Deadly_Sin1629395575 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Το παρήγγειλα για μια ξαδερφουλα μου άρα από βδομάδα θα το περιεργαστω. Την επρηξα να πάρει το μωβ αλλά δεν τα κατάφερα, μαύρο τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 root στην 4.4 με κληδομενω bootloader ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Για Ελληνική official ROM ψάχνουμε για region eastern europe ή κάτι άλλο; Έχω φάει το ιντερνετ και δεν βρίσκω κάτι, μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damin26 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Για Ελληνική official ROM ψάχνουμε για region eastern europe ή κάτι άλλο; Έχω φάει το ιντερνετ και δεν βρίσκω κάτι, μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Έχει Ελληνική official, ορίστε ένα πρόγραμμα που σου κατεβάζει όποια rom θέλεις για όποιο κινητό θέλεις: http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/pc-xperifirm-xperia-firmware-downloader-t2834142 Τα αρχεία που θα σου κατεβάζει τα κάνεις decrypt με το flashtool και αυτό με τη σειρά του σου δημιουργεί ένα ftf αρχείο. Στη συνέχεια αυτό μπορείς να το κρατήσεις και να το φλασάρεις όποτε το χρειάζεσαι, πάντα με τη χρήση του flashtool! Παράθεση Sony Ericsson W800i --> Sony Ericsson K800i --> Sony Ericsson Yari --> Sony Ericsson Live with Walkman --> Sony Xperia SP --> Sony Xperia XZ1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Καλησπέρα,πριν λίγο έκανα επαναφορά κινητού και όταν το άνοιξα ξανά στο 'Αλμούμ' ή στα 'Βίντεο' δεν υπάρχουν φωτογραφίες που είχε από όταν το αγόρασα ή ένα trailerακι από Spiderman..Γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Απορία για όποιον έχει αγοράσει το M2 dual. Μπορεί να κατέβει η εφαρμογή xperia keyboard και να μπορεί να γράφει με Τ9; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mayra5 Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 παρακαλω θα ηθελα να μαθω εαν στο sony m2 μπορω να χρησιμοποιησω με καποιο τροπο GPS ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση vegas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Έχεις εγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης όπως το iGo για παράδειγμα; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisN900 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 καλησπερα σε ολους.δωσανε σε ενα φιλο μου το εν λογο τηλεφωνο ανοιγει κανονικα με ελληνικη γλωσσα αλλα δεν αναγνωριζει την sim!!!τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 καλησπερα σε ολους.δωσανε σε ενα φιλο μου το εν λογο τηλεφωνο ανοιγει κανονικα με ελληνικη γλωσσα αλλα δεν αναγνωριζει την sim!!!τι μπορει να συμβαινει? Μηπως εχει προβλημα η σιμ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Θέμα επαφής της, εφαρμογής της εννοώ στο πως "ακουμπαει", νομίζω το αντιμετωπισαν κι άλλα παιδιά, διάβασε στις πρώτες σελίδες. Δεν νομίζω πως είναι κάτι σοβαρό Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 Εδω root για 4.4 http://forum.xda-developers.com/xperia-m2/help/kitkat-root-locked-bootloader-t2927377 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKUNK93 Δημ. November 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2014 (edited) Μια βοήθεια ..... Πήρα αυτή την θήκη http://www.amazon.com/dp/B00K84Z4M2/ref=twister_B00K84Z1JI Πως μπορω όταν ειναι κλειστό το καπάκι να δω ποιος καλεί ή την ωρα ή δεν ξέρω τι άλλο.... Δεν μπορω να το βρω... υπαρχει κάποια ρύθμιση ? Ευχαριστω Edited November 6, 2014 by SKUNK93 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Πατάς το πλήκτρο δεξιά και ανάβει η οθόνη και τα βλέπεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SKUNK93 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Το εχω κανει αυτό... Δεν θα έπρεπε όταν κλείσω το καπάκι να το κανει μόνο του? Ενα samsung s4 mini που εχω το κανει μόνο του με το άνοιγμα κλείσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 γεια σας παιδια.εκανα την αγορα μου και εγω απο το σκρουτζ. να ρωτησω μιας και θα γινω κατοχος την δευτερα. στην συσκευασια υπαρχουνε handsfree? θα παρει την εκδοση L? με την 4.4.4 την εκδοση που εχει παρει η καμερα εχει βελτιωθει? σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Το εχω κανει αυτό... Δεν θα έπρεπε όταν κλείσω το καπάκι να το κανει μόνο του? Ενα samsung s4 mini που εχω το κανει μόνο του με το άνοιγμα κλείσιμο To M2 ειναι midrange συσκευή..... Μην ζητάμε και παπάδες.....μεγάλα παιδιά είμαστε..... ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γεια σας παιδια.εκανα την αγορα μου και εγω απο το σκρουτζ. να ρωτησω μιας και θα γινω κατοχος την δευτερα. στην συσκευασια υπαρχουνε handsfree? θα παρει την εκδοση L? με την 4.4.4 την εκδοση που εχει παρει η καμερα εχει βελτιωθει? σας ευχαριστω. Ναι Λογικά ναι Ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 σε ευχαριστω για την απαντηση.. θα πω εντυπωσεις την δευτερα που θα το εχω στα χερια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_27 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 μπορει καποιος να ανεβασει link για 4.3 το FTF 18.0.C.1.13 απο την επισημη ελληνικη ρομ για Downgrade Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Παιδιά να ρωτησω το κινητό με σχετικά μέτρια χρήση βγάζει μια μέρα μπαταρία σχετικά άνετα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ναι, άνετα, λογικά και δύο από ότι έχω ακούσει από γνωστή μου Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Ναι, άνετα, λογικά και δύο από ότι έχω ακούσει από γνωστή μου Ευχαριστώ πολύ να σαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Γενικά σαν συσκευή αξίζει; Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το sony E3. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Γενικά σαν συσκευή αξίζει; Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το sony E3. ΘΑ σου πρότεινα Μ2 μιας και έχει και 8αρα κάμερα.. βέβαια και το Ε3 μια χάρα είναι. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 M2 βέβαια ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts