σε ρωτάει αν θέλεις να την αποθηκεύσεις ή όχι.Aν και τώρα βλέπω ότι αυτή η επιλογή ενεργοποιείται μόνο στην πληρωμένη έκδοση.Στη free μπορείς να έχεις μόνιμα ενεργοποιημένη την καταγραφή κλήσης και αν δε θες την συγκεκριμένη καταγραφή,να την σβήνεις χειροκίνητα μετά το τέλος της κλήσης Θα πατήσεις Τηλέφωνο μετά το αριστερό κάτω κουμπί του τηλεφώνου (μενού) μετά θα επιλέξεις Ρυθμίσεις- Ρυθμίσεις Εγγραφής - Αυτόματη Εγγραφή Δεν υπάρχει λόγος να βάζεις έξτρα πρόγραμμα εγγραφής κλήσεων όταν έχει η συσκευή δικό της. :-) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Α οκ αυτό είναι από τα θετικά της miui.Γιατί στην aosp δεν υπάρχει αυτή η επιλογή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanTheMan Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 (edited) Το redmi note με το 4g το έχει παρει κανείς? Το βρήκα μόνο εδώ http://www.1949deal.com/xiaomi-redmi-note-hongmi-note-enhanced-version-4g-lte-snapdragon-400-1-6ghz-quad-core-miui-v5-smartphone-2gb-ram-8gb-rom-5-5-inch-hd-ips-screen-white.html αλλά σε αλλά site δεν το είδα. Έχει αγοράσει κανείς τίποτα από αυτό το μαγαζί? Είδα ότι έχει θέμα εδώ, αλλά δεν εχει και πολλά σχόλιά από χρήστες. Σήμερα εμφανίστηκε και εδώ: http://to2cblog.com/hot-new-phone-xiaomi-note-4g-fdd-lte/. Με ενδιαφέρει και μένα, αλλά δεν μπόρεσα να βρω πολλές πληροφορίες... Το θέμα του δεν το βρίσκω, δώσε αν θέλεις λινκ... Edited September 12, 2014 by PanTheMan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moonwalker1 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Το κατάστημα έχει νημα ηθελα να πω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388380, το τηλεφωνο από ότι ειδα είναι καινούρια παραλλαγή και δεν βρήκα ούτε εγώ πληροφορίες. Έχει διαφορετικό επεξεργαστή παντως τον snapdragon 400. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanTheMan Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Έχει διαφορετικό επεξεργαστή παντως τον snapdragon 400. Αυτό μου κίνησε την περιέργεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts