Jump to content

Κινέζικα Clones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οποιος θέλει ας δοκιμάσει 1. αν δουλεύει το usb otg και 2. αν ανοίγει κανονικά απο το εμπρός κουμπί όπως και το κανονικό ώστε να ξέρω αν θα έρθω ή όχι και εγώ στην παρέα σας.

usb otg δεν εχω δοκιμασει ακομη, το εμπρός κουμπί όπως και το κανονικό δεν εχει κανενα προβλημα.εχει βελτιωθει πολυ η καμερα φλας απο τοτε που το αγορασα.Απαντησα για το κλωνο που εχω παντα.8 τεμ εχουμε παρει στα γυρω γραφεια

Edited by morfo1967

• Απαντήσεις 5,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mόνο τον κλώνο που έχεις και έχει φυσικά προτείνει ο stargreek,εμπιστεύομαι προσωπικά σε κλώνο.Δεν υπάρχει κανένας άλλος κλωνος για μένα :p

Το μονο προβλημα που εχει ειναι ιδιο με το γνησιο και ειναι στοχος για κλοπη χαχα.Το αλλο κινεζικο που ειχα το ειχα ξεχασει 2 φορες σε καφε και τις 2 γυρισα και το πηρα,αυτο την τελευταια στιγμη προλαβα και το πηρα πισω απο τα χερια που το ειχε αρπαξει απο το τραπεζι καλο βραδυ Edited by stargreek

Κατασταση Ημερομηνια Περιοχη

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 30-10-2013 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 30-10-2013 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 26-10-2013 IPS

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 23-10-2013 IPS

Πειτε μου οτι ειμαι σε καλο δρόμο!!!!

Το κλεισιμο απο Κ.Δ αεροδρομιου σημαινει οτι περασε το τελωνειο;;;;

Edited by elenitaaaaa

Ναι όλα καλά.Ανάλογα την περιοχή που βρίσκεσαι το αργότερο την τρίτη θα το έχεις

Το μονο προβλημα που εχει ειναι ιδιο με το γνησιο και ειναι στοχος για κλοπη χαχα.Το αλλο κινεζικο που ειχα το ειχα ξεχασει 2 φορες σε καφε και τις 2 γυρισα και το πηρα,αυτο την τελευταια στιγμη προλαβα και το πηρα πισω απο τα χερια που το ειχε αρπαξει απο το τραπεζι καλο βραδυ

Γιώργο για το otg γνωρίζεις;

Παιδιά, ενώ μέχρι το μεσημέρι μου έλεγε Posted 23-10-2013 and being processed για αποστολή στον αποδέκτη, τώρα μου έβγαλε σκέτο "The item (RC899570665HK) was posted on 23-Oct-2013." ... μπορεί να προχώρησε ή μπα;;;;

Δείτε:

"Number Origin Destination Events Status Operate

RC899570665HK

View Official Data

Hong Kong

Normal Tracking

Greece(Modify)

Normal Tracking 23-10-2013 13:20, Receive Item From Customer, IPS

Transporting

SummaryCopy

Destination Country - Greece:Tracking Consuming:858 Millisecond

23-10-2013 13:20, Receive Item From Customer, IPS

Origin Country - Hong Kong:Tracking Consuming:2980 Millisecond

23-Oct-2013, The item (RC899570665HK) was posted on 23-Oct-2013."

Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί...

Κατασταση Ημερομηνια Περιοχη

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 30-10-2013 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 30-10-2013 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 26-10-2013 IPS

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 23-10-2013 IPS

Πειτε μου οτι ειμαι σε καλο δρόμο!!!!

Το κλεισιμο απο Κ.Δ αεροδρομιου σημαινει οτι περασε το τελωνειο;;;;

Εφυγε για την πολη σου.Την Δευτερα το πολυ θα το εχεις πιστευω

Ναι όλα καλά.Ανάλογα την περιοχή που βρίσκεσαι το αργότερο την τρίτη θα το έχεις

Γιώργο για το otg γνωρίζεις;

Δεν εχει οπως το παραλαμβανεις

Εφυγε για την πολη σου.Την Δευτερα το πολυ θα το εχεις πιστευω

Τη Δευτερα θα ειναι Σέρρες;;;;;; καλα και Δευτερα να μην ειναι (μεχρι τις 3 δουλευω), και να ερθει Τριτη, υπερευτυχισμενη θα ειμαι :D:D:D:D

Δεν εχει οπως το παραλαμβανεις

Οκ θα περιμένω να μου πεις πότε θα έχει και θα προχωρήσω στην αγορά

Να αρχίσω να αγχώνομαι ε;;;
Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί...

Θα προσπαθήσω να βρω και την τσινέζα πωλήτρια αύριο online αλλά σιγά μην μπορεί να μάθει περαιτέρω details!!!

Mε το καλό να παραλάβεις κοπελιά!!!

Θα προσπαθήσω να βρω και την τσινέζα πωλήτρια αύριο online αλλά σιγά μην μπορεί να μάθει περαιτέρω details!!!

Mε το καλό να παραλάβεις κοπελιά!!!

Ευχομαι να ειναι ολα καλα κ απλα να μην ενημερωθηκε το στατους σου!

ευχαριστω

Ευχομαι να ειναι ολα καλα κ απλα να μην ενημερωθηκε το στατους σου!

ευχαριστω

ποτε ακριβως εκανες παραγγελια?

ποτε ακριβως εκανες παραγγελια?

27/9.. το εστειλε μολις εγκριθηκε η πληρωμη,αλλα 1/10 ειχαν μια βδομαδα διακοπες, οποτε οταν τους το γυρισε η μεταφορικη, ειχαν περασει μερες... για το γνωστο προβλημα με τις 2 μπαταριες. δεν εβρισκε μεταφορικη να το στειλει, κ στις 23/10 επιτελους ταχυδρομηθηκε. μια βδομαδα μετα, ειναι Ελλαδα

27/9.. το εστειλε μολις εγκριθηκε η πληρωμη,αλλα 1/10 ειχαν μια βδομαδα διακοπες, οποτε οταν τους το γυρισε η μεταφορικη, ειχαν περασει μερες... για το γνωστο προβλημα με τις 2 μπαταριες. δεν εβρισκε μεταφορικη να το στειλει, κ στις 23/10 επιτελους ταχυδρομηθηκε. μια βδομαδα μετα, ειναι Ελλαδα

απλη αποστολη η εμσ?

μπορεις σε παρακαλω να μου γραψεις τον πωλητη ?

ευχαριστω.αντε με το καλο να παραλαβεις και να μας γραψεις εντυπωσεις :)

απλη αποστολη η εμσ?

μπορεις σε παρακαλω να μου γραψεις τον πωλητη ?

ευχαριστω.αντε με το καλο να παραλαβεις και να μας γραψεις εντυπωσεις :)

Απλή αποστολή

http://www.aliexpress.com/item//1262513832.html απο εδω το πηρα. Απ'οσο ξέρω ειναι ιδιο με το 015 που λένε τα παιδια πιο πανω....

Ανυπομονω..... μολις το παρω, θα εχετε αμεσως σχολια. μακαρι να ειναι τοσο καλό όσο του stargreek και του morfo.

Απλή αποστολή

http://www.aliexpress.com/item//1262513832.html απο εδω το πηρα. Απ'οσο ξέρω ειναι ιδιο με το 015 που λένε τα παιδια πιο πανω....

Ανυπομονω..... μολις το παρω, θα εχετε αμεσως σχολια. μακαρι να ειναι τοσο καλό όσο του stargreek και του morfo.

και πως ξερεις οτι ειναι το 015?

και πως ξερεις οτι ειναι το 015?

δεν ειπα ΞΕΡΩ, ειπα: ΑΠΌΣΟ ΞΕΡΩ....

τα παιδια απο πανω , ετσι λενε.για να το λενε κατι παραπάνω θα γνωριζουν. :)

δεν ειπα ΞΕΡΩ, ειπα: ΑΠΌΣΟ ΞΕΡΩ....

τα παιδια απο πανω , ετσι λενε.για να το λενε κατι παραπάνω θα γνωριζουν. :)

Νομιζω Παρασκευη θα το εχεις,αυριο θα ειναι στην πολη σου,πηγαινε μονη σου να το παρεις απο το ταχυδρομειο

Νομιζω Παρασκευη θα το εχεις,αυριο θα ειναι στην πολη σου,πηγαινε μονη σου να το παρεις απο το ταχυδρομειο

Θα παω ουτως ή αλλως την παρασκευη να παρω 2 αλλα δεματακια! μακαρι να ειναι κ το κινητο μου εκει :O ευχαριστω παρα πολυ!!!!!

Καλημέρα παίδες! Έστειλα χτες έβα μνμ στην κινεζούλα η οποία μου λέει δεν έρχονται λοφικσ με hong kong post αλλά με ems dhl. Ωστόσο εμένα η παραγγελία λέει shipping method hong kong post airmail κ για του λόγου το αληθές το RC899570665HK μου δίνει αποτέλεσμα μόνο στο hong kong post και όχι σε dhl. Της εθπσ ότι σρχικά έλεγε status posted 23-10 κ being processed for delivery κ ότι τώρα δίνει posted on 23-10 κ αυτή επιμένει ότι το τηλέφωνο έχει φτάσει ελλάδα κ θα παραλάβω. Εγώ είμαι λάθος ή αυτή ζαβή κ λέει πατάτες????

Δεν θα κινηθώ ακόμα αλλά θέλω να ξέρω τι γίνεται. Είναι δυνατόν να μου Λέει ότι έρχεται με ems dhl κ η ίδια η παραγγελία να λέει hong kong airmail κ να δουλεύει αυτόε ο κωδικός? Κ λέει κιόλας φέφτασε ελλάδα χωρίς να προκύπτει πουθενά!

• The title was changed to Κινέζικα Clones