gilardino Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 στο δικο μου ενω εβλεπε την καρτα sd μεσα απ τις ρυθμισεις,δε μπορουσα να εγκαταστησω εφαρμογες εκει με αποτελεσμα οταν πηγαινα να βαλω καποιο παιχνιδι μεγαλου μεγεθους(1gb και βαλε),μου εβγαζε μηνυμα οτι δεν υπαρχει επαρκης χωρος.εκανα το παρακατω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=44742457&postcount=1191 και τωρα βλεπει την καρτα sd σαν μνημη τηλεφωνου και πλεον ειναι ενταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Geekbuying, minideal επισης Μετά την εγκατάσταση καμια 10αρια εφαρμογών, 1.3Gb βλέπω ελεύθερο... το ibuymi το έχει 65 δολλάρια με το κουπόνι MYPHONE + θήκη και screen protector Απο minideal έκανα μια αγορά και δεν ξαναπαίρνω τίποτα άλλο απο εκεί, γιατί μου την έσπασαν. Μου στείλαν κινητό με χαλασμένη μπαταρία και όταν τους ζήτησα να μου στείλουν άλλη, μου ζήτησαν 12 δολλάρια, ασε που απαντούσαν στα email μου, ανα 3 μέρες. Μου την έδωσε και την αγόρασα απο aliexpress. Σε ευχαριστώ γενικότερα για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Απο οτι ειδα το κινητο ειναι αρκετα καλο γενικα Δεν κολλαει και η οθονη ειναι καλη Τπ φλας ειναι αδυναμο και οι φωτο νομιζω οχι τοσο καθαρες Επισης οι εφαρμογες δε μεταφερονται στην sd Aπο minideal δεν ειχε μεσα κανενα δωρο ουτε ακουστικα (μονο κινητο και φορτιστη) Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 νομιζω κανενας δε δινει στη συσκευασια ακουστικα :mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Μόλις το παρήγγειλα απο ibuymi και ο θεός βοηθός!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Κανένα καλό ακουστικό (και φθηνό) έχουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 εγω πηρα τα παρακατω και δουλευουν τελεια http://www.e-shop.gr/samsung-hands-free-stereo-ehs62as-blue-retail-p-TEL.009710 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jukosgr Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Επιτελους πηρα trucking number!!! παραγγελια 8/5 κατα τη μια κ μιση μεσημερι απο vickmall, μολις ειδα οτι πηρα αριθμο αλλα δε φαινεται κατι ακομα στο συστημα. Μπραβο τους, μου πε η selina στο τσατ χθες οτι σε 24 ωρες θα το στειλουμε κ δε το πολυ πιστεψα!!! Ζητησα να μο το κανει ρουτ ωστε να μην εχει κινεζικες εφαρμογες, ρωτησα αν μπορουσε καποιος να τσεκαρει τα πληκτρα ηχου αν ειναι οκ, οπως αναφεραν μερικοι οτι δε δουλευουν κ μου ειπε οτι ολες οι συσκευες πριν αποσταλουν τσεκαρονται! ευχομαι να ειναι οκ το τηλεφωνο οταν θα ερθει στα χερια μου. Φτου φτου φτου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Επιτελους πηρα trucking number!!! παραγγελια 8/5 κατα τη μια κ μιση μεσημερι απο vickmall, μολις ειδα οτι πηρα αριθμο αλλα δε φαινεται κατι ακομα στο συστημα. Μπραβο τους, μου πε η selina στο τσατ χθες οτι σε 24 ωρες θα το στειλουμε κ δε το πολυ πιστεψα!!! Ζητησα να μο το κανει ρουτ ωστε να μην εχει κινεζικες εφαρμογες, ρωτησα αν μπορουσε καποιος να τσεκαρει τα πληκτρα ηχου αν ειναι οκ, οπως αναφεραν μερικοι οτι δε δουλευουν κ μου ειπε οτι ολες οι συσκευες πριν αποσταλουν τσεκαρονται! ευχομαι να ειναι οκ το τηλεφωνο οταν θα ερθει στα χερια μου. Φτου φτου φτου! Καλά που έγραψες για τα κουμπιά ήχου. Τώρα ζήτησα και εγώ απο το ibuymi να ελέγξουν και το δικό μου πριν το στείλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariscd Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 το ελυσα το προβλημα μου ....με το κουμπ!... το πουλησα... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanovlaxos Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 το ελυσα το προβλημα μου ....με το κουμπ!... το πουλησα... Ωραίος!! :lol: Αυτά τα ακουστικά τα έχει δοκιμάσει κανένας http://www.e-shop.gr/forever-stereo-headset-35mm-mini-jack-white-p-TEL.016775 ?? Λέτε να παίζουν καλά ή παραέιναι φτηνιάρικα? Μήπως έχετε δοκιμάζει και handsfree nokia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariscd Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Ωραίος!! :lol: https://www.youtube.com/watch?v=gjhLkt4usW0&feature=youtu.be το θεμα μου σε βιντεο καμια ιδεα ?σε γνωστο το εδωσα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptrVoid Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Συνεπώς φίλε μου η έκδοση που θα φλασάρεις είναι η 20140325-143344. Δες στο κινητό σου Ρυθμίσεις/Σχετικά με το τηλέφωνο ποιά φοράς μην την ξαναπεράσεις .Γράψε και άμα θες ποια έχεις ... Μόλις διάβασα πως αν και multilang δεν έχει Ελληνικά !!! ! Έκανα flash την ρομ (MP_mt72_z27cl_f1w_jyt_jb3_wcdma_20140325-143344_yanlinyan_PC) απο το needrom και έχει ελληνικά, δεν ξέρω γιατί στα comments γράφουν οτί δεν έχει. Παράθεση ERROR: Printer out of white ink! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyper_Ban Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 (edited) Έκανα flash την ρομ (MP_mt72_z27cl_f1w_jyt_jb3_wcdma_20140325-143344_yanlinyan_PC) απο το needrom και έχει ελληνικά, δεν ξέρω γιατί στα comments γράφουν οτί δεν έχει. Να είσαι καλά που μπήκες στον κόπο να γράψεις γι'αυτό ! -Πως σου φαίνεται με αυτή την rom το κινητό , είναι πιο smooth ; -Εντοπίζεις τίποτα ''διαφορές'' με την εργοστασιακή ; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.youtube.com/watch?v=gjhLkt4usW0&feature=youtu.be το θεμα μου σε βιντεο καμια ιδεα ?σε γνωστο το εδωσα Ναι .Να δοκιμάσεις να φλασάρεις την rom που φλάσαρε και ο φίλος από ''πάνω'' ,διότι επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο , πως αυτή (MP_mt72_z27cl_f1w_jyt_jb3_wcdma_20140325-143344_yanlinyan_PC) είναι multilang με Ελληνικά στο μενού της . Κάτι μου λέει πως είναι software .Aν δεν ξέρεις να φλάσαρεις ευχαρίστως να σε βοηθήσω . Edited May 11, 2014 by Hyper_Ban Παράθεση Ψ Ω Μ Ι - Κ Ι Ν Α - Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Α . - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariscd Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Να είσαι καλά που μπήκες στον κόπο να γράψεις γι'αυτό ! -Πως σου φαίνεται με αυτή την rom το κινητό , είναι πιο smooth ; -Εντοπίζεις τίποτα ''διαφορές'' με την εργοστασιακή ; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι .Να δοκιμάσεις να φλασάρεις την rom που φλάσαρε και ο φίλος από ''πάνω'' ,διότι επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο , πως αυτή (MP_mt72_z27cl_f1w_jyt_jb3_wcdma_20140325-143344_yanlinyan_PC) είναι multilang με Ελληνικά στο μενού της . Κάτι μου λέει πως είναι software .Aν δεν ξέρεις να φλάσαρεις ευχαρίστως να σε βοηθήσω . θα περιμενω να δω τι θα απαντηση το μινιντιλ και μετα ασχολουμε με φλασαρισματα..τα καταφερνω νομιζω ,αλλα αν κολισω θα σας βρω εδω.. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forns Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Χαίρετε! Αν και παρακαλουθώ πολύ καιρό ζητήματα του forum, δεν μπήκα ποτέ στον κόπο να γραφτώ για να ποστάρω τίποτα. Σε πρώτη φάση λοιπόν κατέληξα και αγόρασα ένα ZTE v967s. Υπάρχει τεράστια πληροφορία εδώ μέσα και μου ήταν μάλλον εύκολο να κάνω τις παραμετροποιήσεις που ήθελα. Στη συνέχεια, παρήγγειλα ένα JIAYU F1 για τη γυναίκα μου (το οποίο ήρθε σε λιγότερο από 15 μέρες). Πριν το παραγγείλω επικοινώνησα στο chat με εκπρόσωπο και ζήτησα τα καθέκαστα (root, play store, ελληνικά, κλπ), τα οποία όμως δεν έβαλα ως παρατηρήσεις στο paypal (μου ξέφυγε η φόρμα). Τα ξαναείπα βέβαια στο chat και τα έστειλα και με email, αλλά... Τέλως πάντων, ήρθε το κινητάκι και όταν το άνοιξα διαπίστωσα ότι δεν ήταν rooted. Εγκατέστησα framaroot και όλα καλά. Μετά από Mobile uncle tools εγκατέστησα το F1CWMrecovery. Αρχικά εγκατέστησα την F1_WCDMA_01 χωρίς κάποιο πρόβλημα. Σημειώνω πως ό,τι δοκίμασα σε rom είχε και ελληνικά (ακόμη και αυτή με την οποία ήρθε). Μέχρι εκεί όλα καλά, μέχρι που ο διάβολος με έβαλε να κάνω repartition. Ψάχνοντας από δω κι από κει βρήκα μια εφαρμογή Mt657xRepartition_EN από βίντεο στο youtube. Έκανα ό,τι έκανε και ο άνθρωπος (σε άλλη βέβαια συσκευή), αλλά όταν ήρθε η ώρα του reboot, το μόνο το οποίο έβλεπα ήταν το logo της JIAYU (υποθέτω αυτό είναι soft brick...) Εκεί ήταν που δοκίμασα να πάω στο recovery με volume+ & power αλλά δεν έπαιζε! Από ό,τι τελικά κατάλαβα ψάχνοντας υπάρχει πρόβλημα σε αυτό. Μετά από ψάξιμο εδώ κι εκεί, είδα ότι στη rom JIAYU F1 - Version Unicom - ROM 2 είχε οδηγίες για το πώς να την περάσεις μέσω FlashTools. Δοκίμασα άπειρα πράγματα (σε σημείο που δεν είμαι σίγουρος τι από αυτά πέτυχε) προκειμένου ο Η/Υ να αναγνωρίσει το κινητό. Ευτυχώς, λοιπόν, η rom περάστηκε με αυτόν τον τρόπο και το κινητό άνοιξε. Υπήρξε ένα θέμα με invalid IMEI αλλά το αντιμετώπισα με Mobile uncle tools, παρόλο που είχα κάνει back up το IMEI. Φυσικά, ούτε λόγος για να πειραματιστώ ξανά για repartitioning. Τα μόνα τα οποία έκανα ήταν να βάλω το xposed + GravityBox για το ζήτημα με τους 160 χαρακτήρες, καθώς και το GPS fix που περιγράφεται εδώ. Κλείνοντας, δεν ξέρω με ποιον τρόπο ‘οργανώνει’ τον αποθηκευτικό του χώρο το τηλέφωνο, αλλά, ενώ είχα κάνει backup πριν το soft brick, δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό διατηρήθηκε μετά το πέρασμα της νέας rom. Επίσης, δεν μπορούσα να κάνω restore το IMEI. Κατά τα άλλα, όλα καλά. Edited May 12, 2014 by forns Παράλειψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 επειδή θέλω να το πάρω για την κοπέλα μου σε λευκό + θήκη(ο λόγος που πήρα από 1949deal και ακυρώθηκε γιατί πέρασαν 7 ημέρες χωρίς να το στείλουν) Να το πάρω από vickmall?ψάχνω τέτοια θήκηhttp://www.jiayuofficial.com/media/catalog/product/cache/1/image/650x700/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/j/i/jiayu_f1_cellphone_original_flip_leather_case_cover2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptrVoid Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Να είσαι καλά που μπήκες στον κόπο να γράψεις γι'αυτό ! -Πως σου φαίνεται με αυτή την rom το κινητό , είναι πιο smooth ; -Εντοπίζεις τίποτα ''διαφορές'' με την εργοστασιακή ; Απο ότι κατάλαβα είναι η ίδια ρομ που ήρθε με το κινητό, το build number είναι ίδιο. Υπάρχει μια ακόμα ρομ που είναι μια μέρα πιο καινούρια, δεν την δοκίμασα αλλά όποιος θέλει μπορεί να την βρεί απο εδώ. Παράθεση ERROR: Printer out of white ink! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jukosgr Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) 8/5 παραγγελια απο vickmall κ στο τρακινγ βλεπω διαφορα :p, υποθετω οτι η ανανεωση των πληροφοριων εχει κ αυτη μια καθυστερηση. Που προτεινετε να βλεπω το τρακινγκ; Ειδα στον καταλληλο οδηγο 3 σαιτ, το ενα δε λειτουργει σε μενα (sao.cn), τα 2 βγαζουν κ διαφορετικα δεδομενα (17track.net :transporting, trackitonline.ru :despatched to overseas με location GRATHA), οσο δε για τα δικα μας ΕΛΤΑ: κλεισιμο απο IPS κ περιοχη IPS. Αν δεν εχει κ πολυ νοημα το που παρακολουθεις το τρακινγκ, τοτε αγνοηστε το παρον μηνυμα :blink: Υ.Γ. το κινητο αν το χουν κανει ρουτ απο κινα, για απλη χρηση δεν θα μπορει να χρησιμοποιηθει χωρις να κανω κατι αλλο εγω; ενα πληκτρολογιο, ενα browser (αν δεν εχει) εχω σκοπο να εγκαταστησω. Απλη χρηση για κλησης, μηνυματα, λιγο mp3 κ καμια φωτογραφια αν χρειαστει. Βλεπω που ρωτατε για εφαρμογες κ ρουταρισμα κ ρομ κ τετοια, ειναι αναγκαια ολα αυτα; Καποιος νωριτερα αναφερε κατι σχετικο με 160 χαρακτηρες, στα sms ; αν δε κανεις δλδ κατι μηνυματα με περισσοτερους χαρακτηρες δε στελει το κινητο; Edited May 13, 2014 by jukosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 επειδή θέλω να το πάρω για την κοπέλα μου σε λευκό + θήκη(ο λόγος που πήρα από 1949deal και ακυρώθηκε γιατί πέρασαν 7 ημέρες χωρίς να το στείλουν) Να το πάρω από vickmall?ψάχνω τέτοια θήκηhttp://www.jiayuofficial.com/media/catalog/product/cache/1/image/650x700/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/j/i/jiayu_f1_cellphone_original_flip_leather_case_cover2.jpg έχει και το to2c τέτοια θήκη. ψάξτο λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 επειδή θέλω να το πάρω για την κοπέλα μου σε λευκό + θήκη(ο λόγος που πήρα από 1949deal και ακυρώθηκε γιατί πέρασαν 7 ημέρες χωρίς να το στείλουν) Να το πάρω από vickmall?ψάχνω τέτοια θήκηhttp://www.jiayuofficial.com/media/catalog/product/cache/1/image/650x700/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/j/i/jiayu_f1_cellphone_original_flip_leather_case_cover2.jpg Μακραν η καλυτερη τιμη-εξυπηρετηση ειναι στο εξαιρετικο vickmall! Επειδη ετυχε να εχει την ιδια θηκη μεσα το ΚingSing Κ2 που χρησιμοποιω εδω και 3 μηνες,ενω προστατευει πολυ καλα το κινητο,προσωπικα και οπτικα αλλα και στο χερι μ ενοχλουσε,ασε που δεν αξιζει για κανενα λογο τα 8-13$ που την πωλουν,καθως το αυτοκολλητο δεν ειναι για πολλα βαλε βγαλε. Το κινητο ειναι πολυ μικρο,οτι πρεπει για γυναικα και η θηκη σιλικονης το προστατευει εξαιρετικα χωρις να το χοντραινει και να το βαραινει. Τωρα αν θες οπωσδηποτε flip ειχα φερει αυτη (με θηκη σιλικονης μεσα και οχι αυτοκολλητο οπως εδω) για αλλο μοντελο και ειναι πολυ ποιοτικη και ασφαλιζει με μαγνητακι αριστα. http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-High-Quality-Real-Leather-Flip-Case-Cover-with-Magnetic-Closure-For-Jiayu-F1-Wholesale/1822266718.html Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 καμια θηκη απλη εχετε δει? (οχι πορτοφολι) Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marika7 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 από μπαταρία πως πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 από μπαταρία πως πάει; ΑΠΊΘΑΝΟ - το 'χει η γυναίκα μου, κάνει μισή ώρα κλησεις per day, ελάχιστο surf και (2η φόρτιση) παει χαλαρά 5 μέρες!!! Ως τώρα, σε smartphone, ήταν το μόνιμο παράπονό της! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Σήμερα παρέλαβα και εγώ το F1. Πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες!!! Οθόνη απείρως καλύτερη του cubot gt90, φωτεινή, ωραία χρώματα με πολύ καλές γωνίες θέασης. Όσο και αν ακούγεται περίεργο το κινητό είναι πολύ γρήγορο. Root με framaroot, μπήκε xposed framework και gravity box, όλα ρολόι. Ναι είμαι ενθουσιασμένος :lol::lol:. Ακόμα και το gps, με gpsfix βέβαια, κλείδωσε θέση σε 15'', θα δούμε βέβαια και στο δρόμο πως τα πάει. Για το Vickmall.com έχω να πω μόνο τα καλύτερα, άψογοι!! Από την αγορά μέχρι να έρθει στα χέρια μου 15 μέρες, με Singapore post, ήταν πολύ καλά πιστεύω. Από άλλα καταστήματα που προτείνονται εδώ, εγώ πριν τις 25 μέρες δεν παρέλαβα ποτέ. Στα θετικά επίσης, πως είμαι σίγουρος πως το κινητό το τέσταραν πριν το στείλουν, η μπαταρία ήταν στο 38% και υπήρχε αποθηκευμένο δίκτυο wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts