Jump to content

5o myphone meeting Θεσσαλονίκης στις 13 Απριλίου!

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

• Απαντήσεις 99
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το πρόγραμμα μου γέμισε ξαφνικά όλη την ημέρα (οικογενειακές υποχρεώσεις)....με ερωτηματικό για εμένα παιδιά...(φτου να πάρει, πάλι παίζει να το χάσω).

Εννοείται! Αφού είναι η...μασκότ των meeting!!! :p

Όλοι ευπρόσδεκτοι έστω και αν έρθουν στο δεύτερο ημιχρονο. Τα λέμε σε λίγο!!!

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Μόνη της θα έρθει η «σαβούρα» στην συνάντηση ή θα την συνοδεύεις; :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

όπως θα έρθει με την σαβούρα, έτσι και θα φύγει :D

Παιδιά δεν προλαβαίνω λόγο ανωτέρας βίας να ερθω στην ώρα.Θα προσπαθήσω για το β ημίχρονο,θα ενημερώσω τον psylo.

Γαμωτο, κάτι έτυχε στην κοπέλα μου και πρέπει να παω απο εκει... Ίσως έρθω 6και αν προλάβω... :/
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παιδιά είμαι στο δρόμο. Να έρθω κατευθείαν Αριστοτέλους ;
Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

ανεβάστε κανένα video όταν τελειώσετε παιδιά... :(

Αραχτοι στο izzybar........

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Παρτε μονο ενα δειγμα.......εκεινη την ωρα ελεγε τον νικητη του κινητου.......

http://i615.photobucket.com/albums/tt231/optostyle/DD_zpsb56d730d.jpg

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Εννοείται! Αφού είναι η...μασκότ των meeting!!! :p

Ωωωωωωω, το τιμά ιδιαίτερα ο τίτλος! :D

όπως θα έρθει με την σαβούρα, έτσι και θα φύγει :D

Όπως πιστεύει ο καθένας. Για μένα είναι αστέρι... ;)

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

ένας αερομάλλης με σκουλαρίκι :p:lol:

Να πω λοιπον κι εδω ενα ευχαριστω για το δωρο και στη vodafone που το προσεφερε και στο προσωπικο του φορουμ που διοργανωσαν τη συναντηση! Περα απο την πλακα, στην αρχη δεν το καταλαβα καν... :p :D

Σας ευχαριστω ολους.. Για ακομα μια φορα ηταν μια εξαιρετικη συναντηση, καναμε πλακα και γενικα υπηρχε πολυ κεφι. Αυτη την φορα δεν υπηρχε screen testing event, αλλα τουλαχιστον υπηρξε τεσταρισμα σε φωτογραφικες δυνατοτητες υπο σχετικα αντιξοες συνθηκες μεσα στο μαγαζι με το φως να ειναι πισω απο τους ανθρωπους. Μεγαλες απογοητευσεις τα nexus 5 και htc one, αν και ισως να οφειλεται σε μη σωστες αυτοματες ρυθμισεις.

Οπως και να εχει ηταν ενα εξαιρετικο απογευμα, που προς το τελος εγινε ακομα καλυτερο! :p :cool:

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Ωωωωωωω, το τιμά ιδιαίτερα ο τίτλος! :D

Όπως πιστεύει ο καθένας. Για μένα είναι αστέρι... ;)

Μαζί σου Χρήστο! Νokia Symbian for ever........

Να πω λοιπον κι εδω ενα ευχαριστω για το δωρο και στη vodafone που το προσεφερε και στο προσωπικο του φορουμ που διοργανωσαν τη συναντηση! Περα απο την πλακα, στην αρχη δεν το καταλαβα καν... :p :D

Σας ευχαριστω ολους.. Για ακομα μια φορα ηταν μια εξαιρετικη συναντηση, καναμε πλακα και γενικα υπηρχε πολυ κεφι. Αυτη την φορα δεν υπηρχε screen testing event, αλλα τουλαχιστον υπηρξε τεσταρισμα σε φωτογραφικες δυνατοτητες υπο σχετικα αντιξοες συνθηκες μεσα στο μαγαζι με το φως να ειναι πισω απο τους ανθρωπους. Μεγαλες απογοητευσεις τα nexus 5 και htc one, αν και ισως να οφειλεται σε μη σωστες αυτοματες ρυθμισεις.

Οπως και να εχει ηταν ενα εξαιρετικο απογευμα, που προς το τελος εγινε ακομα καλυτερο! :p :cool:

Ψηλέ πες τα όλα για το τεστ και το πόσο καλά τα πήγε το iPhone 5s μου έναντι όλου του μαγαζιού.... Για να μην αρχίσω να μιλάω για παράγκα και στημένες κληρώσεις ώστε να βγεις νικητής!!! :lol:

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Δε μπόρεσα τελικά να έρθω και εκεί που ήμουν δεν είχα και ίντερνετ να ενημερώσω νωρίτερα... :(