Jump to content

Jiayu F1

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανοίγω την εφαρμογή Jiayu , κατεβάζει το update του official rom, πάω να το κάνω update κ εμφανίζει μήνυμα λάθους οτι υπάρχει πρόβλημα στο αρχείο. Edited by filippos

[ f i l i p p o s ]

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διαθέσιμο ξανά στο coolicool

http://www.coolicool.com/jiayu-f1-mtk6572-13ghz-dual-core-40-inch-800-480-screen-android-42-3g-smartphone-g-33428

Μόλις έκανα παραγγελία

Παιξε τζοκερ αφου νιωθεις τυχερος

Το χειροτερο μαγαζι ever

Συμφωνω, εγω πηρα απο coolicool, σιγουρο και γρηγορο.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Το VickMall το ξανά 'χει.

Φαίνεται πως λύθηκε το πρόβλημα της έλλειψης και θα το προμηθευτούν και τα υπόλοιπα καταστήματα σιγά-σιγά.

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Εγω πήρα 2 απο 1949deal στις 25/6 και ακόμα έρχονται...

Το tracking είναι sweden post και αργεί πολυ η ανανέωση.

Ήρθε στις 24/7 το ένα απο τα 2 αν και το tracking number γράφει οτί ακόμα ταξιδέυει...

Περιμένω τώρα το 2ο αλλά θα αργήσει παραπάνω επειδή το έστειλαν πιο μετά λόγο έλειψης.

ERROR: Printer out of white ink!

Μου πήρε δώρο ο αδερφός μου το Jiayu F1 πριν κανένα μήνα περίπου. Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είμαι και πολύ του κινητού. Απλά πάντα είχα 1 χωρίς να ψάχνω ιδιαίτερα ις λειτουργίες του. Σήμερα τράβηξα κανα δυο φωτογραφίες στην παραλία και πήγα να τις περάσω στον υπολογιστή. Αυτόματα τους ντράιβερ δεν τους βρήκε οπότε τους κατέβασα από ένα σαιτ. Αλλά τζίφος, δεν βλέπει τίποτα. Έχω windows XP και το τηλέφωνο έτσι όπως ήρθε το χρησιμοποιώ χωρίς να πειράξω τίποτα. Κάποιος έχει κανέναν σύντομο οδηγό πώς να περνάω φωτογραφίες στον υπολογιστή; Διάβασα μέχρι την 20η σελίδα στο παρόν νήμα αλλά δεν βρήκα τίποτα.

Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια.

Μου πήρε δώρο ο αδερφός μου το Jiayu F1 πριν κανένα μήνα περίπου. Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είμαι και πολύ του κινητού. Απλά πάντα είχα 1 χωρίς να ψάχνω ιδιαίτερα ις λειτουργίες του. Σήμερα τράβηξα κανα δυο φωτογραφίες στην παραλία και πήγα να τις περάσω στον υπολογιστή. Αυτόματα τους ντράιβερ δεν τους βρήκε οπότε τους κατέβασα από ένα σαιτ. Αλλά τζίφος, δεν βλέπει τίποτα. Έχω windows XP και το τηλέφωνο έτσι όπως ήρθε το χρησιμοποιώ χωρίς να πειράξω τίποτα. Κάποιος έχει κανέναν σύντομο οδηγό πώς να περνάω φωτογραφίες στον υπολογιστή; Διάβασα μέχρι την 20η σελίδα στο παρόν νήμα αλλά δεν βρήκα τίποτα.

Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια.

Οταν συνδεεις το κινητο στο pc σου βγαζει στη μπαρα ειδοποιησεων μια "φατσουλα". Πατας εκει ενεργοποιηση usb και θα το δει.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Ευχαρστώ για την απάντηση αλλά δεν βγαίνει πουθενά καμιά "φατσούλα"

EDIT: Εντάξει, φατσούλα δεν είδα αλλά πατώντας επάνω επάνω βγαίνει κάτι και συνδέεται. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Problem Solved

Edited by Akis401

Πες μας τί γίνεται στη οθόνη του κινητού.

Μπες όμως πρώτα στις ρυθμίσεις, στο υπομενού Developer options (προτελευταίο νομίζω) και απενεργοποίησε το USB Debugging).

Φορητότητα προς Frog

Είχα πάρει ένα F1 τον Μάιο και πριν λίγες ημέρες άρχισε να παρουσιάζει το εξής πρόβλημα:

Όταν πατάω το κουμπί Home πατιέται το κουμπί Back και καμία φορά δεν δουλεύει το κουμπί Menu.

Μάλλον έχει πρόβλημα το digitizer. Ξέρει κανείς αν μπορεί να φτιαχτεί;

ERROR: Printer out of white ink!

Καποιος απιστος Θωμάς :p είχε ζητήσει screenshot απο τα στατιστικά της μπαταρίας

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=47889&stc=1&d=1406547933

Η χρήση ειναι τα απαραίτητα τηλεφωνα, μυνήματα και ελαχιστο wi-fi. Η ιδιοκτητρια δεν ασχολείται με σκάλισμα.

Να πώ επίσης ότι τα κουμπιά πλοήγησης είναι συνεχώς αναμένα όσο αναβει και η οθόνη και η φωτεινότητα στη μέση περίπου.

Edited by minotavros
No root->No problem

Γεια χαρά.Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό.Θα ήθελα να μου προτείνετε αξιόπιστα σάιτ και με καλές τιμές.

Επίσης όποιος το έχει δουλέψει,θέλω πληροφορίες για την ταχύτητα πλοήγησης στο ίντερνετ και το gps.

Γεια χαρά.Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό.Θα ήθελα να μου προτείνετε αξιόπιστα σάιτ και με καλές τιμές.

Επίσης όποιος το έχει δουλέψει,θέλω πληροφορίες για την ταχύτητα πλοήγησης στο ίντερνετ και το gps.

Vickmall το κορυφαιο.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Το GPS είναι μέτριο.

Στο Πήλιο που είχα πάει πριν λίγο καιρό και το δοκίμασα, συχνά με πετούσε στα δρομάκια που υπήρχαν δίπλα από τον κεντρικό κάνοντας συνεχώς επαναυπολογισμό.

Με το navigon και το mi2s που που τους έχω το ίδιο πρόγραμμα (iGo primo) κανένα θέμα.

Καλά τώρα μην περιμένετε από κινητό που κάνει 55€ να κανει παπάδες, μην τρελαθούμε κιόλας...

Στην πλοήγηση στο ίντερνετ πάει σφαίρα πάντως, gps δεν έχω δοκιμάσει

Edited by minotavros
No root->No problem

2-3 φορές που το άνοιξα να δω απλώς αν με βρίσκει στον χάρτη δεν είχε πρόβλημα. Ίσως παίζει ρόλο αν έχει αναβαθμισθεί;

Φορητότητα προς Frog

Παιδιά σήμερα για κάποιον λόγο η κάμερα του κινητού είναι υπερβολικά θολή....την καθάρισα γιατί σκέφτηκα μήπως φταίει αυτό αλλά τίποτα,το έκανα reboot πάλι τίποτα.....η μπροστινή δουλεύει άψογα.....καμία βοήθεια?

βρήκα ένα βίντεο με το ίδιο πρόβλημα

Edited by giorgospap