sundance Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 οι αισθητηρες παιδια που παιζουν ρολο, γιατι αποσο βλεπω το 660 εχει λιγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themig Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Επειδη βλεπω οτι ειναι αξιοπρεπες το τηλεφωνο και με μεγαλη μπαταρια. Θα ηθελα να μαθω ποσες ωρες θελει για μια πληρη φορτιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 kalhmera αγορασα το σ660 για ενα φιλο, εχω παρει πολλα απο μινιτιλ...ευχαριστημενος με χρι τωρα δεν ειχα ξαναδει σ660, το κακο ειναι οτι δεν ανοιγει η συσκευη... οταν το συνδεω με τον υπολογιστη το αναγνωριζει, αλλα δεν ανοιγει η συσκευη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 kalhmera αγορασα το σ660 για ενα φιλο, εχω παρει πολλα απο μινιτιλ...ευχαριστημενος με χρι τωρα δεν ειχα ξαναδει σ660, το κακο ειναι οτι δεν ανοιγει η συσκευη... οταν το συνδεω με τον υπολογιστη το αναγνωριζει, αλλα δεν ανοιγει η συσκευη... καλήμερα δες λίγο την μπαταρία στις επαφές μήπως έχει ταινία διάφανη ἡ σελοτεϊπ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morrison100 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 καλήμερα δες λίγο την μπαταρία στις επαφές μήπως έχει ταινία διάφανη ἡ σελοτεϊπ την εβγαλα την ταινια...δεν λειτουργουσε... μαλλον ομως ειχε καποιο κολλημα, γιατι μετα το 2ο βγαλσιμο της μπαταριας, το τηλεφωνο ανοιξε ως δια μαγειας!!! ισως καποιο σκουπιδακι να υπηρχε η γενικα να ειχε κολλησει η μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 το gps λειτουργει γρηγορα και με ακριβεια? πολλοι λενε οτι οι mediatek εχουν θεμα με το gps (δεν κλειδωνει δορυφορους, εχει μεγαλη αποκλιση κλπ) σε σχεση με τον snappdragon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Μολις μπηκε παραγγελια απο Minideal στα 154.99$ δηλαδη 113.831 ευρω με δωρα φορτιστης αυτοκινητου δυο φιλμ προστασιας και μια θηκη σιληκονης χρωματος μαυρου ημουν μεταξυ αυτου και του red rise 1s αλλα προτιμησα αυτο λογο ογκου του 1s γιατι αποτι ειδα ειναι λιγο καδρονακι και για την μπαταρια!!!Ελπιζω να βγει καλο και να ειναι ολα καλα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Επειδη βλεπω οτι ειναι αξιοπρεπες το τηλεφωνο και με μεγαλη μπαταρια. Θα ηθελα να μαθω ποσες ωρες θελει για μια πληρη φορτιση; Αδερφέ 3,5 εως 4 ώρες φόρτιση τσεκαρισμένο από το δικό μου!:happy: Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themig Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Αδερφέ 3,5 εως 4 ώρες φόρτιση τσεκαρισμένο από το δικό μου!:happy: Οκ ευχαριστω πολυ, μεχρι στιγμης δεν βλεπω κατι αρνητικο στο κινητο, ειμαι αναμεσα σ`αυτο και σε ενα xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Εγώ ούτε πουλάω κινητά ούτε ρεκλάμα κάνω στην lenovo εξάλλου και εμένα ένας φίλος μου το πρότεινε και τον ευγνωμονώ κάθε μέρα, αλλά αν το πάρεις θα έχεις πάρει μια σωστή απόφαση, και να το θέσω και πιο απλά αδερφέ με τα λεφτά αυτά το S660 έχει περισσότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά από όλα σε αυτήν κατηγορία και να μην σου πω σε όλες της κατηγορίες. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 το gps λειτουργει καλα? κλειδωνει? εχει ακριβεια ή δειχνει με 50-200 μ αποκλιση. ετσι λενε για τους mtk επεξεργαστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 το gps λειτουργει γρηγορα και με ακριβεια? πολλοι λενε οτι οι mediatek εχουν θεμα με το gps (δεν κλειδωνει δορυφορους, εχει μεγαλη αποκλιση κλπ) σε σχεση με τον snappdragon. το gps λειτουργει καλα? κλειδωνει? εχει ακριβεια ή δειχνει με 50-200 μ αποκλιση. ετσι λενε για τους mtk επεξεργαστες. Ποιος το λεει αυτό ρε παιδιά? Ειναι τεχνικός/μηχανικός? Μπούρδες! Το ΜΤΚ άριστα και σωστά δουλευει ΚΑΙ ΣΤΟ GPS, απλώς υπάρχουν πολλά "φτηνά" κινέζικα κινητά που έχουν κακοσχεδιασμένες κεραίες και δεν έχουν καλή/σωστή λήψη! Ρώτα οποιονδήποτε κάτοχο Lenovo / Huawei / Xiaomi (με ΜΤΚ) να σου πει αν έχει οποιοδήποτε θέμα με το GPS... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Έχω το Sygic στο lenovo S660 με ακρίβεια 2 μέτρα εως 0 απόκλιση. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 http://www.needrom.com/mobile/lenovo-s660-2/ Ανενημέρωτους σας βρίσκω, δε πέρασε κάνεις kitkat στο S660; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 ολο και πληθαινουμε :happy: το παρελαβα κι εγω σημερα απο minideal. ηρθε σε 14 μερες. εχει παει 114 ευρω (μετατροπεας καταστηματος). @manux λιγουρευομαι κιτ-κατ :D Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Σημερα εφυγε το δικο μου απο Κινα μου εστειλαν και αριθμο συστημενου ελπιζω να ερθει γρηγορα οσο αναφορα την KitKat που ανεφερε ο φιλος πιο πανω εχει δοκιμασει κανεις κατι ειναι καλυτερα?Ευχαριστω προκαταβολικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Παιδιά θα μείνετε πολύ ενθουσιασμένοι από την αγορά σας, περιμένω τις εντυπώσεις σας μόλις τα παραλάβετε. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Παιδιά θα μείνετε πολύ ενθουσιασμένοι από την αγορά σας, περιμένω τις εντυπώσεις σας μόλις τα παραλάβετε. Νομιζω πως ειναι οτι καλυτερο σαυτα τα χρηματα απο οποια μερια κιαν το δεις!Ευχομαι να ερθει και να ειναι ολα καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Νομιζω πως ειναι οτι καλυτερο σαυτα τα χρηματα απο οποια μερια κιαν το δεις!Ευχομαι να ερθει και να ειναι ολα καλα! Αυτό είναι σίγουρο, περιμένω εντυπώσεις Στέφανε. Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Με την KitKat τι γινεται τελικα την υποστηριζει πληρως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Με την KitKat τι γινεται τελικα την υποστηριζει πληρως? Εγώ αυτό δεν το γνωρίζω ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει για αυτό! Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Οποιος μπορει να βρει tempered glass για το s660 ας το ποσταρει απο καπου αξιοπιστα εγω με λιγο ψαξιμο που εκανα βρηκα μονο αυτο το σιτε αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι οκ....Επισεις αν ταιριαζει απο καποιο αλλο θα βοηθουσε πολυ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Οποιος μπορει να βρει tempered glass για το s660 ας το ποσταρει απο καπου αξιοπιστα εγω με λιγο ψαξιμο που εκανα βρηκα μονο αυτο το σιτε αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι οκ....Επισεις αν ταιριαζει απο καποιο αλλο θα βοηθουσε πολυ.... Στέφανε δες και εδώ http://www.aliexpress.com/item/LENOVO-SERIES-S660-premium-glass-ExplosionProof-Tempered-Glass-Film-toughened-armoured-membrane-Anti-shatter-screen-protector/1854914123.html Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Στέφανε δες και εδώ http://www.aliexpress.com/item/LENOVO-SERIES-S660-premium-glass-ExplosionProof-Tempered-Glass-Film-toughened-armoured-membrane-Anti-shatter-screen-protector/1854914123.html Σευχαριστω παρα πολυ φιλε μου να εισαι παντα καλα αν και δεν εχω ξαναψωνισει απο εκει θα το προσπαθησω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 (edited) απο οτι διαβασα ειστε πολυ ευχαριστημενοι με το λενοβακι... ειμαι ενα κλικ πριν το παραγγειλω... (για φιλο μου) απλα ψαχνω τα κινεζομαγαζα για την καλυτερη τιμη;) (edit) μολις εφυγε παραγγελια απο εδω http://www.to2c.com/lenovo-s660-basic-smart-phone.html δεν τους εγραψα τιποτα. ουτε για root ουτε για τιποτα. μηπως επρεπε να τους πω κατι?? Edited May 31, 2014 by patrik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts