Jump to content

Sony Xperia Z2

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια σημαντική είδηση για όλους τους κατοχους συςκευων Sony ειναι οτι θα αλλάξει το καθεστος service/support που πλέον θα παρέχει εξειδικευμένα repairs center σε κάθε χώρα ξεχωριστά εντός ΕΕ όπου θα απευθύνονται οι καταναλωτές για πιο άμεση και Γρηγόρη εξυπηρέτηση.:)

Sony Mobile taking steps to improve customer service globally

http://www.xperiablog.net/2014/08/21/sony-mobile-taking-steps-to-improve-customer-service-globally/

Αρχικά θα ειναι σε Within “My Support”, Sony has also launched a repair service in Sweden, France, UK and Spain. Germany and Singapore support is coming soon, with other markets to follow before the year is out.

Σαν ψέμα μου ακούγεται αλλά μακάρι να οργανωθεί σωστά και να αντιμετωπιστεί κι αυτό το πρόβλημα.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Εχω ένα πρόβλημα:

όταν ακούω ραδιόφωνο δεν μπορώ να βγάλω ήχο στα ηχεία, παίζει μόνο στα ακουστικά !!

Ενοοεις fm radio? Βαλε τα ακουστικα και ξεκινα το fm radio. Στα settings επελεξε να ακους απο τα ηχεια της συσκευης.

Απο εχθες ειμαι κ εγω ενας ευτυχισμενος κατοχος της συσκευης!!! Πρωτη εντυπωση που μου αφησε ειναι απλα η καλυτερη!! Ισως απο τα πιο ποιοτικα σε ολα του κινητα που εχω πιασει στα χερια μου (και εχω πιασει αρκετα ) Πιο αναλυτικη γνωμη θα πω οταν το χρησιμοποιησω για λιγο διαστημα γιατι λογο φορτου εργασιας δεν εχω προλαβει να κανω σχεδον τιποτα. Εχθες μονο το εκανα ενα πρωτο boot για να το περιεργαστω λιγο, εβαλα την σιμ να παρει κ ολα τα settings του δικτυου, λογαριασμος google κ τετοια. Το χρησιμοποιησα ελαχιστα. Να κανω μια ερωτηση στουσ ηδη κατοχους η και γενικα σε οποιον ξερει.

Αφου εχθες εκανα αυτα που περιγραφω παραπανω, εκλεισα το κινητο με περιπου 46% μπαταρια να απομενει κ το εβαλα στην ακρη(χρησιμοποιουσα την αλλη συσκευη που εχω προς το παρον) Σημερα που γυρισα σπιτι, το εβαλα να φορτισει κλειστο κ οταν θα φορτιζε θα το ανοιγα για να το χρησιμοποιησω. Εκανα καλα ή επρεπε να τελειωσω μεχρι ενα σημειο την μπαταρια πρωτα?? Η εστω να εκανα κατι διαφορετικο?? Το ρωταω γιατι δεν θελω να κανω κατι κ να χαλασω την ηδη πολυδιαφημισμενη διαρκεια της μπαταριας της συσκευης καθως ειναι κ ενσωματωμενη κ δεν αλλαζει ευκολα

CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015)

Υποτιθεται οτι το φτανεις σε ενα 15-20% και το φορτιζεις κλειστο μεχρι να φορτισει και αυτο το κανεις 4-5 φορες για να "στρωσει" η μπαταρια.. Αυτα ομως ειναι εμπειρικα..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Υποτιθεται οτι το φτανεις σε ενα 15-20% και το φορτιζεις κλειστο μεχρι να φορτισει και αυτο το κανεις 4-5 φορες για να "στρωσει" η μπαταρια.. Αυτα ομως ειναι εμπειρικα..

Μαλιστα..... Εκανα πατατα δηλαδη η σωνεται?? :p:p

Αν κανω αυτο π λες απο εδω κ περα τωρα θα ειμαι οκ τουλαχιστον???

CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015)

Μαλιστα..... Εκανα πατατα δηλαδη η σωνεται?? :p:p

Αν κανω αυτο π λες απο εδω κ περα τωρα θα ειμαι οκ τουλαχιστον???

Μια χαρά θα είσαι βρε συ, τι αγχώνεσαι;

Εγώ προσωπικά και στις πρώτες φορτίσεις ανοιχτό το έχω. Εκεί γύρω στο 30% κάνω όλες μου τις φορτίσεις.

Υπάρχει κάποιο νήμα εδώ με φωτογραφίες από την συσκευή;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Στις επόμενες ημέρες θα δοθεί η αναβάθμιση στις αγορασμένες από την COSMOTE συσκευές
[sIGPIC][/sIGPIC]

Φορτιζα το κινητο το απογευμα μεχρι να αναψει πρασινο το λεντακι και το αφησα και λιγο ακομα παραπανω. Μετα το εβγαλα απο την φορτιση κ τωρα το ανοιξα για να το δουλεψω λιγακι. Περιμενα να μπουταρει κ μολισ με εβγαλε στην αρχικη οθονη η μπαταρια εδειχνε 99% κ οχι 100%. Ειναι λογο του μπουταρισματος η εχουμε καποιο θεμα??

Το αλλο π σκεφτομαι ειναι οτι το λεντ αναβει πρασινο οχι στο 100% αλλα απο πιο πριν κ οποτε μαλλον δε το φορτισα μεχρι τελους. Ξερω οτι ακουγετε λιγο παραξενο αυτο π λεω απλα ειναι ολοκαινουριο το κινητο κ δε θελω να δημιουργηθει κανενα θεμα γιατι δε μ εχει ξανατυχει κατι παρομοιο :(:(

Τωρα τ εβαλα να φορτισει παλι λιγο μεχρι να παει 100% εστω για να πω οτι το ξεκινησα γεματο :p:p

Φορτιζα το κινητο το απογευμα μεχρι να αναψει πρασινο το λεντακι και το αφησα και λιγο ακομα παραπανω. Μετα το εβγαλα απο την φορτιση κ τωρα το ανοιξα για να το δουλεψω λιγακι. Περιμενα να μπουταρει κ μολισ με εβγαλε στην αρχικη οθονη η μπαταρια εδειχνε 99% κ οχι 100%. Ειναι λογο του μπουταρισματος η εχουμε καποιο θεμα??

Το αλλο π σκεφτομαι ειναι οτι το λεντ αναβει πρασινο οχι στο 100% αλλα απο πιο πριν κ οποτε μαλλον δε το φορτισα μεχρι τελους. Ξερω οτι ακουγετε λιγο παραξενο αυτο π λεω απλα ειναι ολοκαινουριο το κινητο κ δε θελω να δημιουργηθει κανενα θεμα γιατι δε μ εχει ξανατυχει κατι παρομοιο :(:(

Τωρα τ εβαλα να φορτισει παλι λιγο μεχρι να παει 100% εστω για να πω οτι το ξεκινησα γεματο :p:p

Το led ανάβει πριν η φόρτιση φτάσει στο 100%

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με γεια φιλε και να το χαιρεσαι! Καθολου παραδοξο φιλε , οταν ολοι σαν τα προβατα αγοραζουν τα πλαστικα της σαμσουνγκ .. Και δεν αναγνωριζουν αριστες υλοποιησεις οπως τα Ζ1,Ζ2. . Ειναι ολα θεμα μαρκετινγκ και σε αυτο πασχει η σονυ.

έτσι πολύ σωστά!

Konakis.

καπου στο 90% αναβει πρασινο..

Απο εκει και περα με το μπουταρισμα το πιο πιθανο ειναι να ξεκινησεις με 99%, εγω πρωτα το αναβω, βλεπω και 2 πραγματα και μετα το βγαζω απο τη φορτιση..ετσι παραμενει στο 100% για καμποση ωρα(οχι οτι αλλαζει κατι, γιατι ψυχολογικο απλα..)

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παρηγγειλα την θηκη της Sony αλλα γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο flip cover στα προτυπα του S5?

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

Παρηγγειλα την θηκη της Sony αλλα γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο flip cover στα προτυπα του S5?

Επίσημα οχι που να λειτουργεί στα πρότυπα του s5.

Αν δεν το υποστηρίζει η συσκευη μέσω του λογισμικού δύσκολα και απο τρίτους.

ΥΓ:στα της φόρτισης να το αφήνεται κανα τέταρτο αφού εχει φτάσει 100% και ετςι δεν θα πηγαίνει 99% με το που βγάλετε απο την πρίζα.

Εμενα ετςι μου κρατεί σε αναμονη απο μισή εως 2-3 ώρες στο 100%

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

αναβαθμιζεται σε κιτκατ444?

Κάποια στιγμη θα την πάρουμε,εκτός αν η Sony την παρακάμψει και δώσει κατευθείαν την L.

Άγνωστο ακομα.

οκ ευχαριστω. ρωταω γιατι στο gsm arena ανφερει Android OS, v4.4.2 (KitKat) και μετα τιποτα δλδ οτι δεν δεχεται αλλη αναβαθμιση. μηπως κανω λαθος και δεν σημαινει οτι ''δε δεχεται'' αλλα με τι βγαινει τωρα?
Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω.

οκ ευχαριστω. ρωταω γιατι στο gsm arena ανφερει Android OS, v4.4.2 (KitKat) και μετα τιποτα δλδ οτι δεν δεχεται αλλη αναβαθμιση. μηπως κανω λαθος και δεν σημαινει οτι ''δε δεχεται'' αλλα με τι βγαινει τωρα?

Με 4.4.2 βγήκε στην αγορά και εννοείται θα πάρει μελλοντικές εκδοσεις.

Υπαρχει καποια εφαρμογη επι πληρωμη που να μπορει να εκμεταλλευτει πληρως το φακο του κινητου μας; Αυτο που με ενοχλει αρκετα ειναι πως για φωτογραφιες στα 20mp το aspect ratio ειναι 4:3... Θα προτιμουσα 16:9 στα 20mp...! Ααα! Μηπως εχει βρει κανεις κανενα backcover λεπτο για να προστατευσουμε την πισω πλευρα; Edited by philipposmich

Υπαρχει καποια εφαρμογη επι πληρωμη που να μπορει να εκμεταλλευτει πληρως το φακο του κινητου μας; Αυτο που με ενοχλει αρκετα ειναι πως για φωτογραφιες στα 20mp το aspect ratio ειναι 4:3... Θα προτιμουσα 16:9 στα 20mp...! Ααα! Μηπως εχει βρει κανεις κανενα backcover λεπτο για να προστατευσουμε την πισω πλευρα;

Ριξε μια ματια στην παρακατω θηκη. Και λεπτη και το σχεδιο της ιδιο με της συσκευης σαν να μην φαινεται οτι φοραει θηκη :) http://www.ebay.com/itm/0-3mm-Ultra-Thin-Light-Matte-Cover-Case-For-Sony-Xperia-Z2-Black-Clear-/151045879981?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item232b0938ad

Nokia 5800-> LG Αrena km900-> Samsung Galaxy S-> Nokia Lumia 820-> Sony Xperia Z2-> Samsung Galaxy A5(2017)-> Xiaomi Mi A1

iPad mini-> iPad Air 2

Sony Smartwatch2-> Moto 360-> Xiaomi mi Band 2-> Xiaomi Mi Band 3-> Xiaomi Amazfit Bip

Ριξε μια ματια στην παρακατω θηκη. Και λεπτη και το σχεδιο της ιδιο με της συσκευης σαν να μην φαινεται οτι φοραει θηκη :) http://www.ebay.com/itm/0-3mm-Ultra-Thin-Light-Matte-Cover-Case-For-Sony-Xperia-Z2-Black-Clear-/151045879981?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item232b0938ad

Πολυ καλή περιπτωση φαίνεται η θήκη αυτή και βλεπω εκατοντάδες πωλήσεις εχει κανει:)

Απορώ μάλιστα διότι οταν έψαχνα στο ebay κανα δίμηνο πριν δεν είχα βρει αναλογη:p

Θα παραγγελω σε 2 χρώματα να εχω να αλλάζω και να σπάςω την μονοτονία στο χρώμα.!!

Πολυ καλή περιπτωση φαίνεται η θήκη αυτή και βλεπω εκατοντάδες πωλήσεις εχει κανει:)

Απορώ μάλιστα διότι οταν έψαχνα στο ebay κανα δίμηνο πριν δεν είχα βρει αναλογη:p

Θα παραγγελω σε 2 χρώματα να εχω να αλλάζω και να σπάςω την μονοτονία στο χρώμα.!!

Εγω κοιταω τωρα για καποια σε στυλ Bumper. :)

iPad mini-> iPad Air 2

Σημερα παρελαβα την θηκη της Sony. Πρωτη εντυπωση ειναι οτι αποδυναμωνει το σημα της συσκευης. Στην περιοχη που ειμαι εξαιτιας των κεραιων της cosmote εμεις που εχουμε vodafone το σημα μας ειναι αδυναμο. Ε, με το που εβαλα την θηκη το σημα εξαφανιστηκε εντελως! :D

iPad mini-> iPad Air 2

Καλημέρα.. ξέρει κανείς να με ενημερώσει πως μπορώ να κλείσω το κινητό τηλέφωνο Ζ2 απο την στιγμή που έχει κολλήσει? Πατάω το κουμπί απενεργοποίησης βγάζει το μενού και μετά δεν ακούει η οθόνη. ούτε ξεκλειδώνει ούτε κάτι άλλο μπορείς να κάνει στο τηλέφωνο. Απλά ρωτάω πως μπορούμε να κάνουμε "θερμή εκκίνηση" (όπως λέμε στους υπολογιστές) εαν γνωρίζει κανείς παρακαλώ ας μου απαντήσει

Ευχαριστώ

Ηλίας

• The title was changed to Sony Xperia Z2