Jump to content

Περί... Apple products γενικότερα

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορω να πω οτι το iphone με εχει βολέψει πολυ στην δουλεια μου πρωτα απο ολα λογω του απίστευτου touching and scrolling, του αφταστου keyboard, του πολυ γρηγορου mail που με χρηση notifications λαμβανω και απαντω στραπιαια.

Πλεον στέλνω πολυ λιγα mails απο το λαπτοπ.

Μετα καποιες Cydia εφαρμογουλες, το κανουν ακομα πιο χρηστικο. Αν ηταν και το quick office λιγο καλυτερο (σε επιπεδο WWM δηλαδη) θα μπορουσα να κανω ακομα περισοτερα.

Οσο θα εχω την δυνατοτητα να το κρατώ jailbrocken θα παραμενω σ' αυτο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• Απαντήσεις 17,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• ktsak

1057

• CarpeNoctum

1174

• zaharakis

1501

• soom

1462

Φίλε te-salat, νομίζω ότι το documents to go είναι η καλύτερη σουίτα Office ειδικά αν η εταιρεία σου υποστηρίζει Exchange. Ρίξε του μια ματιά...

"Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened"

---------------------------------

Γιάννης

Καθίστε γιατί τα μπέρδεψα πάλι..

Για να έρχονται αυτόματα τα mails όταν έρθουν στο gmail, πρέπει στο

Settings/Mail, Contacts, Calendars/Fetch New Data να το κάνω Push

και στο

Settings/Notification/ να το κάνω ON?:O:X:cry::confused::blink:

Θα πρέπει να το βάλω και ανά 15 λεπτά?

Καθίστε γιατί τα μπέρδεψα πάλι..

Για να έρχονται αυτόματα τα mails όταν έρθουν στο gmail, πρέπει στο

Settings/Mail, Contacts, Calendars/Fetch New Data να το κάνω Push

και στο

Settings/Notification/ να το κάνω ON?:O:X:cry::confused::blink:

Θα πρέπει να το βάλω και ανά 15 λεπτά?

για να έχεις push στο gmail πρέπει να ρυθμίσεις το λογαριασμό σου ως exchange γιατί αυτό το πρωτόκολλο έχει εφαρμόσει (πρόσφατα) η google, καθώς και να δηλώσεις τον σχετικό server της google που είναι διαφορετικός από αυτόν που χρησιμοποιούσαμε παλιότερα όταν δεν υποστηριζόταν το push. Σχετικές λεπτομέρειες κυκλοφορούν ευρέως στο Internet γι αυτό δεν κουραζω με επανάληψη.

Τώρα από τη στιγμή που θα ρυθμίσεις έτσι το λογαριασμό σου θα έχεις σαν επιλογή για τη λήψη mail και το push οπότε η ροή θα γίνεται με πρωτοβουλία του google server και επομένως δεν τίθεται θέμα διαστήματος ανάκτησης των μηνυμάτων (15 λεπτά κλπ) το οποία έτσι και αλλιώς είναι επί μέρους επιλογή της επιλογής fetch ως τρόπου ανάκτησης και όχι του push.

Σε ότι αφορά τα push notifications έχεις δίκιο να μπερδεύεσαι γιατί κατα τη γνώμη μου δεν είναι απολυτα ξεκάθαρο ότι το push για mail, επαφές και ημερολόγιο είναι εντελώς διαφορετική λειτουργία από τη δυνατότητα που δίνεται πια σε εφαρμογές να προωθούν μηνύματα στο χρήστη. Έτσι λοιπόν το on η off των notifications δεν επηρεάζει σε τίποτα την αυτόματη προώθηση του mail.

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Επειδή δεν μπορώ μέχρι τώρα να βρω κάτι σχετικό, ξέρει κανείς να μου πεί πως δομούνται τα αρχεία στο iPhone (Tree)?

Δηλαδή αυτά που βλέπουμε στη σύνδεση με WinSCP, τι ακριβώς είναι?

EDIT: Με εγκατεστημένο MobileLog το iGO δεν παίζει. Κανείς γιατρός?

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

"Μόνη ξανά δεν θα σ' αφήσω, να μη μ' αφίσεις μόνο ποτέ" ...είπα κάποτε...

Κώστας @ Εξάρχεια & Αγ. Δημήτριος

To thread καθαρίστηκε από τα τελευταία flaming posts. Αφού είδατε ότι και τα προηγούμενα τα σβήσαμε και μάλιστα με Υ.Γ. ζητούσα να μην συνεχιστεί, γιατί συνεχίσατε;

Παρακαλώ μην το συνεχίσετε άλλο γιατί παραβαίνετε τους Ο.Π.Χ. και θεωρήστε αυτό σαν προειδοποίηση...

Ευχαριστώ και άντε στο θέμα μας πάλι :)

Επειδή δεν μπορώ μέχρι τώρα να βρω κάτι σχετικό, ξέρει κανείς να μου πεί πως δομούνται τα αρχεία στο iPhone (Tree)?

Δηλαδή αυτά που βλέπουμε στη σύνδεση με WinSCP, τι ακριβώς είναι?

EDIT: Με εγκατεστημένο MobileLog το iGO δεν παίζει. Κανείς γιατρός?

Με το SBSettings θα το λύσεις το πρόβλημά σου. Πάτα στο More και από κει στο Mobile Substrates και απενεργοποίησε το mobilelog όταν θες να χρτησιμοποιήσεις το IGO. Μετά το επαναφέρεις. Το IGO έχει πρόβλημα με προγράμματα για κλήσεις και SMS και το γνωρίζουν. Λογικά στο επόμενο update θα το λύσουν.

Για την πρώτη ερώτηση θα μπορούσαν σίγουρα να σου δώσουν μια σαφέστατη απάντηση παλιοί χρήστες mac. Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω. Το iphone είναι η πρώτη συσκευή στα χέρια μου από την Apple και στο tree των αρχείων πάω ψάχνοντας προσπαθώντας να καταλάβω. Έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα αλλά σίγουρα δε μπορώ να σε καλύψω τόσο όσο ένας χρήστης Mac.

Σε ότι αφορά τα push notifications έχεις δίκιο να μπερδεύεσαι γιατί κατα τη γνώμη μου δεν είναι απολυτα ξεκάθαρο ότι το push για mail, επαφές και ημερολόγιο είναι εντελώς διαφορετική λειτουργία από τη δυνατότητα που δίνεται πια σε εφαρμογές να προωθούν μηνύματα στο χρήστη. Έτσι λοιπόν το on η off των notifications δεν επηρεάζει σε τίποτα την αυτόματη προώθηση του mail.

Αρκεί ο soom να μην το βάλει στο OFF το notifications γιατί μετά δεν θα παίρνει ειδοποιήσεις από το IM+ που ξέρω ότι χρησιμοποιεί :lol:

...................Με εγκατεστημένο MobileLog το iGO δεν παίζει. Κανείς γιατρός?

Δυστυχως και σε μενα δεν επαιζε. Δημιουργει προβλημα. Μπορεις ειτε να το απεγκαταστησεις το MobileLog, ειτε να το απενεργοποιεις απο το SBSettings / More / Mobile Substrate Addons για να τρεξεις το iGO και αφου τελειωσεις την πλοηγηση και το κλεισεις να το ξαναενεργοποιησεις. Αλλη λυση προς το παρον δεν υπαρχει :(

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Με το WinSCP ή με κάποιον Explorer μπορούμε να κάνουμε search στους φακέλους και στα αρχεία του iPhone?

iPhone 4 32GB Black iOS 4.0.2 - iPhone 3GS 32GB Black iOS 4.0.1 // MacBookPro 15.4'' - 2.80 GHz

Με το WinSCP ή με κάποιον Explorer μπορούμε να κάνουμε search στους φακέλους και στα αρχεία του iPhone?

Ναι. Εγώ προσωπικά, μετά από συμβουλή του Carpe, έβαλα και στο iPhone το OPEN SSH και μετά το δουλεύω κανονικά.. Σήμερα σκοπεύω να αλλάξω και τον χάρτη στο iGO.;)

Δυστυχως και σε μενα δεν επαιζε. Δημιουργει προβλημα. Μπορεις ειτε να το απεγκαταστησεις το MobileLog, ειτε να το απενεργοποιεις απο το SBSettings / More / Mobile Substrate Addons για να τρεξεις το iGO και αφου τελειωσεις την πλοηγηση και το κλεισεις να το ξαναενεργοποιησεις. Αλλη λυση προς το παρον δεν υπαρχει :(

Δεν ξέρω αν είναι το MobileLog. Το iGo είχε πρόβλημα σε εμένα με το iRealQuickSMS και έκανα το ίδιο με εσάς (SBSettings) για να το λειτουργήσω.

Στα forums του iGo όμως, όπως και στο Xsellize για κάποιους που θέλουν να το ψάξουν υπάρχει ένα zip αρχείο διορθωμένο από την επίσημη NavN'Go που λύνει το πρόβλημα. Ένα plist αρχείο να ήταν; Δεν θυμάμαι, απλά λέει στην εφαρμογή όση ώρα τρέχει να απενεργοποιεί το mobilsubstrate του iRealQiockSMS. Το έχω στο άλλο PC μου αν θυμάμαι καλά. Αν το βρω θα το ποστάρω.

Πριν κάνω αναβάθμιση στο iPhone σε 3.1 δούλευε μια χαρά σε iPhone με 3.0 και το iGo και iRealQuickSMS. Τώρα με 3.1, χρησιμοποιώ μόνο το Navigon και το Ndrive.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

και με τον iPhone Explorer 0.964 :lol:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Δεν ξέρω αν είναι το MobileLog. Το iGo είχε πρόβλημα σε εμένα με το iRealQuickSMS και έκανα το ίδιο με εσάς (SBSettings) για να το λειτουργήσω.

Στα forums του iGo όμως, όπως και στο Xsellize για κάποιους που θέλουν να το ψάξουν υπάρχει ένα zip αρχείο διορθωμένο από την επίσημη NavN'Go που λύνει το πρόβλημα. Ένα plist αρχείο να ήταν; Δεν θυμάμαι, απλά λέει στην εφαρμογή όση ώρα τρέχει να απενεργοποιεί το mobilsubstrate του iRealQiockSMS. Το έχω στο άλλο PC μου αν θυμάμαι καλά. Αν το βρω θα το ποστάρω.

Πριν κάνω αναβάθμιση στο iPhone σε 3.1 δούλευε μια χαρά σε iPhone με 3.0 και το iGo και iRealQuickSMS. Τώρα με 3.1, χρησιμοποιώ μόνο το Navigon και το Ndrive.

Όπως έγραψα και παραπάνω, το IGO αυτή τη στιγμή έχει πρόβλημα με εφαρμογές (κυρίως με Mobile Substrates) που έχουν να κάνουν με κλήσεις και SMS. H λύση είναι η απενεργοποίησή τους από το SBSettings όταν κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή ή το plist που ανέφερες. Οι developers του IGO γνωρίζουν το πρόβλημα και έχουν υποσχεθεί λύση του στην επόμενη έκδοση του λογισμικού (η οποία κανονικά έπρεπε να έχει κυκλοφορήσει ήδη).

Ναι. Εγώ προσωπικά, μετά από συμβουλή του Carpe, έβαλα και στο iPhone το OPEN SSH και μετά το δουλεύω κανονικά.. Σήμερα σκοπεύω να αλλάξω και τον χάρτη στο iGO.;)

και με τον iPhone Explorer 0.964 :lol:

Μέχρι εδώ τα ξέρω. SEARCH πως μπορώ να κάνω? Δηλαδή οι οθόνες που ανοίγουν με τις συγκεκριμένες εφαρμογές δεν έχουν δυνατότητα για SEARCH

τωρα αν πω οτι εβαλα το iphone με το hd διπλα διπλα για πλοηγηση με το igo και στο iphone εδειχνε αλλαν νταλλον:mad:

δεν ξερω τι να πω

αβατο οι δυτικες συνοικιες της σαλονικης ουτε οι δορυφοροι περνουν απο δω :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

τωρα αν πω οτι εβαλα το iphone με το hd διπλα διπλα για πλοηγηση με το igo και στο iphone εδειχνε αλλαν νταλλον:mad:

δεν ξερω τι να πω

αβατο οι δυτικες συνοικιες της σαλονικης ουτε οι δορυφοροι περνουν απο δω :mad:

έπεσε στα χέρια μου ένα mio με surf star iii δεκτή. Έχει μόνο destnator όμως. Θα δοκιμάσω και γω να δω πως τα παει. Αλλά στο Ηράκλειο όλοι οι χάρτες είναι φρίκη. Δεν υπάρχει καλός χάρτης οπότε θα μπορέσω απλά να συγκρινω κατα ποσόν είναι ακριβές στη θέση που μου δίνει το ενα και το άλλο.

Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από την ημέρα της παρουσίασης του πρώτου iPhone στην Macworld 2007. Έκτοτε, η συσκευή εξελίσσεται με συνεχείς αναβαθμίσεις και προσθήκες, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των χρηστών της και καλύπτοντας περισσότερες από τις ανάγκες των υποψηφίων αγοραστών της.

Το επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο έχει επιλεγεί από την Apple για την προώθηση της συσκευής iPhone έχει δεχθεί κατά καιρούς κριτική από ανταγωνιστικά δίκτυα, δημιουργούς και κατασκευαστές. Επίσης, παρατηρήσαμε τα τελευταία δύο χρόνια την ανατολή (και την δύση) πολλών εν δυνάμει "iPhone killers" οι οποίοι προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να ανακόψουν την ανοδική πορεία της πλατφόρμας.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=dPYM-XTqcec]YouTube - iDon't[/ame]

Αυτή τη φορά, είναι η Verizon σε συνεργασία με την Motorola οι εταιρείες οι οποίες παρατάσσονται ευθέως απέναντι την Apple, προαναγγέλλοντας την κυκλοφορία μίας καινούριας συσκευής η οποία υπόσχεται να κάνει όσα το iPhone δεν μπορεί.

iDon't have a real keyboard

iDon't run simultaneous apps

iDon't take night shots

iDon't allow open development

iDon't customize

iDon't run widgets

iDon't have interchangeable batteries

Everything iDon't

DROID DOES

Εξετάζοντας όλα αυτά τα "καταπληκτικά" τα οποία το "Droid does" οφείλω να ομολογήσω ότι το προϊόν, με μία πρώτη ματιά με αφήνει παγερά αδιάφορο. Προσωπικά, όταν επέλεξα το iPhone το 2007 το έκανα χωρίς να με ενδιαφέρει κανένα από τα προαναφερόμενα χαρακτηριστικά, τα οποία και εξακολουθούν να μη με συγκινούν. Δεν βλέπω να αναφέρεται έστω κάτι το οποίο θα είναι πραγματικά καινοτόμο, πρωτοποριακό ή που θα αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού. Αντίθετα, για μία ακόμη φορά βλέπω να αναπαράγεται η ίδια, αναμασημένη επιχειρηματολογία. Κουράστηκα...

Δεν ξέρω τι αφήνει εσένα παγερά αδιάφορο, αλλά ένα τέτοιο κινητό μόνο αδιάφορο δεν το λες:

http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2009/10/bg-sholes-vz-1.jpg

http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2009/07/090730-moto_droid-01.jpg

Και ναι, εγώ θέλω qwerty και interchangable μπαταρία, γιατί αυτή που έχει το iPhone είναι απλά για τα σκουπίδια (ακους εκεί τρεις ώρες safari μέσω 3g...)

να σου πω την αλήθεια και εμενα αδιάφορο με αφήνει...

τίποτα από αυτά που ανέφερε ότι δεν κάνει το iphone δεν με ενδιαφέρουν...που τα μισά γίνονται βεβαια με jailbreak αλλα αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

όσο για το 3 ώρες safari σε 3g δεν το σχολιάζω καν.

δεν ξέρω αν νομίζεις οτί με jailbreak το Iphone βγάζει qwerty πληκτρολόγιο ή βγαίνει η μπαταρία του ( !!!! ) αλλα σίγουρα τα πράγματα πρέπει να μπαίνουν στην σωστή τους βάση... και προς θεού δεν υπερασπίζομαι το συγκεκριμένο i don't το οποίο μου φαίνεται και κουτό σαν ιδέα να διαφημιστεί έτσι ούτε καταδικάζω το iphone ( του οποίου είμαι και κάτοχος )

απλά το iphone σε κάποια θέματα υπερτερεί πάρα πολύ του ανταγωνισμού και σε κάποια άλλα δεν έχει ούτε τα βασικα!!!

και μη μου πει κανέις για jailbreak γιατί ναι οκ μπορεί κάποια να μπαίνουν με αυτή τη μέθοδο ( πόσοι από αυτούς που έχουν iphone Μπορούν να τα βάλουν βέβαια... )

αλλά και έστω να δεχθούμε οτί με jailbreak τα διορθώνει όλα, καλύτερα είναι να τα έχει όλα διορθωμένα από πριν έτοιμα χώρις να χρειάζεται εσύ να αφιερώσεις ούτε 1 ώρα ψάχνοντάς το...

παρόλ αυτά εγώ δεν έχω μετανιώσει που πήρα iphone, και η αλήθεια είναι οτί αν έχεις πολύ όρεξη να ασχοληθείς σε βάζει σε ένα κόσμο που καμία άλλη συσκευή δεν μπορεί να πλησιάσει...

αλλά δεν μπορόυμε παρά να μην λέμε και τα αρνητικά...

myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb...

δεν ξέρω αν νομίζεις οτί με jailbreak το Iphone βγάζει qwerty πληκτρολόγιο ή βγαίνει η μπαταρία του

Για να πω την αλήθεια χωρίς να πολυσυμπαθώ το iPhone παρόλο που το έχω, δεν επρόκειτο να αγόραζα ούτε αυτό ούτε οποιοδήποτε άλλο με αλά-Φρανκενστάιν πληκτρολόγιο. Αν οι ανάγκες μου σε πληκτρολόγηση μέσω κινητού ήταν τέτοιες που δεν αρκούσε το touch keyboard σίγουρα δεν θα αρκούσε και το απαράδεκτο σε αίσθηση και διαστάσεις calculator-style keyboard. Και το τελευταίο που θα ήθελα από ένα κινητό είναι ακόμα περισσότερα μηχανικά μέρη που όλοι μας γνωρίζουμε πόσο αντοχή στο χρόνο έχουν. :rolleyes:

Στα δύο-τρία πραγματικά λογικά επιχειρήματα εναντίον του iPhone (π.χ. open dev, multitasking, customization κλπ) δεν θα διαφωνήσω. Θεωρώ ανόητα περιορισμένο το iPhone εξαιτίας της γνωστής στενοκεφαλιάς της Apple, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στο Android παρά τις προσπάθειες των phone vendors δεν διακρίνω την αντίστοιχη επίσης βλακώδη στενοκεφαλιά της Google ούτε πως πετώ την σκούφια μου για ένα Java-based userland, για να μην μιλήσω για το "αναιμικό" hardware των μέχρι στιγμής διαθέσιμων Android κινητών.

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

+1 *στο σχόλιο foxx και επιπλέον ...

Εϊναι απόλυτα ουτοπικό να ισχυριστεί κανείς (α λα Lord of the Rings) ... "one phone to rule them all". Πάντα θα υπάρχουν κάποιες συσκευές περισσότερο κατάλληλες για κάποια τμήματα της πελατείας και καμία ποτέ δεν θα μπορεί να ικανοποιήσει τους πάντες.

Όσοι παίρνουν μια (οποιαδήποτε) συσκευή ανήκουν σε 2 κατά βάση κατηγορίες, αυτούς που έχουν μελετήσει τι παίρνουν και αγοράζουν συνειδητά και αυτούς που "παρασύρονται" από επιπολαιότητα, έλλειψη γνώσεων, παραπλάνηση της διαφήμισης για τα "προσόντα" της συσκευής, και ούτω καθ' εξής.

Οι μεν πρώτοι είναι η πιο εύκολη περίπτωση μια που έκαναν ορθολογική επιλογή με βάση τις ανάγκες τους και το μόνο ίσως λάθος κάποιων από αυτούς είναι να προσπαθούν να πείσουν και αυτούς που δεν τους ταιριάζει η συγκεκριμένη συσκευή ότι είναι κατάλληλη και για τις δικές τους ανάγκες.

Οι δεύτεροι είναι μια πιο δύσκολη κατηγορία αφού η σύγχυση που προκαλεί κάποια στιγμή η διαπίστωση ότι έκαναν μια αγορά που δεν τους καλύπτει πραγματικά, εκδηλώνεται με πληθώρα αντιδράσεων.

Αλλά επειδή δεν πρόκειται και ούτε ζήτησε κανείς να γίνει κοινωνιολογική ανάλυση των πελατών συσκευών κινητής τηλεφωνίας, προτείνω να αφήσουμε την κάθε συσκευή να βρει την τύχη που η αγορά θα της επιφυλάξει και μακάρι να υπάρχουν πολλές καλές συσκευές στη αγορά για να γίνεται ο ανταγωνισμός εντονότερος είτε τεχνολογικά είτε οικονομικά.

Για να πω την αλήθεια χωρίς να πολυσυμπαθώ το iPhone παρόλο που το έχω, δεν επρόκειτο να αγόραζα ούτε αυτό ούτε οποιοδήποτε άλλο με αλά-Φρανκενστάιν πληκτρολόγιο. Αν οι ανάγκες μου σε πληκτρολόγηση μέσω κινητού ήταν τέτοιες που δεν αρκούσε το touch keyboard σίγουρα δεν θα αρκούσε και το απαράδεκτο σε αίσθηση και διαστάσεις calculator-style keyboard. Και το τελευταίο που θα ήθελα από ένα κινητό είναι ακόμα περισσότερα μηχανικά μέρη που όλοι μας γνωρίζουμε πόσο αντοχή στο χρόνο έχουν. :rolleyes:

Στα δύο-τρία πραγματικά λογικά επιχειρήματα εναντίον του iPhone (π.χ. open dev, multitasking, customization κλπ) δεν θα διαφωνήσω. Θεωρώ ανόητα περιορισμένο το iPhone εξαιτίας της γνωστής στενοκεφαλιάς της Apple, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στο Android παρά τις προσπάθειες των phone vendors δεν διακρίνω την αντίστοιχη επίσης βλακώδη στενοκεφαλιά της Google ούτε πως πετώ την σκούφια μου για ένα Java-based userland, για να μην μιλήσω για το "αναιμικό" hardware των μέχρι στιγμής διαθέσιμων Android κινητών.

φίλε μου είναι άλλο θέμα το ''εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει το qwerty Πληκτρολόγιο ή δεν το χρησιμοποιώ'' και άλλο να συγκρίνουμε ένα κινητό που έχει κάτι και ένα που δεν έχει, και να λέμε ναι μεν αλλα μπορεί να το πάρει με jailbreak ή ναι μεν αλλά μπορεί να βρεθούν εφαρμογές κλπ... τα συγκεκριμένα δύο που ανέφερα είναι απλά δύο πράγματα που το ένα τα έχει και το άλλο δεν τα έχει ( χονδρικα χονδρικα...) η άποψη σου ότι δεν σου αρέσει προφανώς και είναι σεβαστή ούτε εμένα μου αρέσει...:)

κατα τ άλλα +1 από εμένα στον kkalog...

myPhones: Ericsson GF768, SE k700i, Sharp V902, sharp V903, Qtek S200, Motorola V3, SE P910i, Nokia 8800 sirocco, SE k810, Sharp 770SH, Nokia N95, Samsung U900 soul, LG kU990 viewty, SE W910, Nokia 5000, Samsung innov8, Apple iphone 3GS, Nokia N82, HTC wildfire, Blackberry bold 9700, Nokia C3-01, Apple iphone 4 16gb, Apple iphone 5 16gb...

Εγώ πάντως πιστεύω πως το Iphone 3GS ειδικά(είχα την ατυχία να αποκτήσω ένα τις προάλλες-φυσικά για πούλημα πήγε μετά τις διαπιστώσεις/συγκρίσεις που έκανα με τα Symbian) έχει τραγικές ελλείψεις και είναι πολύ υπερτιμημένο στην αξία του.Out of the box είναι ένα ανέτοιμο κινητό και η λογική του jailbrake κλπ. δεν αφορά τους πιο πολλούς χρήστες/άτυχους κατόχους του που θέλουν τα εφφέ αλλά και την απλή λειτουργια πχ. του διαμοιρασμού αρχείων μέσω bluetooth δίχως να γίνουν βοηθοί του uri geller κλπ.

Τα απλά δεν τα έχει out of the box και αυτό είναι γεγονός,δίχως τα jailφουντούκια κλπ. πρέπει να έχεις και μια καλή πιστωτική που θα συνδεθεί μέσω Appstore/Itunes και δώστου να καταλάβει......;).Ευτυχώς που και στην Αμερική θα δουν τα πράγματα καλύτερα,το Iphone μόνο οθόνη και kinetic scrolling είναι,όλα τ΄άλλα τα απλά(κάμερα,bluetooth κλπ.) είναι πολύ πίσω ακόμα και έτσι θα μείνουν μάλλον(αν κρίνω από το 4G που επίσης αναμένεται με ελλείψεις....:lol::lol:)...

Κλασσική περίπτωση πελάτη κατηγορίας 2 κατά τα παραπάνω :)

• The title was changed to Περί... Apple products γενικότερα
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned