sunn Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Tο κινητό θα χωράει σε μια φυσιολογική τσέπη? Με πιο επώνυμο κινητό μπορώ να το συγκρίνω για να δω περίπου πόσο μεγάλο είναι(ύψος και πλάτος)? οτι χωράει χωράει, αλλά δε λες οτι θα περνάει και απαρατήρητο, κακά τα ψέματα, το κινητό είναι μεγάλο και κάποιος που το σκέφτεται για αγορά θα πρέπει να λάβει σοβαρά το μέγεθος υπ' όψην του. Κατα τ' άλλα σα συσκευή τα σπάει και δεν έχω βρεί κατι άλλο να με χαλάει, αλλά σαν μέγεθος συσκευής είναι μεγάλο/άβολο ώρες ώρες. ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δύο εφαρμογές : 1) Handcent sms και 2) Go sms Pro. Το Handcent sms δεν δουλεύει με 160 ελληνικούς χαρακτήρες (εκτός και αν χρειάζεται κάποια πολύ συγκεκριμένη ρύθμιση που δεν γνωρίζω). Το Go sms Pro το έβαλα και λειτούργησε κανονικά χωρίς κάποια ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Το Handcent sms δεν δουλεύει με 160 ελληνικούς χαρακτήρες (εκτός και αν χρειάζεται κάποια πολύ συγκεκριμένη ρύθμιση που δεν γνωρίζω). Το Go sms Pro το έβαλα και λειτούργησε κανονικά χωρίς κάποια ρύθμιση. Φαντάζομαι ότι εγκατέστησες και την Ελληνική γλώσσα. Εάν ναι στο ρυθμίσεις αποστολής υπάρχει σημείο που σου γράφει λειτουργία αποστολής sms στα Ελληνικά. ;) Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Παιδιά πέρασα την Ελληνική rom και όλα καλά αλλά δεν έχω root. Πως το rootάρουμε; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunn Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 (edited) Παιδιά πέρασα την Ελληνική rom και όλα καλά αλλά δεν έχω root. Πως το rootάρουμε; Κάνεις ότι λέει το λινκ, κι εγώ έτσι ρούταρα το δικό μου http://techpunked.wordpress.com/2014/05/30/how-to-get-native-root-for-your-redmi-note-via-recovery/ Εκεί που λέει: Update steps: Launch Updater app, press menu/options button and from menu choose ‘Reboot to recovery mode’ κάνεις τα εξής: με σβησμένη τη συσκευή πατάς το volume down και το power button για να μπουτάρει και μετά πλοηγείσαι στις 3 επιλογές μέχρι να διαλέξεις το recovery με το volume down κουμπί μόνο, όταν φτάσεις στην επιθημητή επιλογή (recovery) πατάς το volume up (το οποίο λειτουργεί σαν enter) ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φαντάζομαι ότι εγκατέστησες και την Ελληνική γλώσσα. Εάν ναι στο ρυθμίσεις αποστολής υπάρχει σημείο που σου γράφει λειτουργία αποστολής sms στα Ελληνικά. ;)Ωραίος, δεν είχα εγκαταστήσει το greek pack, ευχαριστώ! :) Edited July 10, 2014 by sunn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Not1s Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Μόλις παρέλαβα κι εγώ. Αγορά από Vickmall, ... Φίλε , πότε ακριβώς είχε γίνει η παραγγελία σου? Θα με "φώτιζε" λίγο η απάντησή σου. Παράθεση "And more, much more than this, I did it my way...", είπε ο θείος Φρανκ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 (edited) Φίλε , πότε ακριβώς είχε γίνει η παραγγελία σου? Θα με "φώτιζε" λίγο η απάντησή σου. Παραγγελία 17/6 2014-06-19 14:38, Received from Customer 2014-06-21 14:38, Despatched to overseas (Country code: GR) 2014-07-07 09:11, Arrived at overseas (Country code: GR) Έκατσε και τρεις μέρες Αθήνα Παραλαβή Salonica 10/07 ΑΨΟΓΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΕΓΑΛΟΟΟΟ!! Edited July 11, 2014 by georgy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Φίλε , πότε ακριβώς είχε γίνει η παραγγελία σου? Θα με "φώτιζε" λίγο η απάντησή σου. Εγώ το παράγγειλα στις 16/6 και το παρέλαβα χθες. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Για αποστολές υπάρχει ξεχωριστό θέμα. Μείνετε σε ότι αφορά την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Απο φωτογραφια πως πάμε;;; μπορούμε να το συγκρίνουμε με το redmi;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_Marousi Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Απο φωτογραφια πως πάμε;;; μπορούμε να το συγκρίνουμε με το redmi;;; πολύ καλύτερο φίλε μου. το flash βγάζει το βράδυ πολύ καλές φωτογραφίες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisvb Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Η ενταση του ηχειου κλησεων σας φαινεται χαμηλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_Marousi Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Η ενταση του ηχειου κλησεων σας φαινεται χαμηλη; ναι το ίδιο πρόβλημα είχε και το redmi 4.7. υπάρχουν κάποια θέματα και στο μεγάφωνο του όταν μιλάς σε ανοικτή ακρόαση;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisvb Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 ναι το ίδιο πρόβλημα είχε και το redmi 4.7. υπάρχουν κάποια θέματα και στο μεγάφωνο του όταν μιλάς σε ανοικτή ακρόαση;) Να φανταστώ οτι με engeneer mode διορθώνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Κάνεις ότι λέει το λινκ, κι εγώ έτσι ρούταρα το δικό μου http://techpunked.wordpress.com/2014/05/30/how-to-get-native-root-for-your-redmi-note-via-recovery/ Εκεί που λέει: κάνεις τα εξής: με σβησμένη τη συσκευή πατάς το volume down και το power button για να μπουτάρει και μετά πλοηγείσαι στις 3 επιλογές μέχρι να διαλέξεις το recovery με το volume down κουμπί μόνο, όταν φτάσεις στην επιθημητή επιλογή (recovery) πατάς το volume up (το οποίο λειτουργεί σαν enter) Δούλεψε ευχαριστώ. Κάτι άλλο τώρα. Το ενσωματωμένο "αντιβιοτικό" πως το βγάζουμε; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dverveles Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Θα εκτιμούσα την παρακάτω βοήθεια. Το κινητό το πήρα από το vickmall και έκανε 20 ημέρες να φτάσει στα χέρια μου. Είναι ρουταρισμένο και έχει πάνω του την εφαρμογή του Facebook. Αυτή, όμως, είναι η παλιά. Δεν παίρνει αναβαθμίσεις είτε μέσω του Play Store είτε μέσω του Mobogenie. Οταν προσπαθώ να την κατεβάσω και κάνω εγκατάσταση, μου βγάζει το μήνυμα "διπλότυπη εξουσιοδότηση παροχέα" και 'σφάλμα". Προσπάθησα να την απενεργοποιήσω την παλιά εφαρμογή, μία από τα ίδια... Όποιος μπορεί να δώσει λύση τον ευχαριστώ προκαταβολικά... Παράθεση Υγεία να έχουμε και προχωράμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jokey5 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Απο φωτογραφια πως πάμε;;; μπορούμε να το συγκρίνουμε με το redmi;;; επειδή το είχα σήμερα για φίλο στα χέρια μου σε σχέση με το πρώτο έχει πιο δυνατό φλας και πιο γρήγορη λήψη και εστίαση , κατά τα άλλα οι φώτο μου φάνηκαν χωρίς φλάς στο ίδιο καλό επίπεδο . Ίσως να έπρεπε να παίξω με τις ρυθμίσεις περισσότερο για καλύτερα αποτελέσματα που δεν είχα το χρόνο να κάνω . Στα συν που δεν γνώριζα τα φωτιζόμενα πλήκτρα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeTheCreator Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Η ενταση του ηχειου κλησεων σας φαινεται χαμηλη; http://en.miui.com/thread-17459-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Μπήκε η παραγγελία στο vicmall,θα μου περάσουν την ελληνική rom από το mui.gr. Στο περίμενε τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Ρε παίδες, λύστε μου μια απορία. Για να είναι και οι δύο κάρτες ενεργές πρέπει η 2η να κάνει προώθηση στην 1η (εφόσον μιλάω στην 1η). Αν απλά βλέπω το νούμερο (της 2ης που προωθείται) και δεν το απαντάω, χρεώνεται η προώθηση; Σόρυ αν σας τα πρήζω αλλά είναι το μοναδικό που με αποτρεπει από την αγορά του... :O Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 επειδή το είχα σήμερα για φίλο στα χέρια μου σε σχέση με το πρώτο έχει πιο δυνατό φλας και πιο γρήγορη λήψη και εστίαση , κατά τα άλλα οι φώτο μου φάνηκαν χωρίς φλάς στο ίδιο καλό επίπεδο . Ίσως να έπρεπε να παίξω με τις ρυθμίσεις περισσότερο για καλύτερα αποτελέσματα που δεν είχα το χρόνο να κάνω . Στα συν που δεν γνώριζα τα φωτιζόμενα πλήκτρα . Επειδή το redmi το χει η γυναικα μου τα έχω συγκρίνει στις φωτο οι επιδόσεις είναι παραπλησιες .Ίσως ένας πιο έμπειρος καταλάβει τη διάφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisvb Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 http://en.miui.com/thread-17459-1-1.html Το ειδα φιλε George, αλλα βλεπω πως εχουν μια διαφωνια μεταξυ τους για το αν αποδιδει ή οχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Αποτι διαβασα, αργοτερα σημερα θα βγει η GTV 3.15.00 :p στο xiaomi-miui.gr Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Αποτι διαβασα, αργοτερα σημερα θα βγει η GTV 3.15.00 :p στο xiaomi-miui.gr Πολύ ωραία. Με την αναβάθμιση δεν χάνουμε τίποτα από το κινητό έτσι; Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 (edited) Έτοιμη η νέα πιλοτική Version GTV-3.15 για το RedMi Note, με υποστήριξη OTA Updates https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929-GTV-3-15-H-15%CE%B7-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-ROM-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/?postID=15332#post15332 Edited July 11, 2014 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 (edited) Πολύ ωραία. Με την αναβάθμιση δεν χάνουμε τίποτα από το κινητό έτσι; Εαν φορας την 3.13 η 3.14 και βαλεις αυτην απο πανω, οχι δεν χανεις τιποτε :) Edited July 12, 2014 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts