plankton69 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Δεν θα μπορούσε να λείπει από το meeting... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 το πρόγραμμα μου γέμισε ξαφνικά όλη την ημέρα (οικογενειακές υποχρεώσεις)....με ερωτηματικό για εμένα παιδιά...(φτου να πάρει, πάλι παίζει να το χάσω). Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Δεν θα μπορούσε να λείπει από το meeting... ;) Εννοείται! Αφού είναι η...μασκότ των meeting!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Όλοι ευπρόσδεκτοι έστω και αν έρθουν στο δεύτερο ημιχρονο. Τα λέμε σε λίγο!!! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Καλησπέρα παιδιά! Προσθέστε με κι εμένα στη λίστα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Δεν θα μπορούσε να λείπει από το meeting... ;) Μόνη της θα έρθει η «σαβούρα» στην συνάντηση ή θα την συνοδεύεις; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Μόνη της θα έρθει η «σαβούρα» στην συνάντηση ή θα την συνοδεύεις; :p όπως θα έρθει με την σαβούρα, έτσι και θα φύγει :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloz Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 κι εγω μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Παιδιά δεν προλαβαίνω λόγο ανωτέρας βίας να ερθω στην ώρα.Θα προσπαθήσω για το β ημίχρονο,θα ενημερώσω τον psylo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Γαμωτο, κάτι έτυχε στην κοπέλα μου και πρέπει να παω απο εκει... Ίσως έρθω 6και αν προλάβω... :/ Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Που είστε να έρθω και εγώ μια και είμαι Σαλονίκη;;; Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Παιδιά είμαι στο δρόμο. Να έρθω κατευθείαν Αριστοτέλους ; Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 ανεβάστε κανένα video όταν τελειώσετε παιδιά... :( Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Αραχτοι στο izzybar........ Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 :cry::cry: :what: :what: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Παρτε μονο ενα δειγμα.......εκεινη την ωρα ελεγε τον νικητη του κινητου....... http://i615.photobucket.com/albums/tt231/optostyle/DD_zpsb56d730d.jpg Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 http://i845.photobucket.com/albums/ab13/vassilis018/IMAG0175.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Πώς τα περάσατε τελικά; Ποιος ο τυχερός; Παράθεση http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Πώς τα περάσατε τελικά; Ποιος ο τυχερός; ένας αερομάλλης με σκουλαρίκι :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Εννοείται! Αφού είναι η...μασκότ των meeting!!! :p Ωωωωωωω, το τιμά ιδιαίτερα ο τίτλος! :D Μόνη της θα έρθει η «σαβούρα» στην συνάντηση ή θα την συνοδεύεις; :p όπως θα έρθει με την σαβούρα, έτσι και θα φύγει :D Όπως πιστεύει ο καθένας. Για μένα είναι αστέρι... ;) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 ένας αερομάλλης με σκουλαρίκι :p:lol: Να πω λοιπον κι εδω ενα ευχαριστω για το δωρο και στη vodafone που το προσεφερε και στο προσωπικο του φορουμ που διοργανωσαν τη συναντηση! Περα απο την πλακα, στην αρχη δεν το καταλαβα καν... :p :D Σας ευχαριστω ολους.. Για ακομα μια φορα ηταν μια εξαιρετικη συναντηση, καναμε πλακα και γενικα υπηρχε πολυ κεφι. Αυτη την φορα δεν υπηρχε screen testing event, αλλα τουλαχιστον υπηρξε τεσταρισμα σε φωτογραφικες δυνατοτητες υπο σχετικα αντιξοες συνθηκες μεσα στο μαγαζι με το φως να ειναι πισω απο τους ανθρωπους. Μεγαλες απογοητευσεις τα nexus 5 και htc one, αν και ισως να οφειλεται σε μη σωστες αυτοματες ρυθμισεις. Οπως και να εχει ηταν ενα εξαιρετικο απογευμα, που προς το τελος εγινε ακομα καλυτερο! :p :cool: Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Ωωωωωωω, το τιμά ιδιαίτερα ο τίτλος! :D Όπως πιστεύει ο καθένας. Για μένα είναι αστέρι... ;) Μαζί σου Χρήστο! Νokia Symbian for ever........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Να πω λοιπον κι εδω ενα ευχαριστω για το δωρο και στη vodafone που το προσεφερε και στο προσωπικο του φορουμ που διοργανωσαν τη συναντηση! Περα απο την πλακα, στην αρχη δεν το καταλαβα καν... :p :D Σας ευχαριστω ολους.. Για ακομα μια φορα ηταν μια εξαιρετικη συναντηση, καναμε πλακα και γενικα υπηρχε πολυ κεφι. Αυτη την φορα δεν υπηρχε screen testing event, αλλα τουλαχιστον υπηρξε τεσταρισμα σε φωτογραφικες δυνατοτητες υπο σχετικα αντιξοες συνθηκες μεσα στο μαγαζι με το φως να ειναι πισω απο τους ανθρωπους. Μεγαλες απογοητευσεις τα nexus 5 και htc one, αν και ισως να οφειλεται σε μη σωστες αυτοματες ρυθμισεις. Οπως και να εχει ηταν ενα εξαιρετικο απογευμα, που προς το τελος εγινε ακομα καλυτερο! :p :cool: Ψηλέ πες τα όλα για το τεστ και το πόσο καλά τα πήγε το iPhone 5s μου έναντι όλου του μαγαζιού.... Για να μην αρχίσω να μιλάω για παράγκα και στημένες κληρώσεις ώστε να βγεις νικητής!!! :lol: Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 5ο myphone meeting Θεσσαλονίκης και η παρέα μεγαλώνει! [by Vodafone!] Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Δε μπόρεσα τελικά να έρθω και εκεί που ήμουν δεν είχα και ίντερνετ να ενημερώσω νωρίτερα... :( Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts