kkalog Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 την καλησπερα μου κ τα σεβη μου στην παλιοπαρεα :) απο την δουλεια σταθερα,μιας κ ακομη δεν εχω καταφερει να παω καπου διακοπες:( ελπιζω μεχρι τα μεσα σεπτεμβρη,να καταφερω να την κανω κανα 3ημερο,αλλιως,παει το καλοκαιρι... Καλησπέρα Δημήτρη! Φέτος το θέμα διακοπές είναι πονεμένο για πολύ κόσμο οπότε το σίγουρο είναι ότι το μήνυμα σου έχει απόλυτη απήχηση :) Οπως λένε όμως και οι αγγλοσάξωνες, "when the going gets tough, the tough get going!" ;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Oi 2 καλύτερες κατά την άποψη μου λύσεις είναι το Good Reader και το Readdle Docs τα οποία έχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες αλλά χειρίζονται πολύ καλά και το άνοιγμα zip αρχείων τα οποία μπορεί να είναι αποθηκευμένα σε τοπικό υπολογιστή ή στο σύννεφο (π.χ. Drop Box). ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Καλησπέρα Δημήτρη! Φέτος το θέμα διακοπές είναι πονεμένο για πολύ κόσμο οπότε το σίγουρο είναι ότι το μήνυμα σου έχει απόλυτη απήχηση :) Οπως λένε όμως και οι αγγλοσάξωνες, "when the going gets tough, the tough get going!" ;) για αυτο και το παλευω Κωστη φιλε μου :) θα το φαω εγω το θεριο,οχι αυτο εμενα :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Καλησπέρα και από εμένα! Καυτή μέρα πάλι σήμερα... Υπομονή, και υπάρχουν και οι χειμερινές διακοπές για εμάς που δεν πήγαμε τώρα! :p Όσο για το δίλημμα μεταξύ Cosmote και Vodafone, θα εξετάσω/διαπραγματευτώ τις προσφορές τους, και αναλόγως ποια θα μου δώσει καλύτερη, θα πάω. Αν και θα ήθελα να κάνω μια απόπειρα στην Cosmote. Είναι η μοναδική εταιρία που δεν έχω προσωπική γνώμη! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Καλησπερα σε ολη την παρεα. Στην 4.01 μπορουμε να στελνουμε μηνυματα με Ελληνικα 160 χαρακτηρων, και πως; Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Καλησπέρα και από εμένα! Καυτή μέρα πάλι σήμερα... Υπομονή, και υπάρχουν και οι χειμερινές διακοπές για εμάς που δεν πήγαμε τώρα! :p Όσο για το δίλημμα μεταξύ Cosmote και Vodafone, θα εξετάσω/διαπραγματευτώ τις προσφορές τους, και αναλόγως ποια θα μου δώσει καλύτερη, θα πάω. Αν και θα ήθελα να κάνω μια απόπειρα στην Cosmote. Είναι η μοναδική εταιρία που δεν έχω προσωπική γνώμη! κοιτα οικονομικα τι σε συμφερει αλεξανδρε.εγω εχω 3 καρτες ολα τα δικτυα.εχω την αισθηση οτι η κοσμοτε εχει καλυτερο σημα σε πιο πολλα σημεια.δικια μου αισθηση ετσι!απο την αλλη οταν ανεβηκα στην κορυφη στον ολυμπο εκει ειχε η voda:lol::lol:.παιζει ρολο και η περιοχη!κοιτα τι σε συμφερει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Καλησπερα σε ολη την παρεα. Στην 4.01 μπορουμε να στελνουμε μηνυματα με Ελληνικα 160 χαρακτηρων, και πως; Καλησπέρα κοσμε:) Αυτό το τελευταίο που ρωτάει ο Τάκης θα ήθελα να το μάθω και εγώ, γι αυτό αν υπάρχει κάποιος καλος άνθρωπος να μας απαντήσει πολύ θα το εκτιμουσαμε :) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 (edited) Απ'οτι βλεπω θα πω την πρωτη καλημερα!! :D Και μαζι θα πεταξω και την ερωτησουλα μου. Ψαχνω καιρο πως να μετατρεψω τα .m4r απο 256kbps σε 128kbps αλλα δεν εχω βγαλει ακρη.. Το itunes Μου τα κανει convert μονο του σε 256kbps ανεξαρτητα αν το κομματι που θα "κοψω" ειναι 320 / 256 / 128 ή οτιδηποτε οταν κανω create AAC Kαμια ιδεα? Φίλε μου υπάρχουν αρκετά δωρεαν και ποιοτικά προγράμματα που θα κάνουν τις μετατροπές που επιθυμείς.Εγώ χρησιμοποιώ τον converter του foobar2K(επειδή βαριέμαι :p),αλλά υπάρχουν κι άλλες αξιόλογες προτάσεις,αναλόγως του τι επιθυμείς(ταχύτητα μετατροπής ή ποιότητα) Για το iTunes δοκίμασε να πας Edit->Preferences,και στην καρτέλα General,ψάξε και πάτα το "Import Settings".Απο κει μπορείς να επιλέξεις και να παραμετροποιήσεις τους υποστηριζόμενους Encoders(bit rates,sample rates,κτλ) κατα βούληση. Αλλα...γιατί?Γιατί να θυσιάσεις κι άλλη ποιότητα,συμπιέζοντας ένα ήδη συμπιεσμένο αρχείο ήχου? Καλημέρα σε όλους! Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω μια ποιοτική ζελατίνα για το πίσω μέρος του iphone 4? Σαν screen protector δηλαδή, αλλά για το πίσω μέρος. Το κινητό είναι σκέτο κόσμημα και το λυπάμαι να το βάλω σε θήκη!! Switcheasy Pure+ ;) Μια ευρύτερη καλησπέρα σε όλους με ένα εξαιρετικό άρθρο που προσεγγίζει με πολύ ενδιαφέρουσα οπτική την περίφημη υπόθεση του Antenna Gate. Καλογραμμένο και "to the point" το άρθρο.Και απηχεί σκέψεις που στοιχηματίζω οτι πέρασαν απο το μυαλό όλων("lovers" και "haters"),ακόμα κι αν κάποιοι("haters") δε θα το παραδέχονταν ποτέ...:shifty: Τέλοσπάντων,σημασία έχει τι θα γράψει η ιστορία (και το ταμείο);) Edited August 16, 2010 by NTROPIC Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 (edited) Στις 2 Σεπτέμβρη το πρώτο Apple Premium Reseller Shop http://www.iphonetech.gr/blog/apple-premium-reseller-shop-opens-in-athens?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+iphonetech+%28Apple+iPhone+-+iPod+touch+-+iPad+|+%EF%A3%BF+iPhoneTech.gr%29 Ο όγκος των mobile data θα αυξηθεί 100 φορές μέχρι το 2015! http://unregistered.gr/2010/08/gadgets/%CE%BF-%CF%8C%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-mobile-data-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%AF-100-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-%CF%84/ Edited August 17, 2010 by nervous συνεχομενα μηνυματα,χρησιμοποιησε την τροποποιηση μηνυματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 (edited) Θα ποστάρω και εδώ ένα μήνυμα που έγραψα και σε άλλο topic, επειδή εδώ είμαστε παρεούλα και έχουμε την δυνατότητα σχολιασμού... Ψάχνοντας αυτό το μήνυμα: 659 iphone 4 16GB,779 iphone 4 32GB,539 iphone 3GS 8GB ειναι η επισημες τιμες της apple και αυτες των παροχων στην ιταλια Διάβασα, αναγκαστικά και δυστυχώς, το θέμα του 4. Τι τραγική κατάσταση είναι αυτή εκεί μέσα; Χάβρα των Ιουδαίων, με τον καθένα να πετάγεται και να λέει το μακρύ του και το κοντό του, χωρίς καμία μα καμία φερεγγυότητα και βαρύτητα. Ό,τι του κατέβει του καθενός το πετάει.*** Τέλος πάντων, ο φίλος παραπάνω αναφέρει τις τιμές του 4 στην Ιταλία. Μια επίσκεψη στο αντίστοιχο website της ιταλικής Vodafone, επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του. 1. Γνωρίζουμε, μήπως, τις τιμές διάθεσης του iPhone3GS πριν την έλευση του 4; Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης. 2. Μια επίσκεψη σε κατάστημα Vodafone στην Γλυφάδα την προηγούμενη εβδομάδα, ρώτησα για την επιδότησή μου, και το παλικάρι που με εξυπηρέτησε είχε τιμές για το iPhone3GS 8GB, στα €539 παρακαλώ (κατά την γνώμη μου πάρα πολύ ακριβό). Με μια πολύ απλή συλλογιστική πορεία μπορούμε να υποθέσουμε, αυτή την φορά πιο έγκυρα, για τις τιμές και στην Ελλάδα, εφόσον η «βασική έκδοση» έχει ίδια κοστολόγηση, μοιραζόμαστε το ίδιο νόμισμα, είμαστε και γείτονες, ποιος ο λόγος να διαφοροποιηθούν (έστω σημαντικά) οι τιμές στην Ελλάδα; Και τέλος μια ερώτηση ακόμα, που θα ξέρουν οι παλαιότεροι. Όταν είχε κυκλοφορήσει το 3GS, είχε σταματήσει η παραγωγή των 16GB μοντέλων του iPhone3G. Όταν, λοιπόν, κυκλοφόρησε το 3GS, τα εναπομείναντα iPhone3G 16GB τι απέγιναν; Με την ίδια λογική, τα υπόλοιπα 16GB και 32GB μοντέλα 3GS που υπάρχουν τώρα σε στοκ, τι θα τα κάνουν; Ή έχουν σταματήσει να φέρνουν, και απλά πουλάνε ότι έχει μείνει μέχρι να τελειώσουν; :confused::worry: ***Και προσθέτω: Ακόμα και οι παρεμβάσεις των ψυχραιμότερων Νίκου Carpe, Θάνου fox, Κώστα kkalog, Οδυσσέα ntropic και λοιπών που ξεχνάω τώρα, πέφτουν απόλυτα στο κενό. Δεν είναι δυνατόν εκφράσεις του τύπου: «Ο τάδε υπεύθυνος/υπάλληλος μου είπε το και το», «άκουσα/διάβασα το χι και ψι», «μου είπε ο φίλος/αδερφός/ξάδερφος/γνωστός/άγνωστος μου αυτό και εκείνο» να έχουν τόσο μεγάλο αντίκτυπο. Να το παίρνει μετά ο άλλος και να το δένει σκοινί-κορδόνι ότι ισχύει. Επειδή το διάβασε σε ένα forum, που το έγραψε ένας άγνωστος, που το άκουσε από κάποιος τρίτο, κοκ, να αναπαράγονται και να υιοθετούνται τέτοιες φήμες. Και φήμες για μια εταιρία με πολύ γνωστή πρακτική και πολύ συγκεκριμένα βήματα πριν διατεθεί επίσημα το συγκεκριμένο προϊόν στην αντίστοιχη αγορά. Εφόσον δεν ανακοινώσει κάτι η ίδια, πως γίνεται αυτός ο χαμός; Και δώστου μετά να βγαίνουν συνέχεια τέτοιοι γνώστες. Και το αποτέλεσμα; Τουλάχιστον 500 άσκοπα και άχρηστα μηνύματα. Δέκα σελίδες (έχω βάλει μέγιστο αριθμό ποστ/σελίδα) που διάβασα γεμάτες με τέτοιες άχρηστες πληροφορίες, και χωρίς να έχω καμία διάθεση να κοιτάξω και πιο πίσω τι γίνεται. Που από τις 30/7, που είναι το μήνυμα που δίνω παραπάνω, μέχρι και σήμερα 16/8 δεν έχει αλλάξει τίποτα, δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα, δεν υπάρχει κανένα νεώτερο για την επίσημη κυκλοφορία του τηλεφώνου στην Ελλάδα. Και όμως. Εκεί! Να συνεχιστεί το χάλι. Και ειλικρινά απορώ. Είναι ευκολόπιστοι; Είναι τόσο απελπισμένοι για την αγορά ενός τηλεφώνου που θα πιστέψουν ότι τους δοθεί; Είναι ανυπόμονοι; Τι; Και βέβαια, αφήνω εντελώς ασχολίαστα τα νούμερα που ζητάνε για τα τηλέφωνα. Να θεωρείται ευκαιρία από παιδιά €800 για το 4. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε, είναι να μαζευτούμε 5-10 άνθρωποι, να βάλουμε από €2.000 έκαστος και να τα δώσουμε στον Νίκο να μας φέρει τηλέφωνα από έξω και να τα μοσχοπουλάμε εδώ. Μπίζνα. Τέλος πάντων, αυτά για τους προβληματισμούς μου για το θέμα αυτό! Καλό βράδυ εύχομαι σε όλους! Edited August 17, 2010 by soom Διορθώσεις για να γίνει πιο ευανάγνωστο Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Αλέξανδρε μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε μπροστά σε τέτοια φαινόμενα.Μακάρι να είμασταν λιγάκι πιο εκπαιδευμένοι καταναλωτές... Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Τόσο καιρό... δεν το έχεις συνηθίσει; :rolleyes: εχω δει και εχω δει Γιαννη πολλα "περιεργα" αλλα καποια με βγαζουν απο τα ρουχα μου... Αλέξανδρε μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε μπροστά σε τέτοια φαινόμενα.Μακάρι να είμασταν λιγάκι πιο εκπαιδευμένοι καταναλωτές... ετσι ειναι Οδυσσεα,απο την στιγμη που για καθε πραγμα υπαρχει ο καταλληλος αγοραστης,η αισχροκερδια θα βασιλευει.. καλημερα σε ολους παιδια :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Αυτό που έπρεπε να κάνουμε, είναι να μαζευτούμε 5-10 άνθρωποι, να βάλουμε από €2.000 έκαστος και να τα δώσουμε στον Νίκο να μας φέρει τηλέφωνα από έξω και να τα μοσχοπουλάμε εδώ. Μπίζνα. Αλέξανδρε δυστυχώς δεν γίνεται η Apple πουλάει μόνο 2 τηλέφωνα ανά πιστωτική κάρτα ή Apple account :ninja: . Ένας φίλος πάει Παρίσι και ψήνεται να το πάρει αλλά έχει διαθεσιμότητα 3 βδομάδων στο κατάστημα. Όσον αφορά τα υπόλοιπα... έχουμε δει θαύματα και θαύματα. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 (edited) Την καλημέρα μου σε όλους. Λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω όσους είναι από Θεσσαλονίκη ή ξέρουν από Χαλκιδική!! Θέλω να πάω στο 2ο πόδι αλλά ψάχνω κανένα οικονομικό δωμάτιο για 2 άτομα για να μην καταλήξω σε κανά κάμπινγκ. Έχετε τίποτα υποψην σας μήπως ;; Edited August 17, 2010 by j0hnn1e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 εχω δει και εχω δει Γιαννη πολλα "περιεργα" αλλα καποια με βγαζουν απο τα ρουχα μου... Δημήτρη μήπως είδες το post μου; :confused: Μάλλον θα αφαιρέθηκε ως off-topic μιας και εδώ συζητάμε "Περί ανέμων και υδάτων"! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Δημήτρη μήπως είδες το post μου; :confused: Μάλλον θα αφαιρέθηκε ως off-topic μιας και εδώ συζητάμε "Περί ανέμων και υδάτων"! :wacko: Πικρη ιστορια αυτο με το σβησιμο των ποστς με κριτιρια που αλλαζουν δυναμικα !! Τόσο καιρό... δεν το έχεις συνηθίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Δημήτρη μήπως είδες το post μου; :confused: Μάλλον θα αφαιρέθηκε ως off-topic μιας και εδώ συζητάμε "Περί ανέμων και υδάτων"! :wacko: Γιάννη έχεις δίκιο εξαφανιστηκε:O:(:mad: Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά θεωρώ ότι μερικές φορές οι mod υπερβαλουν στην προσπάθεια να κάνουν σωστά την δουλειά τους. Στην προκειμένη περίπτωση μάλλον πρόκειται για λάθος. Αλλά γενικά στο myphone κάτι δεν λειτουργεί σωστά σ αυτό το ζήτημα. Συμμετάσχω σε πολλά φόρουμ, πουθενά δεν συμβαίνει να υπάρχουν τόσοι πολλοί mod και καθένας να διαγραφεί ανάλογα με τα γούστα του χωρίς να σέβεται παλιά και πολύ ενεργά μέλη κλπ κλπ. Προ ημερών μου διεγραψαν μια απάντηση που έδωσα σε πολύ φιλικό υφος σε κάποιον στο φόρουμ του desire. To παιδί αν και παραδεχονταν ότι είναι το πρώτο του smartphone προέτρεπε κάποιον που ρωτούσε ποια συσκευή να προτιμήσει, δίνοντας ανακριβή στοιχεία. Δεν χρειάζεται τόση αστυνόμευση. Ο Αλεξανδρος αναφέρει παραπάνω ενα μεγάλο πρόβλημα που αν και επιρεαζει την σωστή λειτουργία, δεν υπάρχει καμία επεμβαση από τους συντονιστές. Αντίθετα μόλις πούμε καμία κουβέντα για κάτι άλλο που έχει σχέση με το θέμα επεμβαίνουν διαγράφουν και δεν δίνουν καμία εξήγηση. Βάζουν στο ίδιο καλάθι μέλη με 5 μηνύματα με αλλά που έχουν 5000. Μ αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους και δεν προσπαθώ να κολακευσω κανένα. Ούτε περιμένω την καταξίωση μέσω ενός φόρουμ για τηλέφωνα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Γιάννη έχεις δίκιο εξαφανιστηκε:O:(:mad: Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά θεωρώ ότι μερικές φορές οι mod υπερβαλουν στην προσπάθεια να κάνουν σωστά την δουλειά τους. Στην προκειμένη περίπτωση μάλλον πρόκειται για λάθος. Αλλά γενικά στο myphone κάτι δεν λειτουργεί σωστά σ αυτό το ζήτημα. Συμμετάσχω σε πολλά φόρουμ, πουθενά δεν συμβαίνει να υπάρχουν τόσοι πολλοί mod και καθένας να διαγραφεί ανάλογα με τα γούστα του χωρίς να σέβεται παλιά και πολύ ενεργά μέλη κλπ κλπ. Προ ημερών μου διεγραψαν μια απάντηση που έδωσα σε πολύ φιλικό υφος σε κάποιον στο φόρουμ του desire. To παιδί αν και παραδεχονταν ότι είναι το πρώτο του smartphone προέτρεπε κάποιον που ρωτούσε ποια συσκευή να προτιμήσει, δίνοντας ανακριβή στοιχεία. Δεν χρειάζεται τόση αστυνόμευση. Ο Αλεξανδρος αναφέρει παραπάνω ενα μεγάλο πρόβλημα που αν και επιρεαζει την σωστή λειτουργία, δεν υπάρχει καμία επεμβαση από τους συντονιστές. Αντίθετα μόλις πούμε καμία κουβέντα για κάτι άλλο που έχει σχέση με το θέμα επεμβαίνουν διαγράφουν και δεν δίνουν καμία εξήγηση. Βάζουν στο ίδιο καλάθι μέλη με 5 μηνύματα με αλλά που έχουν 5000. Μ αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους και δεν προσπαθώ να κολακευσω κανένα. Ούτε περιμένω την καταξίωση μέσω ενός φόρουμ για τηλέφωνα. Kώστα συμφωνώ και εγώ. Και δεν είναι τόσο αν κάποιος έχει 5 ή 5000 μηνύματα, όπως είπες. Αυτό δεν θα πρέπει να λαμβάνεται και τόσο πολύ υπόψη, οι κανόνες ισχύουν το ίδιο για όλους. Όμως παρατηρώ ότι γίνεται υπερβολικά στενή ερμηνεία του "on topic". Μια κουβέντα παραπάνω να γράψεις και σε βγάζουν εκτός θέματος. Έχω την εντύπωση ότι αυτό γίνεται περισσότερο από τους νεότερους mods, που ίσως να μην έχουν μεγάλη εμπειρία ή να προσπαθούν να είναι βασιλικότεροι του βασιλέως. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Καλησπέρα παίδες. Τα δύο (τουλάχιστον) προηγούμενα posts παραβαίνουν τους ΟΠΧ και χρήζουν διαγραφής. :rolleyes: Μέλη και Ομάδα Διαχείρισης Η Ομάδα Διαχείρισης του myphone.gr αποτελείται από διακεκριμένα μέλη της κοινότητάς του (διαχειριστές) τα οποία όπως είναι λογικό, έχουν, όπως και τα λοιπά μέλη, την υποχρέωση να τηρούν πιστά τους παρόντες όρους πρόσβασης και χρήσης. Κάθε επισκέπτης/μέλος του myphone.gr έχει τη δυνατότητα «αναφοράς» (report) των δημοσιεύσεων άλλων μελών που παραβαίνουν τους όρους χρήσης, ζητώντας την επέμβαση της ομάδας διαχείρισης, η οποία και θα επιληφθεί του θέματος κατά την κρίση της. Η «αναφορά» παραβάσεων μπορεί να γίνει είτε με την χρήση των σχετικών συνδέσμων, που περιλαμβάνονται στις περισσότερες από τις σελίδες του myphone.gr, είτε με την χρήση της φόρμας επικοινωνίας. Εφόσον υπάρχουν οποιεσδήποτε ενστάσεις σχετικά με τις ενέργειες που ακολούθησε ένας διαχειριστής του myphone.gr, ώστε να αντιμετωπίσει κάποιο περιστατικό, τότε αυτές θα πρέπει να υποβάλλονται αποκλειστικά με προσωπικό μήνυμα (PM) προς τον ίδιο το διαχειριστή. Εφόσον το μέλος πιστεύει ότι δεν δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα της μεταξύ τους επικοινωνίας, τότε μπορεί να απευθυνθεί σε κάποιον τρίτο διαχειριστή με περισσότερες αρμοδιότητες (π.χ. Super Moderator). Εφόσον και πάλι θεωρεί πως το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, τότε μπορεί να απευθυνθεί στους Administrators του myphone.gr, οι οποίοι θα προχωρήσουν σε διερεύνηση του συγκεκριμένου περιστατικού και εφόσον απαιτείται, θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να δημοσιεύεται περιεχόμενο (π.χ. μηνύματα, θέματα συζήτησης) το οποίο να καταδικάζει τις ενέργειες και τις τακτικές που ακολούθησε κάποιος διαχειριστής για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού. Το μέλος καλείται να ακολουθήσει τις οδηγίες που περιγράφονται στην προηγούμενη παράγραφο του παρόντος. Ξέρετε πως ως Ομάδα Διαχείρησης, είμαστε πιο ελαστικοί με το συγκεκριμένο θέμα, λόγω της θεματολογίας και της παρέας που έχει αναπτυχθεί. Δε σημαίνει όμως πως απολαμβάνετε πλήρους ασυλίας και πως τα Posts δεν υπόκεινται στους ΟΠΧ. Οπότε αν πιστεύετε πως είμαστε υπερβολικά αυστηροί, η διαδικασία είναι αυτή που αναφέρουν οι ΟΠΧ και μόνο αυτή... Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Ο Μαο ελεγε πως αν θελεις να διαλυσεις το κρατος, τοτε εφαρμοσε ολους τους νομους ατενκτα. Δεν διαφωνω με την τοποθετηση σου BestMan, ουτε εχω προβλημα να διαγραφει το παραπανω μηνυμα μου, αλλα σε γενικες γραμμες το myphone, δεν θελουμε να χασει αυτον τον χαρακτηρα παρεας που εχει και η κατα γραμμα τηρηση των κανονων, δεν βοηθαει σε αυτο. Μηδεν αγαν... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 17, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Καλησπέρα παίδες. Τα δύο (τουλάχιστον) προηγούμενα posts παραβαίνουν τους ΟΠΧ και χρήζουν διαγραφής. :rolleyes: Δεν θέλω να το τραβήξουμε άλλο αυτό το θέμα αλλά μιας και έχω περάσει από τη θέση σου... περίμενα καλύτερη απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 για να ξαναμπω λιγο στο θεμα και τι περιεργο εγω ο βασιλιας του off topic ειδα 3gs 8g!μου εστειλαν διαφημιστικο e mail.δεν το ηξερα οτι εχει βγει.μαλλον εχασα επεισοδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΉ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΑ ΧΙΛΙΟΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ. ΌΛΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΛΙΑ ΕΜΠΕΙΡΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΟΥΝ. ΓΡΆΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΩ. Και δεν με νοιάζει αν μαζί με το μυνημα μου διαγραψεις κι εμένα. Μπαίνω στο φόρουμ μόνο και μόνο για να μιλώ με κάποια αξιόλογα μέλη και τίποτα άλλο. ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΉ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΑ ΧΙΛΙΟΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ. ΌΛΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΛΙΑ ΕΜΠΕΙΡΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΟΥΝ. ΓΡΆΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΩ. Και δεν με νοιάζει αν μαζί με το μυνημα μου διαγραψεις κι εμένα. Μπαίνω στο φόρουμ μόνο και μόνο για να μιλώ με κάποια αξιόλογα μέλη και τίποτα άλλο. ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΚΑΤΕΒΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ. καλο ειναι να υπαρχουν οι κανονες αλλα εδω δεν ειμαστε ειδησιογραφικα πρακτορεια ουτε επισημα φερεφωνα των εταιρειων.ειμαστε απλοι καθημερινοι ανθρωποι που μιλαμε για τα χομπι μας και αλληενημερωνομαστε.γι αυτο αλλωστε και εγω συμμετεχω και μ ου αρεσει.:) αυτο για το καλαμι ειναι οντως σωστο:( ελεος οχι αλλο καρβουνο....:X Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukoulakis Δημ. August 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2010 Χαλαρωστε λίγο, γιατί αλλιως θα γυρίσω από τις διακοπές! Παράθεση http://i18.tinypic.com/5zbc3mu.jpg...Κωστής iPhone 6 64GB-Mac Mini 2011-iPad Air 2 64GB "Απο τη Χώρα το Σφακιό να πάει στο Τυμπάκι, με έβαλε να τσι κουβαλώ νερό με ένα σταμνάκι" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts