Barlost Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Ενα ακομη jiayu μου ηρθε με μαυρη μπαταρια.. φαινετε την πρασινη μπαταρια την κατεργησαν. Παρεπιπτωντος ταιριαζει και στο jiaju g2f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Πολύ ενδιαφέρον, +200mAh για το g2f έτσι. Μήπως αυτό το F1 σου ήρθε με καμιά καινούρια ρομ; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas83 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Καλή σας ημέρα έχω αγορασει για την κοπέλα μου το f1 και εχει συνδεση cosmote και δεν μπαίνει στο internet,αλλα δοκιμασα και μια καρτα της wind και μπαίνει κατευθειαν στο internet.μήπως γνωριζετε αν θα πρεπει να αλλαξω καποιες παραμετρους απο το ΑΡΝ και ποιες ειναι αυτές?Ευχαριστω πολύ προκαταβολικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Καλή σας ημέρα έχω αγορασει για την κοπέλα μου το f1 και εχει συνδεση cosmote και δεν μπαίνει στο internet,αλλα δοκιμασα και μια καρτα της wind και μπαίνει κατευθειαν στο internet.μήπως γνωριζετε αν θα πρεπει να αλλαξω καποιες παραμετρους απο το ΑΡΝ και ποιες ειναι αυτές?Ευχαριστω πολύ προκαταβολικά.. Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο την cosmote να σου στείλει τις ρυθμίσεις χωρίς να χρειαστεί να πειράξεις τίποτα. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Καλή σας ημέρα έχω αγορασει για την κοπέλα μου το f1 και εχει συνδεση cosmote και δεν μπαίνει στο internet,αλλα δοκιμασα και μια καρτα της wind και μπαίνει κατευθειαν στο internet.μήπως γνωριζετε αν θα πρεπει να αλλαξω καποιες παραμετρους απο το ΑΡΝ και ποιες ειναι αυτές?Ευχαριστω πολύ προκαταβολικά.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5931754#post5931754 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faraomc Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Καλή σας ημέρα έχω αγορασει για την κοπέλα μου το f1 και εχει συνδεση cosmote και δεν μπαίνει στο internet,αλλα δοκιμασα και μια καρτα της wind και μπαίνει κατευθειαν στο internet.μήπως γνωριζετε αν θα πρεπει να αλλαξω καποιες παραμετρους απο το ΑΡΝ και ποιες ειναι αυτές?Ευχαριστω πολύ προκαταβολικά.. Μην αγχώνεσαι, πήγαινε στις ρυθμίσεις και εκεί που γράφει mms σβηστο και γράψε Internet.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με την κάμερα του, βγάζει θολά , προσπάθησα να ξεβιδώσω τις βίδες και να σφίξω τον φακό αλλά σε μια βίδα που έχει κολλήσει ψιλοέφαγα το κεφάλι και δεν μπορώ να την βγάλω με τπτ , κάθε βοήθεια δεκτή ! Ρομ έβαλα για να πειραματιστώ αυτή http://chinagadgetsreviews.blogspot.ro/2015/01/download-latest-android-422-jelly-bean.html χωρίς κανένα πρόβλημα ! Root έγινε με το Kingo Root ! Edited February 21, 2015 by st@m@tis Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faraomc Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με την κάμερα του, βγάζει θολά , προσπάθησα να ξεβιδώσω τις βίδες και να σφίξω τον φακό αλλά σε μια βίδα που έχει κολλήσει ψιλοέφαγα το κεφάλι και δεν μπορώ να την βγάλω με τπτ , κάθε βοήθεια δεκτή ! Ρομ έβαλα για να πειραματιστώ αυτή http://chinagadgetsreviews.blogspot.ro/2015/01/download-latest-android-422-jelly-bean.html χωρίς κανένα πρόβλημα ! Μπορεί και το κατσαβίδι που έχεις να μην είναι και το καλύτερο.. Δοκίμασε με κάποιο άλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Για ενημέρωση και στους υπόλοιπους: γύρισα στη rom του Ιουλίου και αυτή τη φορά δούλεψε κανονικά το framaroot 1.9.3, με την επιλογή Barahir. Για να δούμε αν τώρα θα γίνει επιτυχημένο calibration της μπαταρίας. Ένα άλλο πρόβλημα που δεν έχω λύσει είναι το εξής: τις πιο πολλές φορές που κλείνω το κινητό, ο μετρητής της χρονικής διάρκειας της μπαταρίας μηδενίζει και ξεκινάει πάλι από την αρχή μόλις το ξανανοίξω. Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 (edited) Μου ηρθε και μενα σημερα,για την γυναικα μου,ενα f1 απο το vickmall και απλα να πω οτι η μπαταρια του ειναι πρασινη και οχι μαυρη οπως ανεφερε καποιο παιδι πιο πισω. (για το ιδιο καταστημα) Δοκιμαζω να το ρουταρω με το framaroot 1.9.3 και δεν γινεται. Δεν ειναι ρουτ,το κοιταξα.Πως να το κανω ? EDIT: Το εκανα μια επαναφορα συστηματος και μου εμφανισε το Kinguser. Ειναι ρουταρισμενο.Ολα καλα. Edited February 27, 2015 by kokolokor5a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Με ποιά ρομ σου ήρθε; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Χθες θόλωσε η κάμερα μου. Ελπίζω να χρειάζεται μονο βίδωμα, αν και δεν μπορώ να καταλάβω πως τόσους μήνες ήταν μια χαρά και ξαφνικά ξεβιδώθηκε. Εχει μια αυτοκόλλητη ταινία πάνω απο την μια βίδα, οπότε μάλλον χάνεται και η εγγύηση με το άνοιγμα. Πάντως τόσο λεπτό κατσαβίδι δεν έχουμε στο σπίτι. Εγραψα και στο vickmall να πάνε να παρουνε το κινητό της φίλης μου απο το ταχυδρομείο, γιατί είναι ήδη εκεί απο τις 11 Φεβρουαρίου και μου απάντησαν We has back to work,will take your repair phone tomorrow. We will email to you after we get it Να το επισκεύασαν;; Αντε να δούμε, γιατί με τις γιορτές τους, καθυστερήσαμε πάρα πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Με ποιά ρομ σου ήρθε; Δες το screenshot... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Δες το screenshot... Ήρθε με προεγκατεστημένη την τελευταία του Οκτωβρίου; Εντυπωσιακό :) Είχε καμιά κινέζικη ή άλλη άχρηστη εφαρμογή προεγκατεστημένη πέρα από τις κλασσικές του stock android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Ειχε δυο εφαρμογες τις οποιες "παγωσα". Ειναι το Baidu input (αυτο πρεπει να ειναι) και αλλη μια εφαρμογη που ελεγε στα κινεζικα πως δουλευει το κινητο μαζι με φωτογραφιες. Εχει και κατι αλλο κινεζικο.Δεν φαινεται στις εφαρμογες,αλλα ειναι αρχειο συστηματος.Στα στοιχεια λεει "com.baidu.android.moplus.MoPlusReciever,αλλα δεν ξερω τι ειναι.Δεν το πειραζω.Αν ξερει καποιος ... Επισης μου ηρθε ρουταρισμενο με το kinguser. Απο Vickmall. Προβλημα (?) ... Καποιες φορες (σπανια) μου εμφανιζει το γνωστο μυνημα οτι δεν εντοπιστηκε καρτα sim στην υποδοχη 1 και 2 και μετα εμφανιζεται το παραθυρο με το welcome της καρτας vodafone. Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι. Δεν παταει καλα η καρτα ? Μηπως καπου χανει το σημα ? Σημα υπαρχει καλο στο κινητο. Οι γραμμες ειναι παντα στο τερμα. Ετυχε αυτο σε καποιον ? Την εφαρμογη update system,μπορω να την παγωσω ? Οποιος γνωριζει,ας απαντησει στις ερωτησεις μου.Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Ειχε δυο εφαρμογες τις οποιες "παγωσα". Ειναι το Baidu input (αυτο πρεπει να ειναι) και αλλη μια εφαρμογη που ελεγε στα κινεζικα πως δουλευει το κινητο μαζι με φωτογραφιες. Και στο δικό μου, που είχε έρθει με τη rom του Μαρτίου 2014 (νομίζω), είχε αυτές τις δύο κινεζιές (baidu και μια άλλη με κινέζικα γράμματα). Προβλημα (?) ... Καποιες φορες (σπανια) μου εμφανιζει το γνωστο μυνημα οτι δεν εντοπιστηκε καρτα sim στην υποδοχη 1 και 2 και μετα εμφανιζεται το παραθυρο με το welcome της καρτας vodafone. Δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι. Δεν παταει καλα η καρτα ? Μηπως καπου χανει το σημα ? Σημα υπαρχει καλο στο κινητο. Οι γραμμες ειναι παντα στο τερμα. Ετυχε αυτο σε καποιον ? Σε μένα αυτό που είχε συμβεί αρκετές φορές είναι ότι έχανε σε μία από τις δύο sim το σήμα και δεν το ξανάβρισκε παρά μόνο με επανεκκίνηση. Όταν λες ότι παγώνεις μια εφαρμογή τι εννοείς; Κερδίζεις κάτι από αυτό; Υποθέτω το χώρο δεν τον ελευθερώνει. Και αν δεν εκτελείται, δεν καταλαμβάνει και μνήμη RAM, γι' αυτό και σε ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Τις παγωσα για να μην ξεκινανε και "τρώνε" την ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Δες το screenshot... Σε ευχαριστώ. Είναι η κινέζικη έκδοση της ρομ Οκτωβρίου που υπάρχει λίγες σελίδες πιο πίσω. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Σε μένα αυτό που είχε συμβεί αρκετές φορές είναι ότι έχανε σε μία από τις δύο sim το σήμα και δεν το ξανάβρισκε παρά μόνο με επανεκκίνηση. Και πως λυθηκε το προβλημα αυτο (αν το ελυσες) ? Με αλλη ρομ διορθωνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Και πως λυθηκε το προβλημα αυτο (αν το ελυσες) ? Με αλλη ρομ διορθωνεται ? Δεν κατάλαβα. Είχα την κινέζικη έκδοση του Μαρτίου και το έκανε 2 φορές. Πέρασα του Ιουλίου από εδώ και το ξαναέκανε. Έβαλα του Οκτωβρίου και πάλι τα ίδια. Με την τελευταία δε μου δούλεψε και το framaroot και ξαναγύρισα στην έκδοση του Ιουλίου. Από τότε, δεν μου το έχει ξανακάνει!!!! Όπως καταλαβαίνεις, δεν έβγαλα άκρη, αλλά χαίρομαι που δεν μου το έχει ξαναεμφανίσει :) Επειδή βέβαια στην αρχή πειραματιζόμουν περισσότερο, και έκανα disable πολλά από τα προεγκατεστημένα apps που δε χρησιμοποιώ (πχ drive, hangouts) , αφήνω και μια μικρή πιθανότητα να είχα πειράξει κάτι εγώ. Τώρα τα έχω αφήσει όπως είναι by default. Όταν λες πάγωμα εφαρμογής τι εννοείς; Πώς απελευθερώνει αυτό μνήμη RAM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Οπως ειπα και πιο πανω,οταν παγωνει μια εφαρμογη δεν ξεκιναει οταν ανοιγεις το κινητο και ετσι δεν καταναλωνει πορους απο την μνημη. Μια δωρεαν εφαρμογη για να κανεις freeze ,ειναι αυτη (για root συσκευες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Με την τελευταία δε μου δούλεψε και το framaroot και ξαναγύρισα στην έκδοση του Ιουλίου. Root μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα με το Kingo Root . Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Οπως ειπα και πιο πανω,οταν παγωνει μια εφαρμογη δεν ξεκιναει οταν ανοιγεις το κινητο και ετσι δεν καταναλωνει πορους απο την μνημη. Μια δωρεαν εφαρμογη για να κανεις freeze ,ειναι αυτη (για root συσκευες) Αν μπεις settings -> apps και κάνεις disable μια εφαρμογή, δεν είναι το ίδιο πράγμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Είναι το ίδιο. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 (edited) Ναι,αλλά όταν κανεις επανεκκίνηση εφαρμογή θα ξεκινησει παλι,ενώ με freeze δεν ξεκινά. Κανω λαθος? Edit : τώρα που το δοκιμασα,μετα απο επανεκκίνηση,δεν ξεκινά. Αρα ναι,είναι το ίδιο. Edited March 2, 2015 by kokolokor5a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts