airmark Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Το τηλέφωνο χρησιμοποιείται όλο το χρόνο, μόνο το ιντερνετ είναι που χρησιμοποιείται μόνο όταν είμαι εγώ εκεί. Το τελεφονετ+ το σκέφτηκα αλλά θα οδηγούσε σε ακόμα μεγαλύτερο λογαριασμό, γύρω στα 37-40ευρώ το μήνα (με τηλέφωνα σε κινητά). Ο τελευταίος λογαριασμός ήρθε 35, με το πάγιο των 17,85 και τηλεφωνήματα αστικα και κινητά (και χωρίς να χρησιμοποιηθεί καθόλου το ιντερνετ, δεν ήμουν εγώ εκεί). Επομένως δε συμφέρει το + πακέτο. Όπως φαίνεται η λύση είναι SIP provider... Έχει το i-call κάποιο πλεονέκτημα έναντι του voipdiscount? (γιατί το voipdiscount είναι φτηνότερο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Το τηλέφωνο χρησιμοποιείται όλο το χρόνο, μόνο το ιντερνετ είναι που χρησιμοποιείται μόνο όταν είμαι εγώ εκεί. Το τελεφονετ+ το σκέφτηκα αλλά θα οδηγούσε σε ακόμα μεγαλύτερο λογαριασμό, γύρω στα 37-40ευρώ το μήνα (με τηλέφωνα σε κινητά). Ο τελευταίος λογαριασμός ήρθε 35, με το πάγιο των 17,85 και τηλεφωνήματα αστικα και κινητά (και χωρίς να χρησιμοποιηθεί καθόλου το ιντερνετ, δεν ήμουν εγώ εκεί). Επομένως δε συμφέρει το + πακέτο. Όπως φαίνεται η λύση είναι SIP provider... Έχει το i-call κάποιο πλεονέκτημα έναντι του voipdiscount? (γιατί το voipdiscount είναι φτηνότερο). Δεν έχω ασχοληθεί με τους SIP providers, αν θέλεις ρίξε μια ματιά στο adslgr.com να δεις τι σε συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris59 Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Καλησπέρα, έχω βάλει από τον Απρίλιο Vivodi Telefonet (κατάργησα τελείως τον ΟΤΕ) και δουλεύει μια χαρά. Η γραμμή χρησιμοποιείται κυρίως για τηλέφωνα. Επειδή μένω πλέον εξωτερικό και έρχομαι Ελλάδα 10 μέρες το χρόνο σκόρπιες, το internet δε με πολυενδιαφέρει, ελάχιστα το χρησιμοποιώ, μόνο να τσεκάρω λίγο email τις λίγες μέρες που είμαι Ελλάδα. Οπότε τα 128kb always on είναι μια χαρά. Το θέμα τώρα είναι ότι με τα τηλεφωνήματα (κυρίως αστικά) ο λογαριασμός ήρθε 35ευρώ και θα ήθελα να τον μειώσω. Αν είχα βάλει DSLPhone για παράδειγμα θα ήταν γύρω στα 20-22 υπολογίζω (αφού τα αστικά θα ήταν δωρεάν). Οπότε σκέφτομαι τις εξής δύο λύσεις (αν γίνονται): 1) Να πάρω ένα ΑΤΑ ανταπτοράκι και να γίνονται όλα τα τηλεφωνήματα με voip πρόγραμμα (το voipdiscount με δωρεάν αστικά Ελλάδα έρχεται πρώτο στο νου). 2) Να πάω σε dslphone πακέτο (18,50 ευρώ πάγιο) και να παίζω με ογκοχρέωση/χρονοχρέωση τις λίγες μέρες το χρόνο που είμαι Ελλάδα. Το θέμα είναι οτι για την πρώτη λύση δεν ξέρω αν τα 128κβ είναι αρκετά για να είναι καλή η ποιότητα φωνής σε voip λύση ενώ για τη δεύτερη δεν έχω υπόψη μου κάποιο πακέτο που μπορώ να χρησιμοποιήσω για internet χωρίς μηνιαίο πάγιο (μονο χρονο/ογκοχρέωση). Έχει κανείς κάποια ιδέα; Ευχαριστώ. Tα Voip discount κ.λ.π. δεν εχουν σταθερα ελευθερες τις κλησεις για την Ελλαδα,και θα εισαι υποχρεωμενος να ανοιγεις καθε φορα και νεο παροχεα,εαν θελεις να κανεις Παννεληνιες κλησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 θα ηθελα να ρωτησω για να εχω τα 20mbit της vivondi πρεπει να παω σε triple play η μπορω και με το double? τα παγια ποια ειναι θα εχω καποιο περιορισμο ? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 θα ηθελα να ρωτησω για να εχω τα 20mbit της vivondi πρεπει να παω σε triple play η μπορω και με το double? τα παγια ποια ειναι θα εχω καποιο περιορισμο ? Μόνο στο "Cable TV" μπορείς να έχεις 20Mbps από τη Vivodi, κόστος €45/μήνα σε Full LLU για αιτήσεις μέχρι τέλος του μήνα. Πάντως οικονομικά δε συμφέρει, με λιγότερα χρήματα (από €21 σε Shared LLU) μπορείς να έχεις έως 24Mbps από Forthnet, HOL/Vodafone με δυνατότητα επιλογής Shared/Full LLU. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris59 Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Εαν θελεις να υσυχασης μια και καλη μπες στο cabletv,να πεισεις τους δικου σου, οτι ειναι το μελλον εκει, ειδικα εαν ειστε και πολλα ατομα στο σπιτι ειναι η καλλιτερη λυση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 Μόνο στο "Cable TV" μπορείς να έχεις 20Mbps από τη Vivodi, κόστος €45/μήνα σε Full LLU για αιτήσεις μέχρι τέλος του μήνα. Πάντως οικονομικά δε συμφέρει, με λιγότερα χρήματα (από €21 σε Shared LLU) μπορείς να έχεις έως 24Mbps από Forthnet, HOL/Vodafone με δυνατότητα επιλογής Shared/Full LLU. Βασικά γίνεται να πας,γιατι αν είδες η Βιβο εδωσε στο Διοδος φοιτητικό ιντερνετ 24MBps που σημαίνει αν εισαι φοιτητής μπορείς να το κανεις.Μονο σεκεινη την περίπτωση. Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 Βασικά γίνεται να πας,γιατι αν είδες η Βιβο εδωσε στο Διοδος φοιτητικό ιντερνετ 24MBps που σημαίνει αν εισαι φοιτητής μπορείς να το κανεις.Μονο σεκεινη την περίπτωση. ποια η διαφορα full LLU και shared? Μόνο στο "Cable TV" μπορείς να έχεις 20Mbps από τη Vivodi, κόστος €45/μήνα σε Full LLU για αιτήσεις μέχρι τέλος του μήνα. Πάντως οικονομικά δε συμφέρει, με λιγότερα χρήματα (από €21 σε Shared LLU) μπορείς να έχεις έως 24Mbps από Forthnet, HOL/Vodafone με δυνατότητα επιλογής Shared/Full LLU. φιλε μου δυστυχως μενω καστορια και εκτος δικτυου ολων αυτων των εταιρειων που αναφερεις οι τιμες ειναι ιδες με τον ΟΤΕ . εγω με 2mbit και isdn πληρωνω 120 το διμυνο. κατι ακουσα οτι θα ερθει κασστορια η vivodi γι αυτο ρωταω μπας και απαλαγω απο τον ΟΤΕ. ειμαστε στο ελεος του ΟΤΕ:X:X:X:X:cry::cry::cry::cry::cry: Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 θα ηθελα να ρωτησω για να εχω τα 20mbit της vivondi πρεπει να παω σε triple play η μπορω και με το double? τα παγια ποια ειναι θα εχω καποιο περιορισμο ? φιλε μου δυστυχως μενω καστορια και εκτος δικτυου ολων αυτων των εταιρειων που αναφερεις οι τιμες ειναι ιδες με τον ΟΤΕ . εγω με 2mbit και isdn πληρωνω 120 το διμυνο. κατι ακουσα οτι θα ερθει κασστορια η vivodi γι αυτο ρωταω μπας και απαλαγω απο τον ΟΤΕ. ειμαστε στο ελεος του ΟΤΕ Στο προηγούμενο μήνυμά σου δεν ανέφερες ότι μένεις στην Καστοριά. Μέχρι να σας καλύψει με ιδιόκτητο δίκτυο κάποιος εναλλακτικός, δεν μπορείς να έχεις ταχύτητες μεγαλύτερες από αυτές που δίνει ο ΟΤΕ στην περιοχή σου, ούτε και να απαλλαγείς από το πάγιό του. Ωστόσο έλεγξε τις σελίδες των εναλλακτικών να δεις πότε σκοπεύουν να σε καλύψουν (π.χ. δες τι γράφει στο site της Forthnet όταν βάλεις το τηλέφωνό σου στον έλεγχο διαθεσιμότητας, όχι ότι είναι απόλυτο, αλλά για να έχεις μία ιδέα πότε θα είναι το νωρίτερο που πιθανόν θα καλύπτεσαι από ιδιόκτητο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A_gamer Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 φιλε μου δυστυχως μενω καστορια και εκτος δικτυου ολων αυτων των εταιρειων που αναφερεις οι τιμες ειναι ιδες με τον ΟΤΕ . εγω με 2mbit και isdn πληρωνω 120 το διμυνο. κατι ακουσα οτι θα ερθει κασστορια η vivodi γι αυτο ρωταω μπας και απαλαγω απο τον ΟΤΕ. ειμαστε στο ελεος του ΟΤΕ:X:X:X:X:cry::cry::cry::cry: Ζήσε Μάη μου να φας :luck: ποια η διαφορα full LLU και shared? Στο shared διατηρείς το τηλέφωνο του ΟΤΕ και ο πάροχος σου δίνει μόνο Internet από το ιδιόκτητο. Στο full δεν έχεις καμία σχέση με τον ΟΤΕ (σημ.: σχεδόν... :whistle:). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris59 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 ποια η διαφορα full LLU και shared? φιλε μου δυστυχως μενω καστορια και εκτος δικτυου ολων αυτων των εταιρειων που αναφερεις οι τιμες ειναι ιδες με τον ΟΤΕ . εγω με 2mbit και isdn πληρωνω 120 το διμυνο. κατι ακουσα οτι θα ερθει κασστορια η vivodi γι αυτο ρωταω μπας και απαλαγω απο τον ΟΤΕ. ειμαστε στο ελεος του ΟΤΕ:X:X:X:X:cry::cry::cry::cry::cry: Μπορεις μεσω Αρυς να εχεις την Βιβοντι, εχει προσφορα μεχρι 15/10 το 9μηνο cub με 99 ευρω στην ταχυτητα που εχει η περιοχη σου τα 2mbps οπως εχεις αλλα καμια σχεση, ειναι η αποδοση της ειναι πολυ καλλιτερη, και μετα οταν ερθει και το δικτυο εκει της Βιβοντι κανεις μεταβολη η οποια δεν εχει και κοστος να την ενεργοποιεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Αν ο φιλος μας παρει το dsl cube που μενει στην Καστορια θα εχει ταχυτητα 1 Μb για 6 μηνες. Η προσφορά αυτη ισχύει μόνο για Αθηνα και Θεσσαλονικη που δεν υπαρχει ιδιοκτητο. Δηλ 2 Mb για 9 μηνες Αθηνα Θεσσαλονικη οπου δεν υπαρχει κομβος. Και εκει που υπαρχει ιδιοκτητο δικτυο 8 Μb για 9 μηνες παλι. Για αγορες εως 15/10/2007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris59 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Αν ο φιλος μας παρει το dsl cube που μενει στην Καστορια θα εχει ταχυτητα 1 Μb για 6 μηνες. Η προσφορά αυτη ισχύει μόνο για Αθηνα και Θεσσαλονικη που δεν υπαρχει ιδιοκτητο. Δηλ 2 Mb για 9 μηνες Αθηνα Θεσσαλονικη οπου δεν υπαρχει κομβος. Και εκει που υπαρχει ιδιοκτητο δικτυο 8 Μb για 9 μηνες παλι. Για αγορες εως 15/10/2007 Για ολη την Ελλαδα ειναι,και αναλογα ποση ταχυτητα εχει σε καθε περιοχη το δινει μεσω Αρυς.Ναι για αγορα μεχρι σημερα και για 9 μηνες οχι 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris59 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 θα ηθελα να ρωτησω για να εχω τα 20mbit της vivondi πρεπει να παω σε triple play η μπορω και με το double? τα παγια ποια ειναι θα εχω καποιο περιορισμο ? Μονο με το cabletv στα εως 20mbps,και εαν εισαι κοντα σε dislam εχεις πολυ τελεια αποδοση.Εαν κανεις αιτηση μεχρι 31/10 ειναι με 45 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Η 5μηνη vivodi dslcube μου έληξε στις 12/9 και μετά η σύνδεση συνεχίστηκε αφού δεν έκανα αίτηση διακοπής. Ομως μέχρι τώρα δεν ήρθε κάποια χρέωση (έντυπη) ούτε φαίνεται καμιά συναλλαγή στην πιστωτική μου. Πότε θα στείλουν τη λυπητερή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris59 Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Η 5μηνη vivodi dslcube μου έληξε στις 12/9 και μετά η σύνδεση συνεχίστηκε αφού δεν έκανα αίτηση διακοπής. Ομως μέχρι τώρα δεν ήρθε κάποια χρέωση (έντυπη) ούτε φαίνεται καμιά συναλλαγή στην πιστωτική μου. Πότε θα στείλουν τη λυπητερή; Φιλε σου εστειλαν ενα email στο email vivodi που εχεις και σου γραφει τι να επιλεξεις μετα την ληξει,μετα δες εαν εισαι σε 12 μηνη υποχρεωση.Θα σου ερθει ενα χρεωστικο για τον επομενο μηνα, και αν δεν το σταματησεις συνεχεια καθε μηνα, το οποιο εκδοθηκε στις 4/10 και χρεωνει ενα μηνα αν δεν κανω λαθος με 25 ευρω.Εαν θες να το διακοψεις θελει αποστολη φαχ με στοιχεια σου η να πας απο τα γραφεια τους,εαν το διακοψεις και εισαι με 12 μηνη υποχρεωση χρεωνεσε με 59 ευρω.Στην πιστωτικη σου δεν θα χρεωθεις ειναι μονο για την αγορα που εκανες το cub, πρεπει να τους πεις εσυ παλι να σε χρεωσουν στην πιστωτικη σου καρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Η 5μηνη vivodi dslcube μου έληξε στις 12/9 και μετά η σύνδεση συνεχίστηκε αφού δεν έκανα αίτηση διακοπής. Ομως μέχρι τώρα δεν ήρθε κάποια χρέωση (έντυπη) ούτε φαίνεται καμιά συναλλαγή στην πιστωτική μου. Πότε θα στείλουν τη λυπητερή; Εμένα το Cube έληξε 11/9 και σήμερα ήλθε ο λογαριασμός 37,40 Ευρώ (περιλαμβάνει Σεπτέμβρη και όλο τον Οκτώβρη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Και μία ερώτηση: Ξέρει κανείς τι γίνεται με το ιδιόκτητο της Vivodi στην Ανω Τούμπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris59 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Εμένα το Cube έληξε 11/9 και σήμερα ήλθε ο λογαριασμός 37,40 Ευρώ (περιλαμβάνει Σεπτέμβρη και όλο τον Οκτώβρη). Ειναι μερος απο τον 9ο & ολος ο 10ος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris59 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Και μία ερώτηση: Ξέρει κανείς τι γίνεται με το ιδιόκτητο της Vivodi στην Ανω Τούμπα; Βαλε στο site της Βιβοντι τον αριθμο του τηλεφωνου σου να δεις τι εχει απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Εμένα το Cube έληξε 11/9 και σήμερα ήλθε ο λογαριασμός 37,40 Ευρώ (περιλαμβάνει Σεπτέμβρη και όλο τον Οκτώβρη). Υπάρχει κάποια φόρμουλα να βάλει κάποιος το 9μηνο πακέτο που είναι κανονικά για νέους χρήστες, χωρίς να διακόψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris59 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Υπάρχει κάποια φόρμουλα να βάλει κάποιος το 9μηνο πακέτο που είναι κανονικά για νέους χρήστες, χωρίς να διακόψει; Σε πιο εισαι τωρα? Εαν ειχες ξαναβαλει στην ιδια γραμμη τηλεφωνου δεν γινετε.Δες Πλαισιο εαν εληξε η προσφορα 9 μηνες με 99 ευρω, ηταν μεχρι 15/10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Σε πιο εισαι τωρα? Εαν ειχες ξαναβαλει στην ιδια γραμμη τηλεφωνου δεν γινετε.Δες Πλαισιο εαν εληξε η προσφορα 9 μηνες με 99 ευρω, ηταν μεχρι 15/10? Η 5μηνη vivodi dslcube μου έληξε στις 12/9 και μετά η σύνδεση συνεχίστηκε αφού δεν έκανα αίτηση διακοπής. Πέρασε σε μηνιαία χρέωση και σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός για τις υπόλοιπες μέρες του Σεπτέμβρη και για τον Οκτώβρη 36 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris59 Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Η 5μηνη vivodi dslcube μου έληξε στις 12/9 και μετά η σύνδεση συνεχίστηκε αφού δεν έκανα αίτηση διακοπής. Πέρασε σε μηνιαία χρέωση και σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός για τις υπόλοιπες μέρες του Σεπτέμβρη και για τον Οκτώβρη 36 ευρώ. Eισαι οκ, ετσι θα συνεχισει εαν δεν αλλαξεις την συνεχεια αυτη με αιτημα σου που θελεις να πας.Προτεινω εαν εισαι στο δικτυο τους να πας σε αλλο προγραμμα τους, που θα ειναι πιο συμφερον για σενα, μελετησε τα προγραμματα τους ολα που μπορεις να εισαι και εσυ μεσα.Επισης εαν εισαι σε υποχρεωτικο 12 μηνο εαν θελησεις να φυγεις απο αυτους, χρεωνεσε απενεργοποιειση με 59 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. October 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2007 Eισαι οκ, ετσι θα συνεχισει εαν δεν αλλαξεις την συνεχεια αυτη με αιτημα σου που θελεις να πας.Προτεινω εαν εισαι στο δικτυο τους να πας σε αλλο προγραμμα τους, που θα ειναι πιο συμφερον για σενα, μελετησε τα προγραμματα τους ολα που μπορεις να εισαι και εσυ μεσα.Επισης εαν εισαι σε υποχρεωτικο 12 μηνο εαν θελησεις να φυγεις απο αυτους, χρεωνεσε απενεγοποιειση με 59 ευρω. Δυστυχώς εδώ (Καλαμάτα) δεν φτάνει το ιδιόκτητο δίκτυο της vivodi ακόμα. Δεν ξέρω τι με συμφέρει να κάνω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts