salvadoR_ Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 καλησπερα σας.εχω ενα f1 εδω και 1 μηνα και την τελευταια εβδομαδα δεν μου κανει το touch,λειτουργει οποτε θελει και σταματαει ξαφνικα.ξερουμε καμια λυσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgospap Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Καλησπέρα.....τον τελευταίο καιρό το home button πατιέται μόνο του και άλλες δεν πατιέται καθόλου για λίγο....έχει συμβεί σε κανέναν και βρήκε καμιά λύση ή....μάλλον αρχίζει να τελειώνει η ζωή του...?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Καλησπέρα.....τον τελευταίο καιρό το home button πατιέται μόνο του και άλλες δεν πατιέται καθόλου για λίγο....έχει συμβεί σε κανέναν και βρήκε καμιά λύση ή....μάλλον αρχίζει να τελειώνει η ζωή του...?? Δεν θυμάμαι να παραπονέθηκε κανείς μας για το power button. Μαλλον σου χάλασε. Ψάξε στο playstore. Εχει εφαρμογές με τις οποίες μπορείς να ανοίξεις το κινητό με τα κουμπιά του ήχου. Αν έχεις εγγύηση, στείλτο για επισκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptrVoid Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς την rom 20141027-165454? Διάβασα ότι βγήκε καινούρια έκδοση F1 και ότι είναι συμβατή μόνο για τα καινουρια F1... Παράθεση ERROR: Printer out of white ink! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Όποιος το έγραψε είναι σκέτη παραπληροφόρηση. Η ρομ είναι καλή και φυσικά κάνει και για παλιά και νέα F1. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 (edited) Μετά από 11 μήνες απροβλημάτιστης λειτουργίας εμφάνισε σήμερα πρόβλημα στο touch. Πιάνει όποτε θέλει και όπου θέλει:lol: Φλάσαρα όλες τις εκδόσεις ρομ μέχρι τη τελευταία 10/2014 αλλά τίποτα. Αν αγοράσω και τοποθετήσω νέο digitizer θα στρώσει; ή πρέπει να πάει πίσω για επισκευή; ευχαριστώ. Edited March 8, 2015 by kikos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Βαλτο στην καταψυξη για 5 λεπτα ! :lol: Λενε οτι πιανει το κολπο! https://www.youtube.com/watch?v=4sfpl_-Svuc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς την rom 20141027-165454? Διάβασα ότι βγήκε καινούρια έκδοση F1 και ότι είναι συμβατή μόνο για τα καινουρια F1... Αυτή έχω βάλει και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με jiayu F1 αγορασμένο τον Ιούνιο , root θα πρέπει να κάνεις με το Kingo Root ! Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Μετά από 11 μήνες απροβλημάτιστης λειτουργίας εμφάνισε σήμερα πρόβλημα στο touch. Πιάνει όποτε θέλει και όπου θέλει:lol: Φλάσαρα όλες τις εκδόσεις ρομ μέχρι τη τελευταία 10/2014 αλλά τίποτα. Αν αγοράσω και τοποθετήσω νέο digitizer θα στρώσει; ή πρέπει να πάει πίσω για επισκευή; ευχαριστώ. Έχω αλλάξει το digitizer του. Επειδή δεν έχει κόλλα πάνω του, οπωσδήποτε να ζητήσεις να βάλουν μέσα και viscose. Για περισσότερα, δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5805835#post5805835 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5905656#post5905656 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Έχω αλλάξει το digitizer του. Επειδή δεν έχει κόλλα πάνω του, οπωσδήποτε να ζητήσεις να βάλουν μέσα και viscose. Για περισσότερα, δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5805835#post5805835 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5905656#post5905656 Είδα την αλλαγή που έχεις κάνει αλλά δυστυχώς δεν έχω τις γνώσεις να αλλάξω μόνος μου το digitizer. Αν πάει σε τεχνικό, το συνολικό κόστος μάλλον θα φτάσει ή θα ξεπεράσει το 50% της αξίας της συσκευής Έτσι μίλησα με τη selina από vickmall. Άψογοι για ακόμη μια φορά, πρότεινε να το στείλω για δωρεάν επισκευή. Ελπίζω με 6ευρώ ταχυδρομικά έξοδα, σε κανα 2μηνο;; να γράψω εδώ πως η συσκευή είναι ξανά στα χεριά μου, επισκευασμένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Δωρεάν;;; Πώς κατάφερες τον κινέζο να κάνει δωρεάν επισκευή; :cool: Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Παιδιά μόλις το παρέλαβα για την γυναίκα μου. Πολύ ωραίο. Μου ήρθε με την F1WW 20140714-200639. Να κρατήσω αυτή τη ρομ λέτε ή να φλασαρω κάποια καλύτερη αν υπάρχει; Ευχαριστω!! Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Παιδιά μόλις το παρέλαβα για την γυναίκα μου. Πολύ ωραίο. Μου ήρθε με την F1WW 20140714-200639. Να κρατήσω αυτή τη ρομ λέτε ή να φλασαρω κάποια καλύτερη αν υπάρχει; Ευχαριστω!! Μέχρι που χάλασε το digitizer έτρεχε με αυτή τη Ρομ χωρίς κανένα πρόβλημα. Γίνεται και εύκολα το ρουτ με framaroot . Με τη νεότερη του Οκτωβρίου δεν ασχοληθηκα, αναφέρθηκε οτι τό Ρουτ είναι λίγο ποιο δύσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salvadoR_ Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Μετά από 11 μήνες απροβλημάτιστης λειτουργίας εμφάνισε σήμερα πρόβλημα στο touch. Πιάνει όποτε θέλει και όπου θέλει:lol: Φλάσαρα όλες τις εκδόσεις ρομ μέχρι τη τελευταία 10/2014 αλλά τίποτα. Αν αγοράσω και τοποθετήσω νέο digitizer θα στρώσει; ή πρέπει να πάει πίσω για επισκευή; ευχαριστώ. εμενα μετα απο 20 μερες.το touch πιανει οποτε θελει και επιπλεον εμενα δεν ανοιγει με την μια ,μπορει να κανει και μιση ωρα να ανοιξει και δεν φορτιζει.εχω δοκιμασει αρκετες ρομ και δεν βρεικα ακρη και στην περιπτωση μου δεν πιστευω να φταει το digitazer.εσενα σου ανοιγει κανονικα η σου κανει απανεκινηση στο bootleader?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 (edited) Μέχρι που χάλασε το digitizer έτρεχε με αυτή τη Ρομ χωρίς κανένα πρόβλημα. Γίνεται και εύκολα το ρουτ με framaroot . Με τη νεότερη του Οκτωβρίου δεν ασχοληθηκα, αναφέρθηκε οτι τό Ρουτ είναι λίγο ποιο δύσκολο. Ευχαριστω. Τωρα ομως διαπιστωνω ενα προβλημα. Δεν δουλευουν τα δεδομενα, δηλαδη δεν εχει ιντερνετ μονο απο wifi. Ξερετε γιατι; Η καρτα sim μια χαρα ειναι τη δοκιμασα σε αλλο τηλεφωνο. Υποπτευομαι πως ειναι οι ρυθμισεις των δεδομενων της καρτας, γιατι με αλλη καρτα δουλευει κανονικα. Μπορει καποιος με καρτα cosmote που εχει την ιδια συσκευη να μου στειλει τις ρυθμισεις σημειου προσβασης? Ευχαριστω. Edited March 13, 2015 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Κάνε το ΑΡΝ internet αν είναι Broadband. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Κάνε το ΑΡΝ internet αν είναι Broadband. Το APN γράφει Internet τώρα. Να αλλάξω το Internet σε Broadband, αυτό εννοείς; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 εμενα μετα απο 20 μερες.το touch πιανει οποτε θελει και επιπλεον εμενα δεν ανοιγει με την μια ,μπορει να κανει και μιση ωρα να ανοιξει και δεν φορτιζει.εχω δοκιμασει αρκετες ρομ και δεν βρεικα ακρη και στην περιπτωση μου δεν πιστευω να φταει το digitazer.εσενα σου ανοιγει κανονικα η σου κανει απανεκινηση στο bootleader?? Όχι, οι ρομ τρέχαν καλά. Ήταν καθαρά θέμα digitizer στο δικό μου. Δε κάνεις και εσύ μια ενημέρωση στο κατάστημα που το πήρες για να το στείλεις πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Ήχο κλήσης πως διαλέγουμε από την κάρτα μνήμης, εναν επιθυμητό; Δεν βλέπω να έχει τέτοια επιλογή, μόνο τους στάνταρ ήχους της συσκευής. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Ήχο κλήσης πως διαλέγουμε από την κάρτα μνήμης, εναν επιθυμητό; Δεν βλέπω να έχει τέτοια επιλογή, μόνο τους στάνταρ ήχους της συσκευής. Από την εφαρμογη μουσική Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Επιτέλους, το κινητό που έστειλα στο vickmall επισκευάστηκε και πήρε τον δρόμο της επιστροφής. Όταν παραλάβω θα ενημερώσω εδώ και στις εγγυήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Αν και δεν νομιζω να ενδιαφερονται πολλοι....μετα απο 6 μηνες κατοχης και χρησης του τιμιου και vfm κινεζο οι εντυπωσεις μου ειναι οι εξης: -Πολυ καλη και μεγαλη μπαταρια!! Με λιγη καθημερινη χρηση μου βγαζει ακομα και 7-8 μερες!! :D -Μετρια οθονη-ειδικα στον ηλιο (για τα λεφτα του αψογη :lol:) -Αρκετα κολληματακια ειδικα οταν τρεχει το chrome. Για χρηση fb, chrome, κλησεις κτλ αρκετα ικανοποιητικο -Μια δυο φορες κολλησε και αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια. Μαλλον το ζορισα! -Καμερα αθλια -Ηχειο και μεγαφωνο ικανοποιητικο (αφου ρυθμισα- διαβαζοντας το forum- τα επιπεδα της εντασης) -Wifi καθως και 2g/3g/H απο τις καρτες φαινεται να δουλεoυν οπως θα επρεπε -δεν εχω και αλλο δικο μου κινητο για μετρο συγκρισης Ασχετο: Διαβαζω συνεχεια για κλειδωμα δορυφορου και επειδη ειμαι απο τους πιο ασχετους εδω μεσα θελω να ρωτησω πως βλεπουμε αν κινητο κλειδωνει σε καποιο δορυφορο, και αν ναι σε ποσους και ποσο γρηγορα. Χαζη ερωτηση ξερω αλλα αναρωτιεμαι τοσο καιρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Αν και δεν νομιζω να ενδιαφερονται πολλοι....μετα απο 6 μηνες κατοχης και χρησης του τιμιου και vfm κινεζο οι εντυπωσεις μου ειναι οι εξης: -Πολυ καλη και μεγαλη μπαταρια!! Με λιγη καθημερινη χρηση μου βγαζει ακομα και 7-8 μερες!! :D -Μετρια οθονη-ειδικα στον ηλιο (για τα λεφτα του αψογη :lol:) -Αρκετα κολληματακια ειδικα οταν τρεχει το chrome. Για χρηση fb, chrome, κλησεις κτλ αρκετα ικανοποιητικο -Μια δυο φορες κολλησε και αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια. Μαλλον το ζορισα! -Καμερα αθλια -Ηχειο και μεγαφωνο ικανοποιητικο (αφου ρυθμισα- διαβαζοντας το forum- τα επιπεδα της εντασης) -Wifi καθως και 2g/3g/H απο τις καρτες φαινεται να δουλεoυν οπως θα επρεπε -δεν εχω και αλλο δικο μου κινητο για μετρο συγκρισης Ασχετο: Διαβαζω συνεχεια για κλειδωμα δορυφορου και επειδη ειμαι απο τους πιο ασχετους εδω μεσα θελω να ρωτησω πως βλεπουμε αν κινητο κλειδωνει σε καποιο δορυφορο, και αν ναι σε ποσους και ποσο γρηγορα. Χαζη ερωτηση ξερω αλλα αναρωτιεμαι τοσο καιρο! Εγώ χρησιμοποιώ τον uc mini android και τον mercury ( πιο βαρύς απο τον πρώτο ) απο browsers. Facebook δεν έχω αλλά χθες αναγκάστηκα να το εγκαταστήσω για να κάνω εξυπηρέτηση σε προφιλ φίλης που είχε πρόβλημα και εκτός του ότι δεν άνοιγε με τίποτα η εφαρμογή, είναι η πρώτη φορά που τα παιξε το κινητό. Δεν άνοιγε καμια εφαρμογή, ούτε καν το ρολόι και στο τέλος μαύρισε το σύμπαν και έβγαλα και εγώ την μπαταρία για να έρθει στα ίσα του. Φυσικά το facebook το πέταξα αμέσως. Μιλάμε για πολύ χάλι εφαρμογή. Σε φίλους που το θέλουν, έχω περάσει το facebook lite και βρήκαν την υγειά τους. Δοκίμασε το. Για το gps δεν γνωρίζω να σου απαντήσω, μια που δεν το χρειάζομαι και δεν το χρησιμοποιώ, έβαλα όμως το here maps από περιέργεια κυρίως και κάνοντας μια διαδρομή πεζή, μου έδειχνε με ακρίβεια που βρίσκομαι την κάθε στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Αν και δεν νομιζω να ενδιαφερονται πολλοι....μετα απο 6 μηνες κατοχης και χρησης του τιμιου και vfm κινεζο οι εντυπωσεις μου ειναι οι εξης: -Πολυ καλη και μεγαλη μπαταρια!! Με λιγη καθημερινη χρηση μου βγαζει ακομα και 7-8 μερες!! :D -Μετρια οθονη-ειδικα στον ηλιο (για τα λεφτα του αψογη :lol:) -Αρκετα κολληματακια ειδικα οταν τρεχει το chrome. Για χρηση fb, chrome, κλησεις κτλ αρκετα ικανοποιητικο -Μια δυο φορες κολλησε και αναγκαστηκα να βγαλω την μπαταρια. Μαλλον το ζορισα! -Καμερα αθλια -Ηχειο και μεγαφωνο ικανοποιητικο (αφου ρυθμισα- διαβαζοντας το forum- τα επιπεδα της εντασης) -Wifi καθως και 2g/3g/H απο τις καρτες φαινεται να δουλεoυν οπως θα επρεπε -δεν εχω και αλλο δικο μου κινητο για μετρο συγκρισης Ασχετο: Διαβαζω συνεχεια για κλειδωμα δορυφορου και επειδη ειμαι απο τους πιο ασχετους εδω μεσα θελω να ρωτησω πως βλεπουμε αν κινητο κλειδωνει σε καποιο δορυφορο, και αν ναι σε ποσους και ποσο γρηγορα. Χαζη ερωτηση ξερω αλλα αναρωτιεμαι τοσο καιρο! Από browser τώρα τελευταία έχω βάλει το Lightning που φαίνεται πολύ καλός και πολύ ελαφρύς. Αλλά δεν κάνω πολύ browsing στο κινητό μου και δεν έχω ιδιαίτερη άποψη. Και ο stock browser μου φαίνεται μια χαρά :) Για να δεις σε πόσους δορυφόρους κλειδώνει το gps, σε πόσο χρόνο κά, δοκίμασε την εφαρμογή GPS Test. Θα σου λύσει τις απορίες. Το GPS κλειδώνει αρκετά γρήγορα, αλλά η ακρίβειά του με έχει προβληματίσει λίγο. Καμιά φορά αντί για το δρόμο, με δείχνει μέσα σε κτήρια. Δεν το χρησιμοποιώ και αυτό όμως πολύ, ίσως να είναι και θέμα χαρτών/προγράμματος. Η εφαρμογή του Facebook "γονατίζει" και πολύ πιο ισχυρά κινητά! Facebook lite για όποιον το χρειάζεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Ευχαριστω για τις απαντησεις! Κατι αλλο: Υπαρχει περιπτωση να υπολειτουργει (δηλαδη να μην δουλευει τοσο καλα) μια απο τις δυο καρτες λογω του κινητου (και οχι λογω των διαφορετικων εταιριων καρτοκινητης). π.χ. η πρωτη να εχει καλυτερο σημα απο την δευτερη! Σε 2g/gsm σημα αναφερομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts