p_sapelas Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Καλησπέρα παιδιά, έπειτα από ένα μήνα χρήσης κ εκεί που είχα λύσει όλα τα μικροπροβληματάκια κ είπα πλέον δεν αλλάζω αυτή την συσκευή.... Μετά από μία επανεκκίνηση για να βάλω την 2ρη μπαταρία... τίποτα.. το τηλέφωνο δεν ανταποκρίνεται... όταν κάποια στιγμή μετά από πολλές προσπάθειες κ βάλε βγάλε μπαταρίας άνοιξα είχα την φαεινή ιδέα να κάνω restore factory settings... φυσικά το τηλέφωνο πήγε να κάνει επανεκκίνηση κ από τότε τπτ. Αυτό φυσικά αποδεικνύει ότι το τηλέφωνο δεν έχει κάποιο hardware πρόβλημα όπως για παράδειγμα προβληματικό κουμπί. Αν κάποιος ξέρει αν υπάρχει κάποιο reset κουμπί κάπου ή έχει καμιά ιδέα ας μας πεί. Σήμερα θα επικοινωνήσω με τον πωλητή για να δώ τί μπορεί να γίνει με την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marcos_07 Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ IPHONE ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΧΡΙΟ ΙΡΑ....ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ?ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΟΗΓΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ....ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ,ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Καλώς ήρθες. Τροποποίησα τον τίτλο γιατί ήταν παραπλανητικός μιας και το κινέζικο-iphone που έχεις εσύ δεν έχει καμία σχέση με το κανονικό, και δεύτερον ΔΕΝ γράφουμε με κεφαλαία στο forum γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Άλλαξε το λοιπόν γιατί είναι και κουραστικό για τον αναγνώστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Mια σχετικα καινουργια συσκευη ειναι το jc35 εξισου πολυ καλο σαν το k599. Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aGka8l Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 παιδιά με το sar τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Γειά σας Δεν ήξερα που να αποτανθώ και είπα να ζητήσω βοήθεια εδώ που υπάρχει κίνηση . Μου φέρανε/δωρήσανε ένα iPhone (μαϊμού ?? ) δεν ξέρω , απ΄την Αμερική , απ' την Κίνα ? δεν ξέρανε , δεν μου είπαν πόσο το πήρανε. Πάντως είναι ίδιο με της Apple σε εμφάνιση , έχει WiFi , Radio , Blutooth , TV ( πιάνει όλα τα Ελληνικά κανάλια καμπάνα ) , Mp3 Player , Video Player , USB ,και ένα σωρό άλλες εφαρμογές . Δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω γιά σύνδεση σε Internet , αλλά θα ήθελα να ξέρω που μπορώ να βρω οδηγίες αν θέλω να προσθέσω κάποιες εφαρμογές . Πως μπορώ να βρω τα χαρακτηριστικά του , λένε είναι 3G , το μόνο που μπόρεσα να βρώ είναι ότι έχει μιά κάρτα 4GB . Ευχαριστώ γιά βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Γειά σας Δεν ήξερα που να αποτανθώ και είπα να ζητήσω βοήθεια εδώ που υπάρχει κίνηση . Μου φέρανε/δωρήσανε ένα iPhone (μαϊμού ?? ) δεν ξέρω , απ΄την Αμερική , απ' την Κίνα ? δεν ξέρανε , δεν μου είπαν πόσο το πήρανε. Πάντως είναι ίδιο με της Apple σε εμφάνιση , έχει WiFi , Radio , Blutooth , TV ( πιάνει όλα τα Ελληνικά κανάλια καμπάνα ) , Mp3 Player , Video Player , USB ,και ένα σωρό άλλες εφαρμογές . Δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω γιά σύνδεση σε Internet , αλλά θα ήθελα να ξέρω που μπορώ να βρω οδηγίες αν θέλω να προσθέσω κάποιες εφαρμογές . Πως μπορώ να βρω τα χαρακτηριστικά του , λένε είναι 3G , το μόνο που μπόρεσα να βρώ είναι ότι έχει μιά κάρτα 4GB . Ευχαριστώ γιά βοήθεια μαλλον εδω θα σε βοηθησουν τα παιδια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=248692 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 Sorry που θα στο χαλάσω αλλά είναι 100% κινέζικο. Το iPhone δεν έχει υποδοχή για κάρτα μνήμης, δεν έχει βέβαια δέκτη τηλεόρασης κτλ. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
straks08 Δημ. November 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2009 http://www.ricardo.gr/buy/κινητή-σταθερή-τηλεφωνία/κινητή-τηλεφωνία/συσκευές/λοιπές-μάρκες/αντιγραφο-iphone-3gs-32gb/v/an587800458/ ρε παιδια αυτο το κινητο ποιο ειναι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 http://www.china-mobile-phone.com/2009-09/m002l.htm ΟΡΙΣΤΕ ΜΟΟ2L ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΛΑΡΑΚΙ ΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΛΑΡΑΚΙ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Δεν εχουν διαφορες,,ολα σαν το Κ599 ειναι πανω κατω.Το 3Gs λενε οτι εχει 3mpixel καμερα, αλλα δεν το πολυ πιστευω...:O Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Δεν εχουν διαφορες,,ολα σαν το Κ599 ειναι πανω κατω.Το 3Gs λενε οτι εχει 3mpixel καμερα, αλλα δεν το πολυ πιστευω...:O ακριβως ιδιο ειναι..μην σου πω και χειροτερο! απο ογκο και βαρος ειναι "τουβλο". ειπα κι'εγω οτι βγηκε κινητο καλυτερο απο το Κ599 :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Ευχαριστώ παιδιά εκεί όντως γίνεται πολλή συζήτηση . Τώρα πρόσεξα ότι στο φορτιστή γράφει made in China . Τι άλλο θα δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Αυτα τα παιχνιδια λετε να τρεχουν? *** Το link αφαιρέθηκε *** Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Αυτα τα παιχνιδια λετε να τρεχουν? *** Το link αφαιρέθηκε *** οτι ειναι σε java τρεχει κανονικα στο κινητο! στο λινκ που δινεις τα παιχνιδια ειναι java και λογικα θα παιζουν.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 ακριβως ιδιο ειναι..μην σου πω και χειροτερο! απο ογκο και βαρος ειναι "τουβλο". ειπα κι'εγω οτι βγηκε κινητο καλυτερο απο το Κ599 :whistle:Κινητό με τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά πολύ πιο γρήγορο από το k599 είναι το wg3,ο κλώνος του HTC HERO.Αλλά σαν εμφάνιση εμένα δεν μου κάνει,έχει και οθόνη 3,2'' με κάπως περίεργη ανάλυση(νομίζω 240*400) Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 δεν ειναι 3g ειναι κοπια εξωτερικα σαν το 3g iphone περνει μονο java εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 To C5 με windows λογισμικο ειναι πολυ γρηγορο.Εχει 450 MHz επεξεργαστη. Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 To C5 με windows λογισμικο ειναι πολυ γρηγορο.Εχει 450 MHz επεξεργαστη. Ωραιο μηχανιμα bill21. Kαι αποτι ειδα στο ebay με μια τιμη 230$ (κοινως 150 ευρω) το παιρνεις με 8GB εσωτερικη μνημη εχει wifi, gps, windows mobile λογισμικο, εναλασομενο UI (iphone και windows mobile). Bεβαια αυτο παιζει σε αλλη κατηγορια γιατι ουτε dual sim δεν βλεπω να χει ουτε τηλεοραση αλλα νομιζω πως ειναι μια παρα πολυ καλη προταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Σύμφωνα με τους ΟΠΧ: Απαγορεύεται η δημοσίευση αγγελιών πώλησης, ζήτησης ή ανταλλαγής, καθώς και μηνυμάτων που έχουν ως σκοπό τη συναλλαγή με επισκέπτες/μέλη του myphone.gr. Οι αγγελίες θα πρέπει να δημοσιεύονται αποκλειστικά στην ενότητα των Αγοραπωλησιών (Buy and Sell Mobiles, Buy and Sell General), η οποία διέπεται από ειδικότερους όρους που περιγράφονται αναλυτικά σε παρακάτω παραγράφους. Συνεπώς τα σχετικά μηνύματα προώθησης συγκεκριμένης αγγελίας, διαγράφηκαν. Για οποιοεσδήποτε απορίες/ενστάσεις, μπορείτε να επικοινωήσετε μαζί μου με προσωπικό μήνυμα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Μετα απο αρκετη ερευνα το καλυτερο και πιο πληρες κινεζικο τηλεφωνο στην κατηγορια Dual Sim Wifi TV ειναι το Μ002L και εφοσον το απεκτησα πριν λιγες μερες μπορω να πω με σιγουρια και με προσωπικη εμπειρια οτι ειναι το καλυτερο. Τεχνικα Χαρακτηριστικα: WIFI:802.11b/g wireless internet Dual sim card dual standby 3.5 inch touch screen, PX: 320*480 Analog TV Dual cameras with flash lamp Slide to unlock Slide to turn page (3 pages) Bluetooth A2DP FM radio(can output voice) E-book reader MP4,MP3 JAVA 2.0 Support TF card to 16GB max Quad band:GSM 850/900/1800/1900MHZ Handshaking functions(change music and picture by shaking) Language :English/French/Spanish/Polish/Portuguese/Italian/German/Bahasa Melayu/Bahasa Indonese/Czech/Slovak/Dutch/Vietnamese/Turkish/Russian/Bulgarian/Arabic/Pesian/Greek/Chinese Features 1.3.5 inch touch screen,1600k HVGA PX: 320*480 2.800 group contacts 3.T-Flash Card Suphporting,built in 71.8M,support extend TF card to 16GB Max 4. 2 Mega pixel camera for Picture & Video capability,solomobi.com test put out biggest size is 1600*1200 5. Stereo Loud speaker, 64 chord ring tone 6. MP3 & MP4 player 7. GPRS & WAP connectivity, MMS Transceive 8. U disk support function to keep the information storage 9. Bluetooth 10.Video: 3GP,MP4,play in full screen 11.calendar,To do list,Alarm,World Clock,Spotwatch 12.caller picture,caller Ring Tone,caller video 13. Telephone directories:800 groups of contacts, support incoming call with big head sticker,incoming call ring 14. Schedule power on/off: support to start/close under set time 15. Alarm clock:5 groups, support alarm clock when machine’s closed, can set from Monday to Sunday 16. Games: 4 common games,JAVA 17.IMEI:35165*** IMEISV:20 IMEI:35165*** 18.More informations:MP3/MP4/Handsfree/SMS group sending/Voice recorder/ WAP/Handwritting input/3.5inch screen/Bluetooth/GPRS download/MMS/E-book/calendar/alarm clock/calculator/Currency converter/Radio/JAVA 2.0/WIFI/Dual sim card dual standby/Map/Voicemail/Answer/Stopwatch... Επισης απο οσο εχω δει εχει και πολυ καλη αναμονη μπαταριας με αρκετη χρηση κραταει 2 μερες ανετα. Του εχω φορτωσει και πολλα προγραμματα τα παιζει ολα μια χαρα κανενα απολυτως προβλημα. Πραγματικα ενα πολυ καλο κινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Ωραιο μηχανιμα bill21. Kαι αποτι ειδα στο ebay με μια τιμη 230$ (κοινως 150 ευρω) το παιρνεις με 8GB εσωτερικη μνημη εχει wifi, gps, windows mobile λογισμικο, εναλασομενο UI (iphone και windows mobile). Bεβαια αυτο παιζει σε αλλη κατηγορια γιατι ουτε dual sim δεν βλεπω να χει ουτε τηλεοραση αλλα νομιζω πως ειναι μια παρα πολυ καλη προταση. Nαι ειναι ωραιο κινητο, αλλα να λεμε και την αληθεια, κινεζος χωρις τηλεοραση δεν λεει :lol::lol::lol: Το οτι δεν εχει dual sim δεν με ενοχλει ιδιαιτερα αλλα η τηλεοραση ειναι μεγαλο gadgetaki :) 4GB εσωτερικη μνημη εχει οχι 8gb.Στα 150 ευρο το εχω βρει απο Κινα με επιπλεον 4GB (συνολο 8gb ) και με καποια extra ακομα.H τιμη ειναι με μεταφορικα κομπλε.Σκεφτομαι σοβαρα να το παρω, η μπαταρια τελικα ειναι ιδια με του k599 αλλα δεν εχει ΤV... Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetres_ Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Καλησπέρα παιδιά δύο απορίες έχω. Τι λειτουργικό έχει, αν δέχεται δηλαδή εφαρμογές και με άριστα το 10 τι βαθμό παίρνει? Σίγουρα θα έχουν απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες, αλλά είναι πολλές και θέλω μια γρήγορη απάντηση για να κάνω την επιλογή μου. Και κάτι τελευταίο ,είναι οκ το http://www.china-mobile-phone.com/ για παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 To C5 με windows λογισμικο ειναι πολυ γρηγορο.Εχει 450 MHz επεξεργαστη. Τωρα και το C6 με πιο μεγαλη οθονη! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill21 Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Ωραιο κινητο και αυτο !! Υπαρχουν κινεζικα που αξιζουν και το τελευταιο ευρω που δινεις. Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts