filippos Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) Ανοίγω την εφαρμογή Jiayu , κατεβάζει το update του official rom, πάω να το κάνω update κ εμφανίζει μήνυμα λάθους οτι υπάρχει πρόβλημα στο αρχείο. Edited July 21, 2014 by filippos Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Δεν περνάει έτσι, με flashtool πρέπει να περαστεί, έχει αναφερθεί πιο πίσω Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fck23 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Διαθέσιμο ξανά στο coolicool http://www.coolicool.com/jiayu-f1-mtk6572-13ghz-dual-core-40-inch-800-480-screen-android-42-3g-smartphone-g-33428 Μόλις έκανα παραγγελία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptrVoid Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Εγω πήρα 2 απο 1949deal στις 25/6 και ακόμα έρχονται... Το tracking είναι sweden post και αργεί πολυ η ανανέωση. Παράθεση ERROR: Printer out of white ink! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Παιξε τζοκερ αφου νιωθεις τυχερος Το χειροτερο μαγαζι ever Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Παιξε τζοκερ αφου νιωθεις τυχερος Το χειροτερο μαγαζι ever Συμφωνω, εγω πηρα απο coolicool, σιγουρο και γρηγορο. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 2 ειχα παρει απο το 1949,το δευτερο ηρθε σε 8 μερες με singpost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvo Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Μόλις παρήγγειλα δύο από http://www.to2c.com, έχει ακόμη stock. 76$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Το VickMall το ξανά 'χει. Φαίνεται πως λύθηκε το πρόβλημα της έλλειψης και θα το προμηθευτούν και τα υπόλοιπα καταστήματα σιγά-σιγά. Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptrVoid Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Εγω πήρα 2 απο 1949deal στις 25/6 και ακόμα έρχονται... Το tracking είναι sweden post και αργεί πολυ η ανανέωση. Ήρθε στις 24/7 το ένα απο τα 2 αν και το tracking number γράφει οτί ακόμα ταξιδέυει... Περιμένω τώρα το 2ο αλλά θα αργήσει παραπάνω επειδή το έστειλαν πιο μετά λόγο έλειψης. Παράθεση ERROR: Printer out of white ink! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis401 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Μου πήρε δώρο ο αδερφός μου το Jiayu F1 πριν κανένα μήνα περίπου. Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είμαι και πολύ του κινητού. Απλά πάντα είχα 1 χωρίς να ψάχνω ιδιαίτερα ις λειτουργίες του. Σήμερα τράβηξα κανα δυο φωτογραφίες στην παραλία και πήγα να τις περάσω στον υπολογιστή. Αυτόματα τους ντράιβερ δεν τους βρήκε οπότε τους κατέβασα από ένα σαιτ. Αλλά τζίφος, δεν βλέπει τίποτα. Έχω windows XP και το τηλέφωνο έτσι όπως ήρθε το χρησιμοποιώ χωρίς να πειράξω τίποτα. Κάποιος έχει κανέναν σύντομο οδηγό πώς να περνάω φωτογραφίες στον υπολογιστή; Διάβασα μέχρι την 20η σελίδα στο παρόν νήμα αλλά δεν βρήκα τίποτα. Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Μου πήρε δώρο ο αδερφός μου το Jiayu F1 πριν κανένα μήνα περίπου. Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είμαι και πολύ του κινητού. Απλά πάντα είχα 1 χωρίς να ψάχνω ιδιαίτερα ις λειτουργίες του. Σήμερα τράβηξα κανα δυο φωτογραφίες στην παραλία και πήγα να τις περάσω στον υπολογιστή. Αυτόματα τους ντράιβερ δεν τους βρήκε οπότε τους κατέβασα από ένα σαιτ. Αλλά τζίφος, δεν βλέπει τίποτα. Έχω windows XP και το τηλέφωνο έτσι όπως ήρθε το χρησιμοποιώ χωρίς να πειράξω τίποτα. Κάποιος έχει κανέναν σύντομο οδηγό πώς να περνάω φωτογραφίες στον υπολογιστή; Διάβασα μέχρι την 20η σελίδα στο παρόν νήμα αλλά δεν βρήκα τίποτα. Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια. Οταν συνδεεις το κινητο στο pc σου βγαζει στη μπαρα ειδοποιησεων μια "φατσουλα". Πατας εκει ενεργοποιηση usb και θα το δει. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akis401 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 (edited) Ευχαρστώ για την απάντηση αλλά δεν βγαίνει πουθενά καμιά "φατσούλα" EDIT: Εντάξει, φατσούλα δεν είδα αλλά πατώντας επάνω επάνω βγαίνει κάτι και συνδέεται. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Problem Solved Edited July 26, 2014 by Akis401 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Πες μας τί γίνεται στη οθόνη του κινητού. Μπες όμως πρώτα στις ρυθμίσεις, στο υπομενού Developer options (προτελευταίο νομίζω) και απενεργοποίησε το USB Debugging). Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptrVoid Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Είχα πάρει ένα F1 τον Μάιο και πριν λίγες ημέρες άρχισε να παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: Όταν πατάω το κουμπί Home πατιέται το κουμπί Back και καμία φορά δεν δουλεύει το κουμπί Menu. Μάλλον έχει πρόβλημα το digitizer. Ξέρει κανείς αν μπορεί να φτιαχτεί; Παράθεση ERROR: Printer out of white ink! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (edited) Καποιος απιστος Θωμάς :p είχε ζητήσει screenshot απο τα στατιστικά της μπαταρίας http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=47889&stc=1&d=1406547933 Η χρήση ειναι τα απαραίτητα τηλεφωνα, μυνήματα και ελαχιστο wi-fi. Η ιδιοκτητρια δεν ασχολείται με σκάλισμα. Να πώ επίσης ότι τα κουμπιά πλοήγησης είναι συνεχώς αναμένα όσο αναβει και η οθόνη και η φωτεινότητα στη μέση περίπου. Edited July 28, 2014 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Υπάρχει ρύθμιση για να είναι μονιμα αναμένα τα κουμπιά πλοήγησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Ναι μέσα στο gravitybox υπάρχει Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Ναι μέσα στο gravitybox υπάρχει Α Οκ. Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsam Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Γεια χαρά.Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό.Θα ήθελα να μου προτείνετε αξιόπιστα σάιτ και με καλές τιμές. Επίσης όποιος το έχει δουλέψει,θέλω πληροφορίες για την ταχύτητα πλοήγησης στο ίντερνετ και το gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Γεια χαρά.Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό.Θα ήθελα να μου προτείνετε αξιόπιστα σάιτ και με καλές τιμές. Επίσης όποιος το έχει δουλέψει,θέλω πληροφορίες για την ταχύτητα πλοήγησης στο ίντερνετ και το gps. Vickmall το κορυφαιο. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VRaCh Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Επίσης όποιος το έχει δουλέψει,θέλω πληροφορίες για την ταχύτητα πλοήγησης στο ίντερνετ και το gps. Το GPS είναι μέτριο. Στο Πήλιο που είχα πάει πριν λίγο καιρό και το δοκίμασα, συχνά με πετούσε στα δρομάκια που υπήρχαν δίπλα από τον κεντρικό κάνοντας συνεχώς επαναυπολογισμό. Με το navigon και το mi2s που που τους έχω το ίδιο πρόγραμμα (iGo primo) κανένα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) Καλά τώρα μην περιμένετε από κινητό που κάνει 55€ να κανει παπάδες, μην τρελαθούμε κιόλας... Στην πλοήγηση στο ίντερνετ πάει σφαίρα πάντως, gps δεν έχω δοκιμάσει Edited July 29, 2014 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 2-3 φορές που το άνοιξα να δω απλώς αν με βρίσκει στον χάρτη δεν είχε πρόβλημα. Ίσως παίζει ρόλο αν έχει αναβαθμισθεί; Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgospap Δημ. August 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2014 (edited) Παιδιά σήμερα για κάποιον λόγο η κάμερα του κινητού είναι υπερβολικά θολή....την καθάρισα γιατί σκέφτηκα μήπως φταίει αυτό αλλά τίποτα,το έκανα reboot πάλι τίποτα.....η μπροστινή δουλεύει άψογα.....καμία βοήθεια? βρήκα ένα βίντεο με το ίδιο πρόβλημα Edited August 2, 2014 by giorgospap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts