morfo1967 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 (edited) Οποιος θέλει ας δοκιμάσει 1. αν δουλεύει το usb otg και 2. αν ανοίγει κανονικά απο το εμπρός κουμπί όπως και το κανονικό ώστε να ξέρω αν θα έρθω ή όχι και εγώ στην παρέα σας. usb otg δεν εχω δοκιμασει ακομη, το εμπρός κουμπί όπως και το κανονικό δεν εχει κανενα προβλημα.εχει βελτιωθει πολυ η καμερα φλας απο τοτε που το αγορασα.Απαντησα για το κλωνο που εχω παντα.8 τεμ εχουμε παρει στα γυρω γραφεια Edited October 30, 2013 by morfo1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Mόνο τον κλώνο που έχεις και έχει φυσικά προτείνει ο stargreek,εμπιστεύομαι προσωπικά σε κλώνο.Δεν υπάρχει κανένας άλλος κλωνος για μένα :p Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 (edited) Το μονο προβλημα που εχει ειναι ιδιο με το γνησιο και ειναι στοχος για κλοπη χαχα.Το αλλο κινεζικο που ειχα το ειχα ξεχασει 2 φορες σε καφε και τις 2 γυρισα και το πηρα,αυτο την τελευταια στιγμη προλαβα και το πηρα πισω απο τα χερια που το ειχε αρπαξει απο το τραπεζι καλο βραδυ Edited October 30, 2013 by stargreek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenitaaaaa Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 (edited) Κατασταση Ημερομηνια Περιοχη ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 30-10-2013 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 30-10-2013 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 26-10-2013 IPS ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 23-10-2013 IPS Πειτε μου οτι ειμαι σε καλο δρόμο!!!! Το κλεισιμο απο Κ.Δ αεροδρομιου σημαινει οτι περασε το τελωνειο;;;; Edited October 30, 2013 by elenitaaaaa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ναι όλα καλά.Ανάλογα την περιοχή που βρίσκεσαι το αργότερο την τρίτη θα το έχεις Το μονο προβλημα που εχει ειναι ιδιο με το γνησιο και ειναι στοχος για κλοπη χαχα.Το αλλο κινεζικο που ειχα το ειχα ξεχασει 2 φορες σε καφε και τις 2 γυρισα και το πηρα,αυτο την τελευταια στιγμη προλαβα και το πηρα πισω απο τα χερια που το ειχε αρπαξει απο το τραπεζι καλο βραδυ Γιώργο για το otg γνωρίζεις; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuntius Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Παιδιά, ενώ μέχρι το μεσημέρι μου έλεγε Posted 23-10-2013 and being processed για αποστολή στον αποδέκτη, τώρα μου έβγαλε σκέτο "The item (RC899570665HK) was posted on 23-Oct-2013." ... μπορεί να προχώρησε ή μπα;;;; Δείτε: "Number Origin Destination Events Status Operate RC899570665HK View Official Data Hong Kong Normal Tracking Greece(Modify) Normal Tracking 23-10-2013 13:20, Receive Item From Customer, IPS Transporting SummaryCopy Destination Country - Greece:Tracking Consuming:858 Millisecond 23-10-2013 13:20, Receive Item From Customer, IPS Origin Country - Hong Kong:Tracking Consuming:2980 Millisecond 23-Oct-2013, The item (RC899570665HK) was posted on 23-Oct-2013." Παράθεση Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Κατασταση Ημερομηνια Περιοχη ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 30-10-2013 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 30-10-2013 IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 26-10-2013 IPS ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 23-10-2013 IPS Πειτε μου οτι ειμαι σε καλο δρόμο!!!! Το κλεισιμο απο Κ.Δ αεροδρομιου σημαινει οτι περασε το τελωνειο;;;; Εφυγε για την πολη σου.Την Δευτερα το πολυ θα το εχεις πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargreek Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ναι όλα καλά.Ανάλογα την περιοχή που βρίσκεσαι το αργότερο την τρίτη θα το έχεις Γιώργο για το otg γνωρίζεις; Δεν εχει οπως το παραλαμβανεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenitaaaaa Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Εφυγε για την πολη σου.Την Δευτερα το πολυ θα το εχεις πιστευω Τη Δευτερα θα ειναι Σέρρες;;;;;; καλα και Δευτερα να μην ειναι (μεχρι τις 3 δουλευω), και να ερθει Τριτη, υπερευτυχισμενη θα ειμαι :D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Δεν εχει οπως το παραλαμβανεις Οκ θα περιμένω να μου πεις πότε θα έχει και θα προχωρήσω στην αγορά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuntius Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Να αρχίσω να αγχώνομαι ε;;; Παράθεση Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenitaaaaa Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Να αρχίσω να αγχώνομαι ε;;; περιμενε 2-3 μερες ακομα. Ισως δεν ανανεωθηκε ακομα το στατους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuntius Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Θα προσπαθήσω να βρω και την τσινέζα πωλήτρια αύριο online αλλά σιγά μην μπορεί να μάθει περαιτέρω details!!! Mε το καλό να παραλάβεις κοπελιά!!! Παράθεση Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenitaaaaa Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Θα προσπαθήσω να βρω και την τσινέζα πωλήτρια αύριο online αλλά σιγά μην μπορεί να μάθει περαιτέρω details!!! Mε το καλό να παραλάβεις κοπελιά!!! Ευχομαι να ειναι ολα καλα κ απλα να μην ενημερωθηκε το στατους σου! ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ευχομαι να ειναι ολα καλα κ απλα να μην ενημερωθηκε το στατους σου! ευχαριστω ποτε ακριβως εκανες παραγγελια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenitaaaaa Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 ποτε ακριβως εκανες παραγγελια? 27/9.. το εστειλε μολις εγκριθηκε η πληρωμη,αλλα 1/10 ειχαν μια βδομαδα διακοπες, οποτε οταν τους το γυρισε η μεταφορικη, ειχαν περασει μερες... για το γνωστο προβλημα με τις 2 μπαταριες. δεν εβρισκε μεταφορικη να το στειλει, κ στις 23/10 επιτελους ταχυδρομηθηκε. μια βδομαδα μετα, ειναι Ελλαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 27/9.. το εστειλε μολις εγκριθηκε η πληρωμη,αλλα 1/10 ειχαν μια βδομαδα διακοπες, οποτε οταν τους το γυρισε η μεταφορικη, ειχαν περασει μερες... για το γνωστο προβλημα με τις 2 μπαταριες. δεν εβρισκε μεταφορικη να το στειλει, κ στις 23/10 επιτελους ταχυδρομηθηκε. μια βδομαδα μετα, ειναι Ελλαδα απλη αποστολη η εμσ? μπορεις σε παρακαλω να μου γραψεις τον πωλητη ? ευχαριστω.αντε με το καλο να παραλαβεις και να μας γραψεις εντυπωσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenitaaaaa Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 απλη αποστολη η εμσ? μπορεις σε παρακαλω να μου γραψεις τον πωλητη ? ευχαριστω.αντε με το καλο να παραλαβεις και να μας γραψεις εντυπωσεις :) Απλή αποστολή http://www.aliexpress.com/item//1262513832.html απο εδω το πηρα. Απ'οσο ξέρω ειναι ιδιο με το 015 που λένε τα παιδια πιο πανω.... Ανυπομονω..... μολις το παρω, θα εχετε αμεσως σχολια. μακαρι να ειναι τοσο καλό όσο του stargreek και του morfo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EFH77 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Απλή αποστολή http://www.aliexpress.com/item//1262513832.html απο εδω το πηρα. Απ'οσο ξέρω ειναι ιδιο με το 015 που λένε τα παιδια πιο πανω.... Ανυπομονω..... μολις το παρω, θα εχετε αμεσως σχολια. μακαρι να ειναι τοσο καλό όσο του stargreek και του morfo. και πως ξερεις οτι ειναι το 015? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenitaaaaa Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 και πως ξερεις οτι ειναι το 015? δεν ειπα ΞΕΡΩ, ειπα: ΑΠΌΣΟ ΞΕΡΩ.... τα παιδια απο πανω , ετσι λενε.για να το λενε κατι παραπάνω θα γνωριζουν. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfo1967 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 δεν ειπα ΞΕΡΩ, ειπα: ΑΠΌΣΟ ΞΕΡΩ.... τα παιδια απο πανω , ετσι λενε.για να το λενε κατι παραπάνω θα γνωριζουν. :) Νομιζω Παρασκευη θα το εχεις,αυριο θα ειναι στην πολη σου,πηγαινε μονη σου να το παρεις απο το ταχυδρομειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenitaaaaa Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Νομιζω Παρασκευη θα το εχεις,αυριο θα ειναι στην πολη σου,πηγαινε μονη σου να το παρεις απο το ταχυδρομειο Θα παω ουτως ή αλλως την παρασκευη να παρω 2 αλλα δεματακια! μακαρι να ειναι κ το κινητο μου εκει :O ευχαριστω παρα πολυ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuntius Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Καλημέρα παίδες! Έστειλα χτες έβα μνμ στην κινεζούλα η οποία μου λέει δεν έρχονται λοφικσ με hong kong post αλλά με ems dhl. Ωστόσο εμένα η παραγγελία λέει shipping method hong kong post airmail κ για του λόγου το αληθές το RC899570665HK μου δίνει αποτέλεσμα μόνο στο hong kong post και όχι σε dhl. Της εθπσ ότι σρχικά έλεγε status posted 23-10 κ being processed for delivery κ ότι τώρα δίνει posted on 23-10 κ αυτή επιμένει ότι το τηλέφωνο έχει φτάσει ελλάδα κ θα παραλάβω. Εγώ είμαι λάθος ή αυτή ζαβή κ λέει πατάτες???? Παράθεση Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 31, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Κανε λιγο υπομονή, είναι νωρίς ακόμα για να προβείς σε κάποια κίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuntius Δημ. October 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2013 Δεν θα κινηθώ ακόμα αλλά θέλω να ξέρω τι γίνεται. Είναι δυνατόν να μου Λέει ότι έρχεται με ems dhl κ η ίδια η παραγγελία να λέει hong kong airmail κ να δουλεύει αυτόε ο κωδικός? Κ λέει κιόλας φέφτασε ελλάδα χωρίς να προκύπτει πουθενά! Παράθεση Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts