eleco Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Καλημέρα, και εμένα αγορασμένο από COSMOTE δεν έχει έρθει η αναβάθμιση. Είμαι με την .402 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Αναγκαστικά θα περίμενετε παιδιά εως βγει και για τις συσκευές σας απο τους παρόχους σας η αναβάθμιση. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 έτσι και αλλιώς πάει ήδη καλά στα δικά μου μάτια πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 έτσι και αλλιώς πάει ήδη καλά στα δικά μου μάτια πάντα Οχι, άριστο ηταν απο την πρώτη μερα,μονο το πρώτο update ηταν το πιο σημαντικό(τέλη Μαιου-Αρχές Ιουνίου που το πήραμε)που βελτίωσε σημαντικά το θεμα θερμοκραςια ειδικά σε 3g πλοήγηση. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Σε σχέση με το g3 που είχα μου άρεσε πιο πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Για τον ήχο κλήσης πατας αντιστοιχα settings-sounds-phone ringstone και πας πανω δεξιά και πατάς το εικονίδιο της μουσικής και εφοσον εχει δικά σου πχ mp3 τραγούδια θα σου τα εμφανίσει όλα και επιλέγεις οποιο θες. Για τα μηνύματα εγώ χρησιμοποιώ handset SMS και μεσα απο τις ρυθμίσεις της εφαρμογής βάζω αντιστοιχα οτι θέλω. Δεν χρησιμοποιώ την μαμισια εφαρμογή της Sony. Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lad Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 σκεφτομαι να παρω το Ζ2,ειναι καλη επιλογη σε σχεση με το G3ας πουμε?υπαρχει ζελατινα στην οθονη σαν τα προηγουμενα sony?και αν υπαρχειβγαινει ευκολα?με ενοχλει πολυ η ζελατινα γιατι γεμιζει ευκολα γρατσουνιες και δακτυλιες.και στο φιναλε τη την θελω την καθαρη οθονη αν απο πανω υπαρχει μια ζελατινα γεματη γρατσουνιες?εχω το Τ και την ειχα βγαλει απο της πρωτες μερες και το εχω μεχρι τωρα χωρις θηκη και ειναι πεντακαθαρη.βασικος λογος που αλαζω το Τ ειναι η μπαταρια του που πλεον ειναι χαλια το ακουστικο και το ηχειο και το οτι εχει βαρυνει παρα πολυ, εχω ακουσει καλα σχολια για την μπαταρια του Ζ2 υσχυουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 προερχομενος απο HTC ONE (M7) και Oppo Find 7 , σκεφτομαι να παω προς το Ζ2... ειχα αρχικα επιλεξει το ONE M8 αλλα πιστευω οτι θα το βαρεθω....ενα Μ7 ειναι , αναβαθμισμενο.. η ερωτηση ειναι : απο τα skroutzομαγαζα , ποιο να επιλεξω για να παρω Ελληνικο και φυσικα unbranded? thanx... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 (edited) σκεφτομαι να παρω το Ζ2,ειναι καλη επιλογη σε σχεση με το G3ας πουμε?υπαρχει ζελατινα στην οθονη σαν τα προηγουμενα sony?και αν υπαρχειβγαινει ευκολα?με ενοχλει πολυ η ζελατινα γιατι γεμιζει ευκολα γρατσουνιες και δακτυλιες.και στο φιναλε τη την θελω την καθαρη οθονη αν απο πανω υπαρχει μια ζελατινα γεματη γρατσουνιες?εχω το Τ και την ειχα βγαλει απο της πρωτες μερες και το εχω μεχρι τωρα χωρις θηκη και ειναι πεντακαθαρη.βασικος λογος που αλαζω το Τ ειναι η μπαταρια του που πλεον ειναι χαλια το ακουστικο και το ηχειο και το οτι εχει βαρυνει παρα πολυ, εχω ακουσει καλα σχολια για την μπαταρια του Ζ2 υσχυουν? Οχι δεν υπαρχει εργοστασιακή ζελατινα οπως στα προηγούμενα της σειρας(και εμένα θα με ενοχλούσε αρκετα αν υπηρχε) Για την μπαταρία οπως έχω γράψει ειναι εξαιρετική. Επειδή είχα το Xperia s και zl πριν το z2 η διαφορα υπέρ του z2 ειναι 40-50% πανω και η μοναδικη φετινή συσκευη που μου δινει ανάλογους χρόνους με το g2 δηλαδή μου βγάζει 2 ημέρες. Για το g3 αμα διαβάσεις στο νήμα του εχουν μεγάλο θεμα με το ξαφνικό κλείσιμο της συςκευης στα καλα καθούμενα(ακομα ψάχνονται στην lg να δουν τι φταίει),η αυτονομία του σαφος χειρότερη απο το z2 και επίσης η οθόνη του ειναι κατώτερη απο του z2 σε τιμές φωτεινοτητας και αντίθεσης. Και εχουν αναφερθεί περιπτώσεις με υπερθερμανσεις και κόφτη φωτεινοτητας που εφαρμόζει η lg στο μοντέλο. Τα δεδομένα τα σημερινά ειναι συντριπτικά υπέρ του z2. προερχομενος απο HTC ONE (M7) και Oppo Find 7 , σκεφτομαι να παω προς το Ζ2... ειχα αρχικα επιλεξει το ONE M8 αλλα πιστευω οτι θα το βαρεθω....ενα Μ7 ειναι , αναβαθμισμενο.. η ερωτηση ειναι : απο τα skroutzομαγαζα , ποιο να επιλεξω για να παρω Ελληνικο και φυσικα unbranded? thanx... Δυστυχώς σε αυτο με ελληνική συσκευη δεν μπορώ να σου απαντήσω μιας και απ έξω σε μόνιμο βαθμο ψωνίζω,το μονο που θα σου πω οτι θα μείνεις ευχαριστημένος απο την συσκευη. Εξαιρετική οθόνη Εξαιρετική αυτονομία Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής Εξαιρετική ομαλότητα του λειτουργικου. Το μονο θεμα που εχει ειναι η υπερθέρμανση σε 4k video(μεγιςτο 10-11 λεπτά προτού κλείσει η βιντεοςκοπηςη εγώ προςωπικα με εχει βγάλει 10λεπτο άνετα που δοκιμαςα 2-3 φορές) Και επίσης επειδή προέρχεσε απο m7 και Oppo 7(είχα και εγώ το m8 και το γνωρίζω απο πρώτο χέρι)με την εξαιρετική ένταση του ήχου κλήσεων, στο z2 δεν ειναι στο ιδιο επίπεδο,αλλα οχι σε βαθμο να σε προβληματίσει σε καμία περιπτωση. Προςωπικα θα ήθελα για κινητο μέγεθος maximum σε στυλ nexus 5/930 που ειναι το ιδανικό που βέβαια τα δοκιμαςα και τα 2 και δυστυχώς κανένα δεν με ικανοποίησε σε αυτα που θέλω και απαιτώ απο μια συσκευη. Edited August 9, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 προερχομενος απο HTC ONE (M7) και Oppo Find 7 , σκεφτομαι να παω προς το Ζ2... ειχα αρχικα επιλεξει το ONE M8 αλλα πιστευω οτι θα το βαρεθω....ενα Μ7 ειναι , αναβαθμισμενο.. η ερωτηση ειναι : απο τα skroutzομαγαζα , ποιο να επιλεξω για να παρω Ελληνικο και φυσικα unbranded? thanx... τι δεν σου άρεσε στο find 7? ρωτάω διότι με το Ζ2 έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά . Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 (edited) τι δεν σου άρεσε στο find 7? ρωτάω διότι με το Ζ2 έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά . Έχω γράψει ένα, πιστεύω κατατοπιστικο, review στο thread, αλλά εν συντομία 1)δεν την πάλεψα με το μέγεθος 2)η μπαταρία αδειαζε εύκολα (θα διορθωθεί με νέα έκδοση color OS ή με άλλη rom Η qhd οθόνη γονατίζει το κινητό και πρακτικά δεν καταλαβαίνεις διαφορά από την "απλη" full HD... Μια ερώτηση προς τους κατόχους... Από lag πώς πάμε;; Πήγα και το είδα στο πλαίσιο σήμερα και είχε πολύ.. Μα πολύ όμως.. Χωρίς να τρέχουν τίποτα εφαρμογές στο background... Lag στο δεξιά-αριστερά στην κεντρική οθόνη... Μου έκανε φοβερή εντύπωση.. Επίσης, σχετικά με την κάμερα, διάβασα ότι στο auto τραβάει μόνο 8 megapixels και για να ανέβεις πρέπει να το πας στο manual... Ισχύει κάτι τέτοιο;;; Edited August 9, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lad Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 τελικα ειμαι πολυ κοντα να παρω το Ζ2 να ρωτησω ακομα πως τα παει με ακουστικο και ηχειο(γιατι το Τ ηταν χαλια)και ιδκα ακουστικο και γενικα αν υπαρχουν αλλα προβληματα η πραγματα που πρεπει να προσεξω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 (edited) τελικα ειμαι πολυ κοντα να παρω το Ζ2 να ρωτησω ακομα πως τα παει με ακουστικο και ηχειο(γιατι το Τ ηταν χαλια)και ιδκα ακουστικο και γενικα αν υπαρχουν αλλα προβληματα η πραγματα που πρεπει να προσεξω Αναφέρθηκα πανω οτι ειναι σε νορμαλ επίπεδα η ήχος σε κλήσεις (ειναι βέβαια κατω απο το κορυφαία htc m8 και Oppo 7),αλλα δεν προβληματίζουν σε καμία περιπτωση. Αν εννοείς για την ποιότητα του ακουστικου οταν μιλάς στο αυτί 1-2 φορές που μίλησα ηταν crystal clear(σχεδόν παντα χρησιμοποιώ bt handsfree) Θέματα με εξαίρεση το 4k δεν υπάρχουν ενα τρίμηνο που το έχω. Σε κάθε περιπτωση μπορείς να πας σε ενα κατάστημα και να κρίνεις ο ίδιος αν σε ικανοποιεί στο θεμα ήχου/ακουστικου. ΥΓ:Για ταν κάμερα που αναφέρθηκε πανω,ναι τραβάει στα 8 οταν ειναι στο αυτόματο και μονο αν το γυρίσεις σε manual μπορείς να πας εως 20 και με ενδιάμεσα βέβαια επιλογές πχ 13. Αλλα μπορεί να υπάρχουν τρίτες εφαρμογές κάμερας που μπορεί να παρέχουν παραπάνω ρυθμίσεις οταν ειναι στο αυτόματο αν δεν παρέχει η μαμισια της Sony. Edited August 10, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Έχω γράψει ένα, πιστεύω κατατοπιστικο, review στο thread, αλλά εν συντομία 1)δεν την πάλεψα με το μέγεθος 2)η μπαταρία αδειαζε εύκολα (θα διορθωθεί με νέα έκδοση color OS ή με άλλη rom Η qhd οθόνη γονατίζει το κινητό και πρακτικά δεν καταλαβαίνεις διαφορά από την "απλη" full HD... Μια ερώτηση προς τους κατόχους... Από lag πώς πάμε;; Πήγα και το είδα στο πλαίσιο σήμερα και είχε πολύ.. Μα πολύ όμως.. Χωρίς να τρέχουν τίποτα εφαρμογές στο background... Lag στο δεξιά-αριστερά στην κεντρική οθόνη... Μου έκανε φοβερή εντύπωση.. Επίσης, σχετικά με την κάμερα, διάβασα ότι στο auto τραβάει μόνο 8 megapixels και για να ανέβεις πρέπει να το πας στο manual... Ισχύει κάτι τέτοιο;;; βασικά ο λόγος που διάλεξα Ζ2 έναντι find7 είναι ακριβώς αυτό, ότι δλδ είχα ψιλιαστεί.πως παρόλο και τα 2 έχουν ίδια σχεδόν μπαταρία,το οππο δεν.θα.κρατάει τόσο λόγο qhd οθόνης. Τελικά από αυτά που γράφεις βγήκα αληθινός Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Έσπασε κάθε ρεκόρ παραμονής μεσα στη θάλασσα και παρ όλο τις κακουχίες-λογικό σε ενα βαθμο βέβαια- αλλα δούλεψε κανονικά η συσκευη. Διαβάστε εδω. Xperia Z2 survives six weeks on the sea bed; remains in full working order http://www.xperiablog.net/2014/08/11/xperia-z2-survives-six-weeks-on-the-sea-bed-remains-in-full-working-order/ Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Έχετε προσέξει ότι όταν ξεκινήσει φωνητική κλήση χάνεται το σύμβολο που δείχνει την τεχνολογία ανταλλαγής δεδομένων π.χ. 4G και επανέρχεται μετά το τέλος της φωνητικής κλήσης. Και μια ερώτηση, θέλω να βάλω μια msd κάρτα UHS-3 64GB. Τι προτείνετε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Έχετε προσέξει ότι όταν ξεκινήσει φωνητική κλήση χάνεται το σύμβολο που δείχνει την τεχνολογία ανταλλαγής δεδομένων π.χ. 4G και επανέρχεται μετά το τέλος της φωνητικής κλήσης. Και μια ερώτηση, θέλω να βάλω μια msd κάρτα UHS-3 64GB. Τι προτείνετε; Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο εκτός και αν δεν το έδειξα σημασία λόγω αδιαφορίας, αν και 99% μιλάω και απαντώ σε κλήσεις από το bt handsfree μου. Για την κάρτα δεν γνωρίζω,εχω μια 32αρα Samsung 10 class εδώ και μια 2ετια αυτήν χρησιμοποιώ σε όλα τα κινητά μου και δεν με νοιάζει να έχω μια πιο γρήγορη. Ψαξε πάντως σε κάνα amazon διάβασε και εντυπώσεις από κατόχους και κρίνεις ανάλογα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonn Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 http://www.simeia-elegxou.com/ODIKO-DIKTYO/ATTIKE/AThENA-PEIRAIAS Μα καλα πως μπαινει στο Google earth αυτο? στις οδηγιες λεει για google eath λεει ειναι το kameres.kml αντε το κατεβασα στο Z2 και μετα δεν μπορει να το ανοιξει με τιποτε Επισης μου επεσε το κινητο από υψος 30 εκατοστα στο εδαφος και επασε το πίσω κρύσταλλο. Πηγα στην Arvato teleservice στο σταθμο υπεραστικών λεωφορείων. Είναι εξουσιοδοτημενο σε ολες τις μαρκες και ξερουν τι τους γίνεται. Μου ειπαν 52 ευρώ και περιμενα 6 ημερες και τελικα επειδή δεν υπάρχει ανταλλακτικο μου δώσανε ένα ολοκαινουργιο αφού πλήρωσα 52 ευρώ σα να ειχα αλλαξει το πισω τζάμι. Μου δώσαν και χαρτι ότι ισχυει η εγγύηση από την μερα που μου το δώσανε για άλλα δύο χρόνια δηλαδή μεχρι τις 6/8/16. Το ειχα παρει από amazon.de το Μαϊο :dance::dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 http://www.simeia-elegxou.com/ODIKO-DIKTYO/ATTIKE/AThENA-PEIRAIAS Μα καλα πως μπαινει στο Google earth αυτο? στις οδηγιες λεει για google eath λεει ειναι το kameres.kml αντε το κατεβασα στο Z2 και μετα δεν μπορει να το ανοιξει με τιποτε Επισης μου επεσε το κινητο από υψος 30 εκατοστα στο εδαφος και επασε το πίσω κρύσταλλο. Πηγα στην Arvato teleservice στο σταθμο υπεραστικών λεωφορείων. Είναι εξουσιοδοτημενο σε ολες τις μαρκες και ξερουν τι τους γίνεται. Μου ειπαν 52 ευρώ και περιμενα 6 ημερες και τελικα επειδή δεν υπάρχει ανταλλακτικο μου δώσανε ένα ολοκαινουργιο αφού πλήρωσα 52 ευρώ σα να ειχα αλλαξει το πισω τζάμι. Μου δώσαν και χαρτι ότι ισχυει η εγγύηση από την μερα που μου το δώσανε για άλλα δύο χρόνια δηλαδή μεχρι τις 6/8/16. Το ειχα παρει από amazon.de το Μαϊο :dance::dance: Τι λες τώρα. Απίστευτο!!! Μια χαρά σου έκατσε τότε. Μακρυά απο εμάς οι πτώσεις διότι μπορεί να μην βρεθούμε το ιδιο τυχεροι:cry: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lad Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 http://www.simeia-elegxou.com/ODIKO-DIKTYO/ATTIKE/AThENA-PEIRAIAS Μα καλα πως μπαινει στο Google earth αυτο? στις οδηγιες λεει για google eath λεει ειναι το kameres.kml αντε το κατεβασα στο Z2 και μετα δεν μπορει να το ανοιξει με τιποτε Επισης μου επεσε το κινητο από υψος 30 εκατοστα στο εδαφος και επασε το πίσω κρύσταλλο. Πηγα στην Arvato teleservice στο σταθμο υπεραστικών λεωφορείων. Είναι εξουσιοδοτημενο σε ολες τις μαρκες και ξερουν τι τους γίνεται. Μου ειπαν 52 ευρώ και περιμενα 6 ημερες και τελικα επειδή δεν υπάρχει ανταλλακτικο μου δώσανε ένα ολοκαινουργιο αφού πλήρωσα 52 ευρώ σα να ειχα αλλαξει το πισω τζάμι. Μου δώσαν και χαρτι ότι ισχυει η εγγύηση από την μερα που μου το δώσανε για άλλα δύο χρόνια δηλαδή μεχρι τις 6/8/16. Το ειχα παρει από amazon.de το Μαϊο :dance::dance: επεσε απο 30 εκατοστα και εσπασε?μη μου λες τετοια και ειμαι ετοιμος να το παρω:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 (edited) επεσε απο 30 εκατοστα και εσπασε?μη μου λες τετοια και ειμαι ετοιμος να το παρω:( Εμένα πάντως μου έπεσε μια φορα στο μετρο απο 30 εκατοστά στο κάθισμα ανάμεσα στα πόδια μου που το εβαλα οταν σηκώθηκα με την πλάτη και δεν έπαθε γρατζουνιά. Βέβαια πήρα μια λαχτάρα,αλλα όλα καλα :) Εξαρτάται υπό ποια γωνία θα πέσει,απο το έδαφος που έπεσε κλπ και άλλοι εξιςου πιθανοί παράγοντες. Edited August 13, 2014 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Ακόμα με την 402 Είμαι δεν.μπορώ να.καταλάβω γιατί Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DMSDMS Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Ακόμα με την 402 Είμαι δεν.μπορώ να.καταλάβω γιατί και εγώ είμαι με την ίδια απο κοσμοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANTON Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 (edited) Εμένα πάντως μου έπεσε μια φορα στο μετρο απο 30 εκατοστά στο κάθισμα ανάμεσα στα πόδια μου που το εβαλα οταν σηκώθηκα με την πλάτη και δεν έπαθε γρατζουνιά. Βέβαια πήρα μια λαχτάρα,αλλα όλα καλα :) Εξαρτάται υπό ποια γωνία θα πέσει,απο το έδαφος που έπεσε κλπ και άλλοι εξιςου πιθανοί παράγοντες. το πατωμα ειναι ελαστικο στο τρενο. Ομως στο εδαφος ήταν πεζοδρομιο με πλακες. Υπήρχε ενα μικρο πεταδάκι και επεσε με την πλάτη πανω. Ανοιξαν τα στεγανα οπως παντα κανει στα βιντεο οταν πεφτει κατω, ομως το δικο μου εκανε και ενα ράγισμα στο πίσω τζάμι. μου επεσε όταν μπηκα μεσα στο αυτοκινητο και καθισα στο καθισμα του αυτοκινητου με χαλαρό παντελόνι και επεσε κατω απο το αυτοκίνητο, μαλιστα χτυπησε πρωτα στο μασπιε Ρε παιδια πως θα περασω τα σημεια ελέγχου στο google earth? http://www.simeia-elegxou.com/ODIKO-DIKTYO/ATTIKE/AThENA-PEIRAIAS Edited August 14, 2014 by ANTON Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonn Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 το πετραδακι ειχε μεγεθος δυο χιλιοστα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts