Jump to content

Jiayu F1

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά σήμερα για κάποιον λόγο η κάμερα του κινητού είναι υπερβολικά θολή....την καθάρισα γιατί σκέφτηκα μήπως φταίει αυτό αλλά τίποτα,το έκανα reboot πάλι τίποτα.....η μπροστινή δουλεύει άψογα.....καμία βοήθεια?

βρήκα ένα βίντεο με το ίδιο πρόβλημα

Αν γυρισεις μερικες σελιδες πισω υπαρχει η λυση σε οδηγο με φωτογραφιες.

Απλα θελει βιδωμα ο φακος της καμερας και θα εισαι οκ. :)

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν γυρισεις μερικες σελιδες πισω υπαρχει η λυση σε οδηγο με φωτογραφιες.

Απλα θελει βιδωμα ο φακος της καμερας και θα εισαι οκ. :)

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε.....δούλεψε..!!!

Είχα πάρει ένα F1 τον Μάιο και πριν λίγες ημέρες άρχισε να παρουσιάζει το εξής πρόβλημα:

Όταν πατάω το κουμπί Home πατιέται το κουμπί Back και καμία φορά δεν δουλεύει το κουμπί Menu.

Μάλλον έχει πρόβλημα το digitizer. Ξέρει κανείς αν μπορεί να φτιαχτεί;

Το πρόβλημα χειροτέρεψε και τώρα αρχησε να χάνει ακρίβεια το κάτω μέρος της οθόνης. Ξέρει κανείς πως μπορώ κάπως να το διορθώσω?

ERROR: Printer out of white ink!

Να πώ επίσης ότι τα κουμπιά πλοήγησης είναι συνεχώς αναμένα όσο αναβει και η οθόνη .

Που βρίσκεται αυτή η ρύθμιση ?

Η σύνδεση στο internet μέσω 3G πως γίνεται βρε παιδιά ? πολλές επιλογές και μάλλον τα σκ@τωσ@ !

Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8

• Administrators
Το πρόβλημα χειροτέρεψε και τώρα αρχησε να χάνει ακρίβεια το κάτω μέρος της οθόνης. Ξέρει κανείς πως μπορώ κάπως να το διορθώσω?

Αν είναι θέμα hardware είναι δύσκολα τα πράγματα. Έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και είσαι τυχερός;

Modpic.gif

θα το παραγγειλω για την συζυγο απο το vickmall το εχει διαθεσιμο σε μαυρο

ψηνομουν για το ασπρο αλλα προτιμω την αξιοπιστια του vickmall

Η σύνδεση στο internet μέσω 3G πως γίνεται βρε παιδιά ? πολλές επιλογές και μάλλον τα σκ@τωσ@ !

Cosmote έχεις;

Αν είναι θέμα hardware είναι δύσκολα τα πράγματα. Έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μήπως και είσαι τυχερός;

Έκανα factory reset αλλά το πρόβλημα υπήρχε ακόμα.

Διάβασα στο internet ότι μπορεί να έπιασε υγρασία και έτσι το άνοιξα και το άφησα αλλά τίποτα.

Θα μιλήσω με το μαγαζί που το πήρα να δω αν μπορεί να γίνει κάτι.

ERROR: Printer out of white ink!

Ορισμένες φορές όταν παίρνω τηλέφωνο με Bluetooth, ακούγονται κάτι παράσιτα από μέσα και ο άλλος δεν με ακούει καθόλου καλά. Δοκίμασα με 3 διαφορετικά Bluetooth και το έκανε και στα 3. Έχω την τελευταία έκδοση. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος?

Ορισμένες φορές όταν παίρνω τηλέφωνο με Bluetooth, ακούγονται κάτι παράσιτα από μέσα και ο άλλος δεν με ακούει καθόλου καλά. Δοκίμασα με 3 διαφορετικά Bluetooth και το έκανε και στα 3. Έχω την τελευταία έκδοση. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος?

Αυτό με τα παράσιτα συμβαίνει και στο F1 που πήρα για λογαριασμό φίλης μου, αλλά όταν μιλάει απευθείας απο το τηλέφωνο. Βασικά της το έκανε για 10 μέρες σερί και μετά ξαφνικά έφτιαξε μόνο του. Τώρα το κάνει που και που.

Με bluetooth δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο, γιατί δεν έχει bluetooth για να το δοκιμάσει.

Οταν λες ότι έχεις την τελευταία έκδοση, εννοείς την τελευταία rom; Γιατί είχα σκοπό να της το flashaρω όταν βρεθούμε, μήπως και λύθεί το θέμα.

Αυτό με τα παράσιτα συμβαίνει και στο F1 που πήρα για λογαριασμό φίλης μου, αλλά όταν μιλάει απευθείας απο το τηλέφωνο. Βασικά της το έκανε για 10 μέρες σερί και μετά ξαφνικά έφτιαξε μόνο του. Τώρα το κάνει που και που.

Με bluetooth δεν ξέρω αν συμβαίνει το ίδιο, γιατί δεν έχει bluetooth για να το δοκιμάσει.

Οταν λες ότι έχεις την τελευταία έκδοση, εννοείς την τελευταία rom; Γιατί είχα σκοπό να της το flashaρω όταν βρεθούμε, μήπως και λύθεί το θέμα.

Ναι την τελευταία rom έχω. Από το ακουστικό του τηλεφώνου και με καλώδιο δεν έχω πρόβλημα. Μόνο με Bluetooth το κάνει και αυτό όχι πάντα αλλά αρκετά συχνά και τώρα τελευταία, πιο πριν δεν υπήρχε πρόβλημα

Έχω Vodafone

Πρέπει να πας:

Ρυθμίσεις, περισσότερα, δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, ονόματα σημείου πρόσβασης, Vodafone wireless internet και να αλλάξεις το APN.

Σε cosmote που έχω εγώ το APN πρέπει να είναι internet, σε Vodafone ας δει κάποιο μέλος τις ρυθμίσεις του.

Παιδια εχω προβλημα με το F1 της γυναικας μου. Ξαφνικα δεν πιανει σημα. Δοκιμασα την καρτα sim και στις δυο θεσεις αλλα τιποτα.

Εκανα επαναφορα, τιποτα. Ξαναπερασα τη rom παλι τιποτα. Καμια ιδεα κανεις?

Δοκίμασες άλλη κάρτα?

Αυτο που περιεγραψα πριν ηταν με καρτα cosmote.

Τωρα εβαλα μια της vodafone και εχει σημα κανονικα, αλλα μολις κανω οποιαδηποτε κληση, στο ενα δευτερολεπτο την τερματιζει.

Εδω κανείς;

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Αυτο που περιεγραψα πριν ηταν με καρτα cosmote.

Τωρα εβαλα μια της vodafone και εχει σημα κανονικα, αλλα μολις κανω οποιαδηποτε κληση, στο ενα δευτερολεπτο την τερματιζει.

Εδω κανείς;

Αφου ξαναπέρασες και την rom και πάλι τα ίδια, δείχνει να είναι πρόβλημα hardware. Απο που το πήρες; Μίλησε μαζί τους.

Αφου ξαναπέρασες και την rom και πάλι τα ίδια, δείχνει να είναι πρόβλημα hardware. Απο που το πήρες; Μίλησε μαζί τους.

Απο vickmall το πηρα. Θα τους πω το πρόβλημα να δω τι θα μου πουνε.

Ενημέρωσε μας και για την αντιμετώπιση τους, γιατί πολλοί, μέσα σε αυτούς κι εγώ, αγοράσαμε απο εκεί.

Ενημέρωσε μας και για την αντιμετώπιση τους, γιατί πολλοί, μέσα σε αυτούς κι εγώ, αγοράσαμε απο εκεί.

Μιλησα αρκετή ώρα μαζί τους στο chat, αποδεχθηκαν οτι το τηλέφωνο έχει βλαβη, αλλά μέχρι στιγμής αποφεύγουν να δεχθουν την αντικατασταση που τους ζηταω, λενε θα μου στειλουν μια άλλη rom να βαλουμε πρώτα και μετά βλέπουμε.

Αρα δεν είναι και τοσο large οπως ειπώθηκε απο μερικούς εδω μεσα.

Οχι πως θα λυθεί το πρόβλημα με την rom, γιατί αν έφταιγε αυτό, θα έπρεπε όλοι όσοι "φοράνε" την rom σου, να έχουν το ίδιο πρόβλημα.

Πέρασε και την δικιά τους , να δουμε τι θα πούνε μετά. Πες τους και ότι το θέμα σου συζητειται στο φορουμ.

Αν το εχεις πανω απο μηνα, φυσικα και δεν θα εχεις αντικατασταση. Επισκευη θα στο κανουν. Με αυτους τους ορους αγορασες...

Μιλησα αρκετή ώρα μαζί τους στο chat, αποδεχθηκαν οτι το τηλέφωνο έχει βλαβη, αλλά μέχρι στιγμής αποφεύγουν να δεχθουν την αντικατασταση που τους ζηταω, λενε θα μου στειλουν μια άλλη rom να βαλουμε πρώτα και μετά βλέπουμε.

Αρα δεν είναι και τοσο large οπως ειπώθηκε απο μερικούς εδω μεσα.

Όταν σου την στείλουν, δες τι έκδοση λέει και δώσε λινκ από αυτή τη ρομ μπας και είναι καινούρια. :)

Παρέλαβα ένα F1 από CooliCool. Πολύ καλή συσκευασία, αλλά ούτε ένα δωράκι που ζήτησα.... Ούτε ζελατίνα, ούτε διαφάνεια οθόνης.

Φαίνεται όμως ότι αυτοί στέλνουν έκδοση της συσκευής που προορίζεται για την Ευρώπη. Στο πίσω μέρος του κουτιού υπάρχει αυτοκόλλητο που αναγράφει στα Αγγλικά διάφορα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, περιέχει εγχειρίδιο χρήσης και φορτιστή με ευρωπαϊκό βύσμα. Επίσης η rom του ήταν η νεότερη, η οποία είναι εξευρωπαϊσμένη, δηλαδή δεν έχει κινέζικες εφαρμογές και στην 1η οθόνη καλωσορίσματος επιλέγεις γλώσσα ανάμεσα στις Αγγλική, Γαλλική και Γερμανική (αν θυμάμαι καλά).

Διαφορές υπάρχουν και στα αυτοκόλλητα επάνω στην συσκευή, πίσω από την μπαταρία:

http://s30.postimg.org/tx8k1har1/IMG_20140814_171007_Copy.jpg

(αριστερά είναι από το CooliCool)

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Πρέπει να πας:

Ρυθμίσεις, περισσότερα, δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, ονόματα σημείου πρόσβασης, Vodafone wireless internet και να αλλάξεις το APN.

Σε cosmote που έχω εγώ το APN πρέπει να είναι internet, σε Vodafone ας δει κάποιο μέλος τις ρυθμίσεις του.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση !

Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8